Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı kararsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ee kardes ne olacak simdi benim motor öldü mü

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Beyler motorun artcisi kac kg tasir babam kardesimle binmis babam 150 kilo arkaya binmis bi zarari olur mu
    Arka amortisör biraz yumuşamıştır. İyi bile olmuş arkaya 150 kilo adam oturtmanız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Kafa kıç sallayan arkadaşlar lastik ayarlarınızı kontrol edin.çok ama çok fark ediyor.bu yaz hep onla utaştım 120 de depo tokatlıyordu resmen.basınç düşük olursa gerçekten facia olur.156 yapıyorum yata yata ok gibi gidiyor güven veriyor.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafa kıç sallayan arkadaşlar lastik ayarlarınızı kontrol edin.çok ama çok fark ediyor.bu yaz hep onla utaştım 120 de depo tokatlıyordu resmen.basınç düşük olursa gerçekten facia olur.156 yapıyorum yata yata ok gibi gidiyor güven veriyor.
    benim lastik basınç ayarlarım doğru baska önerin varmı

Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim lastik basınç ayarlarım doğru baska önerin varmı
    Gidonda boşluk olabilir , ön teker bilyanız dağılmış olabilir , lastik balon yapmış olabilir , olabilirde olabilir
    PULSAR 200RR

Motosikleti
    Süspansiyonun sertliğinden ve rake açısının dikliğinden motor hafiften tank slapper'a giriyor. Lütfen motorlarınızda olmayan sorunları aramayın

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Youtube'da 156 ile gidenler nasıl gidiyor o zaman? Amortisör mü değiştiriyorlar?

Motosikleti
    Alıntı hattoi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Youtube'da 156 ile gidenler nasıl gidiyor o zaman? Amortisör mü değiştiriyorlar?
    156'yı ben de gördüm ama 130'dan sonra çok dengesizleşiyor motor. 140'ı geçince motordan gelen sesler pek sağlıklı değil ayrıca. O hızları görürsün de ne konfor kalır ne uzun ömür.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    156'yı ben de gördüm ama 130'dan sonra çok dengesizleşiyor motor. 140'ı geçince motordan gelen sesler pek sağlıklı değil ayrıca. O hızları görürsün de ne konfor kalır ne uzun ömür.
    Depo tokatlaması için bozuk bir yol olması lazım o zaman? Yani durup dururken yapmıyor. Geometride ve malzemelerde büyük hata olması lazım her 120'yi geçtiğinde tokatlaması için(diğer etkenler düzgünse), böyle zannettim ondan sordum.
    Çünkü bir defa tokatlamaya başlayınca yapılabilecek tek şey hafif ayağa kalkmak, o da her zaman işe yaramıyor. Yani çok önemli bir sorun olur bu.

Zaten pulsar ile 120-125 ten hızlı gitmek pek sağlıklı değil gibi geliyor bana. Ama insan ihtiyacı olduğunda da depo tokatlıyor diye 130 lara çıkamazsa üzer.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lastiklerim bridgestone batlax havaları balansları tam.En fazla 147 ulaştım hiç depo tokatlama başıma gelmedi,gidonu hanımeli sıkar gibi tutuyorum var yok gibi.Motoru dizlerimle tutuyorum tokatlama olmuyor.
    murat 60 bunu beğendi.

Arkadaslar ilk bakimda yag degisecek sanirim. Ben kaliteli bir sey alayim diyorum hangisini alayim gotureyim? Ya da orjinalinde ki yag nedir bilginiz var mi?

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Arkadaslar ilk bakimda yag degisecek sanirim. Ben kaliteli bir sey alayim diyorum hangisini alayim gotureyim? Ya da orjinalinde ki yag nedir bilginiz var mi?
    castrol 10w40 koyuyorlar

Rodajı nasıl yapacağını biliyor musun? Kitapçığı okudun mu? Servis bilgi verdi mi?

Bir başlıkta benim motor arabalara yetişemiyor gibi bir şeyler yazdığını gördüm, daha yeni aldın, motosikletin rodajına dikkat et.

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Motul15 W-50 motor yağı koydursan daha iyi performans yakalarsın.Hem titreşim azalır hemde vites geçişleri daha rahat olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Motul 5100 serisi 15W_50
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    [IMG][/IMG]

Arkadaşlar merhaba.Soğutma sıvısını koyduğumuz yerde ucu boşta olan bir hortum fark ettim. Acaba bu genel bir durum mu yoksa servis bakımını yaparken eksik bir işlem yapıp unuttu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Berkays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...LY.jpg</a></a>

Arkadaşlar merhaba.Soğutma sıvısını koyduğumuz yerde ucu boşta olan bir hortum fark ettim. Acaba bu genel bir durum mu yoksa servis bakımını yaparken eksik bir işlem yapıp unuttu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Sıkıntı yapmayın onun ucu açık olmasının amacı var normal. İnternetten kullanma kılavuzunu indirdirsekte biraz bilgi sahibi olsak.

Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS - Honda Forza 250
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yapmayın onun ucu açık olmasının amacı var normal. İnternetten kullanma kılavuzunu indirdirsekte biraz bilgi sahibi olsak.
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim de kullanım kılavuzu zaten var. Buraya yazmadan da inceledim ama gözümden kaçmış görememişim!

Motosikleti
    Alıntı Berkays adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim de kullanım kılavuzu zaten var. Buraya yazmadan da inceledim ama gözümden kaçmış görememişim!
    Soğutma sistemi aşırı basınç durumunda o hortumdan hava ve soğutma sıvısı üflüyor heralde.
    SAZMAN ve kdiner bunu beğendiler.

Merhabalar arkadaşlar. Az önce otobanda biraz gaza gelip top speed deniyim dedim düz yolda 155, yokuş aşağı 157 gördüm zaten kesiciye girdi motor. Bence kesinlikle bu hızlarda kullanmayın çünkü cidden güvensiz hissettirmesinden ziyade gerçekten güvensiz. Bir apaçilikti yaptım fakat tekrarlamamaya kesinlikle özen göstereceğim. Anti kamu spotu olarak bunu da buraya bırakıyorum.(Bu arada normal pulsardan tek farkı ön siperliği başka hiçbir şekilde oynaması yok)

ben en fazla 130u gördüm bıraktım basmadım daha. hem çok titriyor çok yüksek devirlerde hem ön taraf çok oynuyor. ben tekerden, havasından, gidondan, acemiliğimden olabilir diye düşünürken herkeste aynı demek durum.

Motosikleti
    Alıntı motoRaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar. Az önce otobanda biraz gaza gelip top speed deniyim dedim düz yolda 155, yokuş aşağı 157 gördüm zaten kesiciye girdi motor. Bence kesinlikle bu hızlarda kullanmayın çünkü cidden güvensiz hissettirmesinden ziyade gerçekten güvensiz. Bir apaçilikti yaptım fakat tekrarlamamaya kesinlikle özen göstereceğim. Anti kamu spotu olarak bunu da buraya bırakıyorum.(Bu arada normal pulsardan tek farkı ön siperliği başka hiçbir şekilde oynaması yok) http://i.hizliresim.com/kEbdkD.png
    10500 devirde 157km hızı göstermiş. En son kontrol ettiğimde 6. viteste 5000 devir 70km hız yapıyordu. (70 x 10.5)/5 = 147 km hız yapmış oluyor. Kendi göstergesinin düşük hızlarına göre bile 10km sapma var. Benim motor genelde 145'i geçmez yani fabrika verisi maksimum 136km hız gayet tutarlı olmuş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)