Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150
    selam arkadaslar mersinden adanaya almış getirmiş kırmızı ns 200 guzel şim di motor allah var ama cup gibi sesi çıkıyor aman tanrım tipe bak sese bak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    megruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200

aranıza katılmış bulunmaktayım
    AttilaXtreme, Ahmet Naci, kdiner ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

hayırlı olsun hocam çok güzel duruyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Arkadaşlar sizlere bi sorum var 2016 modellerde devir dalgalanması ve istop etme sorunu varmı?ilk defa motorsiklet alıcam.Acemiliği bunda atacağım.Öğrenciyim.Ekipmanlara bütçe ayırdım.İlk ekipman sonra motoru alıcam.8300 liradan aşağıya alan varmı?Önerirmisiniz pulsarı?İstanbulda kaliteli servisleri varmıdır??Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı _Warknife_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Arkadaşlar sizlere bi sorum var 2016 modellerde devir dalgalanması ve istop etme sorunu varmı?ilk defa motorsiklet alıcam.Acemiliği bunda atacağım.Öğrenciyim.Ekipmanlara bütçe ayırdım.İlk ekipman sonra motoru alıcam.8300 liradan aşağıya alan varmı?Önerirmisiniz pulsarı?İstanbulda kaliteli servisleri varmıdır??Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Devir dalgalanmasının çok basit bir çözümü olduğunu okumuştum..Stop etme sorununu güncelleme atarak çok rahat şekilde çözüyorlar.Bendeki model 2014 modeli hiç bir sorunu yok mesela güncellemeli hali ile yani. İstanbulda ''Oktay Usta'' diye ustası olan bir Bayi varmış hangisi bilmiyorum fakat herkes çok memnun ordan sanırım Mecidiyeköydeki.

Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS

Devir dalgalanması var stop etme sorunuda var bunları bilerek al hocam alıcaksan
    dyavol-77 bunu beğendi.

Arkadaşlar merhabalar, arka fren ile ilgili bir sıkıntım var. Düz gidişte herhangi bir ses yok ya da çok az ses geliyor. Ancak özellikle sağa dönüşte vik vik vik ses geliyor. Bunu da motorumu apartmandan çıkartırken fark ettim, düz giderken çok hafif ya da hiç yok gibi ama sağa manevrada bu ses geliyor. Giderken duymuyorum tabi ama yavaş manevralarda da bu sesi duydum. Aralıklarla frenlere balata temizleme spreyi sıkarım, diski falan temizlerim, o zaman biraz daha azalıyor. Orta sehpaya aldığımda diskte falan bir yamukluk gözlemlemedim. Açıkçası neden böyle bişe olduğunu anlayamadım. Neden sağa manevrada bu ses çıkıyor çözemedim. Ses de az değil yani bildiğiniz vik vik vik ses yapıyor. Motorum 2015 model, 8300kmde, yardımcı olursanız sevinirim, iyi akşamlar

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Selamlar en güncel en doğru kullanma klavuzu aşağıda göstergedeki işaretlerin yerleri doğru olan versiyonu bu kuralkanın sitesindeki tuhaf bir şekilde göstergedeki simgeler vs farklı lütfen açıp okuyun faydalanın ;)Soldakinin tarihi daha yeni ama bilgiler yanlış hava filtresi vs eskiye göre hazırlanmış sağdakinin tarihi daha eski ama türkiyede satılan modelin pdf

KULLANMA KLAVUZU

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally

benım kı 2016 model devır dalgalanması var ama sorun etmıyorum stop sorunum yok

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Motor düzlükte 147 yi geçmiyor normal midir ? 2014 model

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı megruz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence normal...Bende CBR500R var, Pulsar'dan tam 2.kat güçlü (48hp) -onun top speed'i 189km/h. Düzde 147'yi görüyorsa öp de başına koy kardeşim.
    The Power of The Dreams.

Alıntı megruz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kullanım klavuzu 129 diyor. 147 gayet iyi, ve düzlük değil de bayır aşağıdır diye düşünüyorum

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı mrbleeeed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullanım klavuzu 129 diyor. 147 gayet iyi, ve düzlük değil de bayır aşağıdır diye düşünüyorum
    yok reis düzlüktü eğimli yolda 153 yaptım bu gün

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2594330/detay/

arkadaşlar motorumu satıyorum bilgiler linkte mevcuttur pazarlık payı vardır.
    2016 model siyah extralı 3000 km de

gokertutas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Depoyu fulledim denedim arkadaşlar;

40 tl 280 km yol yaptım. 14 kuruş falan yapıyor heralde ki bana az geldi ilk başlarda 300 km nin üstüne çıkmıştım çok rahat, 4500 km ye yaklaştık bakıma götürüp tekrar deneyeceğim bakalım fark olacak mı

Motosikleti
    Bajaj pulsar NS 200
    Merhaba arkadaşlar bende aranıza Tekirdağ' dan dün katıldım. Motoru dün aldım ufak bi sıyrık atlattık nazarlık dedik elim fazla alışık değil ilk motorum ama bana çok seri geldi alıştığımda motoru daha da çok seviceğimi düşünüyorum inşallah

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı gokertutas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depoyu fulledim denedim arkadaşlar;

40 tl 280 km yol yaptım. 14 kuruş falan yapıyor heralde ki bana az geldi ilk başlarda 300 km nin üstüne çıkmıştım çok rahat, 4500 km ye yaklaştık bakıma götürüp tekrar deneyeceğim bakalım fark olacak mı
    Yakıt hesabı yapılacak bi motor değil o şekilde keyif vermiyo. 125'lik motor gibi sürmek gerekir motorun tarzına uymuyor. Keyifli bir kullanımla ortalama 4 litre 18 kuruş yakıyor. Aslında 9.5 litre kullanılabilir yakıt deposu hacmi yerine şöyle 15 litre bi depo olsaydı benzin göstergesini de fazla takip etmezdik iyi olurdu.
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı Wertycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bende aranıza Tekirdağ' dan dün katıldım. Motoru dün aldım ufak bi sıyrık atlattık nazarlık dedik elim fazla alışık değil ilk motorum ama bana çok seri geldi alıştığımda motoru daha da çok seviceğimi düşünüyorum inşallah
    Keşke 150 lik alsaydınız gaz tepkisi daha yumuşak hemen hemen aynı umarım bşaınıza bir iş gelmez

Motosikleti
    Bajaj pulsar NS 200
    İnşallah gelmez zaten alır almaz ufak bişey yaşadım ama alışana kadar yavaş yavaş kullanıcam artık alıştıktan sonra 150 lik küçük gelir diye düşündüm

eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    Arkadaşlar Merhaba 7 senedir motosiklet kullanıcısıyım şuan kawasaki kle 500 kullanıyorum öğrenciyim ve ev-okul arası git gel 50 km ye yakın kle 500 100km/h hızda 4.5 litre yakıyor pulsar ile takas yapmayı düşünüyorum kafama takılan konular var 195 boy 110 kg birisiyim
    -Ankarayı bilenler varsa gölbaşında oturuyorum ve okul tandoğanda konya yolunu kullanıyorum dik rampalar var bu rampalarda hızını nereye kadar koruyabiliyor
    -100km/h hızda sabit giderken yakıt tüketimi kaç litre
    -Sizce bu takas işi mantıklımı amacım yeni,hafif,az yakıt tüketen bi motosiklete binmek cevaplarsanız sevinirim iyi günler dilerim

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu aralar Hyosung'umu değiştirmek istiyorum.
    Bir arkadaşımın Hyosung'unun statörü bozuldu ve cebinde parası ile 1 ay statör bulamadı Türkiye'de. Tabi Paypal de kapanınca Hyosungsource vs. yalan oldu. Yedek parça işi iyice sakata bağladı.
    Bu olaydan sonra ben de tedirgin olmaya başladım. Gerek parça bulunmazlığı gerek şehir içi rahatsızlığı/ağırlığı nedeniyle değiştirmeyi düşündüm.

Parça bulunabilirliği ve fiyatları, aksesuar bolluğu açısından Pulsar makul geldi.
    Fakat Hyosung'un gücüne ve rüzgar yememesine çok alıştım. Düz yolda debriyajsız 2. viteste bile arka tekerin sarması en sevdiğim özelliği. Uzun yolda 140-150 sabit seyahat edebiliyorum. Yılda 1-2 kere tek seferde 600km'lik uzun yollara çıkarım. Yani kullanım %90 şehir içi. Pulsar bana Hyosungda bulduklarımın hepsini veremez ama; şuan iyi bir artçı konforuna, dik oturuşa, daha geniş gidon turuna, hafifliğe ve makul bulunabilir parça fiyatlarına da ihtiyacım var. Bunlardan sormak istediğim;

-Arka selenin yumuşatılması ve topcase takılması ile artçıya uygun hale getirilmesi,
    -Daha yumuşak ve konforlu amortisör performansı,
    -Uzun yolda 120km hızla sabit seyahat,
    -İyi bir ön camla güzel bir rüzgar koruması,

Verebilir mi diye sormak istedim sizlere. Artçımla binerken gerçekten eziyet oluyor bu motor. Temiz Hyosung piyasada olmadığı için değiştirip de pişman olmaktan korkuyorum. Özellikle hem Hyosung hem Pulsar kullanmış kişilerin yorumlarını esirgememesini bekliyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)