Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2016, 11:15
beykurt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar geçen gün motoru çalıştırdım tam kalkacakken istop etti.Aldığımdan beri 1 hafta oldu her seferinde bir istop ettirme vakası yaşıyorum kalkarken
Fakat bu istop edişinde saat sıfırlandı.Servisteki arkadaş saati ayarlarken bastığı düğmeleri gördüm fakat ben beceremedim ayarlamasını.Saati nasıl ayarlıyoruz anlatabilir misiniz? sağdaki düğmeye basıyorum ayarlanabilir kilometreler arası değişim yapıyor.soldaki düğmeye basıyorum bir hareket yok.uzun mu basıcaz ikili mi basıcaz nasıl basıcaz da bu saati ayarlayacagız bir yardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Yazılımı sormadım.Öğlen arayıp sorayım.500 bakıma gideceğim şuan 200kmdeyim.gidince sorarım diye sormamıştım.Fakat yazılım yüklenmesi lazım.çok düzensiz çalışıyor rolantideyken.bir de nedense seke seke gidiyor motor sanki ön tekerlekte ufak bi bombe varmış gibi.at biniyor hissi uyandırıyor :D
motorun düzensiz çalışması ve o seke seke gitme olayı bende de var ama sekme olayı çok düşük devirlerde oluyor yani normal gibi.düzensiz çalımasınıda yazılıma bağlıyorum motor stop etmesin diye galiba ve daha çok soğukken yapıyor.kaldırırken stop etme olayı bende hiç olmadı galiba bira debriyaja alışmak gerekiyor gibi.
saati bir kere ayarladım yanlış hatırlamıyorsam önce trip 2 ye geliyorsun sol yuşla sonra sağ ve sol tuşa basılı tutup (uzunca bir süre olabilir)sonra rakamlar yanıp sönmeye başlıyor sol tuşla rakamları değiştirip ayarlıyorsun haa bide öğelen önce ve sonra formu var onuda ayarla 24 saat dilimi değil yani.tekrar söylüyorum bir kere ayarladım atladığım yada unuttuğum yerler olabilir afffola
yazılım yüklemeyi sorunca yazarsan sviniriz...iyi fomlar
Reklamlar
-
07 Mart 2016, 11:15
Arkadaşlar geçen gün motoru çalıştırdım tam kalkacakken istop etti.Aldığımdan beri 1 hafta oldu her seferinde bir istop ettirme vakası yaşıyorum kalkarken
Fakat bu istop edişinde saat sıfırlandı.Servisteki arkadaş saati ayarlarken bastığı düğmeleri gördüm fakat ben beceremedim ayarlamasını.Saati nasıl ayarlıyoruz anlatabilir misiniz? sağdaki düğmeye basıyorum ayarlanabilir kilometreler arası değişim yapıyor.soldaki düğmeye basıyorum bir hareket yok.uzun mu basıcaz ikili mi basıcaz nasıl basıcaz da bu saati ayarlayacagız bir yardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Yazılımı sormadım.Öğlen arayıp sorayım.500 bakıma gideceğim şuan 200kmdeyim.gidince sorarım diye sormamıştım.Fakat yazılım yüklenmesi lazım.çok düzensiz çalışıyor rolantideyken.bir de nedense seke seke gidiyor motor sanki ön tekerlekte ufak bi bombe varmış gibi.at biniyor hissi uyandırıyor :D
Yavru ceylan gibi kaçar seke,seke çaydan geçer
Lastik havaların fazla ise ondanda yapıyor olabilir tek kişi kullanıyorsan öne 25 arkaya 28 iki kişi kullanıyorsan öene 26 arkaya 30 psı hava bas bazı benzinliklerin havalarıda bozuk oluyor geçen öne hava basayım dedim 18 psı gösterdi 26 bastım yolda giderken motor tuhaflaştı başka istasyonda baktım 37 psı olmuş düzelttim hemen ama yazılımla düşük devirlerde motor sektiriyor aragaz atıyor eger normal yolda giderken sekme olayın varsa havadandır bi kontrol et
-
07 Mart 2016, 11:29
saat ayarı için kontağı çevir ama çalıştırma, trip 1 yap iki düğmeye aynı anda bas saat yanıp sönecektir, soldaki düğme ile saati sağdaki ile dakikayı ayarla, ayarladıktan sonra iki düğmeye aynı anda bas işlem tamamdır.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
07 Mart 2016, 12:12
Saat konusunda yazan herkese teşekkürler.Şimdi ikinci soruma gelelim :D Disk kilidi düşünüyorum alarmlı.Piyasada bolca bulunan(daha önce de kullandığım) http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/motosiklet-disk-kilidi-alarmli-alasimli-celik-ve-cinko-105db-P30582416 kilidi alsam arka koltuk altına alet çantasını çıkarınca sığar mı?Top case kullanmıyorum.Sevmiyorum da görünüşünü.Disk kilidi kullanıp arka tarafa sığdıran var ise yardımcı olabilir mi?
-
07 Mart 2016, 23:17
kdiner adlı üyeden alıntı
zemin düz motor düz ise bu oran ideal bir sıkıntı yapmana gerek yok.
aynen düz bir yerde baktım. teşekkür ederim içim rahatladı.
-
07 Mart 2016, 23:49
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar;
PULSAR NS 200 piyasaya girdiği günden beri gönüllerin markası olmuştur. Şu anda mevcut fiyatı ile bu ürünümüz fiyat/performans değerlendirmesinde önde değil, açık ara önde bir modelimizdir. Fiyatın bu seviyede kalması da tamamen global alınan bir karar ve verilen destek sebebiyledir.
2016 yılının ilk ayı verilerine göre 2016 yılında da PULSAR NS 200 ürününe sahip olan motorsever sayısında 2015 yılına göre tam 2,58 katı artış vardır. Şu anda bazı bayilerimizde mart ayı olmasına karşın tekrar stoklarımız bitmiştir.
Sizlere hep açık olmaya çalıştım. Amacımız nedir? Bajaj olarak Türkiye’de belki de ilk defa bu segmentte yüksek kalitede ve ulaşılabilir bir fiyatta size ürün sunmak istedik. Başarılı da olduk. Yüzlerce teşekkür mesajı alıyoruz. Ulaşılabilir fiyat aralığında kalmaya çalışacağız. Özellikle şunu da gözlemliyoruz, 125-150 cc aralığından ve özellikle commuter segmentinden bu segmente büyük bir geçiş var. Büyük bir memnun müşteri kitlesi oluştu. Bu memnuniyet de bizi çok mutlu ediyor.
Eğer motorsever arkadaşlarımız PULSAR NS 200 ürüne sahip olamazlar ise gene pulsar ailesinden 150 serisini beğeninize sunduk. Özellikle PULSAR NS 150 serisi fiyatı ve performansı ile öne çıkıyor. Sürücü kurslarının tercih ettiği çok özel bir modelimiz diyebilirim.
Niçin bunları açıkladım?
Bu ürünümüz fiyatı ile bazı tereddütler oluşturduğunu görüyorum. Forumda sayfalarca yorumlara bakıldığında önemli ve kronik hiçbir sorunun olmadığını rahatlıkla görebiliriz. Bugün 150 bin km.’ye ulaşan arkadaşlarımız var. Yüksek kalite, ulaşılabilir fiyat. Parolamız bu.
Bu vesile ile hayırlı günler dilerim.
Saygılarımla…
iyi hoş güzel ama piyasaya sürerken ki hatalardan ders alınmamış gözüküyor. Kapora verdik söz verilen tarihte motosiklet yok. Nisana termin veren bayiler var. Havran bayiden motosiklet bekliyorum.
selamlar
-
08 Mart 2016, 01:02
metzeller lasertec ile pirelli diablo rosso II arasında 200 lira fark vark. değer mi ya pulsar için rosso II almaya?
-
08 Mart 2016, 01:32
Jemand adlı üyeden alıntı
değer mi ya pulsar için rosso II almaya?
Hayır. Metzeler gayet iyi.
-
08 Mart 2016, 01:45
Stop etme probleminin hala çözülmediğini söyleyenler var, kaza yapan kemikleri kırılmış adam var, nasıl kronik önemli bir sorun yok diyebiliyorsunuz...
-
08 Mart 2016, 02:26
slyman_b adlı üyeden alıntı
Stop etme probleminin hala çözülmediğini söyleyenler var, kaza yapan kemikleri kırılmış adam var, nasıl kronik önemli bir sorun yok diyebiliyorsunuz...
Çünkü dilin kemiği yok. çünkü fanatiklik var. çünkü herkesin yavrusu şahan gibi. çünkü benim malımı kötülüyorsun algısı var. çünkü 8900 tl ye fiyatı çıkardıkları zaman dolar yükseldi böyle oldu 6 ay sonra fiyat düşürdükleri zamanda biz kullanıcılarımız düşünüyoruz mavalı var tabi 8900 tl den alan vatandaşın kaybı önemli değil var oğlu var yani.
bu makinayı çok araştırıp fiyat politikası ve arkasındaki distirübütöre güvenmediğim için vazgeçmiştim. sonrasında başka bir marka makina aldım şimdi fanatik olsam aldığım makina on numara demem lazım ama bu yanlış olur çünkü daha çok tanımıyorum makinayı.
hiç bir alet insandan önemli değil bu mantıkta olabilirsek daha iyi fikirler verebiliriz...
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
08 Mart 2016, 09:33
arkadaslar selam,
ybr satildi ve pulsar dun alindi. karasu dan kullanarak geldim motoru yakit olsun performans olsun beni cok mutlu etti.
lastikler fabrikadan gelenler oldugu icin yolda 1-2 kere aman aman dedim ve lastikleri degistirmenib sart oldugunu anladim.
ayni sekilde benim telefon tutucu da almam gerekiyor ama bizim motorlarda onu takabilecek yer yok ki
sizlerden lastik ve telefon tutucu onerisi bekliyorum.
hayirli gunler
edit: orta sehpa onerisi de yapabilir misiniz.
-
08 Mart 2016, 10:09
slyman_b adlı üyeden alıntı
bektanist adlı üyeden alıntı
Çünkü dilin kemiği yok. çünkü fanatiklik var. çünkü herkesin yavrusu şahan gibi. çünkü benim malımı kötülüyorsun algısı var. çünkü 8900 tl ye fiyatı çıkardıkları zaman dolar yükseldi böyle oldu 6 ay sonra fiyat düşürdükleri zamanda biz kullanıcılarımız düşünüyoruz mavalı var tabi 8900 tl den alan vatandaşın kaybı önemli değil var oğlu var yani.
bu makinayı çok araştırıp fiyat politikası ve arkasındaki distirübütöre güvenmediğim için vazgeçmiştim. sonrasında başka bir marka makina aldım şimdi fanatik olsam aldığım makina on numara demem lazım ama bu yanlış olur çünkü daha çok tanımıyorum makinayı.
hiç bir alet insandan önemli değil bu mantıkta olabilirsek daha iyi fikirler verebiliriz...
kronik sorunu yok beyler yapmayın lütfen... kaza yapan arkadaşlar motor kullanmayı bilmiyo... tam stop edecekken debriyaja basabilenler, tam hoplayacakken dengeyi sağlayabilenlerse motosiklet profu mübarek... haksızlık etmeyin hacılar makinada sıkıntı yok... kullananlar acemi...
-
08 Mart 2016, 10:19
At sahibine göre kişner.Kronik sorun denen şey büyük çoğunlukta görülen bir sorundur.Böyle bir sorun olsa herkes aynı şeyden dert yanardı.Kronik sorun olarak belki zayıf ihtimal olarak nitelendirebileceğimiz stop etme sorunu olabilirdi 2014 modellerde .fakat bu sorun da 2015'de azaldı ve 2016 modellerde iyice seyrekleşti.Buna bile kronik diyemeyiz.Sorun elbet olur ama bu genelleştirilemez.Her modelde sorun olabilir.Makina bu sonuçta.Sorun olduğunda düzeltiliyor mu düzeltilemiyor mu bu önemli.
-
08 Mart 2016, 10:57
Selam dostlar bende pulsar ailesine yeni katıldım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
-
08 Mart 2016, 11:01
tugibjk adlı üyeden alıntı
Selam dostlar bende pulsar ailesine yeni katıldım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı uğurlu olsun...
-
08 Mart 2016, 11:03
BurakMakar adlı üyeden alıntı
arkadaslar selam,
ybr satildi ve pulsar dun alindi. karasu dan kullanarak geldim motoru yakit olsun performans olsun beni cok mutlu etti.
lastikler fabrikadan gelenler oldugu icin yolda 1-2 kere aman aman dedim ve lastikleri degistirmenib sart oldugunu anladim.
ayni sekilde benim telefon tutucu da almam gerekiyor ama bizim motorlarda onu takabilecek yer yok ki
sizlerden lastik ve telefon tutucu onerisi bekliyorum.
hayirli gunler
edit: orta sehpa onerisi de yapabilir misiniz.
hayırlı olsun, allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin,
maddi duruma göre ve kullanacağınız yol şartına göre lastik değişir
rosso, michelin daha çok asfalt için kullanabilirsiniz
metzeller i iyi diyorlar kullananlarda memnun,
ben bridgestone kullanıyorum iyi havada memnun değilim ama ıslak ve soğuk havada gayet başarılı hele hele soğuk havada muhteşem,
sava ları da güzel diyorlar ama bilmiyorum.
telefon tutucu için aynadan aynaya bir aparat yapabilirsiniz,
orta sehpa sıfır motorla geliyor ama bu 2016 model olanlarda takılı gelmediği için en kısa zamanda servis zaten size orta sehpayı verecek, ayriyeten ücret ödemenize gerek yok.
Orkidor61
-
08 Mart 2016, 11:03
At sahibine göre kişner.Kronik sorun denen şey büyük çoğunlukta görülen bir sorundur.Böyle bir sorun olsa herkes aynı şeyden dert yanardı.Kronik sorun olarak belki zayıf ihtimal olarak nitelendirebileceğimiz stop etme sorunu olabilirdi 2014 modellerde .fakat bu sorun da 2015'de azaldı ve 2016 modellerde iyice seyrekleşti.Buna bile kronik diyemeyiz.Sorun elbet olur ama bu genelleştirilemez.Her modelde sorun olabilir.Makina bu sonuçta.Sorun olduğunda düzeltiliyor mu düzeltilemiyor mu bu önemli.
düzeltilmiyor hacım...
-
08 Mart 2016, 11:15
ben 2014 kasım ayından beri kullanıyorum, sadece sabahleyin ısıtmadan rampa aşağı inerken sapacağım yöne geldiğimde debriyaj ve fren yapınca stop ediyordu, yazılımdan sonra bu olay da ortadan kalktı, belki motordan motora fark olabilir ama bende bu sorun yok, yolda giderken zaten bir sıkıntım yoktu, motordan da kaynaklanabilir kullanıcıdan da buna bir şey diyemem çoğu arkadaşım da da bu stop etme yok.
-
08 Mart 2016, 11:29
Benim 2016 modelde her sabah önce 50 metre bir yokuş çıkıyorum garajın orda.Sonra 100 metre hafif bir rampa iniyorum sağa dönüyorum.Herhangi bir stop etme yaşamadım.Sadece bir kere garajda garip şekilde stop edip saat sıfırladı.
-
08 Mart 2016, 16:13
bektanist adlı üyeden alıntı
rx3 evo stop etme var sizler ne yaptınız veya servisleriniz bu duruma çare bulabildi mi bir bilgi vermeniz mümkün mü, kendi başlığınızda da bu stop etme ne durumda nedir ne değildir bilgi verin de alacak olanlar fikir edinsinler.
Orkidor61
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)