Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    htArh- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj discover 150f
    merhabalar arkadaşlar, 6 ayda 10000 km lik discover 150f tecrübesinden sonra 2015 model pulsar 200 ns alarak aranıza katılmış bulunuyorum, motosikleti sürekli eşimle beraber yani artçılı olarak kullanıyorum, arkaya eski motorumda ki shad sh39 topcase taktırdım eşim arkasına yaslanıyor o rahat ancak pulsarı alalı 1 hafta oldu yaklaşık 400 km yol aldım ama hala oturuş pozisyonu olarak alışamadım, sürüşümü etkiemiyor ancak motorun üstünde rahat değilim ne diyorsunuz biraz daha yol aldıktan sonra alışırmıyım yoksa bu hep böyle mi gider pulsar la uzun km ler çevirmiş arkadaşların yorumunu bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Öncelikle pulsar ailesine hoşgeldiniz.Bende shad 29 topcase kullanıyorum.Nmaxtan pulsara geçince ilk oturuş pozisyonuda banada garip gelmişti.Hatta kendi kendime alışabilirmiyim acaba diye sordumda.Fakat zaman geçtikçe insan alışıyor.Dün toplam 160 km yol yaptım.Eşimde bende bir rahatsızlık duymadık.Motoru aldığım 1 Haziran tarihinde fulledim.Bugün benzin göstergesinde çizgiler bittiğinde km saati 320 kmyi gösteriyordu.Hemen benzinliğe çektim be fulledim.Toplam 37 tl'lik benzin aldı.Bu bence çok güzel bir rakam.Hesaplarıma göre 15.000 km kullandığım ybr ile arasında büyük bir fark yok.Kullanım şehir içi ve dışı karışık.
    htArh- bunu beğendi.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı htArh- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar arkadaşlar, 6 ayda 10000 km lik discover 150f tecrübesinden sonra 2015 model pulsar 200 ns alarak aranıza katılmış bulunuyorum, motosikleti sürekli eşimle beraber yani artçılı olarak kullanıyorum, arkaya eski motorumda ki shad sh39 topcase taktırdım eşim arkasına yaslanıyor o rahat ancak pulsarı alalı 1 hafta oldu yaklaşık 400 km yol aldım ama hala oturuş pozisyonu olarak alışamadım, sürüşümü etkiemiyor ancak motorun üstünde rahat değilim ne diyorsunuz biraz daha yol aldıktan sonra alışırmıyım yoksa bu hep böyle mi gider pulsar la uzun km ler çevirmiş arkadaşların yorumunu bekliyorum.
    hacı bende aynı konudan rahatsızdım. Tabi kişiden kişiye değişir. Gidon yükseltme aparatıyla hallettim. Şu an çak rahat. Aparat yokken belim ağrıdığı zaman tek elle direksiyonu tutuyordum.
    Motoru kullanırken sağ elini bırak ,, ne kadar eğildiğinin farkına varıcaksın.
    htArh- bunu beğendi.

Murat_Cakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200
    Merhaba tourer öncelikle geçmiş olsun yaşadığın sıkıntıdan dolayı. Ben 2014 mayısda aldım pulsarımı ve başka bir şehirden geldim 6 aydır istanbuldayım toplasan 3 kere gittim servise inan diğer şehirde 4 ayrı servise gittim son gittiğim bana 145 km uzaklıktaydı ve servisler yüzünden motoru satma noktasına gelmiştim. Oktay ustayla tanışmamız 6 aylık bir zaman diliminde fakat ben hiç böyle birşeye denk gelmedim sağolsunlar motoruma bakım yaparken en ince ayrıntısına kadar bakıyorlar Sakın yanlış anlama servisi koruduğumdan veya seni kötülediğimden değil sonuçta kimse akrabam eşim dostum değil. İki taraflı bakarsak Oktay usta olsun oradaki çalışan arkadaşlar (Hamza Aziz mümin fatih) olsun böyle tavırlar sergileyeceğini sanmam. ama sende oldu diyorsun Belki ramazan başlangıcı olduğu için bir miktar sinirler gerilebilir veya senin canın motora sıkkındır espri olarak değilde yanlış anlamışsındır sonuçta hepimiz insanız hepimiz farklı yaklaşımlara sahibiz. İstanbul küçük bir yer değil belki 10 tane bajaj servisi vardır sadece avrupa yakasında keşke 5000 bakımından sonra farklı bir servis deneseydin neden 10000 için memnun kalmadığın yere tekrar gittin buda biraz tezat geldi bana. Sonuçta sen bu ürüne para veriyorsun karşındaki insanlar da karşılığında emek veriyor. denenmişi bir daha denemen biraz da senin hatan gibi geldi bana. Biraz uzun cevap oldu hakkını helal et
    Kazasız belasız sürüşler dilerim

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ön dişliden çok kötü bi ses geliyor ve zinciri yağlamak bu sesi pek azaltmıyor. Ne yapabiliriz buna.

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    150ns sayfası ölü bi de buraya soruyum
    -Arkadaşlar sıfır motor alımında motorun yanında neler geliyor alet edevat birşey veriyorlar mı?
    -Periyodik bakıma kaç lira veriyorsunuz?

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RiDeR_2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150ns sayfası ölü bi de buraya soruyum
    -Arkadaşlar sıfır motor alımında motorun yanında neler geliyor alet edevat birşey veriyorlar mı?
    -Periyodik bakıma kaç lira veriyorsunuz?
    Artçı koltuğun altında avadanlık var. İlk bakım 100 tl genelde. Sonraki bakımlar değişen parçalara göre ücretlendiriliyor. Minimum 90 lira çıkar.

herkese selam arkadaşlar 200ns için güzel ön cam ve gidon yükseltme linki atabilirmisiniz gidon yükseltme aparatı pek yok internette

tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    merhaba arkadaşlar motoruma lastik arayışına başladım bilgisi olanlardan "Dunlop Arrowmax Streetsmart" hakkında bilgi alabilir miyim kullanan var mı acaba

(şuan michelin pilot street var uzerinde)

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı erencanhrz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam arkadaşlar 200ns için güzel ön cam ve gidon yükseltme linki atabilirmisiniz gidon yükseltme aparatı pek yok internette
    Muhammed Kandemir Gidon yükseltme aparatı satıyor Gsm +905396013533
    erencanhrz ve htArh- bunu beğendiler.

htArh- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj discover 150f
    "murat ceylan" ve "coldboy35" arkadaşlara teşekkürler cevapları için bir iki hafta daha böyle kullanıcam anlaşılan bi 500 km daha yol yaptıktan sonra baktım hala alışamazsam gidon yükseltme aparatını taktıracam.

Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    "murat ceylan" ve "coldboy35" arkadaşlara teşekkürler cevapları için bir iki hafta daha böyle kullanıcam anlaşılan bi 500 km daha yol yaptıktan sonra baktım hala alışamazsam gidon yükseltme aparatını taktıracam.
    İsabetli karar.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sürücü selesinde en geriye doğru oturup omuzları biraz salıp kolları kırınca rahat bir sürüş yapılabiliyo.

Selam arkadaslar
    Motorum 300 km oldu
    İlk aldigimda taktirdigim siyah tur camini arka canta demirini ve gaff marka 40lt cantayi cikarmaya karar verdim bide arka ek camurluguda verecegim
    Camurluk zaten ustundeydi geri kalan Hepsi 500 tlte malolmustu 400 tlte verecegim ilgilenen olursa yazsin pm whatsaptan resim yollarim

Scream41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhabalar pulsarı tavsiye ediyorlarda birde kullanıcılar olarak size sormak istedigim bi soru var

uzun yol yapanlar var mı ve sıkıntı yaşaatdımı yakıt ne yaktı ?

desiderado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Motorumu alalı 1 ay olmasına rağmen sanırım yazılımı güncellemek gerekiyor yokuş aşagı inerken debriyaja basınca stop etme problemi var.
    Yazılım güncellenince performans düşüklüğü gibi sorunlar yaşanıyormuş ne kadar doğru acaba bilgisi olan yazabilir mi ?

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Uzun derken bir günde 300km yaptım çok kez.Sorunsuz üstesinden geliyor.Yakıtı hesaplamadım 120 130 aralığında gidiyorum.Yinede çok yakmıyor.Büyük motora binmiyorum yakıt derdi yok gibi nerdeyse.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı desiderado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorumu alalı 1 ay olmasına rağmen sanırım yazılımı güncellemek gerekiyor yokuş aşagı inerken debriyaja basınca stop etme problemi var.
    Yazılım güncellenince performans düşüklüğü gibi sorunlar yaşanıyormuş ne kadar doğru acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
    Ben güncellettim yokuş aşağı inerkenki sorun düzeldi ama çalıştırırken sıfırlama mevzusu vardı sonçare garantiden akü değiştirdiler bakalım şimdi ne olcak
    Şimdilik iyi kısacası performans düşüklüğüde gözlemlemedim açıkcası canavar gibi hala 1-2-3-4-5-6 hep ataletli

Arkadaşlar merhaba. Farklı modeller arasında git gel yaşarken bu motoru alıp deneyecem gibi duruyor. Su an 2. eli hareketli, beğenmezsem satarken de sorun yaşamamak gibi (cruiserden geçiş yapacağım için farklı olabilir). Benim size iki sorum olacak; en önemlisi boyum 167, yere sağlam basabilir miyim?
    İkinci konu; satacak olursam daha az zarar etmek ve ekstra aksesuarı daha ucuza getirmiş olmak için 2. el almayı planlıyorum. Sanırım versiyon güncelleme ve bazı değişiklikler olmuş, hangi modelden yükseğini alman gerekir?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı Scream41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar pulsarı tavsiye ediyorlarda birde kullanıcılar olarak size sormak istedigim bi soru var

uzun yol yapanlar var mı ve sıkıntı yaşaatdımı yakıt ne yaktı ?
    geçen sene istanbul-trabzon yaptım hızım 100-145km hız aralığı idi 15 saatte vardım, istanbuldan çıkarken biraz bayram trafiğine denk geldim, 2014 kullanıyorum sele harici bir sıkıntı yaşamadım sele bir günde 500km üzerinde kendini hissettiriyor yeni modellerde sele biraz daha yumuşatıldı nedir bilemem, bu yolculukta sadece gidiş olarak 110 veya 130tl yakıt yaktım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------

Alıntı desiderado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepsinde performans düşüklüğüne neden olmuyor belki de bu durum pisikolojikte olabilir, bazısında son yazılım geç çalışma yani tek marşta çalışmamazlık yapıyor bazısında tek marşta çalışıyor, diyeceksiniz tek marşta çalışmıyorsa akü sorunlu aküden yana sıkıntı yok dediğim gibi hepsinde aynı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------

Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben güncellettim yokuş aşağı inerkenki sorun düzeldi ama çalıştırırken sıfırlama mevzusu vardı sonçare garantiden akü değiştirdiler bakalım şimdi ne olcak
    Şimdilik iyi kısacası performans düşüklüğüde gözlemlemedim açıkcası canavar gibi hala 1-2-3-4-5-6 hep ataletli
    https://www.youtube.com/watch?v=Fn6Lkhef79I
    evet akünüz değişmesi lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------

Alıntı esnmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Farklı modeller arasında git gel yaşarken bu motoru alıp deneyecem gibi duruyor. Su an 2. eli hareketli, beğenmezsem satarken de sorun yaşamamak gibi (cruiserden geçiş yapacağım için farklı olabilir). Benim size iki sorum olacak; en önemlisi boyum 167, yere sağlam basabilir miyim?
    İkinci konu; satacak olursam daha az zarar etmek ve ekstra aksesuarı daha ucuza getirmiş olmak için 2. el almayı planlıyorum. Sanırım versiyon güncelleme ve bazı değişiklikler olmuş, hangi modelden yükseğini alman gerekir?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    ben 1,63cm boyla kullanıyorum alışana kadar doğal olarak biraz zorlanırsınız ama ne giderken nede duracağınız zaman sıkıntı yaşamazsınız, bozuk yol şartlarında ve olduğunuz yerde ileri geri harekette sıkıntı yaşarsınız bunun dışında istediğiniz gibi kullanırsınız. seleden yana şikayeti olanlar zaten işlem yaptırıyorlar benim gibi, tüm pulsar 200ns motora son yazılım atılıyor fark eden birşey yok eski yeni olarak sadece 2015 2. partiden itibaren birkaç değişiklik yapıldı ama buda ne kadar iş görür orası muamma, sele de yumuşatma, lastikte yumuşaklık bu gibi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)