Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Merhaba;
    Motorun bakımlarını yaptırdığınızda Kuralkanın veri tabanına bakımı yapan servis tarafından işleniyor.Türkiye'nin neresinde olursanız olun Bajaj servisi yaptırdığınız bakımları görür.Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
    infazer bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Murat Ceylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba;
    Motorun bakımlarını yaptırdığınızda Kuralkanın veri tabanına bakımı yapan servis tarafından işleniyor.Türkiye'nin neresinde olursanız olun Bajaj servisi yaptırdığınız bakımları görür.Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
    Teşekkürler cevabınız için.

Selam arkadaslar. Bugun 8000 tl ye sifir 200ns icin kapora verdim. Pesin anlastim. Onumuzdeki hafta gelmesini bekliyorum. Umarim uzun sure beklemem. Geldikten sonra paylasimda bulunacagim. Hosbulduk arkadaslar...
    mgora ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı infazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar motorum şuan 5500 km de 2015 model yalnız benim sıkıntım garanti kağıdını bulamamam. Motorumu aldığım yere bakımlarını düzenli olarak yaptırdım ve bilgisayara sürekli işlediler. Yeni bir kağıt veremezler mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Aldığınız bayiye gidin garanti kağıdını kaybettim diyin onlar yenisi çıkartabikiyor veya kuralkandan yenisini isteyebiliyor diye biliyorum, ruhsatınızın arasını baktınız mı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

Alıntı uykr200ns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar. Bugun 8000 tl ye sifir 200ns icin kapora verdim. Pesin anlastim. Onumuzdeki hafta gelmesini bekliyorum. Umarim uzun sure beklemem. Geldikten sonra paylasimda bulunacagim. Hosbulduk arkadaslar...
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.

Motosikleti
    Pulsar 200NS 2016
    Alıntı uykr200ns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kişi daha zokayı yuttu.
    oggomoggo, Jemand ve 28indensonra bunu beğendiler.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    0532 424 97 73 Mehmet KARABAŞ.
    Bu arkadaş SAVA/MİTAS lastikleri Bakırköy (ve çevresi) bölge bayisi.
    Elinde sandığında plakasız sıfır bir 200RS varmış. Acenta fiyatının bin lira altına verecekmiş.

İlgilenen arkadaşların bilgisine.
    pilatini10 bunu beğendi.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım 25 mayıs gününden beri pulsar sahibiyim.
    Öncelikle bugün ilk bakımı yaptırdım biraz dertliyim açıkcası. Akü suyu akmış egzozu, arka amortisörü beyazlatmış falan filan. Servis halletti egzoza boya attı ama tekrar akarmı dediğimde akabilir dendi. Biraz moralimi bozdu bu durum. Herneyse bu sorun kenarda dursun geleyim güzelliklere. Motorum 490 km de benim tecrübemde öyle. Ehliyeti ve motoru aynı zamanda aldım ve geçmiş tecrübem yoktu. Gidişi, konforu, lastikleri, aynaları benim için yeterli düzeyde. İlk motorum olduğu için bana öyle geliyor olabilir tabi. Eksikliğini çektiğim iki şey var ön cam ve çanta. Rodaja özellikle dikkat ediyorum sanırım bu durum yakıta da yansıdı. Genellikle 6500 devri geçmeden şehir içi, dışı farketmeden sabit devirde tutmadan sürmeye çalıştım. En fazla 7000 devri gördüm ve toplam 3 kere 8000 devir civarına gelmek mecburiyetinde kaldım. Depoyu fulledim 39TL.( 8,540LTx4.560) Trip sıfırladıktan sonra 267 km yol gidip tekrar fulledim 30TL'lik benzin aldı.(6.740LTx4.470)Yani hesaplarıma göre 100km'de 11.5 TL yakmış oda yaklaşık 2.54LT benzin yapıyor. Umarım daha fazla sorun çıkarmazda uzun yıllar kullanırım motorumu. Herkese kazasız belasız, mutlu sürüşler dilerim.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı szrman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım 25 mayıs gününden beri pulsar sahibiyim.
    Öncelikle bugün ilk bakımı yaptırdım biraz dertliyim açıkcası. Akü suyu akmış egzozu, arka amortisörü beyazlatmış falan filan. Servis halletti egzoza boya attı ama tekrar akarmı dediğimde akabilir dendi. Biraz moralimi bozdu bu durum. Herneyse bu sorun kenarda dursun geleyim güzelliklere. Motorum 490 km de benim tecrübemde öyle. Ehliyeti ve motoru aynı zamanda aldım ve geçmiş tecrübem yoktu. Gidişi, konforu, lastikleri, aynaları benim için yeterli düzeyde. İlk motorum olduğu için bana öyle geliyor olabilir tabi. Eksikliğini çektiğim iki şey var ön cam ve çanta. Rodaja özellikle dikkat ediyorum sanırım bu durum yakıta da yansıdı. Genellikle 6500 devri geçmeden şehir içi, dışı farketmeden sabit devirde tutmadan sürmeye çalıştım. En fazla 7000 devri gördüm ve toplam 3 kere 8000 devir civarına gelmek mecburiyetinde kaldım. Depoyu fulledim 39TL.( 8,540LTx4.560) Trip sıfırladıktan sonra 267 km yol gidip tekrar fulledim 30TL'lik benzin aldı.(6.740LTx4.470)Yani hesaplarıma göre 100km'de 11.5 TL yakmış oda yaklaşık 2.54LT benzin yapıyor. Umarım daha fazla sorun çıkarmazda uzun yıllar kullanırım motorumu. Herkese kazasız belasız, mutlu sürüşler dilerim.
    Akü daha fazla zarar vermeden servis garantiden kuru akü ile değiştirsin, eğer garantiye egzoz u da sokabiliyorsa onu da soksun ve işi bitirsin.

Kappa Çanta

Arkadaşlar arka çanta alacağım ancak kafam karıştı. Şu üç çantadan hangisini almalı. Aynı modelin aynı sitede aynı litredeki çantaların iki farklı fiyatı var 1.si 199 tl 2.si 219 Tl (bu enterasan geldi bana, benim fark edemediğim bir şey mi var?) Bir de üçüncü modelin 46 ltliği 430 tl bu kadar fiyat farkı ne için?

1. http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_32948.html
    2. http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_24573.html
    3. http://www.motosikletaksesuarlari.co...YAH_18457.html

gözüme ufak göründüler, 2 kask alabilen bir çanta bak, arkasında artçı yaslanma pedide olsun,

şimdi bunu alır takarsın, tek kask sığar ama sırıtır, komik durur arkasında.. benim motorun sepetide geçmiş sayfalarda bir bak istersen, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın..

46 olan ideal gibi duruyor. tek kask yeterli benim için ama aradaki boyut farkı az gibi.

Merhaba abilerim kardeşlerim
    Benim bi sorum olcak daha doğrusu tavsiye istiyorum diyelim. Çocuklugumdan beri ybr 125 kullandim en son kullandığım 2015 modeldi ve hepsi babamindi ondan çok ben kullanirdim tabi ama artık kendime bi motor alma vakti geldiğini düşünüyorum yaşım 22 ve birazda görünümü ön planda tutuyorum 4 5 gun önce motor alacağım kesinleşti ve aklıma biri pulsar 200ns i yerleştirdi ailemde ybr alalım diyor ama benim aklım 200ns'de günlerdi gözüme uyku girmiyor sürekli forumlara bakiyorum videolar izliyorum çok abartılı birşey beklemiyorum motordan ama sizde anlamışsınızdır bi heycan var içimde kıpır kıpırım ne yapmalıyım? Kullanıcılar bi yol gösterirse sevirinim teşekkürler

Ben bu konuda cahil birisi olarak pulsarı beğendim ancak farklı motorları kullanan arkadaşlar daha iyi fikirler verebilir. Motor iyi seri ancak bence grenaj vida vs gibi malzemeler açıkça kalitesiz bu kendini gösteriyor. Bir arkadaşım benelli tnt25 aldı aradaki kalite farkı bariz ortada ancak pulsar piyasada tutulmuş bir araç. İyi gibi duruyor. Benim 2 haftada yaşadığım sorunlar, arada belli devirlerde ön tarafta garip bir cızırtı geliyor , 1. vitese bazen geçmiyor, bazende hareket halindeyken boşa alınca stop ediyor.
    Hakikaten arkadaşlar benim bu stop etme ve 1. vitese trafikte durunca bazen geçmeme neden oluyor ki acaba?

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tunahank adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba abilerim kardeşlerim
    Benim bi sorum olcak daha doğrusu tavsiye istiyorum diyelim. Çocuklugumdan beri ybr 125 kullandim en son kullandığım 2015 modeldi ve hepsi babamindi ondan çok ben kullanirdim tabi ama artık kendime bi motor alma vakti geldiğini düşünüyorum yaşım 22 ve birazda görünümü ön planda tutuyorum 4 5 gun önce motor alacağım kesinleşti ve aklıma biri pulsar 200ns i yerleştirdi ailemde ybr alalım diyor ama benim aklım 200ns'de günlerdi gözüme uyku girmiyor sürekli forumlara bakiyorum videolar izliyorum çok abartılı birşey beklemiyorum motordan ama sizde anlamışsınızdır bi heycan var içimde kıpır kıpırım ne yapmalıyım? Kullanıcılar bi yol gösterirse sevirinim teşekkürler
    Arkadaşım ybr 125 ile pulsar arasında çok fark var.Ybr 125 pulsar ile kıyaslanamayacak bir motor.Benim pulsarda 1 tane bile sorunum olmadı.Bağzı arkadaşların söylediği kalitesiz ifadesine katılmıyorum bir çin malı gibi kalitesiz değil.15 bin lirayı verip almış olsalardı,malzeme yine aynı olsaydı bu seferde kalitesiz derlermiydi?demezlerdi.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Selam kesinlikle bajaj kullanıyorum diye kayırıyorum sanmayın bence ybr ile bajaj karşılaştırılamaz benim motorum 15.000 kmde ve maşallah sorunsuz.bursadan 2 kere istanbula 1 kere eskişehire gittim sorun çıkartmadı 125 yamahada 100 üzeri kmde uzun süre takip edemezsin ama bajajla 120 ile rahat bişekilde yolunda gidebilirsin ki ara hızlanmaların zevki cabası bi mağazaya git deneme turu at derim.
    mavellen bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı amorcortes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuda cahil birisi olarak pulsarı beğendim ancak farklı motorları kullanan arkadaşlar daha iyi fikirler verebilir. Motor iyi seri ancak bence grenaj vida vs gibi malzemeler açıkça kalitesiz bu kendini gösteriyor. Bir arkadaşım benelli tnt25 aldı aradaki kalite farkı bariz ortada ancak pulsar piyasada tutulmuş bir araç. İyi gibi duruyor. Benim 2 haftada yaşadığım sorunlar, arada belli devirlerde ön tarafta garip bir cızırtı geliyor , 1. vitese bazen geçmiyor, bazende hareket halindeyken boşa alınca stop ediyor.
    Hakikaten arkadaşlar benim bu stop etme ve 1. vitese trafikte durunca bazen geçmeme neden oluyor ki acaba?
    Malzeme kalitesi bence kötü değil ben somunu civatası paslanan görmedim ki arka çantayı takarken söktüğüm civatalar taktıklarımdan daha kaliteliydi.Sonuçta motor bu düşürürsun çizersin kırarsın plastik parça atar yenisini takarsın ben takılmıyorum böyle şeylere.Ulaşılması emsallerine göre daha kolay daha ucuz ama aynı işi yapan bir cihaz olarak değerlendirdiğinde ,ön camdan gelen ve ufak bi parca cift taraflı bant ile giderilen sese takılmamayı öğreniyosun.Stop etme alışma sürecince olabilir hemen problem gözüyle bakmamak lazım diye düşünüyorum.Ben 2016 kullanıyorum 9 bin km oldu ilk başlarda bir iki yaptı bence normal dert etmedim şuan problem yok.Durduktan sonra 1 e almaya çalışırsan kasıyor.Bazen arafta kalıyor.Yavaşlarken devri tutturarak vites düşürmek hem sürüş hem motor için en sağlıklısı.Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
    mavellen ve murat 60 bunu beğendiler.

Kiyaslama demeyelim buna yıllarca ybr kullandim şimdi biraz daha büyük olsun biraz daha güçlü olsun diye 200ns düşündüm aşırı bi beklentimde yok motordan zaten yazdiklariniz yeterli oldu benim için teşekkürler en kısa zamanda allah izin verirse pulsarim ve olumlu olumsuz yorumlarimla sizle birlikte olurum inşallah iyi forumlar

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözüme ufak göründüler, 2 kask alabilen bir çanta bak, arkasında artçı yaslanma pedide olsun,

şimdi bunu alır takarsın, tek kask sığar ama sırıtır, komik durur arkasında.. benim motorun sepetide geçmiş sayfalarda bir bak istersen, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın..
    Arkada çanta olmadan bile 120km üzeri hızlarda kafa sallama var. 2 kask alabilen çanta ile motor kontrol edilemez olur.
    mavellen bunu beğendi.

Ms_TunC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Selam. Discover'den Pulsar'a geçiş yaptım. 3-6 bin devir arası viteste gazı kapayıp giderken bi uğultu zangırtı geliyor. Bir fikri olan var mı?

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izlerken denk geldim. burada sorunu anlayabilen var mı ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)