Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    [QUOTE=srkn.ks;4007771]
    Alıntı Ayıcık37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam günlük 50-60 km kadar kullanıyorum 1 hafta kullanıp deneyimlerimi paylaşırım.[COLOR="Silver"]

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Öğlen molasında servise gittim Michelin ps için ön+arka sökme takma balans için 770₺ fiyat verdiler

Lastiği getir sökme, takma, balans, ön, arka 80₺ dediler
    Hocam ben de Michelin ps alıcaktım fakat Metzelerin ıslak perfonmasını çok övünce Metzeler aldım. Ben BUZ MOTOR'a sordum ön arka takma için 60 TL dediler orada taktıracağım. Lastik fiyatı 566 TL.
    PULSAR 200RR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu garibime ne oluyor bu aralar.Servisle ters düşünce gitmekde istemiyorum.Akümü elveda diyor.Yoksa marş motorumu ömrünü tamamladı.

Motor 2014 model 6200 de çok nadir biniyorum.10 günde bir .2. evlat yatıyor tozdan ölecek yakında

Sesi açarsanız durumu anlarsanız.

https://youtu.be/230KOaFZtGU

Sanki marş motoru kaçırıyor gibi ama yanıltabilirde.6200 deki motorun marşının kaçırmasıda zor gibi.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    2 ay önce aldığım motoru memnuniyetsizlikten dolayı satmayı düşünüyorum 2800 km de ankara içi ilgilenen olursa mesaj atabilir sahibindene henüz ilan koymadım.İlan koyunca linkinide paylaşırım buradan.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Arka çamurluk takılı değilken ıslak zeminde sürünce durum bu

Motosikleti
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu garibime ne oluyor bu aralar.Servisle ters düşünce gitmekde istemiyorum.Akümü elveda diyor.Yoksa marş motorumu ömrünü tamamladı.

Motor 2014 model 6200 de çok nadir biniyorum.10 günde bir .2. evlat yatıyor tozdan ölecek yakında

Sesi açarsanız durumu anlarsanız.

Vurdurmayı denedin mi ?
    PULSAR 200RR

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Sanki marş motoru kaçırıyor gibi ama yanıltabilirde.6200 deki motorun marşının kaçırmasıda zor gibi.

akü zayıflamışsa marş kaçırıyor gibi ses çıkarır.
    diger motorlarımda fark etmiştim.aküyü sarj edince normal çalışıyordu.
    video daki durum tamaman akünün zayıf oldugundan kaynaklanıyor.

megruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    benim arka tekerim giderken yalpalıyormuş bunun sebebi ne olabilir 2014 model 25 bin kmde..

Motosikleti
    Alıntı megruz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim arka tekerim giderken yalpalıyormuş bunun sebebi ne olabilir 2014 model 25 bin kmde..
    Arka teker rulmanına baktırmanı tavsiye ederim onun haricinde teker milinin düz ve gevşemiş olmamasına dikkat et.
    BDmuxer bunu beğendi.
    PULSAR 200RR

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı megruz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayıcık37 Kardeşin dediklerine ek olarak belki lastiğin balansı bozulmuşta olabilir.

megruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Teşekkür ederim en kısa sürede bakacam

Motosikleti
    Bajaj pulsar NS 200
    Merhabalar arkadaşlar n11.comdan kummotors adlı bir satıcıdan taa malatyadan tekirdağa getirttiğim görselde çok beğendiğim jant şeridini kargodan alınca başımdan kaynar sular döküldü toplam 16 adet şerit var kağıdın üstünde bir janta 3 şerit gelecek şekilde kesit kesit halinde fakat hepsi aynı yöne bakar şekilde yarısınında diğer tarafa bakması gerekiyor ki jantın diğer tarafına da yapıştırınca çizgiler aynı yönde gitsin hadi onuda geçtim görselde 6 kesik çizgili şerit çok beğenmiştim 6 vites ya motorda hani vites aralıkları gibi hepsi falan aradım satıcıyı böyle böyle adam bana diyor ki firma böyle göndermiş 3 tanede yedek koymuş daha napalım o hadi onuda geçtim şeridin yapışkanları boktan olduğu için bi şerit yapışmadı falan söküp tekrar deneme derken iyice moralim bozuldu öyle yarım bıraktım siz sakın böyle internetten almayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Bdmuxer sen çamurluk kısmına mavi led mi Çektin değişik çıkmış

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı Wertycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar n11.comdan kummotors adlı bir satıcıdan taa malatyadan tekirdağa getirttiğim görselde çok beğendiğim jant şeridini kargodan alınca başımdan kaynar sular döküldü toplam 16 adet şerit var kağıdın üstünde bir janta 3 şerit gelecek şekilde kesit kesit halinde fakat hepsi aynı yöne bakar şekilde yarısınında diğer tarafa bakması gerekiyor ki jantın diğer tarafına da yapıştırınca çizgiler aynı yönde gitsin hadi onuda geçtim görselde 6 kesik çizgili şerit çok beğenmiştim 6 vites ya motorda hani vites aralıkları gibi hepsi falan aradım satıcıyı böyle böyle adam bana diyor ki firma böyle göndermiş 3 tanede yedek koymuş daha napalım o hadi onuda geçtim şeridin yapışkanları boktan olduğu için bi şerit yapışmadı falan söküp tekrar deneme derken iyice moralim bozuldu öyle yarım bıraktım siz sakın böyle internetten almayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

[/COLOR]Bdmuxer sen çamurluk kısmına mavi led mi Çektin değişik çıkmış
    Yok çamurluk takılı değil karanlıkta çektim fotoğrafı.
    Şerit işine gelirsek gerçekten baş ağrıtan bir iş bende aldım yapıştıramayıp vazgeçtim bu sevdadan araştırdığımda zeminin temiz olması dışında ıslatıp yapıştıran var yapıştırdıktan sonra üzerinden saçkurutma makinası ile ısıtıp kaynamasını sağlayan var kısacası en iyisi gidip anlayana yaptırmak lazım bende aldığımda içinden yanlış aparat çıkmıştı yapışmadı.Geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------

Kalite farkı

Motosikleti
    Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok çamurluk takılı değil karanlıkta çektim fotoğrafı.
    Şerit işine gelirsek gerçekten baş ağrıtan bir iş bende aldım yapıştıramayıp vazgeçtim bu sevdadan araştırdığımda zeminin temiz olması dışında ıslatıp yapıştıran var yapıştırdıktan sonra üzerinden saçkurutma makinası ile ısıtıp kaynamasını sağlayan var kısacası en iyisi gidip anlayana yaptırmak lazım bende aldığımda içinden yanlış aparat çıkmıştı yapışmadı.Geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------

Kalite farkı

http://www.xbhp.com/talkies/attachme...7017418327.jpg

http://www.xbhp.com/talkies/attachme...7017465442.jpg
    Ne kadar ekmek o kadar köfte
    BDmuxer bunu beğendi.
    PULSAR 200RR

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Hayırlı forumlar herkese. Önceki sayfalarda vardı ancak bulamadım tekrar. Ön cam önerisi istiyorum. Kışın da kullanacağım ihtiyacım olacak hissediyorum bu havalarda biraz. Çok uzun bişey istemiyorum. Bunun dışında debriyaj manetim zırıl zırıl. Keçe falan da kesmedi. Değiştirmeyi düşünüyorum onlarıda. Öneriniz varsa sevirinim.

hknshn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns
    Yaklaşık 3 aydır 2016 model pulsar 200ns kullanıyorum. Motorum 3500 km de. Şimdiye kadar stop etme sorunum yoktu. Ancak iki gündür motorla yola çıktıktan yaklaşık 700m sonra(hep aynı virajdan önce) vites küçültmek için debriyajı çektiğimde motor stop ediyor. Acaba havaların soğumasının bununla alakası olabilir mi diye düşündüm. Havalar soğuyunca sorunu artan/ortaya çıkan başka kullanıcılar var mı? Yoksa hava sıcaklığıyla alakasız bir durum mudur?

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally

ben istanbul kadıköy de taktırdım bay moto da boyum 1.70 rugzar kaska vuruyor cok yüksek degil alçak da değil ideal yakışıklı bir cam tavsiye ederim

debrıyaj için birşey diyemeyecegim

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben istanbul kadıköy de taktırdım bay moto da boyum 1.70 rugzar kaska vuruyor cok yüksek degil alçak da değil ideal yakışıklı bir cam tavsiye ederim

debrıyaj için birşey diyemeyecegim
    Zevkler ve renkler farklıdır ama arkadaş şu camı yapan hiç anlamıyor estetikten çok çirgin oluyor 150 as nin camı takan gördüm ben yabancı forumlar şeffaf olan

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

Daha bir orjinal sanki 150 as nin spierliği

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    peki 200 ns lere uyuyormu?
    uyuyorsa çok daha zarif duruyor.
    deneyen varmı?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deneyen varmı?
    Yabancı forumda anlatılmış resimli olarak konu olarak paylaşabilirim ben en kısa zamanda sipariş vercem uzun süredim aklımdaydı yapımı basit gibi.Direk uymasada bir iki delik açarak uyduruluyor sanırım.

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deneyen varmı?
    Öndeki 4 vida için 200ns'in orjinal siperliğinde delik delerseniz ya da onlara uygun bir bağlantı demiri bulursanız/yaparsanız uyar, yoksa yan vidalar hariç uymuyor. Yan vidaları da orjinal siperliği çıkartırsanız oluyor(ya da uydurmak için bayağı esneteceksiniz/zorlayacaksınız).
    Bağlantı demiri uydurup yukarı doğru baktırmazsanız kullanıcı bakımından rüzgara bir koruması olmuyor(gerçi bağlantı demiriyle yukarı kaldırsanız da çok bir şey farketmez, zira camın kendisi kısa). Yukarıdaki fotolardaki gibi direkt orjinal siperliğin üstüne taktığınızda sadece gösterge panelini yağmurdan çamurdan koruyor. Size gelen rüzgar yine aynı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)