Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Mayıs 2016, 10:49
Arkadaşlar motor zincirlerinin ortalama ömrü kaç KMdir? Mesela bizim Pulsarın Kaç KM sonra değişmemiz gerekiyor?
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Reklamlar
-
31 Mayıs 2016, 11:01
sheriff87 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motor zincirlerinin ortalama ömrü kaç KMdir? Mesela bizim Pulsarın Kaç KM sonra değişmemiz gerekiyor?
bakla kilidi için kitapçıkda her 5.000 km'de değiştirin yazıyor. Ben honda kullanırken ustaya sorduğumda ortalama 30.000 km gider demişti. En güzeli servisteki ustadan bilgi almak
-
31 Mayıs 2016, 11:32
Merhabalar.
Bu alarmlı disk kilidi kullanan varmı aranızda ? yada tavsiyeniz varmı? caydırıcılık için. Bir sorum daha olucak nette bir sürü topcase bakıyorum lt. bazında ama merak ettiğim şu bir kapalı kask ve canta yada montun sığacagı lt. nedir?
Teşekkürler.
-
31 Mayıs 2016, 12:08
mavellen adlı üyeden alıntı
güzel resimler,hep isterim motorlarla gidip kamp yapmayı ama malesef arkadaş grubum bile yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
bende bilmiyorum,pc modeli yazıp bakmıştık bt45 olabilir
bu gün takarız gelirse.Ben bridgestone güveniyorum bozuk malları yok.Özellikle yumuşak hamurlu olsun dedim zaten motoru marquez gibi yatırmıcam ama ufak yatmalardada düşmez heralde
Şuan üzerinde naylon lastik var geçen yatırmayı biraz abarttım ama düşürmedi.
Muhtemel bt45 dir kuruda islakta tutusu gayet iyi fakat kisin isinmasi biraz zaman aliyor sogukkende arkayi kaydiriyor sert frenlemede isindiginda sorun yok 90-100-110 km ile virajda yatirdigim cok oldu onun disinda 70 le felan soguk olsa bile kaymadi zaten onumuz yaz cok cabuk isiniyor yazin kisin soguklarda biraz zahmetli ondada zaten temkinli kullanirsin caglam lastik tas tepe bayir gider mesela ben patladigini bilmem
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
31 Mayıs 2016, 13:59
Arkadaşlar aldığım lastikler altta resmini yükledim.10 km yol yaptım yumuşaklık eski lastiklere nazaran biraz farklı,fren performansı eski lastiklere nazaran 2 katı kuvvetli kaymadım sert firenler yaptım denemek için.Sıkıntı yaşarsam yazarım.
-
31 Mayıs 2016, 15:07
Metzeler ve lasertec kullanıcılar iyi diyor,ama burda bayii yok internettende almak istemiyorum.Pirelli bayii olsa pirelli alacaktım ama kalite olarak sadece brisgestone ve michelin var.Micheline güvenmiyorum 3 takım lastik aldım çöp çıktı.Michelin bisiklet lastiğini bile takmam.Uyarın için teşekür ederim ama ben bridgestonu motorumdada denemek istiyorum.
izmir-ergür motor dan gözün kapalı alabilirsin metzeler' i. istanbulda ikamet ediyosan da kabataşta ki buz motorda 60 tl ye ön arka balans' lı taktırabilirsin.
-
31 Mayıs 2016, 15:29
Merhaba arkadaşlar;motorum öldü galiba.Gece park edip yatım.12 saat sonra hiç bir ışık yanmıyor.göstergeler hiç açılmıyor .çalıstıramadım motoru.ne dersiniz.?Sis lambası vardı ama kapattığıma eminim.Gece kontrol ettim.anahtarlarda cılız bir ışık var ama göstergelerde hiç bir hareket yok.yardım lütfen..
-
31 Mayıs 2016, 15:53
Problem aküden arkadaşım.Bir servise git istesen.
-
31 Mayıs 2016, 17:38
Orjinal zincirler 12bin ila 15bin arasında gidiyor. Zira dişliler de öyle.
en geç 15binde değişmek yararınıza olur diye düşünüyorum.
Ben daha bugün 20bin bakımında değiştirdim, zincir ve dişlileri takım olarak, orjinal bajaj ürünü aldım yine. Ama 15-20bin km arası performans sorunları oldu bayağı.10-12bin km sonra tekrar değiştiririm, çok uzatmam bundan sonra.
-
31 Mayıs 2016, 17:49
selamu aleykum honda cbr 250 im vardi askere gittigimden dolayi satmiştim simdi ise bi tane pulsar alasim goruntu olsun hiz olsun nakeed olsun fiyat clsun bayabi cazip geliyor herneyse ama motorun selesi biraz buyuk onu kucultme şansmiz olabilrmi acaba ? bilgisi olan varmiyiz
-
31 Mayıs 2016, 18:44
hondacbrabii adlı üyeden alıntı
selamu aleykum honda cbr 250 im vardi askere gittigimden dolayi satmiştim simdi ise bi tane pulsar alasim goruntu olsun hiz olsun nakeed olsun fiyat clsun bayabi cazip geliyor herneyse ama motorun selesi biraz buyuk onu kucultme şansmiz olabilrmi acaba ? bilgisi olan varmiyiz
servise sormuştum yokmuş.
-
31 Mayıs 2016, 19:14
güzel resimler,hep isterim motorlarla gidip kamp yapmayı ama malesef arkadaş grubum bile yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
bu gün takarız gelirse.Ben bridgestone güveniyorum bozuk malları yok.Özellikle yumuşak hamurlu olsun dedim zaten motoru marquez gibi yatırmıcam ama ufak yatmalardada düşmez heralde
Arkadaş grubum yok demişsim nwerdesin kardeşim... Bu forumda sana da yardımcı olacak birileri muhakkak vardır... Hangi ildesin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
johnsonWS adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Bu alarmlı disk kilidi kullanan varmı aranızda ? yada tavsiyeniz varmı? caydırıcılık için. Bir sorum daha olucak nette bir sürü topcase bakıyorum lt. bazında ama merak ettiğim şu bir kapalı kask ve canta yada montun sığacagı lt. nedir?
Teşekkürler.
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/motosiklet-alarmli-disk-kilidi-P104427052?cid=604001&gclid=CN_M-MPZhM0CFQPgGwodBjkOBQ&gclsrc=aw.ds
Bu işini gayet iyi görür kardeşim... Bende var çok hassas...
-
31 Mayıs 2016, 19:36
maktama adlı üyeden alıntı
Ben daha bugün 20bin bakımında değiştirdim, zincir ve dişlileri takım olarak, orjinal bajaj ürünü aldım yine. Ama 15-20bin km arası performans sorunları oldu bayağı.10-12bin km sonra tekrar değiştiririm, çok uzatmam bundan sonra.
Eyvallah hocam. Benim 13binlerde şuan. Peki Kaç liraya mal oldu zincir dişli seti?
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
31 Mayıs 2016, 19:58
Eyvallah hocam. Benim 13binlerde şuan. Peki Kaç liraya mal oldu zincir dişli seti?
28/12/2015 tarihinde almışım.
Zincir dişli arka:41,35tl + kdv
Zincir dişli ön: 18,39tl + kdv
zincir :69,74tl + kdv
Şimdiki fiyatları satis.kuralkan sitesinden görebilirsiniz, ben de ordan almistim.
Servis takma ücreti 70tl aldı. Zincir yekpare olduğu için ben takamamıştım, yoksa dişlileri sök/tak kolay. Zinciri takamayınca dişlileri takmakla da uğraşmadım. Ama bundan sonraki değişimde aparatları alıp ben hallederim. Garanti de ağustos ayında bitiyor zaten.
-
31 Mayıs 2016, 20:04
Yani fabrika çıkışı neyse oyle demekki ya abi selesini neden buyuk yapiyorlar anlamis degilim
-
31 Mayıs 2016, 21:28
Selamlar ilk bakıma ne yağ kullandınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba ?
-
31 Mayıs 2016, 22:16
maktama adlı üyeden alıntı
Benim arkadaş üzerinde gelen zincir ile 25000km yaptı hala gideri vardı, dişli ve zincir değişikliği yaptığı için çıkardı yoksa bir 5 10000km daha giderdi, ben 15000km de mecbur değiştirdim bitmişti, şu an yine orjinal zincir taktırdım 10000km oldu sadece 4 diş gerdirdim bu sefer bayağı gideceğe benziyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
hondacbrabii adlı üyeden alıntı
Küçültme şansın yok biraz sele de işlem yaparsan çok az bir fark olur ben 163cm boyla kullanıyorum yolda bir sıkıntı yaşamadım sadece durduğun yerde ileri geri harekette sıkıntı olur onu da halledersin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Bazen tanımadığın etkinliğe gidiyorsun veya varsa bir tane bile motorcu arkadaşın o şekil kafa uyarsa sıkıntı olmadan gezip dolaşırsınız, normalde bende free takılıyordum sonra başka arkadaş vasıtası ile diğerleriyle tanıştım kanımız ısındı şuan sıkıntısız bir çok yere birlikte gidiyoruz değişmeyen arkadaşlarız, farklı insanlarla da kampa gittik sıkıntı oldu, ne kadar çok insan o kadar sıkıntı oluyor, küçük olsun kafa uysun, herkese de gelin diyemem çünki kimse kimseyi tanımıyor, gelen de ortama uyması lazım yoksa yarın tekrar gel değmeyeceğini bilmesi lazım.
-
31 Mayıs 2016, 22:39
BDmuxer adlı üyeden alıntı
Selamlar ilk bakıma ne yağ kullandınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba ?
motul yağ kullandım. Servise 100 tl ödedim
-
31 Mayıs 2016, 22:43
coldboy35 adlı üyeden alıntı
motul yağ kullandım. Servise 100 tl ödedim
Hmm bende 100 ödedim ama motul istediğimde ellerinde olmadığını motulle aynı fabrikadan çıkan farklı bir yağ konuldu adı sanırım ipone du umarım iyi bir markadır.
-
31 Mayıs 2016, 22:48
BDmuxer adlı üyeden alıntı
Hmm bende 100 ödedim ama motul istediğimde ellerinde olmadığını motulle aynı fabrikadan çıkan farklı bir yağ konuldu adı sanırım ipone du umarım iyi bir markadır.
iyi marka, kötü sayılmaz. Motul bulamasaydım bende ipone tercih ederdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (2 üye ve 28 misafir)