2 ay önce aldığım motoru memnuniyetsizlikten dolayı satmayı düşünüyorum 2800 km de ankara içi ilgilenen olursa mesaj atabilir sahibindene henüz ilan koymadım.İlan koyunca linkinide paylaşırım buradan.
Sanki marş motoru kaçırıyor gibi ama yanıltabilirde.6200 deki motorun marşının kaçırmasıda zor gibi.
akü zayıflamışsa marş kaçırıyor gibi ses çıkarır.
diger motorlarımda fark etmiştim.aküyü sarj edince normal çalışıyordu.
video daki durum tamaman akünün zayıf oldugundan kaynaklanıyor.
benim arka tekerim giderken yalpalıyormuş bunun sebebi ne olabilir 2014 model 25 bin kmde..
Teşekkür ederim en kısa sürede bakacam
Merhabalar arkadaşlar n11.comdan kummotors adlı bir satıcıdan taa malatyadan tekirdağa getirttiğim görselde çok beğendiğim jant şeridini kargodan alınca başımdan kaynar sular döküldü toplam 16 adet şerit var kağıdın üstünde bir janta 3 şerit gelecek şekilde kesit kesit halinde fakat hepsi aynı yöne bakar şekilde yarısınında diğer tarafa bakması gerekiyor ki jantın diğer tarafına da yapıştırınca çizgiler aynı yönde gitsin hadi onuda geçtim görselde 6 kesik çizgili şerit çok beğenmiştim 6 vites ya motorda hani vites aralıkları gibi hepsi falan aradım satıcıyı böyle böyle adam bana diyor ki firma böyle göndermiş 3 tanede yedek koymuş daha napalım o hadi onuda geçtim şeridin yapışkanları boktan olduğu için bi şerit yapışmadı falan söküp tekrar deneme derken iyice moralim bozuldu öyle yarım bıraktım siz sakın böyle internetten almayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Bdmuxer sen çamurluk kısmına mavi led mi Çektin değişik çıkmış
Yok çamurluk takılı değil karanlıkta çektim fotoğrafı.
Şerit işine gelirsek gerçekten baş ağrıtan bir iş bende aldım yapıştıramayıp vazgeçtim bu sevdadan araştırdığımda zeminin temiz olması dışında ıslatıp yapıştıran var yapıştırdıktan sonra üzerinden saçkurutma makinası ile ısıtıp kaynamasını sağlayan var kısacası en iyisi gidip anlayana yaptırmak lazım bende aldığımda içinden yanlış aparat çıkmıştı yapışmadı.Geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------
Kalite farkı
Hayırlı forumlar herkese. Önceki sayfalarda vardı ancak bulamadım tekrar. Ön cam önerisi istiyorum. Kışın da kullanacağım ihtiyacım olacak hissediyorum bu havalarda biraz. Çok uzun bişey istemiyorum. Bunun dışında debriyaj manetim zırıl zırıl. Keçe falan da kesmedi. Değiştirmeyi düşünüyorum onlarıda. Öneriniz varsa sevirinim.
Yaklaşık 3 aydır 2016 model pulsar 200ns kullanıyorum. Motorum 3500 km de. Şimdiye kadar stop etme sorunum yoktu. Ancak iki gündür motorla yola çıktıktan yaklaşık 700m sonra(hep aynı virajdan önce) vites küçültmek için debriyajı çektiğimde motor stop ediyor. Acaba havaların soğumasının bununla alakası olabilir mi diye düşündüm. Havalar soğuyunca sorunu artan/ortaya çıkan başka kullanıcılar var mı? Yoksa hava sıcaklığıyla alakasız bir durum mudur?
Zevkler ve renkler farklıdır ama arkadaş şu camı yapan hiç anlamıyor estetikten çok çirgin oluyor 150 as nin camı takan gördüm ben yabancı forumlar şeffaf olan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Daha bir orjinal sanki 150 as nin spierliği
peki 200 ns lere uyuyormu?
uyuyorsa çok daha zarif duruyor.
deneyen varmı?
Öndeki 4 vida için 200ns'in orjinal siperliğinde delik delerseniz ya da onlara uygun bir bağlantı demiri bulursanız/yaparsanız uyar, yoksa yan vidalar hariç uymuyor. Yan vidaları da orjinal siperliği çıkartırsanız oluyor(ya da uydurmak için bayağı esneteceksiniz/zorlayacaksınız).
Bağlantı demiri uydurup yukarı doğru baktırmazsanız kullanıcı bakımından rüzgara bir koruması olmuyor(gerçi bağlantı demiriyle yukarı kaldırsanız da çok bir şey farketmez, zira camın kendisi kısa). Yukarıdaki fotolardaki gibi direkt orjinal siperliğin üstüne taktığınızda sadece gösterge panelini yağmurdan çamurdan koruyor. Size gelen rüzgar yine aynı.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)