bak sana samimi bi konu hakkında görüşümü söyleyeyim aslında bu benim yakın zamanlarda görfüklerim ile ilgili bi sezim,öngörüm de diyebiliriz buna
son zamanlarda ciddi ciddi pulsar satışları arttı önceden para verip millet sevkiyatı beklıyor bayilerde ne kadar motor satarsak o kadar kar gözüyle bakıyor bu gidişat böyle sürsün bundan yana sıkıntım yok ama biz türk milleti olarak az ile yetinmeyi hiçbirzaman bilemeyiz hep daha fazlası diye bakarız bütün olaya şimdi benim kafamdaki hesaba göre atıyorum ilk bakım 90 5000 bakımı 125 diyelim tam olarak bilmiyorum şimdi yakında bu hesaba girilirse sıkıntılar başlayacak
1 bir motorun bakımına bir usta ne kadar zaman harcıyor ( örnek 40 dakika )
2 40 dakikada kaç tane motor açar showruma koyar satarım
3 bakımdan 125 kazanıyorum fakat motor satsam 2 bin karım var
tabi bu rakamlar kafamdan salladım ama bakış açısı bu yönde olursa ve bakımıda zorunda oldukları için bir süre sonra yapmak zorunda kalırlar ise bu servis kalitesinin dahada düşeceğine işaret olur hızlı hızlı bakım yapma oldu bittiye getirme mengünün hava filtresi olayı gibi yeterli kontrollerin yapılmaması gibi durumları beraberinde getirebilir
tabi bunlar benim önsezim böyle bir durum şuan için yok olacak diye birşeyde yok umarımda olmaz