Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Arkadaşlar motor zincirlerinin ortalama ömrü kaç KMdir? Mesela bizim Pulsarın Kaç KM sonra değişmemiz gerekiyor?
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motor zincirlerinin ortalama ömrü kaç KMdir? Mesela bizim Pulsarın Kaç KM sonra değişmemiz gerekiyor?
    bakla kilidi için kitapçıkda her 5.000 km'de değiştirin yazıyor. Ben honda kullanırken ustaya sorduğumda ortalama 30.000 km gider demişti. En güzeli servisteki ustadan bilgi almak

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Merhabalar.
    Bu alarmlı disk kilidi kullanan varmı aranızda ? yada tavsiyeniz varmı? caydırıcılık için. Bir sorum daha olucak nette bir sürü topcase bakıyorum lt. bazında ama merak ettiğim şu bir kapalı kask ve canta yada montun sığacagı lt. nedir?
    Teşekkürler.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel resimler,hep isterim motorlarla gidip kamp yapmayı ama malesef arkadaş grubum bile yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

bende bilmiyorum,pc modeli yazıp bakmıştık bt45 olabilir bu gün takarız gelirse.Ben bridgestone güveniyorum bozuk malları yok.Özellikle yumuşak hamurlu olsun dedim zaten motoru marquez gibi yatırmıcam ama ufak yatmalardada düşmez heralde Şuan üzerinde naylon lastik var geçen yatırmayı biraz abarttım ama düşürmedi.
    Muhtemel bt45 dir kuruda islakta tutusu gayet iyi fakat kisin isinmasi biraz zaman aliyor sogukkende arkayi kaydiriyor sert frenlemede isindiginda sorun yok 90-100-110 km ile virajda yatirdigim cok oldu onun disinda 70 le felan soguk olsa bile kaymadi zaten onumuz yaz cok cabuk isiniyor yazin kisin soguklarda biraz zahmetli ondada zaten temkinli kullanirsin caglam lastik tas tepe bayir gider mesela ben patladigini bilmem
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar aldığım lastikler altta resmini yükledim.10 km yol yaptım yumuşaklık eski lastiklere nazaran biraz farklı,fren performansı eski lastiklere nazaran 2 katı kuvvetli kaymadım sert firenler yaptım denemek için.Sıkıntı yaşarsam yazarım.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Metzeler ve lasertec kullanıcılar iyi diyor,ama burda bayii yok internettende almak istemiyorum.Pirelli bayii olsa pirelli alacaktım ama kalite olarak sadece brisgestone ve michelin var.Micheline güvenmiyorum 3 takım lastik aldım çöp çıktı.Michelin bisiklet lastiğini bile takmam.Uyarın için teşekür ederim ama ben bridgestonu motorumdada denemek istiyorum.
    izmir-ergür motor dan gözün kapalı alabilirsin metzeler' i. istanbulda ikamet ediyosan da kabataşta ki buz motorda 60 tl ye ön arka balans' lı taktırabilirsin.

Merhaba arkadaşlar;motorum öldü galiba.Gece park edip yatım.12 saat sonra hiç bir ışık yanmıyor.göstergeler hiç açılmıyor .çalıstıramadım motoru.ne dersiniz.?Sis lambası vardı ama kapattığıma eminim.Gece kontrol ettim.anahtarlarda cılız bir ışık var ama göstergelerde hiç bir hareket yok.yardım lütfen..

Murat Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Problem aküden arkadaşım.Bir servise git istesen.

Motosikleti
    Dominar D400
    Orjinal zincirler 12bin ila 15bin arasında gidiyor. Zira dişliler de öyle.
    en geç 15binde değişmek yararınıza olur diye düşünüyorum.
    Ben daha bugün 20bin bakımında değiştirdim, zincir ve dişlileri takım olarak, orjinal bajaj ürünü aldım yine. Ama 15-20bin km arası performans sorunları oldu bayağı.10-12bin km sonra tekrar değiştiririm, çok uzatmam bundan sonra.

hondacbrabii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250 r
    selamu aleykum honda cbr 250 im vardi askere gittigimden dolayi satmiştim simdi ise bi tane pulsar alasim goruntu olsun hiz olsun nakeed olsun fiyat clsun bayabi cazip geliyor herneyse ama motorun selesi biraz buyuk onu kucultme şansmiz olabilrmi acaba ? bilgisi olan varmiyiz

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Alıntı hondacbrabii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamu aleykum honda cbr 250 im vardi askere gittigimden dolayi satmiştim simdi ise bi tane pulsar alasim goruntu olsun hiz olsun nakeed olsun fiyat clsun bayabi cazip geliyor herneyse ama motorun selesi biraz buyuk onu kucultme şansmiz olabilrmi acaba ? bilgisi olan varmiyiz
    servise sormuştum yokmuş.

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    güzel resimler,hep isterim motorlarla gidip kamp yapmayı ama malesef arkadaş grubum bile yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

bende bilmiyorum,pc modeli yazıp bakmıştık bt45 olabilir bu gün takarız gelirse.Ben bridgestone güveniyorum bozuk malları yok.Özellikle yumuşak hamurlu olsun dedim zaten motoru marquez gibi yatırmıcam ama ufak yatmalardada düşmez heralde Şuan üzerinde naylon lastik var geçen yatırmayı biraz abarttım ama düşürmedi.
    Arkadaş grubum yok demişsim nwerdesin kardeşim... Bu forumda sana da yardımcı olacak birileri muhakkak vardır... Hangi ildesin....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Alıntı johnsonWS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.
    Bu alarmlı disk kilidi kullanan varmı aranızda ? yada tavsiyeniz varmı? caydırıcılık için. Bir sorum daha olucak nette bir sürü topcase bakıyorum lt. bazında ama merak ettiğim şu bir kapalı kask ve canta yada montun sığacagı lt. nedir?
    Teşekkürler.
    http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/motosiklet-alarmli-disk-kilidi-P104427052?cid=604001&gclid=CN_M-MPZhM0CFQPgGwodBjkOBQ&gclsrc=aw.ds
    Bu işini gayet iyi görür kardeşim... Bende var çok hassas...

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha bugün 20bin bakımında değiştirdim, zincir ve dişlileri takım olarak, orjinal bajaj ürünü aldım yine. Ama 15-20bin km arası performans sorunları oldu bayağı.10-12bin km sonra tekrar değiştiririm, çok uzatmam bundan sonra.
    Eyvallah hocam. Benim 13binlerde şuan. Peki Kaç liraya mal oldu zincir dişli seti?
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Motosikleti
    Dominar D400
    Eyvallah hocam. Benim 13binlerde şuan. Peki Kaç liraya mal oldu zincir dişli seti?
    28/12/2015 tarihinde almışım.
    Zincir dişli arka:41,35tl + kdv
    Zincir dişli ön: 18,39tl + kdv
    zincir :69,74tl + kdv

Şimdiki fiyatları satis.kuralkan sitesinden görebilirsiniz, ben de ordan almistim.
    Servis takma ücreti 70tl aldı. Zincir yekpare olduğu için ben takamamıştım, yoksa dişlileri sök/tak kolay. Zinciri takamayınca dişlileri takmakla da uğraşmadım. Ama bundan sonraki değişimde aparatları alıp ben hallederim. Garanti de ağustos ayında bitiyor zaten.

hondacbrabii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250 r
    Yani fabrika çıkışı neyse oyle demekki ya abi selesini neden buyuk yapiyorlar anlamis degilim

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Selamlar ilk bakıma ne yağ kullandınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba ?

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim arkadaş üzerinde gelen zincir ile 25000km yaptı hala gideri vardı, dişli ve zincir değişikliği yaptığı için çıkardı yoksa bir 5 10000km daha giderdi, ben 15000km de mecbur değiştirdim bitmişti, şu an yine orjinal zincir taktırdım 10000km oldu sadece 4 diş gerdirdim bu sefer bayağı gideceğe benziyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Alıntı hondacbrabii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küçültme şansın yok biraz sele de işlem yaparsan çok az bir fark olur ben 163cm boyla kullanıyorum yolda bir sıkıntı yaşamadım sadece durduğun yerde ileri geri harekette sıkıntı olur onu da halledersin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Bazen tanımadığın etkinliğe gidiyorsun veya varsa bir tane bile motorcu arkadaşın o şekil kafa uyarsa sıkıntı olmadan gezip dolaşırsınız, normalde bende free takılıyordum sonra başka arkadaş vasıtası ile diğerleriyle tanıştım kanımız ısındı şuan sıkıntısız bir çok yere birlikte gidiyoruz değişmeyen arkadaşlarız, farklı insanlarla da kampa gittik sıkıntı oldu, ne kadar çok insan o kadar sıkıntı oluyor, küçük olsun kafa uysun, herkese de gelin diyemem çünki kimse kimseyi tanımıyor, gelen de ortama uyması lazım yoksa yarın tekrar gel değmeyeceğini bilmesi lazım.

Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar ilk bakıma ne yağ kullandınız ve ne kadar ücret ödediniz acaba ?
    motul yağ kullandım. Servise 100 tl ödedim

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    Alıntı coldboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motul yağ kullandım. Servise 100 tl ödedim
    Hmm bende 100 ödedim ama motul istediğimde ellerinde olmadığını motulle aynı fabrikadan çıkan farklı bir yağ konuldu adı sanırım ipone du umarım iyi bir markadır.

Alıntı BDmuxer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm bende 100 ödedim ama motul istediğimde ellerinde olmadığını motulle aynı fabrikadan çıkan farklı bir yağ konuldu adı sanırım ipone du umarım iyi bir markadır.
    iyi marka, kötü sayılmaz. Motul bulamasaydım bende ipone tercih ederdim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (2 üye ve 28 misafir)