Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    serblood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR NS 200
    Motoru orta sehpaya aldim ve teker altlarina yalitim malzemesi köpük koydum. Bu arada icindeki yag zamanla motorda erozyona sebep oluyor diye okumustum gerce yagi degistireli 1000 km oldu motora zarar vermesinde baharda degistiricem zaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Aksesuarları tamamlamak üzereyim. Bu gün alt sakalım geldi, taktım. Sonra şöyle bir km yapayım dedim ve çıktım yola. Yer yer durup fotoğraf çektim.

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    kdiner ve bektanist bunu beğendiler.

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4

Hayırlı olsun abi yakışmış. diyaliz merkezinin arka sokakta gerçerken gördüm, Karagöle mi gidiyordun
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı 06Serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi yakışmış. diyaliz merkezinin arka sokakta gerçerken gördüm, Karagöle mi gidiyordun
    Karagöl, evci yaylası tarafına gittim. Karagöl tadilat nedeniyle kapalı zaten. Gezdim oralarda. Havası da temiz, mis gibi
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karagöl, evci yaylası tarafına gittim. Karagöl tadilat nedeniyle kapalı zaten. Gezdim oralarda. Havası da temiz, mis gibi
    Evci yaylasını bilmiyorum ama Karagöl kapanmadan birkaç gün önce gittiğimde güzel fotoğraflar çektim. Gerçekten oraların havası çok güzel, ayrıca yol yapmak için güzel virajlar var

Merhaba 10 bin bakmını biraz geçirmişim 10500 km olmuş problem yaratır mı :( garantiden çıkar mı

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serblood adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar motoru kis uykusuna yatiricam yanliz takildigim bir kac nokta var.
    Oncelikle depoyu fulledim ve benzin katkisi ekledim ama benzin vanasi gibi bisey olmadigindan (yada ben bulamadim )yakit pompasina giden benzini kesemedim boylece biraksam sorun yaratirmi?
    - 3-4 ay kullanmicam motoru,4 ay sonra depodaki benzin kullanilabilir mi? Yoksa bosaltip yeni benzinmi koymak gerekir?
    -aküyu söktüm ve evde tutmayi dusunuyorum arada sarj etmem gerekirmi?
    - motorun icindeki yag 1000 km oldu duruyor. Kis uykusundan sonra ilk is yagini degistirecegim icin icindeki yagi bosaltsam sorun olurmu yoksa bahara kadar icindeki yag ile kalabilirmi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
    Depodaki benzine 3-4 ayda birşey olurmu emin değilim ama birazda olsa özelliğini yitirir.En güzeli işin ehli olanlara sor internette arat.Motordaki yağ motora zararvermez.Kışdan çıkıncada değiştirirsin.Akünede birşey olmaz.Tekerlekleride arada bir elin ile çevir iz yapmasın.Motoru tamen askıya alabilirsen daha iyi olur.Birde motoru koyduğun yer rutubetli ise demir aksamlara wd40 sık (diskler hariç)paslanmasın.Bineceğin zaman güzelce yıkar binersin.

soruma cevap verecek olan yok mu? " Merhaba 10 bin bakmını biraz geçirmişim 10500 km olmuş problem yaratır mı :( garantiden çıkar mı"

Sol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Çıkmaz dostum merak etme. İşi garantiye almak istersen Oktay motora git bu konuda diğerleri gibi yamyam değil. Sonuçta uzun bir yoldan gelme ihtimalin de var tam 10000 km de servisin kapısında olma ihtimalin zaten olamaz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------

Sevgili dostlar bu arada bende boxer motorumu satıp 2.el bir pulsar aldım,
    yaklaşık 1 aydır aktif kullanıyorum. Şu anda memnunum herhangi bir sorun yapmadı arada stop etme dışında, haftada bir belki oluyor oda.
    Uzun zamandır kullanan arkadaşlardan tavsiye niteliğinde yorumlar alabilirmiyim.
    Motorun sınırları huyu suyu vs.
    Gidonu yükselttim kullanımı daha keyifli oldu
    Yapılabilecek bu gibi şeyler hakkında tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Arkadaşlar kısmetse salı günü 200ns ile aranızdayım bende

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı Emre Fırat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kısmetse salı günü 200ns ile aranızdayım bende
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Arkadaşlar altın elbiseli adamın bajaj incelemesini bir türlü bulamadım ya bi link atarmısnız bana
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar altın elbiseli adamın bajaj incelemesini bir türlü bulamadım ya bi link atarmısnız bana
    http://www.dailymotion.com/video/x3jcm9i

Bajaj 200ns almayı düşünüyorum sigorta plaka felan masrafları çok tuttuğu için ikinci el 200ns almak mantıklı geldi ama motosiklet bilgim daha önceden olmadığı için ikinci el 200ns alırken nelerine dikkat etmem gerekerir hangi sorunları çok görülüyor 200ns kullanıcıları olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Ns 150 nin koruma demirleri ns 200 için uygun mu bağlantı yerleri, hiç deneyen oldu mu.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı aksoyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ns 150 nin koruma demirleri ns 200 için uygun mu bağlantı yerleri, hiç deneyen oldu mu.
    uygun değil, motor yapıları ve şase bağlantı yerleri farklı, ns150 koruma demiri daha büyük, ns200 daha küçük. farklı koruma demiri alabilirsiniz.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı Energy66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj 200ns almayı düşünüyorum sigorta plaka felan masrafları çok tuttuğu için ikinci el 200ns almak mantıklı geldi ama motosiklet bilgim daha önceden olmadığı için ikinci el 200ns alırken nelerine dikkat etmem gerekerir hangi sorunları çok görülüyor 200ns kullanıcıları olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
    sigorta masrafını her halukarda kendiniz yapacaksınız, plaka/ruhsat masrafı ise 250-350tl arası birşeydi, siz ise ikinci el alım-satım'da norete 100tl civarı para bayılacaksınız. Bu bilgiler ışığında, sadece 150-250 tl için ikinci ele yöneliyorsunuz. (Tabi ki ikinci elin fiyatı sıfırından daha düşük ancak siz bundan bahsetmemişsiniz)

Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sigorta masrafını her halukarda kendiniz yapacaksınız, plaka/ruhsat masrafı ise 250-350tl arası birşeydi, siz ise ikinci el alım-satım'da norete 100tl civarı para bayılacaksınız. Bu bilgiler ışığında, sadece 150-250 tl için ikinci ele yöneliyorsunuz. (Tabi ki ikinci elin fiyatı sıfırından daha düşük ancak siz bundan bahsetmemişsiniz)
    sırıf ile ikinci el arasında 130 TL masraf farkı vardır.

aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uygun değil, motor yapıları ve şase bağlantı yerleri farklı, ns150 koruma demiri daha büyük, ns200 daha küçük. farklı koruma demiri alabilirsiniz.
    ns 150 koruma demiri
    http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-ns150-on-koruma-demiri-takimi.html

ns 200 koruma demiri
    http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-200ns-on-koruma-demiri-takim.html

bunların resimleri birebir aynı gibi duruyor buyuzden sordum fiyatlarıda farlı yarı yarıya nerdeyse.
    başka koruma demiri tavsiyeside alabilirim.
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Jantı kırılıyor almayın bu çöp motoru japonlar ilede kıyaslamayın artık.
    dyavol-77 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)