Motoru orta sehpaya aldim ve teker altlarina yalitim malzemesi köpük koydum. Bu arada icindeki yag zamanla motorda erozyona sebep oluyor diye okumustum gerce yagi degistireli 1000 km oldu motora zarar vermesinde baharda degistiricem zaten
Motoru orta sehpaya aldim ve teker altlarina yalitim malzemesi köpük koydum. Bu arada icindeki yag zamanla motorda erozyona sebep oluyor diye okumustum gerce yagi degistireli 1000 km oldu motora zarar vermesinde baharda degistiricem zaten
Merhaba 10 bin bakmını biraz geçirmişim 10500 km olmuş problem yaratır mı :( garantiden çıkar mı
Depodaki benzine 3-4 ayda birşey olurmu emin değilim ama birazda olsa özelliğini yitirir.En güzeli işin ehli olanlara sor internette arat.Motordaki yağ motora zararvermez.Kışdan çıkıncada değiştirirsin.Akünede birşey olmaz.Tekerlekleride arada bir elin ile çevir iz yapmasın.Motoru tamen askıya alabilirsen daha iyi olur.Birde motoru koyduğun yer rutubetli ise demir aksamlara wd40 sık (diskler hariç)paslanmasın.Bineceğin zaman güzelce yıkar binersin.
soruma cevap verecek olan yok mu? " Merhaba 10 bin bakmını biraz geçirmişim 10500 km olmuş problem yaratır mı :( garantiden çıkar mı"
Çıkmaz dostum merak etme. İşi garantiye almak istersen Oktay motora git bu konuda diğerleri gibi yamyam değil. Sonuçta uzun bir yoldan gelme ihtimalin de var tam 10000 km de servisin kapısında olma ihtimalin zaten olamaz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
Sevgili dostlar bu arada bende boxer motorumu satıp 2.el bir pulsar aldım,
yaklaşık 1 aydır aktif kullanıyorum. Şu anda memnunum herhangi bir sorun yapmadı arada stop etme dışında, haftada bir belki oluyor oda.
Uzun zamandır kullanan arkadaşlardan tavsiye niteliğinde yorumlar alabilirmiyim.
Motorun sınırları huyu suyu vs.
Gidonu yükselttim kullanımı daha keyifli oldu
Yapılabilecek bu gibi şeyler hakkında tavsiyelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Arkadaşlar kısmetse salı günü 200ns ile aranızdayım bende
Arkadaşlar altın elbiseli adamın bajaj incelemesini bir türlü bulamadım ya bi link atarmısnız bana
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Bajaj 200ns almayı düşünüyorum sigorta plaka felan masrafları çok tuttuğu için ikinci el 200ns almak mantıklı geldi ama motosiklet bilgim daha önceden olmadığı için ikinci el 200ns alırken nelerine dikkat etmem gerekerir hangi sorunları çok görülüyor 200ns kullanıcıları olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
Ns 150 nin koruma demirleri ns 200 için uygun mu bağlantı yerleri, hiç deneyen oldu mu.
sigorta masrafını her halukarda kendiniz yapacaksınız, plaka/ruhsat masrafı ise 250-350tl arası birşeydi, siz ise ikinci el alım-satım'da norete 100tl civarı para bayılacaksınız. Bu bilgiler ışığında, sadece 150-250 tl için ikinci ele yöneliyorsunuz. (Tabi ki ikinci elin fiyatı sıfırından daha düşük ancak siz bundan bahsetmemişsiniz)
ns 150 koruma demiri
http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-ns150-on-koruma-demiri-takimi.html
ns 200 koruma demiri
http://www.bajajyedekparcalari.com/bajaj-pulsar-200ns-on-koruma-demiri-takim.html
bunların resimleri birebir aynı gibi duruyor buyuzden sordum fiyatlarıda farlı yarı yarıya nerdeyse.
başka koruma demiri tavsiyeside alabilirim.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Jantı kırılıyor almayın bu çöp motoru japonlar ilede kıyaslamayın artık.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)