Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2016, 18:09
coldboy35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru yeni aldım. 2016 modeldir. benim herhangi bir yazılım yüklemesi yaptırmam gerekiyor mu? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
yükletmenize gerek yok.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
23 Mart 2016, 23:59
Servisci arkadaşlar buralara takılmıyorlar galiba sorulara cevap yok. Yeni yazılım artıları ne yakıtta performansta artma düşme oluyormu
-
24 Mart 2016, 10:26
S.A arkadaslar.kütahya tavşanlıdakı servisimiz çok duyarlılar masallah.bakımda hangı yagı kullanıyorsunuz dedım 15/40 herhangi bi yag kullanırız dediler bende oyle herhangı bı yagı motoruma koydurtmam dedım motul varsa onu kullanırım dedım yoksa kendım alır gelırım bakımını yaparsınız dedım tamam dedıler.neyse yagı aldım gıttım servıse ben yagımı aldım dedım bakım zamanı geldıgınde gelırım dedım baktı benım yağpa bunu kullanırsan motorunuzu garanti dışı bırakırım dedı bende ne kulanıcaz ozaman dedım kendısı castrol 10/40 yag getırtmıs bunu kullanıcaz dıyor bunun harıcınde yag kullanırsn garantı dısı bırakırım diyor.varmı boyle bişey nerde duyulmuş
-
24 Mart 2016, 13:12
arizona adlı üyeden alıntı
S.A arkadaslar.kütahya tavşanlıdakı servisimiz çok duyarlılar masallah.bakımda hangı yagı kullanıyorsunuz dedım 15/40 herhangi bi yag kullanırız dediler bende oyle herhangı bı yagı motoruma koydurtmam dedım motul varsa onu kullanırım dedım yoksa kendım alır gelırım bakımını yaparsınız dedım tamam dedıler.neyse yagı aldım gıttım servıse ben yagımı aldım dedım bakım zamanı geldıgınde gelırım dedım baktı benım yağpa bunu kullanırsan motorunuzu garanti dışı bırakırım dedı bende ne kulanıcaz ozaman dedım kendısı castrol 10/40 yag getırtmıs bunu kullanıcaz dıyor bunun harıcınde yag kullanırsn garantı dısı bırakırım diyor.varmı boyle bişey nerde duyulmuş
Aleyküm selam.
Bakım kitapçığında ' x markanın, x yağı kullanılması zorunludur' diye bir ibare yok ise, bayinin söylediğinin yasal olarak hiç bir geçerliliği yoktur. Sanırım tamamen ticari karını düşünerek size öyle bir atar yapmış.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
-
24 Mart 2016, 21:57
pulsar 200ss
Arkadaşlar pulsar 200ss grenajı pulsar 200ns takan oldu mu ne gibi parçalar değişiyor, fiyat ne oluyor ?
-
24 Mart 2016, 22:05
kdiner adlı üyeden alıntı
yükletmenize gerek yok.
Can06 adlı üyeden alıntı
Servisci arkadaşlar buralara takılmıyorlar galiba sorulara cevap yok. Yeni yazılım artıları ne yakıtta performansta artma düşme oluyormu
2016 modellerde yazılım yüklemeye gerek yok yeni versiyon yazılımla geliyorlar
-
24 Mart 2016, 23:31
-
24 Mart 2016, 23:33
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
24 Mart 2016, 23:36
geçen buz gibi havada 120-130km hız ile git gel 300 küsür km yol yaptım tam bi depo bitirdi. rodajda makine.
-
24 Mart 2016, 23:39
Jemand adlı üyeden alıntı
geçen buz gibi havada 120-130km hız ile git gel 300 küsür km yol yaptım tam bi depo bitirdi. rodajda makine.
120-130 rodaj maşallah sen çoktan rodajı yemişsin hacım
-
24 Mart 2016, 23:57
Rodaj süresince motorun yüksek devirde kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum!!
-
25 Mart 2016, 00:10
ayzek adlı üyeden alıntı
120-130 rodaj maşallah sen çoktan rodajı yemişsin hacım
redline yapmadık be hacı, sende haaa
-
25 Mart 2016, 00:14
Jemand adlı üyeden alıntı
redline yapmadık be hacı, sende haaa
Öyle deme benim arkadaşta rodajı tamamlamadan tapa gaz sürdüydü aynı hızlarda aynı mesafede benimkinden daha çok yakıyo litre olarak hesaplamadık ama depo fulleyıp yola cıktıgımızda hep en ilk onun cizgiler gidiyo
-
25 Mart 2016, 00:16
ayzek adlı üyeden alıntı
Öyle deme benim arkadaşta rodajı tamamlamadan tapa gaz sürdüydü aynı hızlarda aynı mesafede benimkinden daha çok yakıyo litre olarak hesaplamadık ama depo fulleyıp yola cıktıgımızda hep en ilk onun cizgiler gidiyo
varsın 20km az gidelim, ölmeyiz ya
-
25 Mart 2016, 02:09
950 civari cikiyo banada bir arkadas demirden 450 yaptirmis bana 1200 cikti yas kaza gecmisi falan pek farkli degiliz hatta benim durumum daha iui olmasina ragmen boyle bi fark cikti. Motoru daha yeni aldim mont kask aldim hicbiri canimi acitmiyo bu sigorta feci hissettiriyo ..[COLOR="Silver"]
-
25 Mart 2016, 10:17
BoziRiK adlı üyeden alıntı
950 civari cikiyo banada bir arkadas demirden 450 yaptirmis bana 1200 cikti yas kaza gecmisi falan pek farkli degiliz hatta benim durumum daha iui olmasina ragmen boyle bi fark cikti. Motoru daha yeni aldim mont kask aldim hicbiri canimi acitmiyo bu sigorta feci hissettiriyo ..[COLOR="Silver"]
yarın bir daha sorgulatın aynı yerden.Sonraki gün bir daha.Fİyatın değiştiğine dair çok örnek gördük.Meslek, medeni durum, yaşadığınız il, ilçe.Bunların hepsi kriter.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
25 Mart 2016, 11:22
merhabalar, çarşamba günü riva ve polenez koy yaptım. motor ısınınca birşeyler oluyor. ısınmadan fsm bağlantı yolunda çok rahat 100ü görürken, dönüş yolunda şile otabanında 90 üstü çıkamadım. motor gitmiyor. ayrıca polenözköyün virajlı ve yokuş çıkan yollarında çok zorlandım. yokuş çıkarken 2 defa stop etti. kaldırıken kavrama olmadan stop etti. zor zar kaldırıdım motoru. en sonda park ederken küçük bi manevra yapayım diyorum 4 defa stop ediyor. yarım metre gitmedi motor. debiyajı bırakmaya başlayınca çat diye duruyor kavramaya gelmeden. bunun sebebi rölanti sensörü yada buji olabilirmi. sensörün değişmesi gerekir mi.
-
25 Mart 2016, 12:54
beykurt adlı üyeden alıntı
yarın bir daha sorgulatın aynı yerden.Sonraki gün bir daha.Fİyatın değiştiğine dair çok örnek gördük.Meslek, medeni durum, yaşadığınız il, ilçe.Bunların hepsi kriter.
Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..
-
25 Mart 2016, 15:22
BoziRiK adlı üyeden alıntı
Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..
Kendim denk gelmedim ama en az 4-5 kişinin yorumunu okudum bir sonraki gün sorgulattım fiyat daha ucuz çıktı diye.Rica ederim. Trafik tecrübeniz var ise, yani araba kullandıysanız az çok öndeki arkadaki yandaki araçların ne yapabileceklerini takip edebiliyor iseniz ve kendi canınızın değerini biliyor iseniz pulsar iyi tercih başlamak için.Limitleri zorlamadan siz motora tamamen hakim olana kadar biraz zaman verin kendinize Rodajını dikkatli yaparsanız sizi üzmez.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
25 Mart 2016, 16:24
irfun adlı üyeden alıntı
merhabalar, çarşamba günü riva ve polenez koy yaptım. motor ısınınca birşeyler oluyor. ısınmadan fsm bağlantı yolunda çok rahat 100ü görürken, dönüş yolunda şile otabanında 90 üstü çıkamadım. motor gitmiyor. ayrıca polenözköyün virajlı ve yokuş çıkan yollarında çok zorlandım. yokuş çıkarken 2 defa stop etti. kaldırıken kavrama olmadan stop etti. zor zar kaldırıdım motoru. en sonda park ederken küçük bi manevra yapayım diyorum 4 defa stop ediyor. yarım metre gitmedi motor. debiyajı bırakmaya başlayınca çat diye duruyor kavramaya gelmeden. bunun sebebi rölanti sensörü yada buji olabilirmi. sensörün değişmesi gerekir mi.
Aynı yolda 130/135 rahat gördüm. TEM de 140/155 (rüzgar ve rampaya göre) görüyor. Senin çocuk hasta, doktora götür kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)