Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mayıs 2016, 14:09
15 bin km bakımı kaç tl ?
Reklamlar
-
27 Mayıs 2016, 15:49
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
15 bin km bakımı kaç tl ?
2015 bakım fiyatları diyor, 2016 yılında zam geldi mi bir bilgim yok.
http://servisfiyatlari.com/bajaj-pul...kim-fiyatlari/
-
27 Mayıs 2016, 16:34
1.5 ayda 8000 km oldu devam .
-
27 Mayıs 2016, 23:59
Murat Ceylan adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Başınıza gelen üzücü olaydan dolayı geçmiş olsun.Son durum nedir acaba?
Sorun hala devam ediyor günde 6-7 kez rahat oluyor ortalama 34 km km gidiyorum günlük yokuş aşağı inerken mesala önümde araba var arkamda araba var ve trafik var yokuş aşağı iniyoruz haliyle debrayajı çekiyorum ufak ufak gaz veriyorum stop ediyor ışıklarda beklerken ediyor giderken bişi yok ama eski mesajlarda biraz araştırdım denge sensöründe sorun var deniyor debrayaj ve freni aynı anda sıkınca motorun yükünüde alınca ne oluyorsa stop ediyor o değil bu yüzden ışıklarda sürekli korna yiyorum veya marşa bascam derken bi sakatlık cıkacak ne iştir ya ilk aldığımda yoktu böyle şeyler bakalım yakında bakıma götürecem...
-
28 Mayıs 2016, 00:48
Yeni yazilim yuklettirin...
Akunun amperi bu motor icin zayif, cree u5 yada u3 led far takip kendi kisa farina anahtar takin gunduz ledleri calistirin ve akunuz dolsun...
Gorunurlulugunuz cok artacaktir...
Denge sensorune kafayi takmayin..
Asla az benzinle kullanmayin..
-
28 Mayıs 2016, 01:08
mucit adlı üyeden alıntı
Yeni yazilim yuklettirin...
Akunun amperi bu motor icin zayif, cree u5 yada u3 led far takip kendi kisa farina anahtar takin gunduz ledleri calistirin ve akunuz dolsun...
Gorunurlulugunuz cok artacaktir...
Denge sensorune kafayi takmayin..
Asla az benzinle kullanmayin..
Yeni yazılımı yüklettim sorun çözülmedi.Hep 2 diş vardı göstergede fulledim gene aynıydı.Daha güclü bir akümü almalıyım peki ?
-
28 Mayıs 2016, 02:02
Iyice sarj ettirin yada degistirin... Baska bir bayide yazilim yukletmeyi deneyin ...servislerin buyuk bir cogunlugu.Bilgisiz yazilimi yukleyememis olabilirler
-
28 Mayıs 2016, 02:15
mucit adlı üyeden alıntı
Iyice sarj ettirin yada degistirin... Baska bir bayide yazilim yukletmeyi deneyin ...servislerin buyuk bir cogunlugu.Bilgisiz yazilimi yukleyememis olabilirler
Yok yazılım atıldığını kendi gözlerimle okudum ekranda doğrulandı dedi ben motoru aldığımda bu arada akü dolumunu felande bekledim.En kısa zamanda baktırcam artık..
-
28 Mayıs 2016, 07:47
dün arkadaşın 2016 cbf 150 sini kullandım.şunu gördüm,bizim pulsarda titreşim var ama namusuz gerçekten yer tayyaresiymiş ve o biçim fren varmış...demek ki daha önce 10 seneye yakın kullandığım ybr yi sürsem kağnı gibi gelecek .pulsarın kıymetini daha iyi anladım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
BDmuxer adlı üyeden alıntı
Sorun hala devam ediyor günde 6-7 kez rahat oluyor ortalama 34 km km gidiyorum günlük yokuş aşağı inerken mesala önümde araba var arkamda araba var ve trafik var yokuş aşağı iniyoruz haliyle debrayajı çekiyorum ufak ufak gaz veriyorum stop ediyor ışıklarda beklerken ediyor giderken bişi yok ama eski mesajlarda biraz araştırdım denge sensöründe sorun var deniyor debrayaj ve freni aynı anda sıkınca motorun yükünüde alınca ne oluyorsa stop ediyor o değil bu yüzden ışıklarda sürekli korna yiyorum veya marşa bascam derken bi sakatlık cıkacak ne iştir ya ilk aldığımda yoktu böyle şeyler bakalım yakında bakıma götürecem...
arka koltuğun altındaki soketleri bi kurcala.gevşeyen olabilir.başka bi serviste yeni yazılım yüklet.aküyü değiştirt.%85 çözülür inşallah
-
28 Mayıs 2016, 14:05
Herhalde motoru alır almaz hemen aküyü değiştirmek lazım.Bir tanıdık 1 hafta önce sıfır motor aldı.Bende dün akşamüstü test sürüşü yapacaktım.Her neyse otaparka gittik,motoru otoparktan çıkarıp bindim üstüne.Şöyle baktım oturma pozisyonu filan güzel.Eyvallah deyip çevirdim kontağı.Göstergeler yandı bastım marşa.Ama marş basmadı.Motor alındığından beri 50 km gitmiş yani akünün bitmemesi lazım.Hata kodu h05 dt8.
-
28 Mayıs 2016, 14:46
aynı hatayı bende alıyorum. motosikletim 350 km de. her iki çalıştırmamda bir motosiklet gösterge ekranı yeniden check yapıyor ve saat sıfırlanıyor. bu hatanın sebebi akü mü diyorsunuz?
-
28 Mayıs 2016, 15:07
Evet.Yaptığım araştırmalarda bir çok bajaj kullanıcısı bu sorunla karşılaşmış.Aküden kaynaklandığını söylediler.Bu konunun geçmiş sayfalarında bahsediliyoe zaten.
-
28 Mayıs 2016, 15:51
actros1 adlı üyeden alıntı
dün arkadaşın 2016 cbf 150 sini kullandım.şunu gördüm,bizim pulsarda titreşim var ama namusuz gerçekten yer tayyaresiymiş ve o biçim fren varmış...demek ki daha önce 10 seneye yakın kullandığım ybr yi sürsem kağnı gibi gelecek .pulsarın kıymetini daha iyi anladım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
arka koltuğun altındaki soketleri bi kurcala.gevşeyen olabilir.başka bi serviste yeni yazılım yüklet.aküyü değiştirt.%85 çözülür inşallah
Motoru çok seviyorum 150 sini kullandım bugün çok yumuşak gaz vs geçişler felan bizimkisi canavar mübarek daha seri motorumu çok seviyorum bu sorunuda servisim kısa sürede çözecek akü değişecek sanırım aradım konuştum çok ilgileniyolar...
-
28 Mayıs 2016, 16:18
bugramazlum adlı üyeden alıntı
aynı hatayı bende alıyorum. motosikletim 350 km de. her iki çalıştırmamda bir motosiklet gösterge ekranı yeniden check yapıyor ve saat sıfırlanıyor. bu hatanın sebebi akü mü diyorsunuz?
Kardeş bence sende bir servise git istersen.Büyük ihtimal sorunun çözülecektir.
-
28 Mayıs 2016, 19:22
TNT 250 yi test ettim... artıları ve eksilerini yazmak istedim...
Artıları: Yumuşak sele....yüksek gidon....mükemmel bie ses....
Eksileri: Malesef pulsar gibi atak değil....ayaklarda ciddi derecede titreşim var pulsarın 3 katı diyelim titreşim....Gazlamasını hiç beğenmedim....
Ve tekrar kendi motorum olan pulsar 200 ns ime bindim ve gazladım.... oda ne pulsar kaçacak sanki altımdan.... tnt 250 eksi - not aldı benim fikrim bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Arkadaşlar pulsar 200ns ye en uygun fiyatlı yançanta demiri ve yan çanta nerden bulabiliriz... Teşekkürler....
-
28 Mayıs 2016, 20:00
kadırmadran adlı üyeden alıntı
TNT 250 yi test ettim... artıları ve eksilerini yazmak istedim...
Artıları: Yumuşak sele....yüksek gidon....mükemmel bie ses....
Eksileri: Malesef pulsar gibi atak değil....ayaklarda ciddi derecede titreşim var pulsarın 3 katı diyelim titreşim....Gazlamasını hiç beğenmedim....
Ve tekrar kendi motorum olan pulsar 200 ns ime bindim ve gazladım.... oda ne pulsar kaçacak sanki altımdan.... tnt 250 eksi - not aldı benim fikrim bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Arkadaşlar pulsar 200ns ye en uygun fiyatlı yançanta demiri ve yan çanta nerden bulabiliriz... Teşekkürler....
Karşılaştırdığın TNT 25 mi TNT 250 mi ? İki ihtimalde de taraflı bir karşılaştırma olmuş bence.
-
28 Mayıs 2016, 20:37
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Karşılaştırdığın TNT 25 mi TNT 250 mi ? İki ihtimalde de taraflı bir karşılaştırma olmuş bence.
tnt 250 çift silindirli olan...
-
28 Mayıs 2016, 21:51
kadırmadran adlı üyeden alıntı
tnt 250 çift silindirli olan...
>Yani çift silindir, 31,5 HP, 21 nm torklu TNT 250 nin PULSAR dan atak olmadığını ve 3 katı titreşimli olduğunu mu söylüyorsun ? Uyarayım saldırıya uğrarsın. Ben kaçtım.
-
28 Mayıs 2016, 21:52
Arkadaşlar benzin uyarısı yanıyorken depoyu doldurttum bugün, dikkatimi çekti, 7litre benzin aldı. Ben herzaman, depo kapağını açınca, içeride görünen metal bir parça var, benzin ona değince durduruyorum pompacıyı ama erken mi durduruyorum? Bizim depo 12 litre diye biliyodum, bahsettiğim metal parçadan deponun en sonuna kadar 5 litre daha almaz diye düşünüyorum ama ben mi az doldurttum yoksa motor benzin uyarısını mı çok erken yakıyor bilemedim. Ek bilgi olarak söyliyim yaklaşık 35-40 km'de bir diş depo göstergesi azalıyor.. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim, ne kadar doldurtmalıyız, hazne ne kadardır, 1 depoyla ne kadar mesafe gidilir? Teşekkürler,
-
28 Mayıs 2016, 22:25
sabracadabra adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benzin uyarısı yanıyorken depoyu doldurttum bugün, dikkatimi çekti, 7litre benzin aldı. Ben herzaman, depo kapağını açınca, içeride görünen metal bir parça var, benzin ona değince durduruyorum pompacıyı ama erken mi durduruyorum? Bizim depo 12 litre diye biliyodum, bahsettiğim metal parçadan deponun en sonuna kadar 5 litre daha almaz diye düşünüyorum ama ben mi az doldurttum yoksa motor benzin uyarısını mı çok erken yakıyor bilemedim. Ek bilgi olarak söyliyim yaklaşık 35-40 km'de bir diş depo göstergesi azalıyor.. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim, ne kadar doldurtmalıyız, hazne ne kadardır, 1 depoyla ne kadar mesafe gidilir? Teşekkürler,
45 50 tl ye kadar alır ben Enson 47 tlye doldurdum ama çabuk bitiyo namussuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)