Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı Bulgar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum ruhsat çıkaracağım da şu sigorta fiyatları neden bu kadar yüksek en düşük anadolu 1595 lira fiyat çıkarıyorlar. Biliyorsunuz 15 günü geçerse cezası var bunun motoru 7350 aldık bu gidişle 9500 tl ye çıkacak bize. Sigorta yaptırdıktan sonra motoru satmayı düşünmeye başladım bu saçma fiyat politikası yüzünden. Yaş 20 bu arada ilk motor değil 3. motorum fakat diğerlerini 1 seneden fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir indirim de söz konusu değil. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir sigorta varmı ?
    Demir sigortayı bir arayın derim.Kooperatif sigortasıymış.Bana da 800-1200tl arası çıkıyordu diğer sigortalar.Buradan 440tl fiyat alıp yaptırdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Arkadaşlar bizim ön far ampulü H4 müydü? Philips Diamond vision sipariş edicem.Arabamda da kullanıyorum aynısını(H7 olanını).Renk olarak memnunum.Alttaki ufak lambaları değiştirdim.Onlar t10muş.arabamda yedek t10lar vardı mavi onları taktım hoş oldu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Rica etsem telefon numarasını alabilirmiyim

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Bulgar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica etsem telefon numarasını alabilirmiyim
    Özel mj ile atıyorum
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Bir kaç Motorda sıkıntı olabilir allah yapısı değil sonuçta serviste gerçekten usta varsa sorunu gidermesi önemli. bisiklet tamircileri onıda geçtik lastik tamiri yapanlar motor servisi oldu

Akhelmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Biraz ara verdim
    Merhaba, İstanbul içi arka çamurluğu ( hugger ) kullanmayıp satmak isteyen varmıdır ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Akhelmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, İstanbul içi arka çamurluğu ( hugger ) kullanmayıp satmak isteyen varmıdır ?
    http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-p...0%C3%A7amurluk
    Bu parça satılıyor zaten. Çok da pahalı değil. Kimsenin motorunun orjinal parçasını bu fiyattan çok da ucuza satacağını sanmam.

Akhelmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Biraz ara verdim
    Yenisi hiç bir bayide yok şu an, 20 küsür sadece çamurluk, çamurluk içi demir ve kapaklarla beraber 60-70 TL , dışarıdan birde kargo verip almak istemiyorum

Mopus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750x
    Alıntı quattromeb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım yanlış anladın beni... motosiklete laf ettirmeyen arkadaşların genel yargısı bu şekilde onu demeye çalıştım canını sıktıysam özür dilerim... motosiklet olur olmaz yerlerde stop ediyo kendine dikkat et...

ustam hangi ciddi sıkıntı çözülmüş acaba... ben de bu sayfayı başından beri takip ediyorum... gözümden kaçmış olabilir o nedenle soruyorum... motorun stop etmesi ve kazaya yol açması problemini geçtim onu çözemeyecekler belli ki... onun dışında hangi sorun çözülmüş acaba söyleyebilir misin... hala motosiklette sıkıntı yok serviste sıkıntı var diyebilecek insanlar da var vallahi helal olsun...
    Mesajdada bahsettim. Gösterge ve disk meselesi çözüldü. Motosiklette sorunları bilerek aldığımıda söyldim. Stop etme sorunu yazılımdan sonra 2 defa yaşandı. (yazılımdan önce sorun yoksa o işi çözmüş oldukları anlamına gelmezmi ?) Derdim Öncesinde yoktu sonra başladığını dile getirip eskiye dönmesi ya da her ne yapılacaksa onun yapılması. Forumda neler okudun bilemiyorum ama ben okuduklarım ve karşılaştıklarımla doğru orantıda şeyler yaşadım. Bu arada senin motorda pulsarmı? sen neler yaşadın? neler düzelmiyo? Merak ettiğim için soruyorum bunları. Hani bizde bilelim başka neler yaşanılabilir.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    arkadaşlar saat sıfırlanma sorunu yaşayan var mı?
    beykurt, gelebek ve _kaan_ bunu beğendiler.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demir sigortayı bir arayın derim.Kooperatif sigortasıymış.Bana da 800-1200tl arası çıkıyordu diğer sigortalar.Buradan 440tl fiyat alıp yaptırdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Arkadaşlar bizim ön far ampulü H4 müydü? Philips Diamond vision sipariş edicem.Arabamda da kullanıyorum aynısını(H7 olanını).Renk olarak memnunum.Alttaki ufak lambaları değiştirdim.Onlar t10muş.arabamda yedek t10lar vardı mavi onları taktım hoş oldu.
    evet h4 bizim pulsar ampülleri.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özel mj ile atıyorum
    Eyvallah da dediğim gibi Dilbaz sigortaya 1400 TL karşılığında yaptırdım en düşük buydu maleaef

Selcuk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 - Pulsar 200 NS - Cbf 1000 FA (2012)
    Mayis 2015 de ilk motorum sifir ybr ye 275 lira sigorta odedim 3 ay sonra Agustos 2015 de pulsara Demir sigortadan 115 liraya sigorta yaptirdim.
    Bugun sigorta yaptigim yere isim dustu neyse fiyatlar dusmeyecek dedi kaskoyla sigortanin birlesme ihtimalinin de olmadigini soyledi..
    Durumlar cok kotu fena halde rant donuyor alin terimiz emegimiz bu paralar haketmeyen birilerinin cebine gidiyor ve bizler de affedersiniz koyun olup gudulmeye devam edecegiz..
    Olayin en aci tarafida bu olsa gerek..
    YZFR25R6 bunu beğendi.

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Ben 320 ye dün yaptırdım hemen acele etmemek gerekiyor aynı günde ayni sigorta sirketleri her sorgulamada farklı fiyat çıktı 1200 tl den 290 a kadar düştüler ama ben 320 e fiyat verince yaptırmıştım 1 günde bukadar fark ediyorsa 1 hafta araştırmak lazım resmen kazıklıyorlar

Biz boşuna 1400 verdik o zaman 1 hafta sürem vardı henüz ama sigortacılar fiyat düşmez dediği için bu fiyattan yaptırdık mecbur

Motosikleti
    2016 Bajaj Pulsar NS200
    Alıntı Banruly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kronik sıkıntıdan kastınız motorun hareket etmediği zamanlarda stop etmesiyse düzeltilmiş olabilir zaten yazılımsal bir sıkıntı diyorlardı yanılmıyorsam. Hayırlı olsun bu arada motorunuz. Resim eklerseniz çok mutlu oluruz
    Yokuş aşağı giderken debriyaja basınca stop etmesi olarak bahsedilen sorun yok. Hatta şu ana kadar hiç bir sorun yok. İlk bakıma bile gelemedim daha çok fırsatım olmuyor kullanmaya. Mesajınıza da ancak cevap veriyorum ama kısa zaman içinde fotoğrafını çekip eklemeye çalışacağım.

arizona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar saat sıfırlanma sorunu yaşayan var mı?

saat sıfırlama problemı benımde basıma geldı.marşa bastıktan sonra gostergeler tekrar kapanıp acılıyordu ve saat sıfırlanıyordu birde hata kodu cıkıyordu sorun akünün yeterınce şarj olmamasından dolayı tekrar şarj ettırdım sorun çözüldü...aküne bi baktır.

Motor soğukken gaz vermeden çalışmıyor bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu motorda gaz vererek çalıştırmak iyi değil. Motor 0 sayılır acaba sorun akünün yeterince şarj almaması olabilirmi ? Rölanti ayarı normal sabit 1500 devirde

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı arizona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat sıfırlama problemı benımde basıma geldı.marşa bastıktan sonra gostergeler tekrar kapanıp acılıyordu ve saat sıfırlanıyordu birde hata kodu cıkıyordu sorun akünün yeterınce şarj olmamasından dolayı tekrar şarj ettırdım sorun çözüldü...aküne bi baktır.
    teşekkürler, en kisa surede baktiracagim.

Motosikleti
    Benelli TnT 25
    debriyaj çekili yokuş aşağı stop eden arkadaşların sayısını bilemicem baya fazla kişi şikayet ediyordu, kaza geçirende olmuştu, bende tehlike atlattım ama bir buçuk sene sonra çözdüler sorunu, o güne kadar çokta zarar ettiler hem itibar hem değişmedikleri parça kalmadı stoptan dolayı, sonuç 2015 sonuna doğru güncelleme geldi yaptırdım kurtuldum, şimdi ne yapsam stop etmiyor, 2. güncelleme yeni attırdım konuşmak erken.

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar motorum birinci viteste kalkış esnasında titreme yapıyor bu sorun sadece bende mi var? Motor henüz 30 km de..Siz yeni aldığınızda titreme oldumu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (2 üye ve 40 misafir)