Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı j0hnwick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplayacak yok mu ?
    kaliper sayısı derken, piston sayısı mı yoksa başka bir şey mi izah ediyorsunuz.
    Ön Fren Tipi Kelebek Disk
    Ön Fren Boyutu 280 mm
    Arka Fren Tipi Kelebek Disk
    Arka Fren Boyutu 230 mm
    j0hnwick bunu beğendi.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı j0hnwick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplayacak yok mu ?
    Ön 2 arka tek pistonlu. Kaliper sayısı değil piston sayısı sormak istediğiniz şey.
    kdiner bunu beğendi.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı ugrbyrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A. arkadaşlar ben pulsar 200 ns ile mondial rx3 evo arasında kaldım çok kararsızım size zahmet bu motorun artı eksilerini söylüyebilirmisiniz siz olsanız deikisi arasında hangisinde karar kılardınız tşkler şimdiden
    Tarz olarak ikisi birbirinden çok farklı motorlar. Başkasının düşüncesi hiç önemli değil. İçine hangisi siniyorsa onu al. Benim veya bir başkasının rx3 evo'yu bir takım nedenlerden dolayı tercih etmemiş olması seni pek ilgilendirmemeli. Aralarında kalite ve fiyat farkları olması rx3 evo'nun yürümeyeceği anlamına gelmez. Yeter ki motoru aldıktan sonra diğer motorda gözün kalmasın. Motor öncelikle tarz olarak içine sinmeli. Çok alt kalitede olmadıktan sonra yürümeyecek ve keyif vermeyecek motor yoktur. rx3 bana göre Pulsar'a göre kalite veya fiyat olarak Pulsar'ın altında ama çok kötü bir motor değil. Ekonomik imkanım olsa ikinci motor olarak almakta bir dakika dahi tereddüt etmem çünkü motorun tipine geberiyorum. Hep hayallerimdeki motordur o tip motorlar ama işte imkan meselesi bu işler.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir!
    Saygılarımla.
    maktama ve SAZMAN bunu beğendiler.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Motosikleti
    pulsar 200ns, NCX 2016
    bu motorun geçen temmuz -agustos ayında fiyatı ne idi alan arkadaşlar söyleyebilirmi ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı servet_aa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun geçen temmuz -agustos ayında fiyatı ne idi alan arkadaşlar söyleyebilirmi ?
    8960 lira KDV + ÖTV dahil
    Selcuk89 bunu beğendi.

Motosikleti
    pulsar 200ns, NCX 2016
    vay be ne kadar da fiyatı düşmüş

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön 2 arka tek pistonlu. Kaliper sayısı değil piston sayısı sormak istediğiniz şey.
    teşekkür ederim hocam.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Motosikleti almayı düşünmüyordum aslında.Aklımda bu model hiç yoktu.Yakından görünce fikrim iyice değişti.Kalite konusunda japona yakın oluşu cezbetti benide.Gerekli upgradelerden sonra motorun son hali bu .

Gidon yükseltme
    Elcik koruma
    Koruma takozu
    Ön Cam
    Alt sakal

Motosiklet daha açılmamış olduğundan sanırım söylenen hızlara çıkmadı.Ne kadar zorlasamda 140 km takılı kaldım.Gerçi rüzgarında büyük etkisi var.Harici elcik koruma ,alt sakalda ivmelenmeye eksi yönde etsi etmiştir.Kalkışlarda çok seri ,şehir içi tam bir canavar .Uzun yolda titreşim beni rahatsız etmedi.Gazı ne zaman açarsanız motosiklet atağa kalkıyor.Orjinal lastiklerle mıcırlı yolda dağ yolunda iniş çıkışlarda sıkıntı çıkarmadı.

Bu paraya alınabilecek en iyi alternatif .Daha önce süpheyle bir kaç şey yazmıştım sanırım.Ama denemeden konuşmak gereksizmiş.Parçaları çok ucuz ,20000 25000 kullanan arkadaşlarım 0 masraf ile o km geldiklerini belirtince.Motosikleti almaya dahada yaklaşmıştım zaten.Neyse bir fotoğraf ekleyeyim belki motosikletini değiştirmek isteyene fikir olur.

Sarıhan, kdiner, matrix506xx ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti almayı düşünmüyordum aslında.Aklımda bu model hiç yoktu.Yakından görünce fikrim iyice değişti.Kalite konusunda japona yakın oluşu cezbetti benide.Gerekli upgradelerden sonra motorun son hali bu .

Gidon yükseltme
    Elcik koruma
    Koruma takozu
    Ön Cam
    Alt sakal

Motosiklet daha açılmamış olduğundan sanırım söylenen hızlara çıkmadı.Ne kadar zorlasamda 140 km takılı kaldım.Gerçi rüzgarında büyük etkisi var.Harici elcik koruma ,alt sakalda ivmelenmeye eksi yönde etsi etmiştir.Kalkışlarda çok seri ,şehir içi tam bir canavar .Uzun yolda titreşim beni rahatsız etmedi.Gazı ne zaman açarsanız motosiklet atağa kalkıyor.Orjinal lastiklerle mıcırlı yolda dağ yolunda iniş çıkışlarda sıkıntı çıkarmadı.

Bu paraya alınabilecek en iyi alternatif .Daha önce süpheyle bir kaç şey yazmıştım sanırım.Ama denemeden konuşmak gereksizmiş.Parçaları çok ucuz ,20000 25000 kullanan arkadaşlarım 0 masraf ile o km geldiklerini belirtince.Motosikleti almaya dahada yaklaşmıştım zaten.Neyse bir fotoğraf ekleyeyim belki motosikletini değiştirmek isteyene fikir olur.

http://i.hizliresim.com/BPWl5V.jpg
    Güle güle kullanın değerli Macit250; sizin almanıza çok sevindim.

Motosikleti
    Dragstar
    Ben teşekkür ederim ekrem bey .Bence yorum yapmadan önce herkes pulsar 200 ns denemeli sonra karar vermeli.Bu sezon artık nerelere götürürse beni ,sizlerle güzel yerleri paylaşıp resimleyeceğim .Hepinizin tekeri düz bassın ,Allaha emanet olun.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

motorun yanında zaten demirler var idi, koruma takozu gerçekden gereklimidir bir etkisi olurmu acaba merak ettim şimdi, ve kaç tl dir acaba ?

Motosikleti
    Dragstar
    Koruma demiri olan yerde takozun bir yararı yok.Sadece görsel amaçlı takılmıştır.İlerleyen günlerde koruma demirini sökmeyi düşündüğümden taktım dostum.Upgrade uygun bir motosiklet pulsar.Artık neler yapılabilir zamanla göreceğiz .

alt sakal çok hoş ve tamamlayıcı olmuş. nerede ve nasıl ve ne kadara yaptırdınız ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    motor sipariş süresi ne kadar arkadaşlar? 200ns de? yada rs de?

Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor sipariş süresi ne kadar arkadaşlar? 200ns de? yada rs de?
    sevkiyat 45 günde bir geliyor Türkiyeye. Yeni sevkiyat sanırım bu ayın sonunda (20-25 nisan arası)

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Yok mu Bursa da 2.el siyah pulsar satan?

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Mecit bey alt sakalı nereden buldunuz özel yapımmı yoksa başka motoramı ait be fiya ne

ön cam ve sakalın motorun tipini bozduğunu düşünüyorum, sanki o güzelliği yok ediyor )
    Mengu16 bunu beğendi.

Arkadaşlar merhaba;Pulsr 200 ns ime metzellr lastik taktırdım.Bu güne kadar buz pistinde motr sürmeye çalışıyormuşum.
    kdiner ve Mengu16 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Dragstar
    Alıntı Can06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mecit bey alt sakalı nereden buldunuz özel yapımmı yoksa başka motoramı ait be fiya ne
    Alt sakal muğlada bir arkadaş tarafından üretiliyor.Fiyat 250 3oo tl arası .Sadece pulsara özel .Her markaya uymayacaktır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)