Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    arizona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı anil154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu devamlı yaparmı peki kardeşim şimdi hep kendini resetleyip duracak mı böyle ? çalışıtığında kendini terkardan resetliyor kafayı yedi galiba canımı sıktı sabah sabah
    motoru aldıgımda benımkıde sürekli sretliyordu tekrar sarj ettırdım duzeldı ama bu sabah yıne yaptı hava cok soguktu ama yınede yapmaması lazıms sen akune bi baktır kardeş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizhan_d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    arizonanın dediği gibi aküyü şarja verirsen keser ya böyle idare edeceksin yada servisle konusup garantiden çıkmayacaksa daha sağlam bir akü takarsın benim motor 2014 model ya 2. ya 3. parti gelen motorlardan gecen senede aynı sorun vardı yazın düzeliyor aşırı soğuklarda yine resetliyor

Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    [QUOTE=egekocasoy;3872124]Merhabalar, daha once bir kac problemim vardi sukur cozdum onları sizle paylasmak istiyorum
    Motorum sola cekiyor diyordum İzmirde gostermedigim servis kalmamisti, herkes ilk lastik havasını kontrol et diyordu, haftalardır benzinlikteki pompayla yasıyordum Benzinlikteki pompa bozukmus arkadaslar ben basıyorum 30bar bitiyor şişti sanip devam ediyordum ama bigun bidaha bi takayım dedim ve 18 19larda geziyor.. Uzun lafın kısası motorumda hic bir problem yokmus lastiklerim sistikten sonra yol tutusumda arttı sorunumda cozuldu.
    Bu arada MOTUL 15*50 tam sentetik herkese tavsiye ediyorum resmen motorun kaderini degistirdi
    Amortisorum en yumusaktaydı, bir tık serte aldım asırı derecede viraj performansım arttı dahada sertlestirmeyi dusunuyorum yol tutusum komple degisti. Zaten insanlar sert amortisor arar viraj yapmak icin biz PULSAR kullanıcıları rahat edelim diye daha binmeden en yumsaga alıyoruz
    Motoru ilana koymustum sogumustum bu basit sorunlar yuzunden ama hemen kaldırdım ilandan bir kez daha iyiki pulsar almısım diyorum, tekeriniz duz bassın ;)[COLOR="Silver"]

Kardeşim baştan sona hatalı bilgilendirme yapmışsın yanlış anlama lütfen.
    Lastik basıncından motor sağa sola çekmez.Yavaşladığında slaloma girersin motor dengede durmaz
    Benzinlikteki pompalar bozuk değildir kalibrasyonu eksik ve tolerans değerleri yüksektir.Bu yüzden hatalı ölçüm yaparsınız.
    30 bar yerine 30 PSI dersen daha doğru anlaşılır. PSI İngiliz ölçü birimidir.
    18-19 PSI da Allah korusun viraj alamazsın kontra versende motor yatmaz düşersin. Yaşamışsın zaten motoru satacak noktaya getirir adamı.
    Amortisör en yumuşakta değil malesef aksine en sertte fabrika standardı bu şekilde geliyor senin farkına vardığın şey lastik basıncından kaynaklanıyor.Çünkü lastikler de bir nevi amortisör görevi görüyor 18 den 30 PSI a çıkınca baya fark eder.
    Hadi selametle..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Alıntı arizona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru aldıgımda benımkıde sürekli sretliyordu tekrar sarj ettırdım duzeldı ama bu sabah yıne yaptı hava cok soguktu ama yınede yapmaması lazıms sen akune bi baktır kardeş.
    Akü saat sıfırlama resetleme muhabbeti bende de vardı garantiden fabrika aküsü excide? isimli orjinal aküyle değişti.
    Çıkanda aynı markaydı fakat bu akü sorunları nedeni ile yeni gelen parti akü olduğu söylendi.
    Neyse ben 3 aydır ki nispeten soğuk havalarda hiç sıfırlama yaşamadım bu sorun bende böyle çözüldü.
    Siz de garanti değişimi için bir konuşun derim.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Bizim yakıt göstergesi neden doğru göstermiyor?Ya da sanırım full depo olunca ilk çubuğun düşmesi zaman alıyor.Depoyu fullettim 40TL. sayaçları sıfırladım.100km gittim daha yeni 1 diş eksildi.bu hesapla 800km giderim :p Sanırım depoyu fulleyince ilk tüp eksilene kadar orada bir tutturamamazlık var.

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alic3lik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşım 30 daha önce arabam vardı kendi üstüme...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Bugün itibarı ile 2016 Siyah pulsar Ns 200 sahibi oldum. Motorumu Motoshop Izmir' den aldım, yarın sigorta yaptırıp çarşamba günü plaka ruhsat işlemlerini halledeceğim. Bayinin verdiği en uygun sigorta fiyatı 661 tl (anadolu sigorta) bu arada yaşım 30. Sizlere sormak istediğim;
    1-Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat verebilecek acenta var mı?
    2-Kapalı garaj imkanım yok zincir, disk kilidi ve branda önerilerine ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?
    İzmirdeysen gıda çarşısına git. Hamdi küçük mağazasını bul ordan ısıl işlem görmüş zincir ve aldığın zincire göre hortum alabilirsin. Hortum alırken demir kelepçeyle zincirin içeri kaçmaması için temin etmelisin aynı yerde var. Zincir kırmızı renkte hortum ve kelepçede var. Branda alıcaksan çanta aldıktan sonra brandayı al derim sora küçük geliyor. Altı lastikli olursa daha iyi olur. Disk kilidine gelince abus alarmlı alabilirsin. Zinciri bağlamak için döküm kilit tavsiye ederim. İyi günler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim yakıt göstergesi neden doğru göstermiyor?Ya da sanırım full depo olunca ilk çubuğun düşmesi zaman alıyor.Depoyu fullettim 40TL. sayaçları sıfırladım.100km gittim daha yeni 1 diş eksildi.bu hesapla 800km giderim :p Sanırım depoyu fulleyince ilk tüp eksilene kadar orada bir tutturamamazlık var.
    Bende 40 tl aldım. 4 diş kaldı. 180 küsür km gittim şu an

Herkese merhaba aklımda başlangıç olarak 125 cbr vardı ancak fiyatı çok tuzlandı bu sene bende uyguna bir pulsar alayım dedim yetkili serviside yakın size sormak istediğim soru şu vitesli motosiklete yeni geçtim kardeşimin motorunu kullanabiliyorum az çok pulsar başlangıç için uygun mudur fiyatına değer mi ?parça fiyatı nasıldır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

uygun kardeşim.gayet uygun.
    SAZMAN bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    pulsar 200rs neden tutulmadı?

arizona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar 200rs neden tutulmadı?
    KIM DEMİŞ TUTULMADI DİYE

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Çanta rs ye uygun olmadığı için ns aldım başka aracım olsaydı keyfi binseydim bende rs alırdım sadece şekli çok güzel

Göstergede devir saati 5bin devirde bir titreşim yapıyor. Aşağı yukarı çok büyük bir sallanma değil,ibre çizgiden pek sapmıyor, gösterge çizgisinde seyriyor gibi..Bu durumu daha önce yaşayanlar olmuş, okudum burada, ama değişim isteyince yenisi sorunu çözüyor mu??

Motosikleti
    2014 ybr esd
    slm arkadaşlar.depo yan krenajları karbon folyo kaplatacam.lakin sökemedim.parçaları.yanda 2 alyan var.şasenin orda bir cicata ve deponun üst ön tarafında bir cıvata var.bunları söktüm ama çıkmadı.nasıl çıkartabilirim?saygılar

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar.depo yan krenajları karbon folyo kaplatacam.lakin sökemedim.parçaları.yanda 2 alyan var.şasenin orda bir cicata ve deponun üst ön tarafında bir cıvata var.bunları söktüm ama çıkmadı.nasıl çıkartabilirim?saygılar
    önce seleyi söküp öyle söküyorlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam birde öyle dene
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Herkese selamlar uzun randevu alma ugrasindan sonra tescil islemlerini yapmak uzerim sonra gezmeler gezmelerr artik bende aranizdayim saygilar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Birde plaka ile ilgili bisey sorcam yasal olarak plakanin modeli standartmi yoksa degisik olabiliyomu plakaliktaki vida yerleri rakam ve harflere cakisiyormu ?
    beykurt bunu beğendi.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Bu pulsar patladı gitti ya Maşallah her yerde Pulsar görür olduk 👍🏻

Motosikleti
    2014 ybr esd
    .................

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

o şekilde deneyeyim.tşk

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    depo grenajını tutan sağ ve sol kısımda dört adet alyenli vida yeri var onları çıkar, benzin deposunun kontak kısmında iki adet alyenli vida var onları çıkar, oturduğun koltuğu çıkar orda da iki adet vida göreceksin onları da çıkar, sağ sol amortisör arasında 10 anahtarla açılan iki vida var onu da çıkar depo grenajı eline gelecektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

Alıntı BoziRiK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar uzun randevu alma ugrasindan sonra tescil islemlerini yapmak uzerim sonra gezmeler gezmelerr artik bende aranizdayim saygilar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Birde plaka ile ilgili bisey sorcam yasal olarak plakanin modeli standartmi yoksa degisik olabiliyomu plakaliktaki vida yerleri rakam ve harflere cakisiyormu ?
    evet çakışma yapabiliyor.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim;

Bu 5.000 devirde motor titriyor farkettiğime göre, eksozdan mı kafa tarafından mı çözemedim zırıltının kaynağını bileniniz var mıdır? Komple zangırdıyor gibi sanki.. Youtubeta da bir video gördüm onda çok belirgindi başına gelen oldu mu?

Bu arada yavaş hızlarda kesintisiz bir zzzzzz sesi var bunun nedeni nedir? Durunca kesiliyor hareket halindeyken mevcut..

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı sabracadabra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim;

Bu 5.000 devirde motor titriyor farkettiğime göre, eksozdan mı kafa tarafından mı çözemedim zırıltının kaynağını bileniniz var mıdır? Komple zangırdıyor gibi sanki.. Youtubeta da bir video gördüm onda çok belirgindi başına gelen oldu mu?

Bu arada yavaş hızlarda kesintisiz bir zzzzzz sesi var bunun nedeni nedir? Durunca kesiliyor hareket halindeyken mevcut..
    hafif gaz verin ön camı elinizle tutun kesiliyorsa camı çıkartın camın altına yumuşak plastik parça yapıştırın yeterli olur, yok değilse egzoz kelepçe kısmı var onu kontrol edin, arka plakalığı kontrol edin bunlar değilse denge sensörü olabilir.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

bu motorun tasarımını hiç beğenmiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)