Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Eylül 2016, 18:18
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Çin malı hava soğutmalı motorum sürekli 110 gidebiliyosa su soğutmalı Pulsar da 130-140 gider dimi
Bu arada 210cc o çinli, bilmiyosan belirteyim. Yüksek hızda rahatsız ediyo mu diye sorarsan bence hızlandıkça daha iyi oluyo. Kasisler daha az vuruyo sanki. Yolda giderken zıplama azalıyor.
Hocam ben pulsar zannetim fakat gitmesine gider ama sürekli redline motoru gereksiz yere yoracağı kanaatindeyim mühendislerin devir saatinde ki kırmızı işareti boşuna koyacağını sanmıyorum.
Reklamlar
-
14 Eylül 2016, 18:50
motoRaç adlı üyeden alıntı
arkadaşlar internetten telefon tutucu sipariş etmiştim bugün takiyim dedim fakat gidonda bunu takabileceğim bir alan yokmuş meğersem. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu nasıl bir çözüm buldunuz? Gidonda yeteri kadar boşluk yok, olanı da zaten aynalar bitirmiş ve 1 parmaklık boşluk kalmış.
şu parçadan bahsediyor arkadaşlar, muhammet Kandemir ile iletişim kurabilirsiniz hem telefon tutucu hemde gidon yükseltme satıyor. 05396013533 kendisi şuan karadeniz turunda.
[IMG][/IMG]
şu linkten de ulaşabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...13395587/detay
gidon yükseltme linki
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...13090596/detay
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
14 Eylül 2016, 19:17
Ayıcık37 adlı üyeden alıntı
Hocam ben pulsar zannetim fakat gitmesine gider ama sürekli redline motoru gereksiz yere yoracağı kanaatindeyim mühendislerin devir saatinde ki kırmızı işareti boşuna koyacağını sanmıyorum.
Pulsar zannet çünkü o da var
-
14 Eylül 2016, 19:26
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Pulsar zannet çünkü o da var
Pulsarlar güzel makine fakat dinamiğini 140-150 km hızlara yetmiyor açıkcası bana güven vermiyor en güzel 100-120 km lerde tatlı tatlı gidiyor birde motoru redline a sokma taraftarıda değilim.
-
14 Eylül 2016, 19:59
ben milletin top speed hastalıgını anlamıyorum arkadaş.
bu motor zaten 120 den sonra hızlansa bile güven vermiyor.bir ara 135 kadar yaptım ama bir daha denemedim
güvensiz olduktan sonra 160 bassan ne yazar.
-
14 Eylül 2016, 22:35
Aga anlamiyorum nasil guven vermiyor 135 145 hatta ustu hizlarada ciktim balansta falan birsey yoksa gene motor gidiyor one biraz agirlik verdinmi sorun olmuyor bende gecenlerde kafa sallamaya baslamisti balans ayari gitmis balans yaptik yeniden duzeldi
-
15 Eylül 2016, 01:01
ayzek adlı üyeden alıntı
Aga anlamiyorum nasil guven vermiyor 135 145 hatta ustu hizlarada ciktim balansta falan birsey yoksa gene motor gidiyor one biraz agirlik verdinmi sorun olmuyor bende gecenlerde kafa sallamaya baslamisti balans ayari gitmis balans yaptik yeniden duzeldi
Hocam eğer 250cc ve üstü motor kullanmadıysanız o hissi kavrayamazsınız.
-
15 Eylül 2016, 01:48
Hocam eğer 250cc ve üstü motor kullanmadıysanız o hissi kavrayamazsınız.
Surdum kardesim mesele agirlikla da alakali ama oyle guven vermiyor kaza yaptiracak givi bi durumda olmuyor pulsar 90,110 km hizda gayet guzel basiyor yere sonraki hizlarda yukseliyor 154 de karsida ruzgar varsa bile bariz bi sekilde hissediyorsun one biraz kapaklandinmi sorun olmuyor ama eger balansta,direksiyonda,lastik basinclarinda sorun varsa sikinti olur mesela benim balans bozuldugunda 120 ye ciktigimda kafa salliyor az daha hizlanim dedigimde gidon tokatlayacakmis gibi oluyordu yeniden balans yaptirinca duzeldi bwms1000r da kullandim istanbul edirne yaptik 1 videste 140 gordum zorlasam dahada giderdi 280 km hiza ciktim ve oda bana guven vermedi agir olmasi yere basmasi falan o hizda hikaye bariz bi sekilde hissediyorsun hele gaza asildiginda
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
15 Eylül 2016, 09:18
ayzek adlı üyeden alıntı
üstad lastikler orjinal lastikler. sıcak havalarda tutuşu iyi(asfalt çok sıcak olmayınca)135 km sürati 9500 devirlerde veriyor bassam daha gidecek ama çok acaip rüzgar yiyorsun ve başlıyor gidon tokatlama ve saga sola kaymalar.
benim kullanış tarzım 6000 devirler sehirler arası yola cıkınca 7000 devir oda 100 km surate tekabül ediyor buda bana yetiyor.
rahat ve konforlu sürmeyi tercih ediyorum.motor kullandıgımdan beri 25 yıldır hep sakin kullanırım.
-
15 Eylül 2016, 10:00
Şu arka selenin altındaki sigortaları kabloları akünün yanına alsalarmış orası bomboş bizde arka selenin altına en azından bir kilit atardık yav.
-
15 Eylül 2016, 10:44
Belki bazilariniza saçma gelecek ama şöyle bir durum.var . Depo dolu iken alet daha oturaklı daha iyi viraj yapıyor. Depo bosaldimi yakıt gösterge çizgileri bitti mi ,alet bayağı bir dengesizlesiyor.
Sizin Pulsar larda da benzer durum var mı? Bir motorum daha var onda böyle bir durum yok
-
15 Eylül 2016, 11:32
serkany adlı üyeden alıntı
Belki bazilariniza saçma gelecek ama şöyle bir durum.var . Depo dolu iken alet daha oturaklı daha iyi viraj yapıyor. Depo bosaldimi yakıt gösterge çizgileri bitti mi ,alet bayağı bir dengesizlesiyor.
Sizin Pulsar larda da benzer durum var mı? Bir motorum daha var onda böyle bir durum yok
çünkü depo doluyken agırlık merkezi daha da asagıda olur ve bu da viraj yapmanızı kolaylastırır.
-
15 Eylül 2016, 13:07
karaca3 adlı üyeden alıntı
üstad lastikler orjinal lastikler. sıcak havalarda tutuşu iyi(asfalt çok sıcak olmayınca)135 km sürati 9500 devirlerde veriyor bassam daha gidecek ama çok acaip rüzgar yiyorsun ve başlıyor gidon tokatlama ve saga sola kaymalar.
benim kullanış tarzım 6000 devirler sehirler arası yola cıkınca 7000 devir oda 100 km surate tekabül ediyor buda bana yetiyor.
rahat ve konforlu sürmeyi tercih ediyorum.motor kullandıgımdan beri 25 yıldır hep sakin kullanırım.
Abicim orjinal lastiklere hic girmeyelim 120 den sonra sarpa sariyo benim arkadasta orjinal lastikler varken onumde 140 li hiza cikti arka tekerin duz degilde saga sola gittigini gordum michlen var suanda onda ip gibi gidiyo tutunmuyoki lastikler yola cok bisey beklememk lazim
-
15 Eylül 2016, 13:49
ayzek adlı üyeden alıntı
Abicim orjinal lastiklere hic girmeyelim 120 den sonra sarpa sariyo benim arkadasta orjinal lastikler varken onumde 140 li hiza cikti arka tekerin duz degilde saga sola gittigini gordum michlen var suanda onda ip gibi gidiyo tutunmuyoki lastikler yola cok bisey beklememk lazim
Bende de orjinal lastikler var fakat 1-2 haftaya kadar Metzeler Lasertec taktırıcam kullanıcıları yağmur performansı çok iyi dediği için hız konusu da lastikler alakalı olduğunu düşünüyorum.
-
15 Eylül 2016, 14:31
Bende de orjinal lastikler var fakat 1-2 haftaya kadar Metzeler Lasertec taktırıcam kullanıcıları yağmur performansı çok iyi dediği için hız konusu da lastikler alakalı olduğunu düşünüyorum.
Hızı etkiler demiyorum zaten ama o hızda daha stabil gidecektir zaten orjinal lastikleri değişince aradaki farkı sende görüp yazacaksın
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
15 Eylül 2016, 15:10
lastikleri degiştirdikten sonra denerim ve sonucunu yazarım
görüşün için teşekkürler ayzek kardeşim.
-
15 Eylül 2016, 20:10
Benzin aldığım yeri değiştirdim ve stop etme sorunu ortadan kalktı.Anladım ki bu arkadaş kalite benzin istiyor.
-
15 Eylül 2016, 23:40
fero. adlı üyeden alıntı
Benzin aldığım yeri değiştirdim ve stop etme sorunu ortadan kalktı.Anladım ki bu arkadaş kalite benzin istiyor.
Hangi petrol onu söylede millette denesin görsün bence tesadüf te olabilir.
-
16 Eylül 2016, 00:11
bi sorum olucak az önce 2.elleri araştırdım.yeni model ve az km olmasına ragmen ya satılık yada takaslı bi sıkıntımı var acaba ?
-
16 Eylül 2016, 01:00
Heaven adlı üyeden alıntı
bi sorum olucak az önce 2.elleri araştırdım.yeni model ve az km olmasına ragmen ya satılık yada takaslı bi sıkıntımı var acaba ?
Hocam biz burdan sana ne desek boş adamın paraya ihtiyacı vardır satar , motor gücü yetersiz kalmıştır satar , ailesinden tepki vardır satar kısacası her türlü bahane olabilir motorda sorunda olabilir fakat ben kullanıcı olarak bir sorununu görmedim memnunum 2k km oldu bu arada.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)