Arkadaşlar merhaba, motoru satarken satın almaya gelen arkadaşın nelere bakmasına izin veriyorsunuz? mesela deseki bir tur atayım geleyim motorun durumuna bakayım dese motoru verir misiniz? ya da arabada olduğu gibi sanayiye gidilip bakılır mı motorun durumuna? motor satışı nasıl oluyor hiç bir fikrim yok :S
geçen hafta cocuk giresundan geldi, gittik bankadan parayı çektik, oradan servise geçtik ve servisle iş bittikden sonra 1 tur atayim dedi, verdim anaktarı gitti geldi, sonrasında deviri aldı, ben kurtuldum, o mutlu idi )
peki nasıl güvendimde verdim sorusuna gelirsek?
1. cocuk özel harekatci idi polis yani.
2. bankada gözümün önünde 15bin çekti.
3. genel olarak diyalog iyiydi.
üzerine binip sürmediği bir motoru kim alırki, ezbere işmi olur.. lokantada, önce para sonra yemek mi yiyorsunuz )
elbette alıp gidebilir geride dönmeyebilir, ama altı üstü 1 telefona bakar, 10 kere durdurulur ana yollarda giderse.. vede bir çok kameralı yerden geçdik, eşgalini saklama şansı yok, her türlü yakalanır..
ve altı üstü 8bin tl lik motor çok üzülmem, zaten 2 defa daha önce çalındı diğer motorlarım..
ön jant çatlağının tek çözümü yeni jant mıdır yoksa macunla falan kapatılabilir mi bilgisi olan var mı bu konuda ?
Selamun aleykum. Arkadaslar 2014 model 30000 km de pulsar alınır mı fiyat 6500. Motor temiz gibi. Km fazla geldi bana biraz ama yardımcı olabilecek var mı sıkıntı çıkartır mı?
Arkadaşlar herkese selam,
Şahsi yada yakın çevresinden eşi dostu pulsar almayı düşünen varsa motorum satılıktır.
Sahibinden ilan no: 332965044
Hocam kesinlikle değiştirmen gerek tekerleklerin üzerinde gidiyosun bi çukura girdiğinde Allah muhafaza kabak gibi yarılsa ne olur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Bakımları tam yapılmış ise ve kullanan kişi sakin aklı başında biriyse neden olmasın tabiki de 2. el ne olacağı belli olmaz hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Hayır olsun hocam ne sıkıntı yaşadınızda motora karşı antipati oluşturdunuz? Alanda memnun satan da memnunsa sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun her iki taraf içinde . Eğer kişisek kaçmazsa pulsardan sonra hangi makinaya geçmeyi düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar motorsikletim 150 km oldu motora çok alıştım fakat normal 3-4-5-6. Viteslerin geçişinden farklı bir ses geliyor 1-2 vites arasında daha bi tak yapıyo 1-2. Viteslerden sonra diğerleri böyle değil bu durum normal mi düzelir mi kaygılanmaya başlattı beni
Hmm sağol hocam yüreğime su serptin ya
kuryeci birisi ile görüştüm ns 200 üne arka dişliyi küçültmüş bende saydım 38 dişlik dişli takmış diyor ki eskiden ful depo ile 300 km anca gidiyor dum şimdi ise en az 350 km yol yapıyorum yakıt düştü ve üstelik arkadam'da kilolu artçım varken bile çok dik rampada 1. viteste dur kalk yaptım hiç sorun yok dedi ve ben çok memunumum dedi motorum bağırmadan 100 km/h hızla yol gidiyorum dedi bende doğal olarak iştahlandım kendi ns 200 modeli motoruma taktırsam mı diye düşünür oldum bu dişliyi kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edermisiniz kararsız kalıyorum normalde orjineli asla bozmak istemiyorum ama rahatlatmak amacım biraz daha uzun yol yapmak istiyorum bayramda kullanan arkadaşlardan ısrarla görüşlerini bekliyorum vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Arkdaşlar çanakkale-konya-ankara-çanakale yolu yaptım 2000 bin km yaptım 4 günde motor tık demedi uzun yola rahat rahat çıkabilirsiniz..ayrıca çanakaleden konyaya ön camsız gittim cidden rüzgar yemekten boynum ve omuzlarım ağrıdı ama konyada ön cam taktırdım şuanda vucudun tüm bölümü kafanın büyük kısmı rüzgardan korunuyor.uzun yol için performansını arttırıyor sürcünün benden size tavsiye..100 km de 3.10 yakıt ortalamam var...
Herkese Selam
Yav bu alet bu kadar yakışıklı mı 1-2 kez siyah rengini gördüm cidden karizmatik bi alet.Ankara/polatlı da oturuyorum 06 FY plaka idi sanırım sahibi buradan mı ? buradan ise bi çay kahve ısmarlamak şartı ile incelemek isterim.
Ben 38 dişliyi denemiştim,hatta bu sayfada paylaşımımda olmuştu onunla alakalı.38 dişliyi sadece 2 gün kullandım memnun kalmadım.Son vitesde son gaz devir 8 yada 9 bin devirin üstüne çıkmıyor.Benim için bu motorda 7 bin devrin üstü önemli çünkü atakları orda yapıyor ve bu dişli ile çabuk sürate zor ulaşıyorum.Tehlike anında gazı kökleyip aralardan çabucak kaçarken bu dişli ile çabuk kaçamıyordum.Yakıt düşermi bilmem son hız süratin 10 km artar ama atikliğin düşer.Değermi diye sorarsan değse idi sökmezdim.
Selamlar,
1200 İle 2000 arasında dalgalanma vardı , artık yok ve gayet sağlıklı çalışıyor dün edirne'den geldim ve bugün 1900 küsür km'de.
Katılıyorum , 140 dan sonra deli gibi kafa salıyor arka topcase yok önde rüzgarlık var ..Bu motor için 130 Km üzeri çok tehlikeli. Dizaynı ona uygun değil ,ama tercih meselesi tabi..Bence değmez,...
Yakıt için yapılan iş aynı ikiside 130 ile gitse yakıtı değişmez ama ,
Düşük hızlarda silindir aleletmomentinden kazanacağı için yakıtı çok az azaltır ama bunun karşılıgında giden atikliği bence değmez,
Sonuç bana sorsan yaptırırmısın diye ?
Kurye olsam evet , sadece ev iş arası kullanıyorsam evet.
Keyif sürücüsü isem kesinlikle hayır...
Arkadaslar motoru dun aldim akusu bitti doldurttum servise tekrar, sabah yine bitmis. Deli oldum rezillik
Yeni alınan pulsarların çoğunda akü sorunu var.Ya akü ölmüş oluyor yada uzun süre beklemiş oluyor,tekrar şarj olması gerekiyor ama şarj etmeden takıyorlar.Sonrasında kullanıcı sorunları çıkıyor ortaya.Ne gerek var böyle şeylere biraz piyasa analizi yapıp sokağa çıksalar satış sonrasıda kullanıcıyı memnun edecek desdeği verseler bu motor sınıfının en çok satanı olur.Bu motoru satanlar satışını yapan alan dağıtan velhasıl bu işten parakazanan herkes bu gibi formları açın okuyun.Ben kafaya koydum pulsarı satmıcam ama ALLAH nasip ederse pulsara kardeş alacam MT07
Ee kardes ne olacak simdi benim motor öldü mü
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Beyler motorun artcisi kac kg tasir babam kardesimle binmis babam 150 kilo arkaya binmis bi zarari olur mu
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)