Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Kasım 2016, 21:15
arkadaşlar iyi akşamlar. Pulsarımla alakalı bi sorum olacaktı 10 bin bakımını yaptırdım 9250 km de. çok zorlamak istemedim motoru erkenden götürdümancak farketti ki bakımlamı alakalı bilmiyorum motorun top speed i düştü önceden(6-7 bin km de) çok rahat artçıyla 145 km hızlara çıkabiliyordum son hız olarakta 155 i görmüştüm ama bu aralar deniyorum 130 dan sonrası çok yavaş 140 dan sonrada zar zor yükseliyor. Ben bakımdan sonra daha iyi bir performas beklerken sonuç bu . Bu arada ara hızlanmaları normal gibi onda bi düşüş hissetmedim ama son sürat neden böyle oldu anlayamadım doğrusu konu hakkında bilgisi olan varsa esirgemesin lütfen teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
01 Kasım 2016, 21:53
bazı durumlarda bu şikayeti okuyorum
bilhassa yazılım atıldıgı zaman
-
01 Kasım 2016, 21:58
@karaca3 aynen yaklaşık 500 km önce yazılım atılmıştı sorun yazılım mıdır acaba eğer yazılımsa çözümü hakkında bi bilginiz var mı ?
-
02 Kasım 2016, 12:36
Bilmiyorum bu konuda servis Size daha iyi yardımcı olur
-
02 Kasım 2016, 16:37
Benim motorum arkadan rüzgar alırsa 155 te devir kesiciye giriyor. Rüzgar karşıdan olunca 135 te kalıyor. Yazılımla alakalı bir değişme olmadı. 8000 km de.
-
02 Kasım 2016, 18:29
Arkadaslar motorun yağ gostergesine baktigim zaman yagin köpürdünü farkettim. Neyden olabilir bu ?
-
02 Kasım 2016, 20:59
hb1934 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motorun yağ gostergesine baktigim zaman yagin köpürdünü farkettim. Neyden olabilir bu ?
Sadece köpürme ise sıkıntı yok, karışım olup olmadığına bakın, yağın renginde değişme var mı koyu süt rengi gibi.
-
02 Kasım 2016, 21:46
durt diye bir markadan (internet sitesinden)kıslık eldiven aldım dikişlri patladı az da olsa sanki ucundan dikmişler yolladım bakalım bilen varmı bu durt ü [IMG]IMG_20161102_165858[/IMG]
-
02 Kasım 2016, 22:46
Bu son hız düşmeleri şikayetleri son yazılım attıktan sonra oluyordu
-
02 Kasım 2016, 23:11
biri çıkıpta egzozu sele altına aldırtsada tebrik etsek
-
02 Kasım 2016, 23:54
kdiner adlı üyeden alıntı
Sadece köpürme ise sıkıntı yok, karışım olup olmadığına bakın, yağın renginde değişme var mı koyu süt rengi gibi.
Renginde bi degisim yok hocam.Motor calisirken köpükler görünüyo sadece stop edince köpükler kayboluyo.önceden böyle bisey yoktu
-
03 Kasım 2016, 09:24
hb1934 adlı üyeden alıntı
Renginde bi degisim yok hocam.Motor calisirken köpükler görünüyo sadece stop edince köpükler kayboluyo.önceden böyle bisey yoktu
sorun yok kullanmaya devam.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
03 Kasım 2016, 12:59
Selamlar arkadaşlar, 250 km'deki motorumun çalışmasında bir sorun yok fakat bazen gösterge resetleniyor. Saati ayarlamama değmiyor çünkü sıfırlanıyor. Sorun aküden midir?
-
03 Kasım 2016, 14:04
Riptalon adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar, 250 km'deki motorumun çalışmasında bir sorun yok fakat bazen gösterge resetleniyor. Saati ayarlamama değmiyor çünkü sıfırlanıyor. Sorun aküden midir?
kontajı actıkdan sonra ışıklar sönmeden marşa basma acele etme marşa hemen basınca sıfırlama yapıyor dıkkat et. bu şekilde kullan düzelmezse servise gidersin
-
03 Kasım 2016, 14:14
murat 60 adlı üyeden alıntı
kontajı actıkdan sonra ışıklar sönmeden marşa basma acele etme marşa hemen basınca sıfırlama yapıyor dıkkat et. bu şekilde kullan düzelmezse servise gidersin
Böyle yapmıyorum dostum mutlaka bekliyorum. Bu durum da genellikle stop ettikten sonra (acemilikten ettirdiğim oluyor) hemen çalıştırınca oluyor. Yolun ortasında da switch'i kapatıp açıp bekleyemiyorum tabi.
-
03 Kasım 2016, 21:35
Riptalon adlı üyeden alıntı
Böyle yapmıyorum dostum mutlaka bekliyorum. Bu durum da genellikle stop ettikten sonra (acemilikten ettirdiğim oluyor) hemen çalıştırınca oluyor. Yolun ortasında da switch'i kapatıp açıp bekleyemiyorum tabi.
yolun ortasında swiçi niçin acıp kapatıyorsunuzki.stop ederse direk marşa basıp çalıştırın.
-
03 Kasım 2016, 22:19
ViraneDervis adlı üyeden alıntı
Philips H7 X Treme Önerileri çokça var ama ne kullandım ne de kullanan gördüm. Forumlarda kullananlar memnunmuş.
Direk sokete oluyor mu? Orjinal tesisatı kurcalamak istemiyorum
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Demir sigortada uygun fiyat veriyor
Genelde sis farı takıyorlar ekstra olarak koruma demirlerine
Sis farı siparişi verdim, ama normal far da iyi aydınlatsın
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
05 Kasım 2016, 00:06
Arkadaslar motoru kis uykusuna yatiricam yanliz takildigim bir kac nokta var.
Oncelikle depoyu fulledim ve benzin katkisi ekledim ama benzin vanasi gibi bisey olmadigindan (yada ben bulamadim )yakit pompasina giden benzini kesemedim boylece biraksam sorun yaratirmi?
- 3-4 ay kullanmicam motoru,4 ay sonra depodaki benzin kullanilabilir mi? Yoksa bosaltip yeni benzinmi koymak gerekir?
-aküyu söktüm ve evde tutmayi dusunuyorum arada sarj etmem gerekirmi?
- motorun icindeki yag 1000 km oldu duruyor. Kis uykusundan sonra ilk is yagini degistirecegim icin icindeki yagi bosaltsam sorun olurmu yoksa bahara kadar icindeki yag ile kalabilirmi?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
-
05 Kasım 2016, 00:19
serblood adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motoru kis uykusuna yatiricam yanliz takildigim bir kac nokta var.
Oncelikle depoyu fulledim ve benzin katkisi ekledim ama benzin vanasi gibi bisey olmadigindan (yada ben bulamadim )yakit pompasina giden benzini kesemedim boylece biraksam sorun yaratirmi?
- 3-4 ay kullanmicam motoru,4 ay sonra depodaki benzin kullanilabilir mi? Yoksa bosaltip yeni benzinmi koymak gerekir?
-aküyu söktüm ve evde tutmayi dusunuyorum arada sarj etmem gerekirmi?
- motorun icindeki yag 1000 km oldu duruyor. Kis uykusundan sonra ilk is yagini degistirecegim icin icindeki yagi bosaltsam sorun olurmu yoksa bahara kadar icindeki yag ile kalabilirmi?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Eğer mümkünse zinciri ve hareketli parçaları yağlayarak olduğu gibi parka çekin. Her ihtimale karşı benzin ve yağı içinde kalsın. Motor için sorun teşkil etmez ve acil kullanmanız gerektiğinde marşa basar çıkarsınız. Park süresince motoru mümkünse günlük 5 dkda olsa çalıştırın. Baharda dediğiniz gibi çıkardığınızda bakımını yapar güle güle binersiniz. Benim bildiklerim bunlar ustalar tam olması gerekeni yazarlar.
-
05 Kasım 2016, 09:46
motor lastikleri betona yada asfalta basmasın.mümkünse lastıgın temas ettgi yerlere kalıntahta yada sunta koyun.
soguk havada hareketsiz devamlı yere basarsa havası iner ve çatlamalar olusur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)