Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı almpoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200NS motosikletim sadece uzun yolda 1-2 kere eğimli yoldan geçtiğimde 6 viteste değişik bir boğulma söz konusu sanki bujiler ateşlemeyi yapamıyor gibi geldi bana 7 bin deviri ve 95 110 km hızlara kendi nasıl oluyorsa otomatik sabitliyor üstüne çıkmaya çalıştığımda sadece devir artıyor ama gaz yemiyor. Birçok deneme yaptım yakıt aldığım yeride değiştirdim lastik havalarınada baktım ama sonuç yine aynı oldu birşey değişmedi. Bu bahsettiğim sıkıntı düz bir yolda veya rampa aşağıya giderkende oluşuyor bazen 8 bine sabitliyor kendini 115 km hız ı geçmeyi denediğimde gaz veriyorum hızda değişme olmadan devir birden 9 10 a fırlıyor motor bağırıyor ama tepki yok çok farklı bir sorunla karşı karşıyayım malesef böyle bir sıkıntıyla karşılaşıpta servise giden varmı? Şuana kadar bu arıza yüzünden uzun yolda kalacağımı hissediyorum. Enjeksiyon ile alakası olabilirmi yazılım atılmadı bana devir dalgalanması çok az var diye attırmadım acaba yükletsem mi sorun çözülürmü kullandığım yağ iphone 15w50 yağ seviyeside tam istenen ölçüde.
    dostum aynı sorunu bende yaşadım daha önceden 114 km de birden kesiciye fırlıyor motor hızlanmıyordu çok nadıren bazen 140 lara cıkıyor ama 10 taneden 8 ınde bu durumu yapıyordu garantiden 6 vites dişlisi ve karşılığı değişti bu olay olduğunda hiç debriyajı çektiğin oldumu debriyaj maneti sem sert taş gibi oluyordu debriyaj sertleşmesi hala mevcut ama o sorunla tekrar karşılaşmadım debriyajdaki sertleşme için şanzuman tekrar açılıp bakılacak tabi bu durumda yağ parası veriyorsun bu yuzden 7500 de ara yağ değişimi yapıcam ozaman açılıp tekrar bakılacak
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

n11 de baktım; birkaç farklı modelde çanta demiri var, önerebileceğiniz var mı?
    bir de 2nci el 45lt çanta almayı düşünüyorum. izmir içi elden çıkartacak var mı? düzgün fiyata anlaşalım.

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı pilatini10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler arkadaşlar motoruma teker alıcam her kafadan bir öneri var
    bunu nasıl çözeriz önerisi olan varmı değişmesi gerekiyor acilen
    arka teker acaip kayıyor güven vermiyor marka önerilerinizi alabilirmiyiz
    bende takipteyim.havalar sıcak oldugu için şu an lastikler idare ediyor ama ekim ayına kalmadan degiştirecegim.
    pulsara en çok metzeler lasertec tavsiye ediyorlar tutuşu ve yagmurlu havadaki performansi çok iyimiş
    takımı 530-600 tl arası fakat mitas mc25 ide kullanan arkadaşlar memnun kalitesi metzeleri tutmasada iyimiş.takımı 335-350 tl arası ben mitas düşünüyorum.

ozimosko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 250 NK
    Bugun ilk 500 km bakiminda castrol 15w50 koydular 20w50 olmasi gerekmiyor muydu? Motul 7100 20w50 ile degistireyim mi? Sorun olur mu? Yoksa 1000 km falan idare edeyim mi?

Motosikleti
    Alıntı ozimosko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun ilk 500 km bakiminda castrol 15w50 koydular 20w50 olmasi gerekmiyor muydu? Motul 7100 20w50 ile degistireyim mi? Sorun olur mu? Yoksa 1000 km falan idare edeyim mi?
    2500 e kadar kullan ara yag degisimi yaparsin yoktan yere yag parasi verme hic bise olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende takipteyim.havalar sıcak oldugu için şu an lastikler idare ediyor ama ekim ayına kalmadan degiştirecegim.
    pulsara en çok metzeler lasertec tavsiye ediyorlar tutuşu ve yagmurlu havadaki performansi çok iyimiş
    takımı 530-600 tl arası fakat mitas mc25 ide kullanan arkadaşlar memnun kalitesi metzeleri tutmasada iyimiş.takımı 335-350 tl arası ben mitas düşünüyorum.
    Savayi bircok kuryede gordum kotuleyini yok acikcasi orjinale gore baya iyi diyorlar fakat cok cabuk bitiyo lastik diyorlar bunlar duyduklarim yani bir metzeler alip 20.000 yapmak var birde 20.000 de 2,3 tane lastik alip yenilemek var iscilik balans vs

Alıntı mrbleeeed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    n11 de baktım; birkaç farklı modelde çanta demiri var, önerebileceğiniz var mı?
    bir de 2nci el 45lt çanta almayı düşünüyorum. izmir içi elden çıkartacak var mı? düzgün fiyata anlaşalım.
    Çanta demirini bende araştırdım irf marka olanı çok güzel görünüyor fakat fiyatı biraz tuzlu incelemenizi tavsiye ederim.

Alıntı voldo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanta demirini bende araştırdım irf marka olanı çok güzel görünüyor fakat fiyatı biraz tuzlu incelemenizi tavsiye ederim.
    2 kilo gelmeyecek demire 200 lira vermek çılgınlık :D
    50 lira ideal, birkaç güzel yorum var 50 tl olanlarda ama yine de birebir kullanandan duymak istiyor insan.

Alıntı mrbleeeed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 kilo gelmeyecek demire 200 lira vermek çılgınlık :D
    50 lira ideal, birkaç güzel yorum var 50 tl olanlarda ama yine de birebir kullanandan duymak istiyor insan.
    Görüntüye bakmıyorsanız hepsinin aynı performansı vereceğini düşünüyorum yani fiyat olarak en uygun hangisiyse performans olarakda en uygun o dur bence.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    kalyoncu motordan altım.tek parça çanta demiri 50tl.10 numara.sadece tutamak yerlerine monta ediliyor.aşağı tarafı yok.çok güzel

reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    mitas mc 25 kullananlar memnunmudur ?

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Arkadaşlar 34 ND 7175 plakalı Pulsar 200ns motosikletim Örnek Mahallesi , Yeğin sokak'tan çalındı.
    Siyah renk , Yağ göstergesinin köşesi hafif kırıktı.Gören , satıldığını duyan vb olursa diye aklınızda olsun.
    Gece çalındı , sadece direksiyon kilidi vardı yarın kamera görüyorsa bir bakacağım nasıl olmuş.

Motosikleti
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 34 ND 7175 plakalı Pulsar 200ns motosikletim Örnek Mahallesi , Yeğin sokak'tan çalındı.
    Siyah renk , Yağ göstergesinin köşesi hafif kırıktı.Gören , satıldığını duyan vb olursa diye aklınızda olsun.
    Gece çalındı , sadece direksiyon kilidi vardı yarın kamera görüyorsa bir bakacağım nasıl olmuş.
    geçmiş olsun dostum inşallah en kısa sürede bulunur..
    mgora bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2500 e kadar kullan ara yag degisimi yaparsin yoktan yere yag parasi verme hic bise olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Savayi bircok kuryede gordum kotuleyini yok acikcasi orjinale gore baya iyi diyorlar fakat cok cabuk bitiyo lastik diyorlar bunlar duyduklarim yani bir metzeler alip 20.000 yapmak var birde 20.000 de 2,3 tane lastik alip yenilemek var iscilik balans vs
    bende tam tersini duymuştum metzeler yumuşak hamur oldugu için daha çabuk bitiyormuş.sava daha uzun km yapıyormuş.
    kesinlikle metzeler kadar kaliteli degil ama tutuşu iyimiş.sakin kullandıgım için sava mitas benim işmi görür diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende tam tersini duymuştum metzeler yumuşak hamur oldugu için daha çabuk bitiyormuş.sava daha uzun km yapıyormuş.
    kesinlikle metzeler kadar kaliteli degil ama tutuşu iyimiş.sakin kullandıgım için sava mitas benim işmi görür diye düşünüyorum.
    Ben kuryelerin yalancısıyım 3 kişiden bu yönde yorum duydum hatta sava lastık satan bi tamırcımız var artık satmıyor sebebini sorduğumda oda çok çabuk bitiyor dedi ben bridgestone kullanıyorum 2.300 öncekinden 6000 bin de bundan 8.300 km dir hala ilk günkü gibi bu arada metzelerin me 22 serisi var bizim kursun motorunda 4300 km dir kullanıyoruz ondada daha erime vs görmedim diğerlerini bilemem

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kuryelerin yalancısıyım 3 kişiden bu yönde yorum duydum hatta sava lastık satan bi tamırcımız var artık satmıyor sebebini sorduğumda oda çok çabuk bitiyor dedi ben bridgestone kullanıyorum 2.300 öncekinden 6000 bin de bundan 8.300 km dir hala ilk günkü gibi bu arada metzelerin me 22 serisi var bizim kursun motorunda 4300 km dir kullanıyoruz ondada daha erime vs görmedim diğerlerini bilemem
    teşekkür ederim ayzek bilgilendirdigin için.

Motosikleti
    dominar 400
    Alıntı reclusive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mitas mc 25 kullananlar memnunmudur ?
    Bir yildir kullaniyorum.yol tutuşu ve frenleme cok iyi. Orjinal lastikleri sogukken kötü silgi gibi kayiyordu. Bu lastikten memnun kalacaksin.

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    bizim motorun aküsü kaç para bilen varmı garantiden değiştirelim dedik Çanakkale adalı motordan ama ret geldi genel merkezden az kullanıldığı için deşarj olmuştur akü diye.

Motosikleti
    pulsar 200 ns
    herkes kazasız belasız günler diliyorum.
    daha öncede yazmıştım sorunumu saat sıfırlama konusunda
    servisle görüştüm aküye baktı ölçümlerin düzgün olduğunu yazsada ret geleceğini problemin motorun kontak açılırken bekleme süresine uyulmadığını söyledi ama problemin ne zaman gercekleşeceği belli olmuyor varmı bu sorunu yaiayan yada çözüm bulabilen günlük saat ayarlamktan yoruldum artık.
    ikinci problemim artık tamamiyle can sıkmaya basladı moturum suan 2200 km mkazası belası sağdan soldan hoplaması zıplaması yoktur
    direksiyon ekseni ile teker ekseni birbirini tutmuyor. gidon sola kırıkken düz gidiyor motor 1200 den sonra oldu bu ve düşük hızlarda denge kurmak aşırı problem bu konudan sıkıntı yaşayan yada çözümü bilen varmı??

herkese iyi sürüşler simdiden

Motosikleti
    KTM DUKE 250 > Pulsar 200 NS
    Mrb saat sıfırlama bende de bir kere başıma geldi geçenlerde. başka bir arkadaşımda da pulsarda onda da oluyormuş. Yani kronik stop etmesi gibi kronik saat sıfırlama sorunuda var sanırım. DU bakalım daha neler çıkacak. Diğer sorunlarınızdan bizde yok.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Saat sıfırlama hiç yaşamadım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)