Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Şubat 2016, 15:14
matrix506xx adlı üyeden alıntı
200 lük motorların arasına yeni bir hintli kardeşimiz katılıyor
https://m.youtube.com/watch?v=K7LpaeUmJWU
Çift eksoz- kaliteli lastikler- ABS
Fiyat 9300
Haziran 2016 da gelebilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Yorumlarınızı daha da açıklayıcı şekilde anlatırsanız sevinirim
1 öncedeki motoruma diye titreşimi fazla demişsiniz çinliler gibi mi bu konuda bir kaç motor örnek verebilir misiniz?
2 yağ kaçırma ne derecede ne kadar yağ kaçırıyor?
3 kesik kesik gaz yeme olayını servise danıştınız mı?
4 stop etme olayından bahsetmişiniz kışın çok soğuk havalarda motor ısıtmadan stop ediyor muydu?
Cevaplarsanız sevinirim
İyi forumlar
1 titreşim yine aynı motor üzerinden konuştum pulsar 200 ns 2 aynı motor arasındaki fark olarak
2 yağ kaçırma contaların olduğu yerden var bakımda halledicez
3 kesik kesik gaz yeme olayını istanbulda sormadığım servis kalmadı ve hepsinden aldığım yanıt aaaa o da neee ilk defa duyduk kirli benzindir o dediler ( ilk motorumdaki arıza ile ilgilide birçok servis ilk defa duyduk demişti sanki ilk defa bana denk geliyormuş gibi )uzun zamandır yapmıyor ilk başlarda çok yapıyordu
4 stop etme olayı bende 2 motorda olmadı ne motor sogukken ne debriyajı cekince bende kendi tabirimle beyin resetlemesi oluyor ve hemen çalışmıyordu akü arzası diyorlar fakat birçok videoda göstergeye kod gelirken marş yapınca çalışıyordu bende hiç olmuyordu 5 dakka bekleyip çalıştırıyordum
Reklamlar
-
28 Şubat 2016, 16:33
ayzek adlı üyeden alıntı
1 titreşim yine aynı motor üzerinden konuştum pulsar 200 ns 2 aynı motor arasındaki fark olarak
2 yağ kaçırma contaların olduğu yerden var bakımda halledicez
3 kesik kesik gaz yeme olayını istanbulda sormadığım servis kalmadı ve hepsinden aldığım yanıt aaaa o da neee ilk defa duyduk kirli benzindir o dediler ( ilk motorumdaki arıza ile ilgilide birçok servis ilk defa duyduk demişti sanki ilk defa bana denk geliyormuş gibi )uzun zamandır yapmıyor ilk başlarda çok yapıyordu
4 stop etme olayı bende 2 motorda olmadı ne motor sogukken ne debriyajı cekince bende kendi tabirimle beyin resetlemesi oluyor ve hemen çalışmıyordu akü arzası diyorlar fakat birçok videoda göstergeye kod gelirken marş yapınca çalışıyordu bende hiç olmuyordu 5 dakka bekleyip çalıştırıyordum
5 dk beklemek büyük eziyet servisiniz ilgilenmesi gerek
Kesik kesik gaz yeme olayı servisin ilgilenmemesi büyük bir ihmal
Yağ kaçırma olayı için dize şunu tavsiye edebilirim bende %100 işe yaradı
Eski arabam şanzıman yağ kaçırıyordu yağın kaçırdığı yeri buldum şanzımanda
Sonra gittim sıvı conta ve şanzıman yağı aldım ustaya durumu anlattım şurasını açıp sıvı contayı sürüp kapatıcaksın dedim tam 1 gün kuruması lazım sonra şanzıman yağını koydu
Şanzıman hiç yağ kaçırmadı (benim şanzımanda kaçıran yer conta vida yeri değildi yan kapaktı
O yüzden conta vida yerleri için kesin net konuşamam benim yüzey kapaktı %100 işe yaradı
-
28 Şubat 2016, 17:11
Sordum haziranda gelecekmiş fuara getirmişler bi arada güzel duruyor yapılı bir motor olmuş egzostu biraz uzun geldi bana birde yağ ve hava sogutmalymis
Lastik işinide metzeller lazertech alicam 550 tl yarın sipariş veriyorum
-
28 Şubat 2016, 18:28
irfun adlı üyeden alıntı
Selam herkese fuardayim şuan lastik bakıyorum sava mc32 375 diyorlar Michlean de 575 tl pilot street. Metzeller göremedim. Mc32 ler yeterli gelirmi yoksa paraya kıyıp pilot street mi alayım
Motoru aldigim gunden beri michelin ile kullaniyorum ve gecen gece izmirde saganak yagis vardi 3 saate yakin yagdi simdi ben aliagada calisiyorum izmir merkeze donerken bardaktan bosalircasina derler ya o sekilde yagiyordu yolu gormuyorum sisten allahtan vizor pinlocklu da oradan kurtardik neyse lastikler freneajda guven verdi durduk kalktik kazasiz belasiz geldik ama michelin 800 kusur fiyati var takma dahil sava kullanan herkes cok memnun kalkip rosso alan adam da bu ziftli parlak asfaltta sacmalik zaten.
Bana kalirsa ilk sirada metzeller ikinci savayi dusun.
Bu arada izmirde bulunan arkadaslarla zamanlari olursa yuz yuze de gorusmek isterim bu civarda olan pulsarcilar benmle irtibata gecerse memnun olurum.
Hadi selametle...
-
28 Şubat 2016, 23:46
Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve çarşamba günü itibariyle bende pulsarımı teslim aldım.2014te İlk parti sonrası 2. Partiyi bekleyip, teslimat sorunundan ötürü kaporamı alıp x max almıştım. X maximi satıp vitesli kullanmaya karar verip düşük cc olması dolayısıyla pulsarımı aldım. Daha evvel eş dost vasıtasıyla mahalle arasında manuel motor kullandığımdan pulsarı Kartal'dan Bostancı'ya getirmek biraz tedirgin etmişti beni. Manuel acemisi olmama rağmen oldukça rahat şekilde kazadan beladan uzak iş yerime geldim. (Arabamda manuel olduğu için prensibin de aynı olması, yalnızca el ve ayağın yer değiştirmesinden ötürü Muhtemelen) forumu takip etmemden ötürü kronik sorunlardan kısmende olsa haberdardım. Bayideki sorumluyada yeni modeldeki sıkıntıların durumunu sordum. 2016nın iyileştirildiğini, stop etme sorunu, selenin sertliği, lastiklerin yumuşaması ve akünün değişimiyle çözüldüğünü söyledi. Çok uzatmadan acemi gözüyle olan biteni söyleyeyim. Manuel'e yeni geçmeme rağmen çok keyif aldım. Vites geçişlerinde o acemi ayakla dahil sıkıntı yaşamadım. Gaz tepkisini beğendim ( ki rodaj da olduğu için 6000i geçmemem gerektiğini söylediler) fakat acemi debriyajı meselesinden ötürü kavşaklarda durup vitesi 1 E düşürüp tekrar kalkarken stop etme durumum oldu. Ardından marşa basıp 2. Kez tekrar stop edip gösterge gitti ve saat sıfırladı. Bunu durumu 3 kez yaşadım. Ama bunun dışında herhangi bi sorun yok diyebilirim. (Amatörce tabi) Fiyatına göre oldukça tatmin edici bi motor olduğunu düşünüyorum. Kullandıkça yaşayıp göreceğiz. Rabbim hepimizi kazadan beladan korusun inşallah.
-
28 Şubat 2016, 23:53
irfun adlı üyeden alıntı
Sordum haziranda gelecekmiş fuara getirmişler bi arada güzel duruyor yapılı bir motor olmuş egzostu biraz uzun geldi bana birde yağ ve hava sogutmalymis
Lastik işinide metzeller lazertech alicam 550 tl yarın sipariş veriyorum
türkiye ye abs li model gelecek diyorlar doğru mu?
siz olsaydınız apache 200 mü yoksa pulsar 200ns i mi tercih ederdiniz motor almamış olsaydınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
-
28 Şubat 2016, 23:57
Arkadaşlar forumda yeniyim konu açtım fakat admin kontrolünden sonra açılcakmış 1 gün civarı oldu açılmadı.. Şöyle söyliyim. Yaklaşım 5 6 bin tl civarı bütçem var rtr 150 ve ybr yi eledim yedek parça pahalı olduğu için cbf desek senelerdir aynı motor görünüş sıfır 4. Olaral pulsar çıktı işte fakat asıl konu ne yapmalıyım, SİZ OLSAYDINIZ SIFIR BAJAJ PULSAR 150NS Mİ ALIRDINIZ? YOKSA 2. El 200NS mi. Bir türlü karar veremiyorum hocam. NOT:yorumlarınız benim için çok önemli
-
29 Şubat 2016, 01:00
M.mahmudoglu adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar forumda yeniyim konu açtım fakat admin kontrolünden sonra açılcakmış 1 gün civarı oldu açılmadı.. Şöyle söyliyim. Yaklaşım 5 6 bin tl civarı bütçem var rtr 150 ve ybr yi eledim yedek parça pahalı olduğu için cbf desek senelerdir aynı motor görünüş sıfır 4. Olaral pulsar çıktı işte fakat asıl konu ne yapmalıyım, SİZ OLSAYDINIZ SIFIR BAJAJ PULSAR 150NS Mİ ALIRDINIZ? YOKSA 2. El 200NS mi. Bir türlü karar veremiyorum hocam. NOT:yorumlarınız benim için çok önemli
bende senin gibi kararsızım bir de tvs apache nin 200 modeli geldi iyice kararsız kaldım bütçen yetiyorsa sıfır öneririm
-
29 Şubat 2016, 13:30
-
29 Şubat 2016, 14:18
M.mahmudoglu adlı üyeden alıntı
bence pulsar 200 al bende satıyorum topcase siz 7500 e veririm canta demiri gidon yükseltme koltuklar jel tur camı elcik koruma vs var siyah 15500 lerde falan . motor güzel 2015 model .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
29 Şubat 2016, 16:35
Arkadaşlar konuşulduysa kusura bakmayın ama ben rastlayamadım. Malum 2016 model pulsar 200 ns ler çıktı. inceleyebilen oldu mu. 2014 den 2015 geçerken yanılmıyorsam sele konforu biraz iyileştirilmiş bi de orta sehpa eklenmişti sanırım. 2016 larda da bu gibi değişiklikler var mı yoksa 2015 modellerin aynısı mı?
-
29 Şubat 2016, 19:57
arkadaşlar motoruma arka çanta taktırmak istiyorum. bir yere sordum çanta demiri 150 çanta 200 toplam 350 diyor fiyata sizce fiyat uygun mu?
-
29 Şubat 2016, 21:47
Nerde yaşadığına bağlı istanbulda 110tl çanta demimiri sanırsam çanta için bir bir cevap veremem çantasına göre fiyat değişir
-
01 Mart 2016, 01:13
-
01 Mart 2016, 01:35
Arkadaşlar maluum siteye ilan koydum ama motorum acil satmam gerekiyor. km si çok düşük. Zerre sorunu yok. Sadece güzel havalarda biniyorum o yüzden az km li bir motor. Keşandan antalya ya taşınıyorum. Diyaliz hastasıyım ve iki kalçam protez. O kadar yol benim durumdaki biri için eziyetten öte çok riskli. Sanırım bir ay içinde taşınıcam. Satılmazsa taşımanın bir yolunu arıycam. Antalya da 250 scooter kullanıcam. Artık bacağımı motorun üzerinden atmak zorlayıcı oluyor.
ilan no: 276877591
-
01 Mart 2016, 06:50
darkmooneyes adlı üyeden alıntı
2016 modellerin ruhsattaki ilk muayene tarihlerini merak ettim yazarmısınız?
2016 model ilk seri gelen motorumun ilk muayene geçerlilik süresi 15-01-2019
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------
Banruly adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konuşulduysa kusura bakmayın ama ben rastlayamadım. Malum 2016 model pulsar 200 ns ler çıktı. inceleyebilen oldu mu. 2014 den 2015 geçerken yanılmıyorsam sele konforu biraz iyileştirilmiş bi de orta sehpa eklenmişti sanırım. 2016 larda da bu gibi değişiklikler var mı yoksa 2015 modellerin aynısı mı?
2016 modeli aldım kullanıyorum diğerlerini kullanmadığım için birebir karşılaştırma yapamam ama görsel olarak dışardan gözüken ufak bir naked spor yazısı ve bir arkadaşın belirttiği o öndeki camın şeffaflaştırılmış olması(eskileri bilmiyorum tam). Fakat yan koruma demirleri ve orta ayaklık henüz gelmediği için motorları teslim aldık onları bir 10 gün kadar sonra teslim alıcaz. Fazlası yok eksiği var gibi şimdilik ama benim şansıma mıdır bilmiyorum kronik hiç bir sıkıntı gözükmüyor. Düzeltilmiş olabilir. Bu arada sele yumuşaklığı gayet iyi 2015 ile fark var mı bilmiyorum.
-
01 Mart 2016, 09:46
kozan adlı üyeden alıntı
2016 model ilk seri gelen motorumun ilk muayene geçerlilik süresi 15-01-2019
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------
2016 modeli aldım kullanıyorum diğerlerini kullanmadığım için birebir karşılaştırma yapamam ama görsel olarak dışardan gözüken ufak bir naked spor yazısı ve bir arkadaşın belirttiği o öndeki camın şeffaflaştırılmış olması(eskileri bilmiyorum tam). Fakat yan koruma demirleri ve orta ayaklık henüz gelmediği için motorları teslim aldık onları bir 10 gün kadar sonra teslim alıcaz. Fazlası yok eksiği var gibi şimdilik
ama benim şansıma mıdır bilmiyorum kronik hiç bir sıkıntı gözükmüyor. Düzeltilmiş olabilir. Bu arada sele yumuşaklığı gayet iyi 2015 ile fark var mı bilmiyorum.
Kronik sıkıntıdan kastınız motorun hareket etmediği zamanlarda stop etmesiyse düzeltilmiş olabilir zaten yazılımsal bir sıkıntı diyorlardı yanılmıyorsam. Hayırlı olsun bu arada motorunuz. Resim eklerseniz çok mutlu oluruz
-
01 Mart 2016, 12:05
selamlar lastiklerim geldi michelin pilot steert aldım. metzeller de ölçüler tutmadı. 550 tlye geldi bana. asıl sorun lastikleri nerede taktırmalıyım. ve motorun arkasında nasıl taşıyacağım. daha önce yapan arkadaşlardan öneri bekliyorum teşekkürler.
-
01 Mart 2016, 12:10
irfun adlı üyeden alıntı
selamlar lastiklerim geldi michelin pilot steert aldım. metzeller de ölçüler tutmadı. 550 tlye geldi bana. asıl sorun lastikleri nerede taktırmalıyım. ve motorun arkasında nasıl taşıyacağım. daha önce yapan arkadaşlardan öneri bekliyorum teşekkürler.
oktay motorda lastik değişimi ve balans yapılıyor diye biliyorum ama tam emin değilim, servisleri bir arayın olmadı onlar sizi yönlendirir. lastikleri boynunuzdan geçirin, her iki lastiği de belinize geçirmiş vaziyette veya topcase çanta varsa oraya güzel bir şekilde bağlayın o şekil de götürebilirsiniz.
-
01 Mart 2016, 12:55
belime geçirmek biraz tehlikeli olabilir çantamda yok henüz arkaya bağlayabilir miyim. bilmiyorum. olmadı önce lastiği götüreceğim. sonra motorla gideceğim. kabataşta buz motor var oraya sordum. 60 tl dedi yakın banada belki motorun arkasına bağlaya bilirem öyle götürürüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)