Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Arkadaslar gidonda sol elle tuttugumuz kismi gaz kolunu aciyormus gibi cevirdiginizde hafifce bir esneme oluyor mu? Sinyal/korna kumandalari ve dikiz aynasinin cok hafif dondugunu gozlemleyebiliyorum..Bu normal midir? Baktim pek bi gevsekmis gibi gelmedi farkedeniniz oldu mu boyle bir durum?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı sabracadabra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar gidonda sol elle tuttugumuz kismi gaz kolunu aciyormus gibi cevirdiginizde hafifce bir esneme oluyor mu? Sinyal/korna kumandalari ve dikiz aynasinin cok hafif dondugunu gozlemleyebiliyorum..Bu normal midir? Baktim pek bi gevsekmis gibi gelmedi farkedeniniz oldu mu boyle bir durum?
    Her iki kolda işaret ettiğim kısımda siyah plastik parça var, o plastik parçayı çıkar iç kısımda her iki kolda alyenli vida var onları sıkmanız yeterli olacaktır.
    sabracadabra bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

arkadaşlar merhaba, 2015 200ns pulsarım 7000km oldu, 7500de ara bakıma sokmak istiyorum motoru. Deneme amaçlı kendim yağ alıp koydurmak istiyorum, ne derece fark olacak diye. Motul 5100 almayı düşünüyorum ancak viskozite ne alayım sizce? kullanma kılavuzunda 20w50 yazıyor ya da 10w40 sanırım. Sizce ne kullanayım? Ayrıca sizler hangi viskozitede yağ kullanıyosunuz? Şimdiden herkese teşekkürler, tekeriniz düz bassın, saygılar

Arkadaşlar aksiyon kamera almak istiyorum ama iki seçenek arasında kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
    1. seçenek : Sjcam 400
    2. seçenek Next AEE sd 21

kullanan arkadaşlar vardır mutlaka sizce hangisini almalıyım ?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arka amortisör nasıl yumuşatılır bilgisi olan ?

Motosikleti
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka amortisör nasıl yumuşatılır bilgisi olan ?
    ayar anahtarın varsa çevirerek yumuşatma yapabilirsin ama iki kişi binersen kasisten sert geçersen ses yapabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

Alıntı maroon5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aksiyon kamera almak istiyorum ama iki seçenek arasında kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
    1. seçenek : Sjcam 400
    2. seçenek Next AEE sd 21

kullanan arkadaşlar vardır mutlaka sizce hangisini almalıyım ?
    sjcam4000 wifi kullanıyorum gayet yeterli ama yedek batarya almanızda fayda var ikinci seçenek hakkında bilgim yok, google de belki karşılaştırma videosu vardır ordan yardım alabilirsiniz.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayar anahtarın varsa çevirerek yumuşatma yapabilirsin ama iki kişi binersen kasisten sert geçersen ses yapabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

sjcam4000 wifi kullanıyorum gayet yeterli ama yedek batarya almanızda fayda var ikinci seçenek hakkında bilgim yok, google de belki karşılaştırma videosu vardır ordan yardım alabilirsiniz.
    Ayar anahtarım yok denemek istiyorum bi tık yumuşatabilirim kasisten geçerken ayağa kalkıyorum yoksa kasis bana vuruyo

Arka Çante ve Artçı

Arkadaşlar merhaba aranıza 2 hafta önce ben de katıldım. Öncelikle selamlar. Motorla alakalı sizden üç öneri alacağım mümkünse.

1. Motoruma arka çanta almak istiyorum. Bajaja yakışan en güzel çanta sizce hangisi. Bazen çok büyük bazen çok küçük gelebiliyor ve motorun görselliği bozuluyor. Malum motosiklette görsellikte kullanışlılık ve performans kadar önemli.

2. Kız arkadaşım için arka seleyi daha kullanılır ve rahat hale getirmek istiyorum. Yarım saatten sonra artçı için arka sele çekilmez hale geliyor. Bunun için ne yapılabilir. Servisinde koltuğa kaplama yapıyorlarmış bir etkisi olur mu?

3. Gidom yükseltme aparatı taktırayım mı değer mi yoksa aman aman bir fark yok mu?

Şimdiden ilginize teşekkürler.

Motosikleti
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayar anahtarım yok denemek istiyorum bi tık yumuşatabilirim kasisten geçerken ayağa kalkıyorum yoksa kasis bana vuruyo
    servise uğra iki dakikada halletsinler diyeceğim servislerden müzdaripim diyeceksin, böyle böyle işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Alıntı amorcortes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba aranıza 2 hafta önce ben de katıldım. Öncelikle selamlar. Motorla alakalı sizden üç öneri alacağım mümkünse.

1. Motoruma arka çanta almak istiyorum. Bajaja yakışan en güzel çanta sizce hangisi. Bazen çok büyük bazen çok küçük gelebiliyor ve motorun görselliği bozuluyor. Malum motosiklette görsellikte kullanışlılık ve performans kadar önemli.

2. Kız arkadaşım için arka seleyi daha kullanılır ve rahat hale getirmek istiyorum. Yarım saatten sonra artçı için arka sele çekilmez hale geliyor. Bunun için ne yapılabilir. Servisinde koltuğa kaplama yapıyorlarmış bir etkisi olur mu?

3. Gidom yükseltme aparatı taktırayım mı değer mi yoksa aman aman bir fark yok mu?

Şimdiden ilginize teşekkürler.
    çanta olarak 40-45 ideal olur diye düşünüyorum,
    nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum istanbul şirinevlerde yapan yer var, ben kendi seleme 32 dante kuş tüyü süngeri uygulaması yaptırdım en azından eskisinden daha iyi.
    çevrenizde pulsar varsa ve gidon yükseltme takılı ise bir oturun veya test edin arasında ki farkı hissedersiniz, size fikir vereceği için alıp almamak size kalmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

Değişiklikleri tamamladım.
    https://youtu.be/z1Fq--ar8TM

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Selamlar bugün ön fren stop lambası kablosunundaki banttan kurtuldum nefret ediyordum nasıl olurda tüm motorlarda böyle yapabiliyolar bildiğin elektrik bandı ile sarmışlar oda yapış yaapış açılıyor hemen sıcakta neyse çözümü bantı temizleyip yüzündeki kabloyuda söküp tüm yapışkanı wd 40 ile sildim güzelce üzerine makaron geçirdim ve ısttıp sonra tekrar plastik kelepçe ile sabitledim süper oldu tavsiye edilir bilmiyorum daha önceki konularda yazıldımı..

oggomoggo bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Iyi geceler herkese. Bir sorum olacaktı. Bajaj pulsar 200 NS sahibiyim,lastikler on arka michelin pilot street lastik basıncı kitapçıkta on 25 arka 32 diyor. Fakat bu onerilenler kendi stock lastikleri icin. Ben on 28 arka 32 basıyorum. Bu lastikler icin dogru mu yapıyorum sizce? Siz kac basıyorsunuz?

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Gençler şöyle bi toplaşın hele. Zincir mevzusunu napcam ben, bunun ömrü ne kadar? 14bin km gelen motorumun zinciri toplam 3 kez ayarlandı hiçte problem çıkarmadı, ama en son 1500 küsür km önce ayarlanan zincirim gevşedi şakır şukur ediyor. Kendim ayarliyim dedim beceremedim canım sıkıldı. Değişmesi mi gerek bu kadar erken gevşediyse?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

Alıntı BajajRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi geceler herkese. Bir sorum olacaktı. Bajaj pulsar 200 NS sahibiyim,lastikler on arka michelin pilot street lastik basıncı kitapçıkta on 25 arka 32 diyor. Fakat bu onerilenler kendi stock lastikleri icin. Ben on 28 arka 32 basıyorum. Bu lastikler icin dogru mu yapıyorum sizce? Siz kac basıyorsunuz?
    Bak arka lastiğin orda sol tarafta yazıyor sadece rider yazdığı tek kişi binerse rider+pillon dediği artçılı binilirseki değerler. Lastiğin üstünde bişi yazıyorsa onu uygula
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Arkadaşlar bu alarmlardan kullanan var mı? Mavi kabloyu nereye bağlayacağız? Servisde sadece kırmızı ve siyah kabloyu bağladılar.Alarm çalışıyor ama susmuyor.Alarm dediğin birkaç dakika çalar susar.Bu saatlerce çalışıyor.haliyle de kullanamıyorum.Acaba mavi kabloyu bağlamadık diye mi susmuyor?

Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Dün Manisa'dan Akhisar'a giderken yolda pulsar 10 plakalı arkadaş gördüm.Işıklarda kısa bir süre konuşma fırsatı buldum.Kaş'tan tatilden dönüyormuş.Bandırma'lı arkadaş buralarda takılıyorsa selam söylüyorum kendisine.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Lanet olsun ya sabah sabah basıyorum marşa tık yok sürekli resetliyor kendini akü değişti yazılım atıldı akünün voltuna bakıldı çok iyi işede geç kaldım son çare biraz iteleyip vitesi 1 e alıp çalıştırdım lanet olsun yazılımınada güncellemesine bi düzene girmedi.. :(

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu motorun uzunları resmen havayı aydınlatıyor,yokmu bunun bi ayarı

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bak arka lastiğin orda sol tarafta yazıyor sadece rider yazdığı tek kişi binerse rider+pillon dediği artçılı binilirseki değerler. Lastiğin üstünde bişi yazıyorsa onu uygula
    Tesekkur ederim biliyorum onu on 25 arka artcili ve ya artcisiz 32 yaziyor. Ben 28 32 basiyorum 25 basinca lakalarda kayma ihtimali oldugunu okumustum bir yerde. Merak ettiğim konu lastikten lastige basinc degisiyor mu? Atıyorum rosso 2 icin 30 basiyosundur. Pilot street icin 32 basilir gibisinden.

Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş sayfalarda arkadaşın birisi tarif etmişti ama sayfasını hatırlayamadım şimdi.Baya basitti.
    fero. bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farın sağında veya solunda düz tornavida ile çevrilen bir vida var görebiliyorsanız tornavida ile yapmaya çalışın, bulumadı iseniz farın sağ sol üstte kalan alyenli vidasını çıkar, altta kalan sağ sol vidasını gevşet far öne doğru gelir kolay bir şekilde vidayı bulup ayar yapabilirsiniz. bende fazla kablo yumağı olduğu için dışardan göremiyorum yoksa resim çeker atardım.
    fero. bunu beğendi.

Scream41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar bu motor ne yakiyor kac kmde ??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)