Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Aralık 2016, 17:52
medzedir adlı üyeden alıntı
usta kavrama dedıgın debrıyajı bırakıp gaz verırken kı olayı dıyorsun dımı ozaman benımde debrıyajdan pekı nasıl cozucez o problemı?
Sen önce bir motor çalışmazken boşta ayaklarınla hafiften ileri geri yap ses geliyorsa öndendir baktın ses yok kavramada yapıyor ise servise gidiyorsun motorun 2016 ise birkaçtane benim gördüğüm 2016 modellerde yapmıştı debriyaj balatandan sonuncusunu 2014 pulsar balatasıyla değiştiriyorlar düzeliyor 2016 larda boşluk oluyormuş bazılarında o sorun çıkmış çok nadirde olsa hallediliyor istersen bi servise gidip kontrol ettirmen senin için daha sağlıklı olacak zira her iki arza içinde serviste halletmen gerekecek
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
-
12 Aralık 2016, 23:13
ayzek adlı üyeden alıntı
Sen önce bir motor çalışmazken boşta ayaklarınla hafiften ileri geri yap ses geliyorsa öndendir baktın ses yok kavramada yapıyor ise servise gidiyorsun motorun 2016 ise birkaçtane benim gördüğüm 2016 modellerde yapmıştı debriyaj balatandan sonuncusunu 2014 pulsar balatasıyla değiştiriyorlar düzeliyor 2016 larda boşluk oluyormuş bazılarında o sorun çıkmış çok nadirde olsa hallediliyor istersen bi servise gidip kontrol ettirmen senin için daha sağlıklı olacak zira her iki arza içinde serviste halletmen gerekecek
aynen ben en kısa zamanda gıdıyım ozaman tesekkur ederım yardımların ıcın denedım ve bostayken ses yok debrıyajı gec bırakıp cok gaz verınce bıraz hızlı debrıyajı salınca gacırtı sesı yapıyor sonra duzelıyor sadece kalkışlarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
ayzek adlı üyeden alıntı
ve bırsey daha bu sadece sesden ıbaretmı yoksa ılerıde sorun yaratabılırmı
-
12 Aralık 2016, 23:15
medzedir adlı üyeden alıntı
aynen ben en kısa zamanda gıdıyım ozaman tesekkur ederım yardımların ıcın denedım ve bostayken ses yok debrıyajı gec bırakıp cok gaz verınce bıraz hızlı debrıyajı salınca gacırtı sesı yapıyor sonra duzelıyor sadece kalkışlarda
rica ederim ne demek bakalim servise gidip sonucun ne oldugunu yazmayi unutma neticede bir servis calisani degilim usta falanda degilim aman amanda bir bilgim yok sadece deneyimledigim yakin cevremde basimiza gelen sorunlardan fikir yuruterek bir varsayimda bulundum sadece belki farkli bir arizanda olabilir bu nedenle sonuc ne olursa yazmani tavsiye ederimki bilgi paylastikca yayilir servis olaya daha hakim olacagindan sorunu halledecektir iyi aksamlar
olagan disi her ses bir sekilde zarar verir diye dusunmekteyim belki motora vermez ama debriyajin siyirir belki daha erken biter diye dusunmekteyim
-
13 Aralık 2016, 16:41
Merhabalar arkadaşlar bu yıl motoru evimi değiştirdiğim için acık otoparkta bradayla kapatarak muhafaza ediyorum. Kış boyu dışarıda yatıcak aklıma radyatör sıvısı takıldı kac derecede donar -20 ye kadar düşüyor kış şartlarında havalar. Antifiriz varmıdır radyatörde fabrika çıkışı ?
-
13 Aralık 2016, 21:48
mustang256 adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar bu yıl motoru evimi değiştirdiğim için acık otoparkta bradayla kapatarak muhafaza ediyorum. Kış boyu dışarıda yatıcak aklıma radyatör sıvısı takıldı kac derecede donar -20 ye kadar düşüyor kış şartlarında havalar. Antifiriz varmıdır radyatörde fabrika çıkışı ?
Bana servisten söylenene göre var hatta azaldığında aradım servisi hangi antifrizi alıp koyayım dedim antifriz koyma zaten yüksek oranda antifriz var su ekle demişlerdi.
-
14 Aralık 2016, 09:36
Antifrizi ölçtürmeniz lazım.Mesela yeşil antifrizin donması yüksekmi değilmi bilmiyorum.-20 dereceye kadar dayanırmı.Kaliteli kırmızı antifrizler dayanır.
-
14 Aralık 2016, 10:50
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2016-nisan-cikisli-pirelli-rosso-2-lastikler-373652442/detay
arkadaşlar sıfır çizik, düşme yatma devrilme yoktur, lastikler çok yenidir...
-
14 Aralık 2016, 13:12
Bana servisten söylenene göre var hatta azaldığında aradım servisi hangi antifrizi alıp koyayım dedim antifriz koyma zaten yüksek oranda antifriz var su ekle demişlerdi.
Anladım hocam teşekkürler kış şartlarında dışarıda donmuyorsa sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
mavellen adlı üyeden alıntı
Antifrizi ölçtürmeniz lazım.Mesela yeşil antifrizin donması yüksekmi değilmi bilmiyorum.-20 dereceye kadar dayanırmı.Kaliteli kırmızı antifrizler dayanır.
Servisi arayıp detayı öğrenmekte fayda var gibi teşekkürler
-
16 Aralık 2016, 16:04
Selamlar.Arkadaşlar motoru ilk bakıma götürdükten sonra farkettim,motorun sağ tarafında bujinin üstündeki kırmızıyla işaretlediğim yuvarlak plastik parçanın etrafında çok hafif yağ sızıntısıolduğunu gördüm.Servise söyledim garantiden karşılayıp yaparız dediler.Ben o yağ sızıntısını iyice sildim ve 222km lik yol yaptıktan sonra baktım yağ sızıntısı yoktu,(Resmideki görüntü 222km sonrası)kararsız kaldım,ne yapmamı önerirsiniz?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
[IMG][/IMG]
-
16 Aralık 2016, 16:20
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Selamlar.Arkadaşlar motoru ilk bakıma götürdükten sonra farkettim,motorun sağ tarafında bujinin üstündeki kırmızıyla işaretlediğim yuvarlak plastik parçanın etrafında çok hafif yağ sızıntısıolduğunu gördüm.Servise söyledim garantiden karşılayıp yaparız dediler.Ben o yağ sızıntısını iyice sildim ve 222km lik yol yaptıktan sonra baktım yağ sızıntısı yoktu,(Resmideki görüntü 222km sonrası)kararsız kaldım,ne yapmamı önerirsiniz?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://<a href="http://hizliresim.co...mz.jpg</a></a>
bir daha yağ atmayacağının garantisi yok servise git sübab kapak contasını yenileyip takarlar kafan rahat olur hiç gerek yok huzursuz olmaya
-
16 Aralık 2016, 20:05
http://<a href="http://hizliresim.co...mz.jpg</a></a>
hocam daha büyük bir foto paylaşabilir misin daha uzaktan çekilmiş bir foto. benim motorda da yağ kaçağı var gibi de. ben zincirden sıçrama yapmış diye yorumlamıştımda. şimdi sizin mesajınızı görünce endişelendim
-
16 Aralık 2016, 20:47
maroon5 adlı üyeden alıntı
hocam daha büyük bir foto paylaşabilir misin daha uzaktan çekilmiş bir foto. benim motorda da yağ kaçağı var gibi de. ben zincirden sıçrama yapmış diye yorumlamıştımda. şimdi sizin mesajınızı görünce endişelendim
Umarım işinizi görür,motorum kapalı garajda olduğu için daha fazla geriye gitme imkanım yoktu.
[IMG][/IMG]
-
16 Aralık 2016, 20:56
Teşekkür ederim dostum zahmet oldu. benimkisi o kadar yukarıda değil benimkisi ayaklığın hemen üstünde bir yerde. ama senin problem çok yukarıda bir yerde motora yakın olduğu için bence servise bir göster. ileride daha büyük problem yaratabilir.
-
16 Aralık 2016, 21:10
-
18 Aralık 2016, 20:59
hayırlı olsun benimde rolantı sabıt degıl onu düzeltiricem yaklasık 5500km dir kullanıyorum şuan gösterge paneli içten nem yapıyordu ama sadece camı nemlenip duruyordu kmyi falan görmek zor oluyordu servise gittim söledim bajaja fotografını attılar hemen onaylandı ertesi gün parçayı degıstırdıler cok memnunum fakat lastıkler cok kötü ya ne ile degistirmemi önerirsiniz tutuşu cok düşük 90 100 üstüne cıktımı arka oynuyor yaza dogru lastigi degistirmem gerekiyor güven vermiyor sizin nasıl ne önerirsiniz
-
18 Aralık 2016, 23:13
Rolanti sorunu çok kişide var sanırım. Bende de aynı sorun var servise gösterdim güncelleme ile sorunu çözmeyi denedi ama etkili olmadı. Sorun olmayacağını söyledi. Debriyajda dengeli ama N de çok hareketli devir.
-
19 Aralık 2016, 18:05
batuhan anıl adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun benimde rolantı sabıt degıl onu düzeltiricem yaklasık 5500km dir kullanıyorum şuan gösterge paneli içten nem yapıyordu ama sadece camı nemlenip duruyordu kmyi falan görmek zor oluyordu servise gittim söledim bajaja fotografını attılar hemen onaylandı ertesi gün parçayı degıstırdıler cok memnunum fakat lastıkler cok kötü ya ne ile degistirmemi önerirsiniz tutuşu cok düşük 90 100 üstüne cıktımı arka oynuyor yaza dogru lastigi degistirmem gerekiyor güven vermiyor sizin nasıl ne önerirsiniz
Ben de lastikleri yeni degistirdim. Rosso 2 taktim oneririm. Ben de arastirdim kullananlara sordum ve aldim. Soyle soyleyim rossonun mumlu hali orjinal lastikten iyi tutuyor. Tabiki zorlamiyorum sakin kullaniyorum ama cok buyuk fark var.
-
19 Aralık 2016, 20:41
Arkadaşlar kask kamerasının ses kaydı ile ilgili bir video hazırladım bajajcı abilerimlede paylaşıyorum burada buyurun
-
19 Aralık 2016, 21:45
Motor çok güzel fakat arada böyle morel bozan sorunları çıkarabiliyor. Lastik konusunda bende deyiştirmeyi düşünüyorum. heleki lastikler sogukken çok berbat hata kabul etmeyebilir.
-
19 Aralık 2016, 22:11
Rosso 2 ye gücü yetmeyenler için Mitas MC50 öneriyorum. Tam bir fiyat performans ürünü. Ayna konusunda varsa tavisyelerinizi alabilirim kendi aynaları ciddi anlamda kötü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)