Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saati demek hafızaya alamamışsınız ondan saat 1:00 de başlıyor.
    Teşekkürler,tekrar deniyeceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler,tekrar deniyeceğim.
    saat ayarı için kontağı çevirin motoru çalıştırmayın, sol tuş ile trip 1 yapın ve aynı anda iki düğmeye birlikte basılı tutun saat yanıp sönecektir, sol tuş ile saati sağ tuş ile dakikayı ayarlayın ve aynı anda iki düğmeye birlikte basılı tutun saat sabit kalacaktır, bu şekil yapıyor da olmuyorsa akü ve diğer kısımlarına yönlenin yani servise bir uğrayın.
    gezginmotor bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Ben saat ayarini yapıyorum fakat her marsta gosterge kendini sifirliyor 2 3 sn sonra geliyor . 05 vsvs bir hata veriyor

Alıntı Emre Fırat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben saat ayarini yapıyorum fakat her marsta gosterge kendini sifirliyor 2 3 sn sonra geliyor . 05 vsvs bir hata veriyor
    Benimde öyle akü den yapıyormuş kışın binmeyeceğim için şimdilik yaptırmadım yaza doğru yaptırcam akünün 2 yıl garantisi varmış

Motosikleti
    Alıntı patron1017 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde öyle akü den yapıyormuş kışın binmeyeceğim için şimdilik yaptırmadım yaza doğru yaptırcam akünün 2 yıl garantisi varmış
    Mars yaparken amperimi yetmiyor acaba degisince düzeliyor mu

Motosikleti

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Devir daim pompasının keçelerinden yağa su radyatör suyuna yağ karıştı motoru bıraktık piston krank falan bir sürü parça değişti şanzumandan ses geliyordu dişliler değişti gel gelelim sıfır motor yapıldı garantiden ama ne sesi eskisi gibi nede gidişi rampada falan bi aptallaşıyor motor rodaj yapıyoruz yeniden bakalım daha ne çıkartıcak şanzuman dişlisi 5 binde 6 vites değişti 8200 de 5 vites değişti sıfır motor yapıldı hakkımızda hayırlısı haftada 1 kullanıyorum canınıda almıyorum bu km nasıl bu hale geldi anlayamadım garanti varken garantiden yapılıyorda garanti bitince güzel masraf açar bütün bakımları ve ara bakımları günü gününe yapılıyor sorunun temeli 10 tl bile olmayan conta..
    Öncelikle geçmiş olsun...
    Bence;zararın neresinden dönerseniz kardır. Satıp bence kaliteli bir markaya geçiş yapmanız en hayırlısı olacaktır (Yamaha,Honda gibi).
    ayzek bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır falan motoru gaz vermeden çalıştıramıyorum, servis bu duruma bir sıkıntı çıkarmıyor ve normal olarak görüyor. Fakat özellikle bu soğuklarda motor bir gece beklemiş bile olsa çalıştırırken ciddi ciddi gaz vermem gerekiyor. 2 ay öncesine kadar sadece marşa basarak çiçiçuv edip çalışırdı fakat artık en iyi havada bile ufacık gaz vermem şart oluyor. Sizde de durum böyle mi acaba? Bir de ne önerirsiniz bu durum karşısında?
    Güvenli sürüşler.

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Herkese hayırlı akşamlar servis simgesini ekrandan nasıl kaldırıyoruz şu anahtar şeklinde olan simgeden bahsediyorum int de videosu var baktım ama nedense dönmedi o simge nerde yanlış yapıyorum bilen birisi açıklayabilir mi ?

Motosikleti
    Alıntı motoRaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır falan motoru gaz vermeden çalıştıramıyorum, servis bu duruma bir sıkıntı çıkarmıyor ve normal olarak görüyor. Fakat özellikle bu soğuklarda motor bir gece beklemiş bile olsa çalıştırırken ciddi ciddi gaz vermem gerekiyor. 2 ay öncesine kadar sadece marşa basarak çiçiçuv edip çalışırdı fakat artık en iyi havada bile ufacık gaz vermem şart oluyor. Sizde de durum böyle mi acaba? Bir de ne önerirsiniz bu durum karşısında?
    Güvenli sürüşler.
    yazılım yüklendi ise gaz vermeden çalışmaz, hafif gaz vererek çalıştırmanız lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese hayırlı akşamlar servis simgesini ekrandan nasıl kaldırıyoruz şu anahtar şeklinde olan simgeden bahsediyorum int de videosu var baktım ama nedense dönmedi o simge nerde yanlış yapıyorum bilen birisi açıklayabilir mi ?
    anahtarı çevirin motoru çalıştırmayın trip iki yapın ve her iki düğmeye basılı tutun anahtar yani bakım işareti sönecektir.
    aksoyy bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Teşekkur ederim ben odometre yazan yerde deniyordum parmaklarım acıdı artık basmakdan,bayada sert tuşları.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün motora gidon yükseltme aparatlarını taktım.Oldukcada şık ve rahat ergonomik bir kullanıp sağladığını farkettim.Keşke daha önceden yapsaydım ama vakit ve uğraşmam istemem yüzünden erteledim.Muhammed kardeşimizden aldım aparatları.Sağolsun montaj hakkında faydalı bilgilerde verdi.Aparatı kendim tahtım.Servise götürüp sağını solunu çizdirmek istemedim.Elin adamı anahtarı hoyratca dayıyor alete kendiniz gibi hafif ve nazik değil.Öncelikle kafayı söktüm aparatları taktım.Gidonu tam sol tam sağ çevirdim.Genleşen kasan yerleri tespit edip rahatlattım sonrada kafayı montaj ettim.Gaz ve debriyaj telleri kasma yapıyor onlara dikkat etmek lazım.Benim en büyük sorunum elcik ısıtmalar oldu.Yeni aparatı takınca elcik ısıtma gaz kolu ayarını kaybetti onu kalibre etmek gerçekten uğraştırdı.

SAZMAN bunu beğendi.

Alıntı Emre Fırat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mars yaparken amperimi yetmiyor acaba degisince düzeliyor mu
    Daha değiştirmedim ama iki servise sordum ikiside aküden dedi

Motosikleti
    Ben servisle konuştum yazılım diyorlar hepsi , gidip yazılım attırıcam garanti kapsamında bakalım kesin çözüm olacak mı paylaşırım videolu olarak durumu

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    yazılım yüklendi ise gaz vermeden çalışmaz, hafif gaz vererek çalıştırmanız lazım.

bende yazılım yüklettim fakat hiç gaz vermeden çalışıyor,üstelik bir hafta çalışmadıgı halde tek marşta çalışıyor.
    yazılımdan sonra sadece topspeed düştü 135 km yapıyordu şimdi 125 km yapıyor.sürat merekım olmadıgı için önemsemiyorum ara sıra çevre yoluna cıkınca 3-5 dakika tapagaz gidiyorum.

Motosikleti

bende yazılım yüklettim fakat hiç gaz vermeden çalışıyor,üstelik bir hafta çalışmadıgı halde tek marşta çalışıyor.
    yazılımdan sonra sadece topspeed düştü 135 km yapıyordu şimdi 125 km yapıyor.sürat merekım olmadıgı için önemsemiyorum ara sıra çevre yoluna cıkınca 3-5 dakika tapagaz gidiyorum.
    Bende stop etme olayı çok arttı motorun acilen yazılım gerekli umarım yazılımla çözülür

Benim servisim zaten toplamda 2 yazılım olduğunu söylüyor birine eski birine yeni diyorlar. Yeni dediğim de haziran ayında gittiğimde yine buydu yani pek de yeni sayılmaz ve bende de o yüklü. Fakat ben bi ara iki yazılımı da kullandım ve hiçbirinde topspeed 135 olmadı bende. Sizde nasıl oluyor da 135 in üstünü göremiyorsunuz ki ben 155 gördüm düz yolda maksimum ama şu ara azıcık zorlamayla 140küsürler ve biraz zorlamayla 150 görüyorum. Hatta daha dün gördüm. Hele hele 125 e düşmesi daha da ilginçmiş bir sorun bence.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsardaki saati düzeltip hafızaya alıyorum fakat kapatıp açtıktan sonra 1.00 dan başlıyor bilgisi olan varmı acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

Amin,cümlemize kazasız belasız yolculuklar.
    Saat aynen öyle. 1-2 kere ayarladım ama baktım saat ayarı yapmanın sonu yok bıraktım saat yok farzediyorum

Motosikleti
    Gosterge motor calistiktan sonrada kendini resetliyor oyuzden saat ayari kalniyor

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı motoRaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim servisim zaten toplamda 2 yazılım olduğunu söylüyor birine eski birine yeni diyorlar. Yeni dediğim de haziran ayında gittiğimde yine buydu yani pek de yeni sayılmaz ve bende de o yüklü. Fakat ben bi ara iki yazılımı da kullandım ve hiçbirinde topspeed 135 olmadı bende. Sizde nasıl oluyor da 135 in üstünü göremiyorsunuz ki ben 155 gördüm düz yolda maksimum ama şu ara azıcık zorlamayla 140küsürler ve biraz zorlamayla 150 görüyorum. Hatta daha dün gördüm. Hele hele 125 e düşmesi daha da ilginçmiş bir sorun bence.
    110 kiloyum iki kişi biniyormuşum gibi düşün
    birde rodajı yaparken lastikler orjinaldi 120 den sonra motor gidon tokatlıyor gibi rahat sürüş keyfi vermiyordu.motoru açmak için zorlamadım
    birde halen sürat yapınca hiz kesici işigini yakana kadar basıp vites değiştirmiyorum.normal aralıklarla vites değiştirip gaza basıyorum.düz yolda 125 yapıyor.
    yazılım olayına gelince beyindeki koda göre yazılım atıyorlar.benim koda göre yazılım yoktu.yazılım atılsa dahi motor kabul etmiyordu.beyin kodu ta hindistandan geldi.bir kere yazılım atıldı.olay bitti.yazılımdan sonra motorun ilk hareketi arttı.daha bir serileşti ama son surat biraz düştü önemsemedim.böyle gayet memnunum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (1 üye ve 9 misafir)