Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2016, 10:28
u2rylmz adlı üyeden alıntı
hocam çanta demirini nereden aldın acaba ?
çanta demirini servisten aldım, çoğu serviste olması lazım yıldız markadır, kadıköy bajaj servisi baymoto ile irtibata geçerseniz size gönderim yaparlar veya bursa da serviste bulabilirsiniz araştırmanızda fayda var.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
25 Şubat 2016, 10:41
Sabah motor soğukken kalkışta stop ettirince yeniden çalıştırırken yine çok zor çalıştı. Saat resetledi ve "dt8 25" hata kodu çıktı.
-
25 Şubat 2016, 11:01
serkany adlı üyeden alıntı
herifin biri atıp tutuyomuş, ben halepte bin arşın uzağa atladım diye, nasrettin hoca da atla da görelim demiş..
sallayann adam: burda olmaz ben halep'te atlarım demiş,
NAsrettin hocada da halep ordaysa arsin burda demiş..
Arkadaşın motorun deposunu yeterli seviyede doldurur,yanına bir arkadaşını daha alır cep telefonun kamerasını açar uygun bir yerden video çekimine başlatır motoru yavaşça TUTARAK yavaş yavaş açıyı artırarak yatırır nerde istop edildiği görülür sonra haklıysa bu çektiği video yu paylaşır bu iş atla deve değil ki Sonra bu açıyı(stop etme açısı) burda paylaşırsın bizde deriz ki vay bir kişi geldi olaya bilimsel sayısal veriler ile yaklaştı diye saygı duyarız yada en azından ben saygı duyarım..HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA..
Profiline mühendisim diye yazmışsın tüm mühendisliklerin temel ilkelerinden deney gözlemi en iyi senin bilmen lazım...
130 ile giderken motor yatırmış stop etmişte refleksi çok iyiymiş he yavrum he he bende şu helikopterden helikoptere atlarken jarşör değiştiren kim diye merak ediyordum..Sonunda buldum senin arkadaşmış...
YAnlış anlaşılmasın 130 ile giderken stop etmez demiyorum ,denge sensötü hatasız demiyorum kul yapısı sonuçta motorda bir avuç civata..
Bana komik gelen 130 ile giderken refleksi iyiymiş , anında marş debriyaj yapıyormuş...
Profilinde müh yazmışın şimdi motoru ısıt (şartlar eşit olsun) Elin elcikte olsun elcikten kaldırıp motoru çalıştır, o motoru gaz ile 7-8 bin devire çıkart kaç saniye geçiyor, Sonra o geçen saniyede müh isen zaten alabileceği yolu hesap edersin..Sonra bu işin ne kadar mantıklı olduğunu düşünürsün..Arkadaşına mı fizik bilimi ne mi inanırsın orası da sana kalmış artık..
Neyse arkadaşına helikopterden helikoptere atlayışında başarılar dilerim...
Yanlış anlaşılmasın benim itirazım motor ve arızalara değil,olabilir..inanmadığım kısım 130 Km ile yaptım dediği abuk hareketleredir,
ustam resmen fanatiklik yapıyorsun... sadece sen değil pek çok arkadaşımız kendi kullandığı marka üzerine fanatiklik yapıyor... bir başka markaya geçtiğinde ise fanatiklik durumu o markada devam ediyor...
bilimsel verilerle konuşmak kullanıcının işi değildir... motorun stop etme olayı da bir iddia olmaktan çıkmış satıcı tarafından da kabul edilmiş bir GERÇEKTİR artık... yani kaç kişide olduğu önemli değildir... ne kadar benzin kaldığı da önemli değildir... bu motosiklet hareket halindeyken STOP EDEREK CAN GÜVENLİĞİNİ RİSKE ATMAKTADIR... bu nedenle NORMAL ŞARTLARDA satıcının kendisi bu sorunun düzeltildiği gerçeğini ispatlamakla yükümlüdür... bunu da bilimsel verilere dayandırmalıdır... bir arkadaşımız ölümden döndü açın okuyun o sayfaları herkes klavye başından salladı durdu... yok toplatılması lazım... yok satılmaması lazım... ülkemizde insan hayatı ucuz olduğu için adamlar parasına bakıyorlar... tekrar ediyorum stop ettiğini ispatlama yükümlülüğü kullanıcıda değildir... stop etme probleminin çözüldüğünü ispatlamak SATICININ görevidir... hala takip ediyorum çözüldü desinler de pulsar alayım diye ama sizin gibi motosikleti ölümüne savunan insanlar olduğu sürece satıcı da umursamayacaktır...
-
25 Şubat 2016, 14:52
quattromeb adlı üyeden alıntı
ustam resmen fanatiklik yapıyorsun... sadece sen değil pek çok arkadaşımız kendi kullandığı marka üzerine fanatiklik yapıyor... bir başka markaya geçtiğinde ise fanatiklik durumu o markada devam ediyor...
bilimsel verilerle konuşmak kullanıcının işi değildir... motorun stop etme olayı da bir iddia olmaktan çıkmış satıcı tarafından da kabul edilmiş bir GERÇEKTİR artık... yani kaç kişide olduğu önemli değildir... ne kadar benzin kaldığı da önemli değildir... bu motosiklet hareket halindeyken STOP EDEREK CAN GÜVENLİĞİNİ RİSKE ATMAKTADIR... bu nedenle NORMAL ŞARTLARDA satıcının kendisi bu sorunun düzeltildiği gerçeğini ispatlamakla yükümlüdür... bunu da bilimsel verilere dayandırmalıdır... bir arkadaşımız ölümden döndü açın okuyun o sayfaları herkes klavye başından salladı durdu... yok toplatılması lazım... yok satılmaması lazım... ülkemizde insan hayatı ucuz olduğu için adamlar parasına bakıyorlar... tekrar ediyorum stop ettiğini ispatlama yükümlülüğü kullanıcıda değildir... stop etme probleminin çözüldüğünü ispatlamak SATICININ görevidir... hala takip ediyorum çözüldü desinler de pulsar alayım diye ama sizin gibi motosikleti ölümüne savunan insanlar olduğu sürece satıcı da umursamayacaktır...
Yokuş aşagı inerken debiryajı basınca rolantide duramayıp istop etme sorunu nu konuşmuyoruz...
Okumadan yazmışsın ben denge sensörü olayına dedim...
Esas fanatikliği sen yapmışsın okumadan direk beni yargılamış yetinmemiş infazıda yapmışsın...
Esas senin gibi FANATİKLER olduğu müttetçede bu üreticiler kendini geliştirmez...
Sorunlar çözülmez
Vicdan yoksunu arkadaşım tamamen yargısız infazı yapıyorsun bari şu sonuç cümleme baksaydın ""yanlış anlaşılmasın benim itirazım motor ve arızalara değil,olabilir..inanmadığım kısım 130 Km ile yaptım dediği abuk hareketleredir,""
-
25 Şubat 2016, 15:47
eyvallah hocam, gereksiz saçma tartışmalar arasında 2-3 bilgi almaya çalışıyoruz işte. selamlar
-
25 Şubat 2016, 18:04
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sabah motor soğukken kalkışta stop ettirince yeniden çalıştırırken yine çok zor çalıştı. Saat resetledi ve "dt8 25" hata kodu çıktı.
Sendeki sorun bende olan sorun beyin kendi stop ediyo senden kaynakli degil zaten sonrasinda zor calisiyor aku ile ozellikle konjektoru muhakkak degis devam ederse beyne kadar yuru sorunu coz sonra benim gibi kendini takla atarken bulma dikkat et..
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
25 Şubat 2016, 21:56
serkany adlı üyeden alıntı
Yokuş aşagı inerken debiryajı basınca rolantide duramayıp istop etme sorunu nu konuşmuyoruz...
Okumadan yazmışsın ben denge sensörü olayına dedim...
Esas fanatikliği sen yapmışsın okumadan direk beni yargılamış yetinmemiş infazıda yapmışsın...
Esas senin gibi FANATİKLER olduğu müttetçede bu üreticiler kendini geliştirmez...
Sorunlar çözülmez
Vicdan yoksunu arkadaşım tamamen yargısız infazı yapıyorsun bari şu sonuç cümleme baksaydın ""yanlış anlaşılmasın benim itirazım motor ve arızalara değil,olabilir..inanmadığım kısım 130 Km ile yaptım dediği abuk hareketleredir,""
Motor sıcakken de yokuş aşağıya debriyaj basarken stop ediyor mu?
-
25 Şubat 2016, 22:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-pulsar-200-7.350tl-kampanyanin-krali-0-km-bayiden-220096745/detay
adamlar sıfır 2015 model i 7.350TL den satarken 2. elini biz nasıl satıcaz ??? 8.300TL ye perakende satış adı altında almışken nabıyım bedava mı vereyim!!!
-
25 Şubat 2016, 23:01
msthack adlı üyeden alıntı
Bak o daha kötü işte stop etmesin diye ilk çalıştırıldığında o devirlere çıkmak motorun ciğerlerini sökmektir net.
Yokuş aşşağı olmasına gerek yok motor tam ısınmadan ki rölantide en az 3 dakikadır bu,yola çıkılıp 100 metre ilerlemeden debriyaj çekilip fren yapılırsa stop ediyor, hafif bi aragaz vererekte bunu önüne geçilebiliyo. Ben daha stop ettiremedim doğru söylüyorum
marşa basıp sigaramı yakıyorum bitene kadar ısınmış oluyo motor,öneririm bu tekniği
Dediğin 3dk beklemeyi yazında yapıyor musun?
Bu arada 3dk da ne kadar yakıt tüketiyor beklemede?
Motoru aldığım zaman 5dk kısa mesafeli yolum var ev iş arası motor ısınsın diye 3dk hergün bekleyeceksek işimiz iş valla
-
25 Şubat 2016, 23:05
darkmooneyes adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-pulsar-200-7.350tl-kampanyanin-krali-0-km-bayiden-220096745/detay
adamlar sıfır 2015 model i 7.350TL den satarken 2. elini biz nasıl satıcaz ??? 8.300TL ye perakende satış adı altında almışken nabıyım bedava mı vereyim!!!
Bu konu hakkında konuştuk zamanında kimse takmadı o bizden bağımsız falan fıstık muhabbetleri rekabet kurulu başkanı patronumun eşidir bir ara bil hassa bu konuyu çıtlatayım ezici rekabete giriyor ve 2 elde kullanıcılar mağdur gerekeni yaparlar diye düşünüyorum..
-
26 Şubat 2016, 00:05
ayzek adlı üyeden alıntı
Sendeki sorun bende olan sorun beyin kendi stop ediyo senden kaynakli degil zaten sonrasinda zor calisiyor aku ile ozellikle konjektoru muhakkak degis devam ederse beyne kadar yuru sorunu coz sonra benim gibi kendini takla atarken bulma dikkat et..
Cumartesi öğleden sonra konuşucam servisle bu konu hakkında.
-
26 Şubat 2016, 02:31
ayzek adlı üyeden alıntı
Bu konu hakkında konuştuk zamanında kimse takmadı o bizden bağımsız falan fıstık muhabbetleri rekabet kurulu başkanı patronumun eşidir bir ara bil hassa bu konuyu çıtlatayım ezici rekabete giriyor ve 2 elde kullanıcılar mağdur gerekeni yaparlar diye düşünüyorum..
madur da olur enayide keşke performans yakıt kaliteyi bıraksaydımda ekim ayında 8.300 e pulsar alacağıma cbr125 alsaydım 8.600 e şuan 3.500 km de 7.500 e satamıyorum 2. elini niye sıfırı 7.350! ama cbr alsaydım hem yatırım yapardım hemde elimden kolay çıkarırdım salak yerinede düşmezdim. 8.600 dü şimdi 10.600 oldu. kur yükseldi bizim motorlar düştü fiyat olarak. alırken iyide satarken böyleyse torunlarıma miras bırakıyım abi çok saçma ya
-
26 Şubat 2016, 09:15
matrix506xx adlı üyeden alıntı
Evet, 25 km yol gittikten sonra bile olabiliyor(ki başıma geldi, kask kameramdan çektiğim vidyosu da duruyordu sanırım). Her zaman olmuyor, 20seferden 1 seferinde oluyor mesela, ama olunca sıkıntı. Her vites düşürürken ara gaz vererek olmasınınn önüne geçiyorum, hem vitesler de rahat geçiyor ara gaz vererek geçirince.
-
26 Şubat 2016, 09:40
maktama adlı üyeden alıntı
Evet, 25 km yol gittikten sonra bile olabiliyor(ki başıma geldi, kask kameramdan çektiğim vidyosu da duruyordu sanırım). Her zaman olmuyor, 20seferden 1 seferinde oluyor mesela, ama olunca sıkıntı. Her vites düşürürken ara gaz vererek olmasınınn önüne geçiyorum, hem vitesler de rahat geçiyor ara gaz vererek geçirince.
Arkadasim 8900 e aldi banka kredisi ile motor 12 kusure geldi o kismi hesaba katmasak 8900 uzerinden yurusek 8900 e motoru aldi 3 gun sonra 8300 den motor satmaya basladilar 3 gunde 600 tl zarar simdi motoru 2900 lerde satmak istese 7300 e sifiri var adamin satabilecegi rakam 2 elde 6000,6500 tas catlasin direk 2500,3000 tl zararda millet urun alir kar eder biz urun aldik zarar ediyoruz satarken iteledikleri yetmemis gibi birde boyle yapiyorlar 2 eli oldurup adamlar cukkasina bakiyor ne kadar motor satarsam okadar iyi millet ikinci el almasin sifir alsin ben kazanayim modundalar
-
26 Şubat 2016, 09:58
matrix506xx adlı üyeden alıntı
Matrix benim kisi 600 Km civarında evden çıkınca yokuş aşagı yokuş aşağı epey denedim ama daha henüz hiç yokuş aşağı inerken debriyajı çektiğimde motor ne sıcakken nede soguken stop etmedi. Lakin bende de şöyle bir sıkıntı var, ışıkta durdun motoru kaldıracaksın tak istop edip beyini sıfırlıyor(Saat sıfırlanıyor) Acip sinir bozucu ama her ışıkta durduğumda yapmıyor , veya evden çıkacağım ayaklıktan indirdim tam hareket edeceğim tak stop ediyor saat sıfırlanmış..Bu olay soguk ken çok yapıyor ama ısınınca oranı çok azalıyor..
-
26 Şubat 2016, 11:14
darkmooneyes adlı üyeden alıntı
madur da olur enayide keşke performans yakıt kaliteyi bıraksaydımda ekim ayında 8.300 e pulsar alacağıma cbr125 alsaydım 8.600 e şuan 3.500 km de 7.500 e satamıyorum 2. elini niye sıfırı 7.350! ama cbr alsaydım hem yatırım yapardım hemde elimden kolay çıkarırdım salak yerinede düşmezdim. 8.600 dü şimdi 10.600 oldu. kur yükseldi bizim motorlar düştü fiyat olarak. alırken iyide satarken böyleyse torunlarıma miras bırakıyım abi çok saçma ya
ayzek adlı üyeden alıntı
Arkadasim 8900 e aldi banka kredisi ile motor 12 kusure geldi o kismi hesaba katmasak 8900 uzerinden yurusek 8900 e motoru aldi 3 gun sonra 8300 den motor satmaya basladilar 3 gunde 600 tl zarar simdi motoru 2900 lerde satmak istese 7300 e sifiri var adamin satabilecegi rakam 2 elde 6000,6500 tas catlasin direk 2500,3000 tl zararda millet urun alir kar eder biz urun aldik zarar ediyoruz satarken iteledikleri yetmemis gibi birde boyle yapiyorlar 2 eli oldurup adamlar cukkasina bakiyor ne kadar motor satarsam okadar iyi millet ikinci el almasin sifir alsin ben kazanayim modundalar
Ah be dostum keşke şu motorun tüm kullanıcıları sizin gibi bilinçli olsa ve toplanıp hep birlikte hakkınızı arasanız. Herkes "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetinde. Ne zaman motorlarını satma zamanı gelecek o zaman bireysel isyanlar başlar...
7350tl ye sıfır pulsar kampanyasının bir kereye mahsus stok eritme kampanyası olmadığı da ispatlandı. Neredeyse 4-5 aydır bu kampanya var. Bu gidişle de yıllarca sürecek gibi. O bayiden 7350tlye motor alanlar akıllı diğer pahalı alanlar resmen saf yerine konmuş oluyor.
Pulsarı çok yakından takip ediyorum çünkü yakın bir arkadaşıma fiyat/performans ürünü diye öve öve pulsar200ns aldırdım. Şuanda tavsiye ettiğime bin pişmanım. Hala motorun gidişine ve performansına lafım yok ama böyle saçma bir fiyat politikası olamaz arkadaş, olmamalı...
Bakıyorumda 7350 ile 8200 arasında yüzde 11 lik bir fiyat farkı var. Sıfır satılan bir motorun farklı yetkili bayiilerde yüzde 11 farkla satılmasının mantığını halen anlamıyorum, anlayamıyorum.
İnşallah bu duruma bir önlem alınır da 2. elde yüksek fiyattan alan arkadaşların mağduriyetleri giderilir, fazla zarar etmezler...
-
26 Şubat 2016, 11:35
abi müthiş kar ediyor bu bayiler,lafa gelincede 50-100tl kar ediyoz diyolar.kazın ayağı öyle değilmiş
-
26 Şubat 2016, 12:09
Rekabet kurulu başkanı abimizle görüştüm aynen aktarıyorum..
Abi merhabalar sana bir konuda akıl danışıcaktım şimdi biz motosiklet almıştık furkanla kendimize 2015 model 8.900 tl den furkan aldıktan 3 gün sonra bayiler bu motoru 8.290 tl den satmaya başladı burada 600 tl zarar ettik fakat önemli olan nokta aynı motoru antalyada 7.300 tl den satan bayiler var bu durumda biz motoru satmak istesek 7.300 tl aynı model motorun sıfırı olduğu için bizim motorun değeri 2 ci elde 6000 tl lere kadar düştü biz bunu dile getirdik ama kimse oralı olmadı rekabet kurulunda bunun la ilgili yaptırımımız olabilirmi? 2500 - 3000 tl zarara uğratıldık 2'ci elde.Neticede 2'ci elde bir pazar değeri vardı ve bu uygulamayla pazar değerini öldürdüler kullanıcı olarak bireyşel şikayet edebilirmiyiz yaptırımımız olabilirmi abi saygılar..
Taner merhaba hiç bir şey yapamazsınız .Böyle bir şey olsa bile bu rekabet kurulunun değil tüketici mahkemelerinin görevi ama kanımca onlarda birşey yapamazlar gibi geliyor.Çünkü serbest piyasa rıza ile almışsınız .Uğraşsanızda bundan bir şey çıkmaz diye düşünüyorum.Sevgiler Can'ım.
Tamam abi sagolasın ama burada belki 10-15 bin kullanıcı mağdur edildi bu satış politikasından genel olarak sana danışmak istedim satmak isteyenler mağdur edildi fikrini almak istedim teşekkürler abi saygılar..
Sağol Can'ım tüketici mahkemesi konusunda isterseniz bu işlerden anlayan bir avukata danışabilirsiniz.Bu benim konum olmadığı için burada yanılabilirim.Ama rekabet kurulu buna bakmaz, bu tür şeyler görevine girmez.Kendine iyi bak.Sevgiler..
Bu durumdada pek yapabileceğimiz yol yok gibi tüketici mahkemesiyle birde görüşmek lazım bu durumu..
-
26 Şubat 2016, 12:23
Şuan fuar da 2016 fiyatlarını bilen varmı ? Fuar sonrası zam gelecek diye diye atladık hemen kapora da verdik iyi mi yaptık görücez bakalım hayırlısı.
-
26 Şubat 2016, 12:32
Fiyat olayına fazla takılmayın,muadil kıyaslama var,döviz artışı var,fanatiklik var,arz talep var,var da var.Üstte yazdığı gibi serbest piyasa.Döviz artışı olunca anında yansır,sonra ani bi kararla kampanya yapılır.Şans işi.Bu tarz değişiklikleri iyi takip etmek lâzım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)