Bende pulsar ile aranızdayım arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler
Bende pulsar ile aranızdayım arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar motoru dün 85 km sürdüm yeni almıştım motorun alt kısmından koku geliyor onu nasıl halledicez yanık pilastik kokusu gibi yeni aldım ilk sıfır motorum ondan olabilir mi?
2,3 gun kokar sonrasinda kaybolur guzelde kokar bana gore
Peki dostlar birşey daha diyeceğim yeşil yeşil sıvı damlası görüyorum antifrizin renginde neden öyle? Ön teker diskinde de gördüm
soğutma suyunda kaçak var demekki önce radyator suyunun kapagına bak gevşekmi su çok azalmışsa max çizgisine kadar tamamla baktın kapak gayet sıkı ozaman başka yerlerden hortumdan vs kaçak vardır servisin yolunu tut
SAtış hakkında kuralkanın sitesi http://satis.kuralkan.com.tr/bajaj.aspx
Aklıma takılan Bajaj PULSAR 200 NS'in fiyatları bir normal model var birde exclusive modeli var ?
Merhabalar.
Motoru temmuz ayında aldım şu an 4300 km'de. Geçen gün marş basmadı Ankara'da 4-44 motors'a götürdüm, akü ölmüş değişmesi gerekiyor dediler. Orjinal akü'nün fiyatı 220 liraymış ve garanti akü'yü karşılamıyormuş. Garanti akü'yü karşılamıyorsa neyi karşılıyor? Ayrıca 220 lira bi akü için çok fazla değil mi? Araba aküleri bile daha ucuz.
Trafikte iplenmeyen, dikiz aynasında görünmeyen delüğanlı.
Şimdi elektrik aksamıyla oynama yapmadıysan alarm,sis farı vs motor orjinal olarak duruyorsa garanti aküyüde karşılar ve garantiden değişim yapılır eğer sen orjinalliği bozmuşsan firmanın yaklaşımını bilemem garanti dışı kalabilir gene en kötü seneryodan gidelim o sürekli ölen dandik aküye 220 lira para bağlanmaz belkide servis hem senden hem firmadan koparmaya çalışıyordur bilinmez neyse o dandık akuye 220 gömene kadar bosch motosiklet aküleri var hem canavar gibi hemde para vereceksen öyle bir aküye ver 105 e de var 200 e de senin akünün değerlerinde arat internetten bile bulabilirsin
ayrıca akü bu sitede 70.00 tl ve bu sitede çoğu parçaları bir tık daha pahalı 40 liralık aküye o kadar para istemesi servisin niyetinide belli ediyordur
http://www.bajajyedekparcalari.com/b...ku-12v-8a.html
Ayzek abi mesajın için teşekkür ediyorum forumda herkesin yardımına koşuyorsun birtanesin.
Konuya dönersek, motorla en ufak bir oynama yapmadım hiç bir şey takmadım kesinlikle. Hatta motoru kışın bile akü bitmesin diye arada sırada çalıştırdım ki 2 aydan fazla yatmadı. O da apartmanın içinde. Bakalım garanti işini biraz daha zorlayacağım çünkü kesinlikle benden kaynaklanan bir sorun değil bu. Eğer garanti kabul etmezse dediğiniz gibi yaparım abi.
Trafikte iplenmeyen, dikiz aynasında görünmeyen delüğanlı.
şimdi bu akü sorunu aylar öncesinden de yazdım gene yazayım kullanılan aküler dandik,belkide üretim hatalı ve bir çok kişinin başı ağrıdı kiminde aküler öldü kiminde suyu akıp egsozu mahvetti bir değil bini aştı tabiri kullansak tam yeri garanti kapsamından değişim yapmaları gerek daha önce 5 kez akü değiştirmiş biri olarak söylüyorum ama bu duruma bajaj ın el atması lazım bu arada motorun yatmasınla bu durum alakası pek yok aylarca yatmadıysa tabi 2 hafta yatan motor tek marş alarak çalışıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
http://www.akusepeti.com/Bosch-YTX7A...usu,PR-17.html
sanırım bu akü tam oluyordu akünün üstünde bi kod var olmadı o koda göre arat bulursun hayal mayal hatırlıyorum yanlış yönlendirmeyim buna benzer bi kodu olacak YTX7A o şekilde arat gerçi 6 amper bunlar ama hiç sorun olmaz
o servise git veya telden deki bajajın yedek parça sitesinde 70 tl olan aküyü veya ucuz olan aküye 220 tl ne hakla istiyorsunuz kıvırmya kalkıp kalit aküden dem vurursa sizden o kalitede akü isteyenmi oldu der lafı gömersin motor neki akü kaç kuruş olsun bajajın kendi sitesinde 70 tl bağırıyor resmen bu sayfayı telefondan o servisin gözüne sok bi zahmet http://www.bajajyedekparcalari.com/b...earch=ak%C3%BC bu mevzuyuda bi zahmet kuralkana veya ekrem ata ya iletin ilgilensinler
Arkadaşlar, bu tvs apache aynaları orjinallerde olduğu gibi ufak bir dokunmada ayarı bozulacak kadar yumuşak mı?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)