Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 00:30
Cree u5 aldım nasıl bağlanır hiç bilmiyorum tarif edebilecek varmı ?
Reklamlar
-
01 Haziran 2016, 09:11
-
01 Haziran 2016, 09:20
kadırmadran adlı üyeden alıntı
Arkadaş grubum yok demişsim nwerdesin kardeşim... Bu forumda sana da yardımcı olacak birileri muhakkak vardır... Hangi ildesin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/motosiklet-alarmli-disk-kilidi-P104427052?cid=604001&gclid=CN_M-MPZhM0CFQPgGwodBjkOBQ&gclsrc=aw.ds
Bu işini gayet iyi görür kardeşim... Bende var çok hassas...
Antalyanın gazipaşa ilçesindeyim.Çevremdekiler motoru bir yerden biryere nakil aracı olarak görüyor sıkıntıda burda zaten.Samimi olduğum eşe dosta motor alalım diyorum,tehlikeli olduğunu düşünüyorlar.
-
01 Haziran 2016, 11:41
Peki siz selede oynama yaptinizmi azda olsa ufalsin diye ?
-
01 Haziran 2016, 14:50
Merhaba arkadaşlar:geçen sene ağustosta aldım pulsar 200 ü.Sürüş keyfini artırmak ve motoun kendimce eksiklerini tamamlamak için forumdan yardım aldım.Yaptığım iyileştirmelerle motor bambaşka bir şey oldu.Tadından yenmez oldu adeta.Önce standart lastikleri söküp yerine metzeller taktırdım.Sonra gidon yükseltici ve ayna taktırdım.yan çantayı arka çantayı sis farını saymıyorum.Lastikten önce buz pateni yaparcasına sürüyormuşum.Aynaları discover aynası ile değiştirdim.Önümü arkamı aynı anda net görüyorum.Gidon yükseltme ise enduru benzeri bir sürüş ve manevra kolaylığı sağladı.Şimdi tek eksik:zaman.İnşallah bayramda memleketim trabzona doğru uzun bir yolculuk beni bekliyor.Tabzon rize artvin ve gürcistanda gezmeyi,yaylaları ve tarihi yerleri görmeyi planlıyorum.Başka bir konu da servis ve bayilerin yetersizliği.Servisler ahır gibi.Satış alanları yetersiz.Ustalar bilgisiz,ilgisiz.Kuralkanın bayi seçimi ve servis standartları konusunda çoook daha seçici ve denetleyici olması gerekir.2005 jinlun 250-2012 tvs apache 2013 tvs apache den sonra bu motor bana çok dah zevkli geldi.Kimbilir büyk cc motorlar nasıl konforlu ve kalitelidir.Bir gün inşallah.Herkese kazasız belasız sürüşler.
-
01 Haziran 2016, 15:12
Bu gün servise gittim 500km bakımı için yağını ve filitrelerini değiştirdik.Altta resmini koyduğum full sentetik olan yağı koyduk.Ben motul yağ aradım ama yoktu.Yağın 1 lt fiyatı 45-tl 2 lt aldım 90-tl.Gevşek vidaları kontrol edildi.25-tl bakımı yapan arkadaşa el emeği verdim döndüm geldim.Motordan çıkan yağ çok temizdi.Dikkatlice inceledim ama göz ile görülebilecek birşeyler göremedim lakin yağ çok inceydi.
-
01 Haziran 2016, 17:50
Servisten almama az kaldı.
-
01 Haziran 2016, 17:58
Hayırlı olsun
-
01 Haziran 2016, 18:26
Arkadaşlar Garanti Belgesini neresi veriyor? Motosikleti aldığımız bayii mi ,yoksa ilk bakımını yaptırdığımız servis mi acaba.
-
01 Haziran 2016, 18:28
oggomoggo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Garanti Belgesini neresi veriyor? Motosikleti aldığımız bayii mi ,yoksa ilk bakımını yaptırdığımız servis mi acaba.
selenin altındaydı garanti belgesi
-
01 Haziran 2016, 18:57
Motoru aldığın bayi Garanti belgesinin çıktısını alır, "İlk Montaj Yapan Yer" kısmına kendi kaşe ve imzasını basar ,tarih atar, sana verir, garanti belgesini almadan motoru da teslim almayın(Ekrem ATA'nın söylemidir).
O belgeyi her rutin bakımda(500km, 5binkm, 10bin km ...vs) kaşeletmen gerekir, ruhsatın içine koy ki her zaman yanında olsun.
-
01 Haziran 2016, 19:31
maktama adlı üyeden alıntı
Motoru aldığın bayi Garanti belgesinin çıktısını alır, "İlk Montaj Yapan Yer" kısmına kendi kaşe ve imzasını basar ,tarih atar, sana verir, garanti belgesini almadan motoru da teslim almayın(Ekrem ATA'nın söylemidir).
O belgeyi her rutin bakımda(500km, 5binkm, 10bin km ...vs) kaşeletmen gerekir, ruhsatın içine koy ki her zaman yanında olsun.
aa galba ben yanlış anlamışım. kitapçıktı o selenin altında olan. doğru a4 kağıt olarak vermişlerdi garanti şeysini.
-
01 Haziran 2016, 19:39
motoru bayiden teslim alırken vermiş olmaları lazım yoksa ruhsatınızın içini bir kontrol edin yok ise aldığınız bayiye gidin benim garanti belgem verilmemiş deyin ve garanti belgesi işlemini halledip size teslim etsinler.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
01 Haziran 2016, 21:30
Arkadaşlar iyi günler. Motorumla beraber 700km geride bıraktım (07.05.2016 trafiğe çıkışlı yani model 2016). Rodaja uygun şekilde kendimce kullanmaya çalışıyorum. Fakat bir sorun var. Şehir içinde 2. viteste motor freniyle yokuş aşağıya inerken vitesi tekrar değiştirmek için debriyajı sıktığımda motor stop etti. Bu 700km de 3-4 kere tekrarladı bunun dışında 1-2 kere de çalıştırırken saat kendini sıfırladı 500km bakımında serviste aküden olduğunu söylediler fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Başına böyle bir şey gelen yada önerisi olan yazarsa sevinirim.
Herkes keyifli sürüşler
-
01 Haziran 2016, 21:49
desiderado adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi günler. Motorumla beraber 700km geride bıraktım (07.05.2016 trafiğe çıkışlı yani model 2016). Rodaja uygun şekilde kendimce kullanmaya çalışıyorum. Fakat bir sorun var. Şehir içinde 2. viteste motor freniyle yokuş aşağıya inerken vitesi tekrar değiştirmek için debriyajı sıktığımda motor stop etti. Bu 700km de 3-4 kere tekrarladı bunun dışında 1-2 kere de çalıştırırken saat kendini sıfırladı 500km bakımında serviste aküden olduğunu söylediler fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Başına böyle bir şey gelen yada önerisi olan yazarsa sevinirim.
Herkes keyifli sürüşler
Forumu okursan çokça göreceksin.
-
01 Haziran 2016, 22:13
Herkese selam, bugün farkettiğim üzere motosiklette hafifçe bir güç düşüklüğü var..Motorum 2.000kmde, hikayem şöyle; geçenlerde ciddi yağmur altında 150km yol gittim, ardından da herzamanki benzin aldığım yerden(shell) değil otoyolda başka bir benzinlikten(opet) depoyu doldurdum, bugün farkettim ki normalde 7bin devirden sonra ortaya çıkan ciddi şekilde sert çekiş gücü biraz yumuşamış, tamamen güçsüzlükten bahsetmiyorum ama devir saatinin tavana kadar çıkış hızı sanki hafiften ahesteleşmiş, sürerken hissettirdiği sert çekiş gücü sanki biraz azalmış gibi...Sebebi yağmur mudur, benzin midir? Bilmediğim başka birşey olabilir mi?
-
01 Haziran 2016, 23:56
Kimine göre piskolojik olsada benım kendi tecrubem opet ten aldıgım yakıt ile hep daha fazla km yapıyorum ama performansı orta gibi ope görede shell biraz daha iyi gibi ama daha az km gidiyo asıl efsane olan bp den aldıgımda motor bi başka oluyor piskolojik olmadıgına yemin bile edebilirim bende böyle etki yaratıyor
-
02 Haziran 2016, 00:19
mavellen adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Sağol kardeş.Allah olmayanlarada nasip etsin.
-
02 Haziran 2016, 01:03
desiderado adlı üyeden alıntı
Herkes keyifli sürüşler
Bende 850km yaptım. Benim motorumda da aynı sorunlar zaman zaman oluyor. Forumda arama yaptım ancak bir çözüme ulaşıldı mı bulamadım. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
-
02 Haziran 2016, 03:29
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Forumu okursan çokça göreceksin.
daha önce böyle bir sorun yazılmış olabilir görmemiş olabilirim ki bu doğal ama hocam yardımcı olabilirdin yani sen de 591 sayfa var ve hep farklı konular konuşulmuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)