pulsar 150ns'den geçmeye değer mi otoban ve çevre yollarında boğulmamak ezilmemek için geçmeyi düşünüyorum.
pulsar 150ns'den geçmeye değer mi otoban ve çevre yollarında boğulmamak ezilmemek için geçmeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bende moturu 10 gün önce aldım. Şu anda 400 km ye yaklaştı. Şu an için gayet iyi gidiyoruz bi sıkıntı yaşamadım. Tek farkettiğim devir bazen 2-3 bin arasında dalgalanıyor ama formda bir yerde rodaj sonunda düzeleceğinden bahsedilmiş doğru mudur bu? Hepinize iyi sürüşler
Eyvallah @Sazman. Sanırım arka çanta almayacağım, hem çirkin duruyor hem bütçeyi az tutmak istiyorum. Arka çantadan uzaklaştım, soft yan çanta ile olayı çözme niyetindeyim.
Tex veya Vexo marka yan cantalar var 180 lira civarı uygunlar. Bunları kullanan var mı acaba aramızda?
Bugun akşam iş çıkışında eve dönerken ışıklarda beklediğimde denk geldiğim durum . Her zaman mutlaka dikkatli olalım , karşıdan bir motorlu arkadaşımızda kendisine yeşil yandığı için geliyor olabilirdi allahtan kimse yoktu
Sazman arkadaş;ön camın markası nedir.neredenj temin edebiliriz.hoşuma gitti.
Selamlar arkadaşlar
5000TL'ye kadar Siyah Renk PULSAR arıyorum.
Satanlar benimle iletişime geçsin lütfen.
Selamlar
[IMG]][/urltimage.org/index.php?lang=turkish]resim[/IMG]
Aynaları beğenmiyenler için bilgi amaçlı yükledim.Birçok forumda araştırdım ve TVS Apaçi aynasında karar kıldım ve memnunum.
[IMG]bmp resim yükle[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
Selamlar. Sanırım lastikleri değiştirmişsiniz,ne marka ve memnunmusunuz?
Motoru sattım üstüne 2. motoruma binmekteyim. Kullandığım süre içerisinde Mitas sava mc 50 lastiklerden memnun kalmadım. Bir çok ilgili konuda da olumsuz görüşümü belirttim. Ucuz istiyoranız ANLAS alın daha iyi. Sonrasında Michelin city grip ile mükemmel diyebileceğim tecrübem oldu ama Pulsar ile değil Xenter ile.
İyi günler.
Beyler ankaradaki servisten memnun olmayan var mı?
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
ya arkadas amma piyasada yerini yaptı bu motor, xmaxden fazla pulsar goruyorum her yerde ) bukadar hızlı bir yukselis beklemiyordum acıkcası.
beyler selam, lastikleri değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilemedim. varsa tavsiyeniz alayım.
Bu motorun yanlis hatirlamiyorsam bello bir km sonrasi stop etme sorunu vardi giderildi mi veya giderilevegine dair bir aciklama yapildi mi?
Yan çanta işi yattı. Demirini yaptiracagim arkadas ugrasamam dedi. Ben de projeyi rafa kaldirdim.
Ufak bir topcase alsam nasil olur acaba. Shad SH33 modelini taksam, dengeyi çok etkiler mi. İçini doldurmam fazla. Zaten sosis çantam var. (Sosis çanta Heingreck gibi bir marka 90 lt ama ben kıvırıyorum 60-70 lt olarak kullaniyorum)
Selamlar.
Mustafa Kara
www.facebook.com/yollarvefotograf
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)