Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    Alıntı irfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Distributorun 1 yılı geçmesine rağmen halen sürekli tekrar eden benzer sorunları teknik bir sorun olmasına rağmen net olarak çözememesi müşterilerine karşı büyük ayıptır.. Nihayetinde garanti kapsamı içinde bu tip olaylar meydana geliyor ise bunlar ayıplı maldır.

Pulsar sahiplerinin ikinci el alım satımlarında sahip oldukları motosikletlerinde bu foruma konu olan bu tip giderilemeyen sorunlardan kaynaklı değer kaybı yaşama ihtimali çok yüksek..
    motorda sıkıntı yok çünkü müşteri acemi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym fiddle 2012-pulsar 200ns-dominar400
    yazılım öncesi ve sonrası izlenimlerimi söyledim. bu acemi muhabbetinden de sıkıldım. motorda büyük bir sorun olucak ve sırf bu acemi diye ilgilenilmiyecek mi. başıma ne geldiyse yazıyorum. acemi olmam motorun gidişatından anlamayacağım anlamına gelmez.
    Alıntı quattromeb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorda sıkıntı yok çünkü müşteri acemi...
    Mengu16, matrix506xx, Mopus ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

fero. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar bende dün aldım motorumu
    faster57, kdiner, SAZMAN ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Bulgar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsarı alalı henüz 1 hafta oldu antalya mega motordan aldım 7350 TL 2015 model. Alma sebebim hem 1000 TL indirimli olması ve siz formdaki kullanıcıların yorumlarının etkili olması. Pulsarı almadan önce cbr 250'm vardı onu satıpta aldım fakat ne kadar büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Özetle daha 0 km gelen motorda sol gidonda bir oynama var sanki çatlak var gibi. Diskler çizik, Malzeme kalitesi beklediğimden de kötü siyah rengi olmaması sebebiyle siyah beyaz olan modelini aldım üzerinde stickerler berbat çin malı gibi. Yağ kartelinde sağ kısmında yağ filtresinin olduğu yerde sızıntı veya terleme tam çözemedim bir kaçak olduğuna eminim. Yani arkadaşlar motor daha 60 km de yani bu kadar saçma bir ürün göndermelerini aklım almıyor, ya kardeşim şu motoru göndermeden bir vidalarını adam akıllı sıkın kontrollerini yapın işim gücüm yok benmi uğraşacağım bunlarla bedavayamı alıyoruz bu motorları ? 60 km de beni motordan soğutan bajaj'a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bu kadar kalite yerlerde olur, pcx almayan aklıma yanayım başkada birşey söyleyemiyorum. Amaç asla markayı kötülemek değil tamamen başıma gelen saçma sorunlardan dert yakınıyorum. Bari istanbul avrupa yakasında adam akıllı bir servis varsa söyleyin de orada vidalarını bir güzel sıktırtayım umarım daha sonrasında başım ağrımaz iyi sürüşler.
    Geçmiş olsun...Bunda normal bu şeyler...sorsan kullanıcıclarına F/p motoru derler....
    The Power of The Dreams.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    [IMG][/IMG]
    436 km gidebildim stop etmeye baslayınca 200 metre daha gidip benzin aldım 3 kere stop etti
    Benzinin lt si 4.30 tl
    Toplam 10.5 lt yakıt aldı
    45.15 tl tuttu
    Km de 0.10350757
    Km de 10 kurus yakmis oldum çıkan sonuca göre benzin fiyatlari degiskenlik gosterdiginden lt,km olarak baz alsak daha dogru olur 10.5 ile 436.2 km yol katetdim

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    aranızda alarm taktıran var mı 200ns' e ? sele altında sensör için hiç yer yok..

Motosikleti
    2.4 ile 2.5 lt araliginda yakit tuketimim olmus cikan sonuca gore

Motosikleti
    royalstar 1300
    Merhabalar bende yeni yazılım yüklettirdim ve aynı sorun bende de var. motor gitmiyor ve her vitesde bağırıyor sanki. bu yeni yazılım böyle bir sorun yaratacaksa neden yüklüyorlar. onuda çok merak ediyorum.
    merhabalar yeni yazılımlarda bir çok müşterimizin motoruna yazılım yükledik problem yok yanlış yazılım veya başka bir arıza olabilme durumu var sanırım kontrol etirmenizde fayda var

Bugün plaka taktık ruhsat çıkardık. ruhsat:190 plaka:14 dosya pembe:1,5 sigorta:323 (yaş34,konya,ergo). eskiden ek1 adında yeşil bi form doldurtturuluyordu şimdi vazgeçilmiş gerek yokmuş biz doldurttuk gitti 7 tl. plaka çıkarma süresi faturadan sonra 3 ay benim son 7günüm kalmıştı. faydalı olur diye paylaşmak istedim motorum 600 km de kesinlikle bir japon değil ancak çinli de değil orta şeker güzel bir motor verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.
    beykurt bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı faster57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar yeni yazılımlarda bir çok müşterimizin motoruna yazılım yükledik problem yok yanlış yazılım veya başka bir arıza olabilme durumu var sanırım kontrol etirmenizde fayda var
    Bende bakimda guncellemeyi dusunuyordum fakat bir sure beklemeyi tercih edicem anlasilan ufak tefek sorunlar cikabiliyor hala basima extra bi sorun daha ciksin istemiyorum
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Mopus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750x
    yazılım öncesi ve sonrası izlenimlerimi söyledim. bu acemi muhabbetinden de sıkıldım. motorda büyük bir sorun olucak ve sırf bu acemi diye ilgilenilmiyecek mi. başıma ne geldiyse yazıyorum. acemi olmam motorun gidişatından anlamayacağım anlamına gelmez.
    Debriyaj maneti sonuna kadar çekikken stop etmesi acemilikle alakalıysa bizim eller ya kusurlu ya da manetteki kavrama olayı yazılımdan sonra gelişti takılma sen hocam. Vatandaş tek tekerle 10 km gidenlerden belliki. Oda ön tekerle tabi amacımız benzer durumlar söz konusu ise çözüm bulması, dile getirilmesi. Açık konuşmak gerekirse yaşadığım sıkıntıları daha evvelde okumuş, çoğununda çözüme ulaşmış olduğunu görerek tercih ettim markayı. Beklentim yüksek değil fakat bahsettiğimiz sorunların çözümüde mümkün. Zaten ben para verip hali hazırda kullanıyorum bu aleti. İyi kötü diye yorum yapmayıp yaşadığımız sorunu çözme amaçlı yazıyorum. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Can06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200ns
    Hayırlı olsun yorumların bir çoğunu okudum genel anlamda motordan değil servisten şikayet var. Bugün 2016 kırmızı siyah aldım resim yükleyemedim siteye. Manavgattan aldım antalya merkeze kadar 70 km sürdüm şu anlık hiç bir sukıntı yok inşallahda olmaz
    faster57 ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum ruhsat çıkaracağım da şu sigorta fiyatları neden bu kadar yüksek en düşük anadolu 1595 lira fiyat çıkarıyorlar. Biliyorsunuz 15 günü geçerse cezası var bunun motoru 7350 aldık bu gidişle 9500 tl ye çıkacak bize. Sigorta yaptırdıktan sonra motoru satmayı düşünmeye başladım bu saçma fiyat politikası yüzünden. Yaş 20 bu arada ilk motor değil 3. motorum fakat diğerlerini 1 seneden fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir indirim de söz konusu değil. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir sigorta varmı ?

Motosikleti
    Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum ruhsat çıkaracağım da şu sigorta fiyatları neden bu kadar yüksek en düşük anadolu 1595 lira fiyat çıkarıyorlar. Biliyorsunuz 15 günü geçerse cezası var bunun motoru 7350 aldık bu gidişle 9500 tl ye çıkacak bize. Sigorta yaptırdıktan sonra motoru satmayı düşünmeye başladım bu saçma fiyat politikası yüzünden. Yaş 20 bu arada ilk motor değil 3. motorum fakat diğerlerini 1 seneden fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir indirim de söz konusu değil. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir sigorta varmı ?
    Dilbaz sigortayi ara ordan demir sigortadan sorgu yaptir 3 kisiye yaptirdik 708 750 790 tuttu bi sormanda fayda var
    beykurt bunu beğendi.

Sabah olunca birde oradan fiyat alayım da dün demir sigortadan fiyat almıştım 2127 çıktı ama birde dilbaz sigortadan arattırayım teşekkür ederim.

bursada oturan bi bajaj 200 ns li arkadaş varsa tanışıp konuşmak ve izin verirse bi tur atmak isterim pcxim satıldı bajaj düşünüyorum ama kararsızım

Motosikleti
    Sabah olunca birde oradan fiyat alayım da dün demir sigortadan fiyat almıştım 2127 çıktı ama birde dilbaz sigortadan arattırayım teşekkür ederim.
    Demirden o kadar cikti ise yine ayni cikar kaza yada sigortan bitti ise daha onceden yenilemediysen cezali olarak oduyorsun bundan dolayi cikmistir okadar yuksek yoksa suanda en uygunu demir sigorta baktin yuksek anne yada babanin uzerine devret noterden 120 tl tutuyor sonra onlara fiyat al daha ucuz cikacaktir

Motosikleti
    2014 ybr esd
    bulgar,motorun hayırlı olsun.sen mi gidip aldın antalyadan yoksa kargoylamı,nasıl ,neyle geldi?fiyat ne tuttu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:20 ----------

Alıntı fero. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende dün aldım motorumu
    http://i.hizliresim.com/21nbB2.jpg
    fero,hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:23 ----------

Alıntı Can06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yorumların bir çoğunu okudum genel anlamda motordan değil servisten şikayet var. Bugün 2016 kırmızı siyah aldım resim yükleyemedim siteye. Manavgattan aldım antalya merkeze kadar 70 km sürdüm şu anlık hiç bir sukıntı yok inşallahda olmaz
    can,hayırlı olsun,güle güle kullan

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demirden o kadar cikti ise yine ayni cikar kaza yada sigortan bitti ise daha onceden yenilemediysen cezali olarak oduyorsun bundan dolayi cikmistir okadar yuksek yoksa suanda en uygunu demir sigorta baktin yuksek anne yada babanin uzerine devret noterden 120 tl tutuyor sonra onlara fiyat al daha ucuz cikacaktir
    Hayır herhangi bir cezam yok bu kadar yüksek çıkmasını bende anlayamadım. Elimde ruhsat ve plaka yok sadece motoru aldığım yerden fatura var bu fatura ile noterden motoru devretmek mümkünmü ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

Actros1
    Motoru alanya mega motordan aldım. 7350 TL hesaplarına eft yolu ile gönderdim. Onlar aynı gün motoru otobüs yolu ile gönderdiler sabah da ben aldım otogardan. 150 TL kadar nakliye tuttu sadece gerekli tüm evreklar içinde geliyor.

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    hacım yanlış anladın beni... motosiklete laf ettirmeyen arkadaşların genel yargısı bu şekilde onu demeye çalıştım canını sıktıysam özür dilerim... motosiklet olur olmaz yerlerde stop ediyo kendine dikkat et...

Alıntı Mopus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyaj maneti sonuna kadar çekikken stop etmesi acemilikle alakalıysa bizim eller ya kusurlu ya da manetteki kavrama olayı yazılımdan sonra gelişti takılma sen hocam. Vatandaş tek tekerle 10 km gidenlerden belliki. Oda ön tekerle tabi amacımız benzer durumlar söz konusu ise çözüm bulması, dile getirilmesi. Açık konuşmak gerekirse yaşadığım sıkıntıları daha evvelde okumuş, çoğununda çözüme ulaşmış olduğunu görerek tercih ettim markayı. Beklentim yüksek değil fakat bahsettiğimiz sorunların çözümüde mümkün. Zaten ben para verip hali hazırda kullanıyorum bu aleti. İyi kötü diye yorum yapmayıp yaşadığımız sorunu çözme amaçlı yazıyorum. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    ustam hangi ciddi sıkıntı çözülmüş acaba... ben de bu sayfayı başından beri takip ediyorum... gözümden kaçmış olabilir o nedenle soruyorum... motorun stop etmesi ve kazaya yol açması problemini geçtim onu çözemeyecekler belli ki... onun dışında hangi sorun çözülmüş acaba söyleyebilir misin... hala motosiklette sıkıntı yok serviste sıkıntı var diyebilecek insanlar da var vallahi helal olsun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)