Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 02:12
Yazılım güncelletip yakıt sarfiyatında artma olan varmı geçen hafta yazılım güncellettim ancak bugün sürme fırsatım oldu depoyu fulleyip km saatini sıfırladım ara ara agresif sürdüm ama çok fazla değil eskisinde böyle sürdügümde 80 90 km de ilk çizgi gidiyordu normal sürsem 105 km de falan ilk diş gidiyordu şu an 96 km de 2 diş gitti birde sol tarafdan vuvv diye bir ses geliyor nasıl desem matşa uzun süre basınca bi ses cıkıyor uğultu gibi iste onun gibi bir ses gazı kapayınca gidşyor gazı acınca tekrar yapıyor 60 km h üzeri hızlarda duyuyorum
Reklamlar
-
21 Temmuz 2016, 08:47
Yaklaşık bir ay önce yazılım yüklettim.motordaki o eski atak agresif davranış resmen bitti,ses değişti.yakıtım arttı top speed düştü.aynı dertten bende muzdaribim.
-
21 Temmuz 2016, 09:21
voldo adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/l1gJ2X.jpg
Az önce işe gelirken epey dik bir yokuştan inerken yaklaşık 40 km/s hızda motor gene stop etti, olayın kesinlikle debriyajla alakası yok. Rodajı bitirmeden servise gitmek şart oldu...
benımde rodajım yenı bıttı lakın cok şükür böyle bir sorunla karşılaşmadım. orjinal lastikler çok kötü arka firene her bastıgımda kayıyor.yenısını sıpariş ettım rolantı devrınde ufak bır dalgalanma var sırf bundan sebep yazılım attırmayada gerek görmüyorum attıran arkadaşlar baya sıkıntı yaşıyorlar.
-
21 Temmuz 2016, 09:22
HayQ adlı üyeden alıntı
Yaklaşık bir ay önce yazılım yüklettim.motordaki o eski atak agresif davranış resmen bitti,ses değişti.yakıtım arttı top speed düştü.aynı dertten bende muzdaribim.
en kısa sürede eski yazılıma dönmem lazım bu ne ocağıma incir ağacı diker böyle önceden kokluyordu son hızda düşme bende de oldu çekmıyor falan bayılıyor motor fabrikasyon yazılım attırmak en iyisi millet diyo çok yakıyo yakar bu şekilde 1 depo 300 km yi görmez hele agresif sürsen yada sehirler arası yolda bassan 150km görmez gibi
-
21 Temmuz 2016, 10:08
ayzek adlı üyeden alıntı
en kısa sürede eski yazılıma dönmem lazım bu ne ocağıma incir ağacı diker böyle önceden kokluyordu son hızda düşme bende de oldu çekmıyor falan bayılıyor motor fabrikasyon yazılım attırmak en iyisi millet diyo çok yakıyo yakar bu şekilde 1 depo 300 km yi görmez hele agresif sürsen yada sehirler arası yolda bassan 150km görmez gibi
inşallah fabrikasyon yazılım servislerde mevcuttur yoksa halimiz duman
-
21 Temmuz 2016, 10:27
ayzek adlı üyeden alıntı
Bende 2014 model pulsar kullanıyorum.Bayram öncesi bakımda,servisin tavsiyesi üzerine yazılım güncellendi.Orjinal yazılımla hiç stop etmeyen motorum debriyajı çekince stop etmeye başladı ve motorun ataklığı gitti.
Aynı gün servise geri döndüm ve yazılım yeniden yüklendi.Yükledikleri cihazda her model yılı ve model için ayrı ayrı yazılım sürümleri var.Servisteki usta 2. yüklemede fabrikayı arayıp destek alarak yükleyeceği sürümü teyid etti.
Bayramda karışık kullanım 850 km yol yaptım ortalama 2.8lt/100km yakıt tüketimi oldu.Şuan bir problem yok,ara hızlanmaları da çok az iyileşti sanki.Son hız denemedim ama düz yolda çok rüzgar olmazsa 140 a kadar rahat çıkıyor,özellikle gece serin havada çok iyi gidiyor motor.
Sizin motora yanlışlıkla uygun olmayan bir sürüm yüklenmiş veya yükleme sırasında bir hata oluşmuş olabilir.
-
21 Temmuz 2016, 10:54
Benim 350 km oldu ne stop etme ne değişik hareketler hiçbir şey yok Allah'a şükür gayet güzel kullanıyorum. Niye bu tarz şeyler oluyor onu anlamadım. Fabrika hatası desen hepsi bozuk olur burada kimin hatası var da birimize iyi birimize kötü denk geliyor?
-
21 Temmuz 2016, 11:46
ayzek adlı üyeden alıntı
Bende 500 km bakımında büyük hevesle yazılım güncelletmiştim yazılım güncellemeden sonra motor fan açınca arıza lambası yakmaya başladı servisle görüştüm gel bakarız ama eski yazılıma dönülmüyor gibisinden konuştular umarım çözerler. Yakıt olarakda motorum 1200 km de şuanda 40TL benzin ile 380 km gidebiliyorum genelde 6-7 bin aralığında kullanıyorum çok nadir agresif kullanıyorum.
-
21 Temmuz 2016, 13:32
Hangi yağı kullanıyorsunuz
servis hangi koyduysa vites düşüşleri çok kemikli boşu zor buluyom önceden böyle değildi 1 vitese geçerken çat çut ediyo .)
-
21 Temmuz 2016, 13:41
Az önce 45 km uzaklıktaki servise gittim ve ustaya sorunu anlattım ellerinde cihaz olmadığını söylediler. Pazartesi günü 145 km yol yaparak motoru aldığım servise gideceğim onlarda cihaz varmış. Moralim sıfırın altında seyrediyor, yorumlara göre yazılım yükletmek de çözüm değil gibi görünüyor :( Kaldı ki 2016 model motorun güncel yazılımla gelmesi lazım değil mi...
Stop sorunu çözüldü diye gaza gelip bir hışımla motoru aldım ama sonuç koca bir hüsran. Pazartesi günü gelişmeleri aktarırım.
Lastik konusunda cevap gelmedi sava kullanan yok mu hiç.
-
21 Temmuz 2016, 13:50
Beyler stop etmeyi kafaya takmayin ben ilk 5 binde stop edip duruyodu simdi 20 bin oldu kesti sorunu kullandikca oturuyo motosikletin arizalari artik devirdeki dalgalanmanin bile farkinda degilim rahat olun stop etme zamanla duzeliyo suan icin tek tahammul edilmez yani kazik gibi opan sele onun haricinde allah var adamlar yapmis ya kontak kapamadan 300 km yol yaptim yirta yirta 155 km ile motor ih demedi 15 krs yakmis adamlar saglam mal yapmis hondanin alt seviye motosikleti olsa kol cikartirdi oyle gitmeye bu arada acemi sanmayin mt 07 mi yeni sattim essek niyetine pulsara biniyorum kuryelik fln yapiyorum
-
21 Temmuz 2016, 13:58
Mitas (sava) kullaniyorum cok memnunum.
-
21 Temmuz 2016, 14:00
voldo adlı üyeden alıntı
Az önce 45 km uzaklıktaki servise gittim ve ustaya sorunu anlattım ellerinde cihaz olmadığını söylediler. Pazartesi günü 145 km yol yaparak motoru aldığım servise gideceğim onlarda cihaz varmış. Moralim sıfırın altında seyrediyor, yorumlara göre yazılım yükletmek de çözüm değil gibi görünüyor :( Kaldı ki 2016 model motorun güncel yazılımla gelmesi lazım değil mi...
Stop sorunu çözüldü diye gaza gelip bir hışımla motoru aldım ama sonuç koca bir hüsran. Pazartesi günü gelişmeleri aktarırım.
Alışsan iyi olur zamanında bi tarafını yırtanlar oldu hep satış rakamları feşmekan derken öylece kaldı gitti .)
-
21 Temmuz 2016, 16:59
mucit adlı üyeden alıntı
Mitas (sava) kullaniyorum cok memnunum.
Yorum için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Alışsan iyi olur zamanında bi tarafını yırtanlar oldu hep satış rakamları feşmekan derken öylece kaldı gitti .)
Ya burdaki son yorumları okumuştum kimse şikayetci değildi stop sorunu çözüldü yazılım değiştirildi falan deniyordu. Hatta motoru aldığım yerdeki arkadaşa böyle böyle sorunlar varmış bunlar giderildi değilmi diye sordum ben hiç sorunla karşılaşmadım dedi. Telefon edip motor stop ediyor deyince o da şaşırdı ya da öyleymiş gibi yaptı... Şimdi merak ettiğim konu yazılım güncellendikten sonrq sorunlar gidecekmi yoksa yakıt artacak sesi değişecek falan şeklinde artarak devam edecekmi... Her şeyi zaman gösterecek inşallah hayırlısı olur.
http://hizliresim.com/GzjRnv
Amortisör ün en alçak konumu bu mu arkadaşlar?
-
21 Temmuz 2016, 17:05
voldo adlı üyeden alıntı
Yorum için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Ya burdaki son yorumları okumuştum kimse şikayetci değildi stop sorunu çözüldü yazılım değiştirildi falan deniyordu. Hatta motoru aldığım yerdeki arkadaşa böyle böyle sorunlar varmış bunlar giderildi değilmi diye sordum ben hiç sorunla karşılaşmadım dedi. Telefon edip motor stop ediyor deyince o da şaşırdı ya da öyleymiş gibi yaptı... Şimdi merak ettiğim konu yazılım güncellendikten sonrq sorunlar gidecekmi yoksa yakıt artacak sesi değişecek falan şeklinde artarak devam edecekmi... Her şeyi zaman gösterecek inşallah hayırlısı olur.
http://hizliresim.com/GzjRnv
Amortisör ün en alçak konumu bu mu arkadaşlar?
bir diş daha indirebilirsiniz ama iki kişi bindiğinizde arka kısım kasislerde veya sert çukurlarda çamurluğa vurma yapar, en alçağı değil şuan en yumuşak olanın bir diş üzerinde kullanıyorsunuz.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
21 Temmuz 2016, 17:19
Ya boyum 1.75 ama böylede yere zor basıyorum elimle döndüremedim amortisör ayarını onda serviste yaptırcam artık.
-
21 Temmuz 2016, 17:24
voldo adlı üyeden alıntı
benım pulsar da 2016 model ilk zamanlar 2 defa stop etme sorunu yaşadım şu anda 2500 km civarı ve stop etme yok. kullandıkca düzelıyor sanırım yada bana oyle denk geldı sadece devir dalgalanması oluyo onun harıcınde bi sıkıntı yok bi ara denge sensoru ses yapyordu oda ses yapmıyor şimdi.yazılım falan attırmadım...
-
21 Temmuz 2016, 17:42
İkinci bakıma kadar güncelletmiyeyim diyeceğim ama olmaz bir yerde stop edip can yakacak diye korkuyorum.
-
21 Temmuz 2016, 17:44
Arkadaşlar bende sonunda motorumu aldım stop mevzusunu benim motordada var 2016 da sorunlar düzeltildi vs gibi söylemler olduğundan net kararverdim aldım .Eğer şu an ki koltuk düzeltilmiş yumuşatılmışsa yumuşatılmamış eski olanlar minder bağlayıp öyle sürsünler motorlarını ve titreşim yok diyen arkadaşlar sanırım ya benim motorda sıkıntı var yada siz traktörden inip bu motora binmişsinizki indiğiniz motorun titreşimi yanında bunu yok sayıyorsunuz sıfır motor olduğundan sıkıştırmadığım halde aynalarda nerdeyse görüntüyü tamamen kaybediyor motor.En kısa zamanda benim bulunduğum semtte bi paketçi var pulsar 200ns kullanan benim motoru ona verip bi kontrol etmesini rica edecem ya benim beklentilerim çok yüksekti tam karşılamadı yada daha yeni olduğundan motora alışamadım ama genede seviyorum motorumu inşaellah aramız açılmaz motorla daha 10km yol gitmeden canım biraz sıkıldı ama bakalım hayırlısı.Birde yukarda traktör muhabbetini mübalağa olsun diye yazdım kimse üstüne alınıp mevzuyu kisişelleştirmesin. Birde yukarda yeni yazılımda sorunlar olduğu belirtilmiş benim motorun yazılımını görebilme imkanım varmı ? bahsesilen sorunlu yazılımmı yoksa eski yazılımmı diye
-
21 Temmuz 2016, 17:52
YGMRLRKRL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende sonunda motorumu aldım stop mevzusunu benim motordada var 2016 da sorunlar düzeltildi vs gibi söylemler olduğundan net kararverdim aldım .Eğer şu an ki koltuk düzeltilmiş yumuşatılmışsa yumuşatılmamış eski olanlar minder bağlayıp öyle sürsünler motorlarını ve titreşim yok diyen arkadaşlar sanırım ya benim motorda sıkıntı var yada siz traktörden inip bu motora binmişsinizki indiğiniz motorun titreşimi yanında bunu yok sayıyorsunuz sıfır motor olduğundan sıkıştırmadığım halde aynalarda nerdeyse görüntüyü tamamen kaybediyor motor.En kısa zamanda benim bulunduğum semtte bi paketçi var pulsar 200ns kullanan benim motoru ona verip bi kontrol etmesini rica edecem ya benim beklentilerim çok yüksekti tam karşılamadı yada daha yeni olduğundan motora alışamadım ama genede seviyorum motorumu inşaellah aramız açılmaz motorla daha 10km yol gitmeden canım biraz sıkıldı ama bakalım hayırlısı.Birde yukarda traktör muhabbetini mübalağa olsun diye yazdım kimse üstüne alınıp mevzuyu kisişelleştirmesin.
Birde yukarda yeni yazılımda sorunlar olduğu belirtilmiş benim motorun yazılımını görebilme imkanım varmı ? bahsesilen sorunlu yazılımmı yoksa eski yazılımmı diye
Titreşim benim motorda da var hatta uzun yol yapınca ellerini uyuşturan cinsten. Onun sebebi gidondaki elciklerin sert malzemeden yapılması diye düşünüyorum. Ya arkadaş anlaşılan stop sorunu falan giderilmemiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)