Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı coldboy35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motoru yeni aldım. 2016 modeldir. benim herhangi bir yazılım yüklemesi yaptırmam gerekiyor mu? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
    yükletmenize gerek yok.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Servisci arkadaşlar buralara takılmıyorlar galiba sorulara cevap yok. Yeni yazılım artıları ne yakıtta performansta artma düşme oluyormu

arizona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    S.A arkadaslar.kütahya tavşanlıdakı servisimiz çok duyarlılar masallah.bakımda hangı yagı kullanıyorsunuz dedım 15/40 herhangi bi yag kullanırız dediler bende oyle herhangı bı yagı motoruma koydurtmam dedım motul varsa onu kullanırım dedım yoksa kendım alır gelırım bakımını yaparsınız dedım tamam dedıler.neyse yagı aldım gıttım servıse ben yagımı aldım dedım bakım zamanı geldıgınde gelırım dedım baktı benım yağpa bunu kullanırsan motorunuzu garanti dışı bırakırım dedı bende ne kulanıcaz ozaman dedım kendısı castrol 10/40 yag getırtmıs bunu kullanıcaz dıyor bunun harıcınde yag kullanırsn garantı dısı bırakırım diyor.varmı boyle bişey nerde duyulmuş

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı arizona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A arkadaslar.kütahya tavşanlıdakı servisimiz çok duyarlılar masallah.bakımda hangı yagı kullanıyorsunuz dedım 15/40 herhangi bi yag kullanırız dediler bende oyle herhangı bı yagı motoruma koydurtmam dedım motul varsa onu kullanırım dedım yoksa kendım alır gelırım bakımını yaparsınız dedım tamam dedıler.neyse yagı aldım gıttım servıse ben yagımı aldım dedım bakım zamanı geldıgınde gelırım dedım baktı benım yağpa bunu kullanırsan motorunuzu garanti dışı bırakırım dedı bende ne kulanıcaz ozaman dedım kendısı castrol 10/40 yag getırtmıs bunu kullanıcaz dıyor bunun harıcınde yag kullanırsn garantı dısı bırakırım diyor.varmı boyle bişey nerde duyulmuş
    Aleyküm selam.

Bakım kitapçığında ' x markanın, x yağı kullanılması zorunludur' diye bir ibare yok ise, bayinin söylediğinin yasal olarak hiç bir geçerliliği yoktur. Sanırım tamamen ticari karını düşünerek size öyle bir atar yapmış.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700

pulsar 200ss

Arkadaşlar pulsar 200ss grenajı pulsar 200ns takan oldu mu ne gibi parçalar değişiyor, fiyat ne oluyor ?

Motosikleti
    royalstar 1300
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yükletmenize gerek yok.
    Alıntı Can06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisci arkadaşlar buralara takılmıyorlar galiba sorulara cevap yok. Yeni yazılım artıları ne yakıtta performansta artma düşme oluyormu
    2016 modellerde yazılım yüklemeye gerek yok yeni versiyon yazılımla geliyorlar

Motosikleti
    2016 Bajaj Pulsar NS200

Rodajda yakıt tüketimi

Rodajda ilk 312 kmde 9,875lt yakıt tüketimi yani ortalama 3,1 lt / 100km gibi bir değer çıktı.
    Rodaj için bence oldukça iyi.

İyi sürüşler. Tekeriniz düz bassın.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı kozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodajda ilk 312 kmde 9,875lt yakıt tüketimi yani ortalama 3,1 lt / 100km gibi bir değer çıktı.
    Rodaj için bence oldukça iyi.
    http://i.hizliresim.com/VaD06Z.jpg

http://i.hizliresim.com/WkD01m.jpg

İyi sürüşler. Tekeriniz düz bassın.
    Mengü isyan edecek walla basmadınmı az yakıyo bastınmı affetmiyo
    matrix506xx bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    geçen buz gibi havada 120-130km hız ile git gel 300 küsür km yol yaptım tam bi depo bitirdi. rodajda makine.

Motosikleti
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen buz gibi havada 120-130km hız ile git gel 300 küsür km yol yaptım tam bi depo bitirdi. rodajda makine.
    120-130 rodaj maşallah sen çoktan rodajı yemişsin hacım

canneerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rodaj süresince motorun yüksek devirde kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum!!

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    120-130 rodaj maşallah sen çoktan rodajı yemişsin hacım
    redline yapmadık be hacı, sende haaa

Motosikleti
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    redline yapmadık be hacı, sende haaa
    Öyle deme benim arkadaşta rodajı tamamlamadan tapa gaz sürdüydü aynı hızlarda aynı mesafede benimkinden daha çok yakıyo litre olarak hesaplamadık ama depo fulleyıp yola cıktıgımızda hep en ilk onun cizgiler gidiyo

Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle deme benim arkadaşta rodajı tamamlamadan tapa gaz sürdüydü aynı hızlarda aynı mesafede benimkinden daha çok yakıyo litre olarak hesaplamadık ama depo fulleyıp yola cıktıgımızda hep en ilk onun cizgiler gidiyo
    varsın 20km az gidelim, ölmeyiz ya

950 civari cikiyo banada bir arkadas demirden 450 yaptirmis bana 1200 cikti yas kaza gecmisi falan pek farkli degiliz hatta benim durumum daha iui olmasina ragmen boyle bi fark cikti. Motoru daha yeni aldim mont kask aldim hicbiri canimi acitmiyo bu sigorta feci hissettiriyo ..[COLOR="Silver"]
    Selcuk89 bunu beğendi.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı BoziRiK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    950 civari cikiyo banada bir arkadas demirden 450 yaptirmis bana 1200 cikti yas kaza gecmisi falan pek farkli degiliz hatta benim durumum daha iui olmasina ragmen boyle bi fark cikti. Motoru daha yeni aldim mont kask aldim hicbiri canimi acitmiyo bu sigorta feci hissettiriyo ..[COLOR="Silver"]
    yarın bir daha sorgulatın aynı yerden.Sonraki gün bir daha.Fİyatın değiştiğine dair çok örnek gördük.Meslek, medeni durum, yaşadığınız il, ilçe.Bunların hepsi kriter.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    merhabalar, çarşamba günü riva ve polenez koy yaptım. motor ısınınca birşeyler oluyor. ısınmadan fsm bağlantı yolunda çok rahat 100ü görürken, dönüş yolunda şile otabanında 90 üstü çıkamadım. motor gitmiyor. ayrıca polenözköyün virajlı ve yokuş çıkan yollarında çok zorlandım. yokuş çıkarken 2 defa stop etti. kaldırıken kavrama olmadan stop etti. zor zar kaldırıdım motoru. en sonda park ederken küçük bi manevra yapayım diyorum 4 defa stop ediyor. yarım metre gitmedi motor. debiyajı bırakmaya başlayınca çat diye duruyor kavramaya gelmeden. bunun sebebi rölanti sensörü yada buji olabilirmi. sensörün değişmesi gerekir mi.

Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın bir daha sorgulatın aynı yerden.Sonraki gün bir daha.Fİyatın değiştiğine dair çok örnek gördük.Meslek, medeni durum, yaşadığınız il, ilçe.Bunların hepsi kriter.
    Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı BoziRiK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..
    Kendim denk gelmedim ama en az 4-5 kişinin yorumunu okudum bir sonraki gün sorgulattım fiyat daha ucuz çıktı diye.Rica ederim. Trafik tecrübeniz var ise, yani araba kullandıysanız az çok öndeki arkadaki yandaki araçların ne yapabileceklerini takip edebiliyor iseniz ve kendi canınızın değerini biliyor iseniz pulsar iyi tercih başlamak için.Limitleri zorlamadan siz motora tamamen hakim olana kadar biraz zaman verin kendinize Rodajını dikkatli yaparsanız sizi üzmez.
    SAZMAN bunu beğendi.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar, çarşamba günü riva ve polenez koy yaptım. motor ısınınca birşeyler oluyor. ısınmadan fsm bağlantı yolunda çok rahat 100ü görürken, dönüş yolunda şile otabanında 90 üstü çıkamadım. motor gitmiyor. ayrıca polenözköyün virajlı ve yokuş çıkan yollarında çok zorlandım. yokuş çıkarken 2 defa stop etti. kaldırıken kavrama olmadan stop etti. zor zar kaldırıdım motoru. en sonda park ederken küçük bi manevra yapayım diyorum 4 defa stop ediyor. yarım metre gitmedi motor. debiyajı bırakmaya başlayınca çat diye duruyor kavramaya gelmeden. bunun sebebi rölanti sensörü yada buji olabilirmi. sensörün değişmesi gerekir mi.
    Aynı yolda 130/135 rahat gördüm. TEM de 140/155 (rüzgar ve rampaya göre) görüyor. Senin çocuk hasta, doktora götür kardeşim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)