Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mart 2016, 10:12
Bulgar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum ruhsat çıkaracağım da şu sigorta fiyatları neden bu kadar yüksek en düşük anadolu 1595 lira fiyat çıkarıyorlar. Biliyorsunuz 15 günü geçerse cezası var bunun motoru 7350 aldık bu gidişle 9500 tl ye çıkacak bize. Sigorta yaptırdıktan sonra motoru satmayı düşünmeye başladım bu saçma fiyat politikası yüzünden. Yaş 20 bu arada ilk motor değil 3. motorum fakat diğerlerini 1 seneden fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir indirim de söz konusu değil. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir sigorta varmı ?
Demir sigortayı bir arayın derim.Kooperatif sigortasıymış.Bana da 800-1200tl arası çıkıyordu diğer sigortalar.Buradan 440tl fiyat alıp yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Arkadaşlar bizim ön far ampulü H4 müydü? Philips Diamond vision sipariş edicem.Arabamda da kullanıyorum aynısını(H7 olanını).Renk olarak memnunum.Alttaki ufak lambaları değiştirdim.Onlar t10muş.arabamda yedek t10lar vardı mavi onları taktım hoş oldu.
Reklamlar
-
16 Mart 2016, 12:12
Rica etsem telefon numarasını alabilirmiyim
-
16 Mart 2016, 12:59
Bulgar adlı üyeden alıntı
Rica etsem telefon numarasını alabilirmiyim
Özel mj ile atıyorum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
16 Mart 2016, 14:33
Bir kaç Motorda sıkıntı olabilir allah yapısı değil sonuçta serviste gerçekten usta varsa sorunu gidermesi önemli. bisiklet tamircileri onıda geçtik lastik tamiri yapanlar motor servisi oldu
-
16 Mart 2016, 15:04
Merhaba, İstanbul içi arka çamurluğu ( hugger ) kullanmayıp satmak isteyen varmıdır ?
-
16 Mart 2016, 15:24
Akhelmet adlı üyeden alıntı
Merhaba, İstanbul içi arka çamurluğu ( hugger ) kullanmayıp satmak isteyen varmıdır ?
http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-p...0%C3%A7amurluk
Bu parça satılıyor zaten. Çok da pahalı değil. Kimsenin motorunun orjinal parçasını bu fiyattan çok da ucuza satacağını sanmam.
-
16 Mart 2016, 16:00
Yenisi hiç bir bayide yok şu an, 20 küsür sadece çamurluk, çamurluk içi demir ve kapaklarla beraber 60-70 TL , dışarıdan birde kargo verip almak istemiyorum
-
16 Mart 2016, 16:52
quattromeb adlı üyeden alıntı
hacım yanlış anladın beni... motosiklete laf ettirmeyen arkadaşların genel yargısı bu şekilde onu demeye çalıştım canını sıktıysam özür dilerim... motosiklet olur olmaz yerlerde stop ediyo kendine dikkat et...
ustam hangi ciddi sıkıntı çözülmüş acaba... ben de bu sayfayı başından beri takip ediyorum... gözümden kaçmış olabilir o nedenle soruyorum... motorun stop etmesi ve kazaya yol açması problemini geçtim onu çözemeyecekler belli ki... onun dışında hangi sorun çözülmüş acaba söyleyebilir misin... hala motosiklette sıkıntı yok serviste sıkıntı var diyebilecek insanlar da var vallahi helal olsun...
Mesajdada bahsettim. Gösterge ve disk meselesi çözüldü. Motosiklette sorunları bilerek aldığımıda söyldim. Stop etme sorunu yazılımdan sonra 2 defa yaşandı. (yazılımdan önce sorun yoksa o işi çözmüş oldukları anlamına gelmezmi ?) Derdim Öncesinde yoktu sonra başladığını dile getirip eskiye dönmesi ya da her ne yapılacaksa onun yapılması. Forumda neler okudun bilemiyorum ama ben okuduklarım ve karşılaştıklarımla doğru orantıda şeyler yaşadım. Bu arada senin motorda pulsarmı? sen neler yaşadın? neler düzelmiyo? Merak ettiğim için soruyorum bunları. Hani bizde bilelim başka neler yaşanılabilir.
-
16 Mart 2016, 17:01
arkadaşlar saat sıfırlanma sorunu yaşayan var mı?
-
16 Mart 2016, 18:56
beykurt adlı üyeden alıntı
Demir sigortayı bir arayın derim.Kooperatif sigortasıymış.Bana da 800-1200tl arası çıkıyordu diğer sigortalar.Buradan 440tl fiyat alıp yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Arkadaşlar bizim ön far ampulü H4 müydü? Philips Diamond vision sipariş edicem.Arabamda da kullanıyorum aynısını(H7 olanını).Renk olarak memnunum.Alttaki ufak lambaları değiştirdim.Onlar t10muş.arabamda yedek t10lar vardı mavi onları taktım hoş oldu.
evet h4 bizim pulsar ampülleri.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
16 Mart 2016, 18:59
ayzek adlı üyeden alıntı
Özel mj ile atıyorum
Eyvallah da dediğim gibi Dilbaz sigortaya 1400 TL karşılığında yaptırdım en düşük buydu maleaef
-
16 Mart 2016, 21:02
Mayis 2015 de ilk motorum sifir ybr ye 275 lira sigorta odedim 3 ay sonra Agustos 2015 de pulsara Demir sigortadan 115 liraya sigorta yaptirdim.
Bugun sigorta yaptigim yere isim dustu neyse fiyatlar dusmeyecek dedi kaskoyla sigortanin birlesme ihtimalinin de olmadigini soyledi..
Durumlar cok kotu fena halde rant donuyor alin terimiz emegimiz bu paralar haketmeyen birilerinin cebine gidiyor ve bizler de affedersiniz koyun olup gudulmeye devam edecegiz..
Olayin en aci tarafida bu olsa gerek..
-
16 Mart 2016, 21:06
Ben 320 ye dün yaptırdım hemen acele etmemek gerekiyor aynı günde ayni sigorta sirketleri her sorgulamada farklı fiyat çıktı 1200 tl den 290 a kadar düştüler ama ben 320 e fiyat verince yaptırmıştım 1 günde bukadar fark ediyorsa 1 hafta araştırmak lazım resmen kazıklıyorlar
-
16 Mart 2016, 22:04
Biz boşuna 1400 verdik o zaman 1 hafta sürem vardı henüz ama sigortacılar fiyat düşmez dediği için bu fiyattan yaptırdık mecbur
-
16 Mart 2016, 22:56
Banruly adlı üyeden alıntı
Kronik sıkıntıdan kastınız motorun hareket etmediği zamanlarda stop etmesiyse düzeltilmiş olabilir zaten yazılımsal bir sıkıntı diyorlardı yanılmıyorsam. Hayırlı olsun bu arada motorunuz. Resim eklerseniz çok mutlu oluruz
Yokuş aşağı giderken debriyaja basınca stop etmesi olarak bahsedilen sorun yok. Hatta şu ana kadar hiç bir sorun yok. İlk bakıma bile gelemedim daha çok fırsatım olmuyor kullanmaya. Mesajınıza da ancak cevap veriyorum ama kısa zaman içinde fotoğrafını çekip eklemeye çalışacağım.
-
17 Mart 2016, 11:53
Jemand adlı üyeden alıntı
arkadaşlar saat sıfırlanma sorunu yaşayan var mı?
saat sıfırlama problemı benımde basıma geldı.marşa bastıktan sonra gostergeler tekrar kapanıp acılıyordu ve saat sıfırlanıyordu birde hata kodu cıkıyordu sorun akünün yeterınce şarj olmamasından dolayı tekrar şarj ettırdım sorun çözüldü...aküne bi baktır.
-
17 Mart 2016, 13:50
Motor soğukken gaz vermeden çalışmıyor bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu motorda gaz vererek çalıştırmak iyi değil. Motor 0 sayılır acaba sorun akünün yeterince şarj almaması olabilirmi ? Rölanti ayarı normal sabit 1500 devirde
-
17 Mart 2016, 14:03
arizona adlı üyeden alıntı
saat sıfırlama problemı benımde basıma geldı.marşa bastıktan sonra gostergeler tekrar kapanıp acılıyordu ve saat sıfırlanıyordu birde hata kodu cıkıyordu sorun akünün yeterınce şarj olmamasından dolayı tekrar şarj ettırdım sorun çözüldü...aküne bi baktır.
teşekkürler, en kisa surede baktiracagim.
-
17 Mart 2016, 18:45
debriyaj çekili yokuş aşağı stop eden arkadaşların sayısını bilemicem baya fazla kişi şikayet ediyordu, kaza geçirende olmuştu, bende tehlike atlattım ama bir buçuk sene sonra çözdüler sorunu, o güne kadar çokta zarar ettiler hem itibar hem değişmedikleri parça kalmadı stoptan dolayı, sonuç 2015 sonuna doğru güncelleme geldi yaptırdım kurtuldum, şimdi ne yapsam stop etmiyor, 2. güncelleme yeni attırdım konuşmak erken.
-
17 Mart 2016, 20:54
Arkadaşlar motorum birinci viteste kalkış esnasında titreme yapıyor bu sorun sadece bende mi var? Motor henüz 30 km de..Siz yeni aldığınızda titreme oldumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (2 üye ve 40 misafir)