Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Nisan 2016, 17:36
Macit250 adlı üyeden alıntı
Alt sakal muğlada bir arkadaş tarafından üretiliyor.Fiyat 250 3oo tl arası .Sadece pulsara özel .Her markaya uymayacaktır.
biz montaj yapabilirmiyiz.
Reklamlar
-
05 Nisan 2016, 19:44
Arkadaşlar, bu 5bin devirde duyulan zırıltı hatta şıngırtı şeklindeki ses için yetkili servis, kafayı söktü baktık denedik hiçbir şekilde kaynağını bulamadık, sesin geldiği yer ön taraf hatta gidon kısmından geliyormuş gibi hissettiriyor ama tam lokasyonu bulamadık..
Bunun kaynağı denge sensörüyse, sensörün yeri bu tarif ettiğim taraflarda mıdır? Servis de sanırım pulsarı çok iyi tanımıyordu, ben de zorlamadım pek ama aklıma geldi denge sensöründen olabileceği söylenmişti...
-
05 Nisan 2016, 20:23
beyler herkese selamlar tekeriniz düz bassın geçen cumartesi 0 200 ns aldım yaklaşık 70 km falan yaptım toplam daha plaka işlemlerini yapmadığımdan çok kullanamıyorum sorum şu beyler motorun ön tarafından vııuuuu altından zıııuuuu diye bir ses geliyor rodajda olduğundan mı bilmiyorum başka sesler de yaparsa beatbox yaparak eşlik etmeyi düşünüyorum varsa çaresini bilen üstad yardımlarınızı bekliyorum
-
05 Nisan 2016, 20:32
avarekasnak adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba;Pulsr 200 ns ime metzellr lastik taktırdım.Bu güne kadar buz pistinde motr sürmeye çalışıyormuşum.
aga,bariz fark ettimi orijinal lastiklere göre?
-
05 Nisan 2016, 20:44
arkadaşlar pulsara elciği nereden temin edebileceğimi veya taktırabileceğimi söyleyebilecek olan biri yok mu?
-
05 Nisan 2016, 20:45
öncelikle merhaba, internetten arka çanta almak istiyorum ama internetten aldığım çantayı kendim monte edebilir miyim? ek montaj parçası almam gerekir mi? bazı modellerde alt bağlantı tablası ürünle geliyor. bu parça montaj için yeterlimi
-
05 Nisan 2016, 20:56
maroon5 adlı üyeden alıntı
öncelikle merhaba, internetten arka çanta almak istiyorum ama internetten aldığım çantayı kendim monte edebilir miyim? ek montaj parçası almam gerekir mi? bazı modellerde alt bağlantı tablası ürünle geliyor. bu parça montaj için yeterlimi
Çanta demiri takılıysa genelde alt tabla içinde geliyo ama yinede alırken teyit etmekte fayda var. Montajı basit kendin yapabilirsin alt bağlantı tablası yetiyor vidası şusu busu içinde oluyo zaten. Bende maxem 45 litrelik var onun alt tablası içindeydi bende internetten aldımdı.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
05 Nisan 2016, 21:14
actros1 adlı üyeden alıntı
aga,bariz fark ettimi orijinal lastiklere göre?
Ediyor. Mesela orjinal lastiklerle ıslak yolda virajın dışına jet hızıyla uçarken kaliteli lastikle ise virajda çizgini koruyabiliyosun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
sabracadabra adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bu 5bin devirde duyulan zırıltı hatta şıngırtı şeklindeki ses için yetkili servis, kafayı söktü baktık denedik hiçbir şekilde kaynağını bulamadık, sesin geldiği yer ön taraf hatta gidon kısmından geliyormuş gibi hissettiriyor ama tam lokasyonu bulamadık..
Bunun kaynağı denge sensörüyse, sensörün yeri bu tarif ettiğim taraflarda mıdır? Servis de sanırım pulsarı çok iyi tanımıyordu, ben de zorlamadım pek ama aklıma geldi denge sensöründen olabileceği söylenmişti...
Ses gelen parça benzin deposunun altında önde, ön mesnet bağlantı noktasına motorun en sert ve en çok titreyen yerine özenle monte edilmiş denge sensörü.
-
05 Nisan 2016, 21:55
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ses gelen parça benzin deposunun altında önde, ön mesnet bağlantı noktasına motorun en sert ve en çok titreyen yerine özenle monte edilmiş denge sensörü.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Bu denge sensörü nasıl iptal edilir?
-
05 Nisan 2016, 22:09
Yapabilirsin,yapamazsan bir usta montaj yapabilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
mo180402 adlı üyeden alıntı
biz montaj yapabilirmiyiz.
Yapamazsan bir usta yapar eminim.Yapılmayacak şey değil sonuçda.
-
05 Nisan 2016, 22:17
sabracadabra adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Bu denge sensörü nasıl iptal edilir?
denge sensörü iptal edilemiyor. onsuz motor ne yazıkki çalışmıyor. fakat şöyle bir çözüm mevcut. sensör basit bir plastik kutu, içinde bilye var. sensörü çıkartıp ortasına matkapla bir delik açıyorsunuz. sensörü düz konuma getirip içine silikon basıyorsunuz. böylelikle sensörün içinde bilyenin ses yapmasını önleyebilirsiniz. fakat motor yan yattığında çalışmaya devam edecektir doğal olarak. işlevselliğini yitiriyor.
-
05 Nisan 2016, 22:44
Macit250 adlı üyeden alıntı
Alt sakal muğlada bir arkadaş tarafından üretiliyor.Fiyat 250 3oo tl arası .Sadece pulsara özel .Her markaya uymayacaktır.
Teşekür ediyorum sakal ve elcik koruma en kısa zamanda uygulayacağım
-
06 Nisan 2016, 02:42
pea adlı üyeden alıntı
Bajaj'ın Pulsar 200 NS'in üretimini durdurması Bajaj Türkiye'yi etkileyecek mi?
Stop etme, devir dalgalanması sorunlarının geç çözülmesi/çözülememesi Bajaj'ın bu modele desteği kesmesi yüzünden mi?
Açıklık getirebilirseniz sevinirim Ekrem Bey.
Teşekkürler.
üretimi durdurulmuş mu 200ns in?
-
06 Nisan 2016, 08:48
Ağustos 2015'te üretimi durmuş.
But then Pulsar 200NS production was discontinued in August 2015
Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Pulsar
Ekstra kaynak:
http://www.motorbeam.com/2015/08/bikes/bajaj-pulsar-200-ns/bajaj-discontinue-pulsar-200-ns-will-replaced-200/
But then Pulsar 200NS production was discontinued in August 2015
AS200 ve RS200 varken, NS200'e gerek duymadılar deniyor.
Bu durum Türkiye'yi nasıl etkiler ben de merak ediyorum. Sadece Hindistan içindeki üretim mi durdu, yoksa tamamen durdu da Türkiye'ye eski modeller mi geliyor bilmiyorum.
-
06 Nisan 2016, 09:32
Gerçekten üretimi durduysa 200ns motor elimizde patladı ozaman ekrem bey konuya açıklık getirebilirmisiniz
-
06 Nisan 2016, 09:48
Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
-
06 Nisan 2016, 11:23
ayzek adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün 260 km yol yaptım başıma gelmeyen kalmadı artık servise yetişemedim artık haftaya izin günüme kaldı şimdi sıradan özet geçersem
1- ön frene bastığımda diskten ses gelıyor toz vs dicem balata spreyi sıktık gene geliyor
2- arka tekerlekten sanırsam mil de olabilir lastık turuna bağlı gord,gord diye rutin olarak ses gelmeye başladı
3- motor gene 6 viteste 4-5 bin devirden 114 km kesiciye fırladı hemde bir kaç defa ama bunu debriyajın ayırmamasına baglıyorum çunku bu olay oldugunda kenara çektiğimde debrijay balatasının yanık kokusunu aldım ara ara trafıkde durdugumda da debriyaj cekılıyken tam durunca stop etti bundan dolayı böyle düşünüyorum
4- direksiyon göbeginin oralardan yada deponun oralardan da ses geliyor sensör falan degıl garç,gurç diye özellikle yokuş inerken hafif bozuk yolda yapıyor yağmurda ıslanırca ötüyor nasıl tarıf edilir bilemedim
sonuç olarak dün baya canamı sıktı motor
frenden ve arka tekerden gelen ses 500-600km den sonra kesilecek merak etme. yeni olduğu için öyle.
-
06 Nisan 2016, 11:42
Jemand adlı üyeden alıntı
frenden ve arka tekerden gelen ses 500-600km den sonra kesilecek merak etme. yeni olduğu için öyle.
motor 3700 km de
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
06 Nisan 2016, 15:11
Tvs apache aynası bizimkine uyuyomu başka bir şey almaya gerek varmı ?
-
06 Nisan 2016, 15:33
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Tvs apache aynası bizimkine uyuyomu başka bir şey almaya gerek varmı ?
discover aynasıda güzel oluyor fiyat olarak daha uygun ama apache aynası hem biraz pahalı hemde daha güzel bana göre
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)