Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Şubat 2016, 04:15
msthack adlı üyeden alıntı
İşte bu araç veya motor farketmiyo karbüratörlü bi kerede kesmez stop etmez yani ama enjeksiyon bi kerede kesip yığar yerine aracı,motoru.
Mator viteste yürür halde hiç stop etmediki bugüne kadar sadece yokuş aşşağı inerken debriyaj çekilirse stop ediyor.
Daha stop ettiremedim ben ama
Hadi gel beraber beyin fırtınası yapalım😆😆😆😆
Motor soğukken 6 bin sevir sabit 1dk yapsak motor stop etnez diye düşünüyorum hemen ısınır
Bir zamanlar mazdam varken soğuk kış havalarında 0 derecenin altında özellikle 3500-4000 devir 1dk motoru ısırıyordum motor stop etmiyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------
Bu arada motor soğukken yokuş aşağıya debriyaj yaparken stop ediyor muydu?
Reklamlar
-
22 Şubat 2016, 10:00
-
22 Şubat 2016, 10:20
kdiner adlı üyeden alıntı
bol bol C vitaminine yüklen çoğu ekipmanlar bile yetersiz kalıyor bellirli bir süreden sonra dün aklım sende kaldı valla naptı ne etti diye neyseki kazasız belasız gidip geldin
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
22 Şubat 2016, 10:34
Merhabalar arkadaşlar,
Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında motorumu satmıştım. Şimdilerde havaların iyiden iyiye toparlaması ile birlikte, benim içimdeki motor sürme duygusu da ateşlendi bayağı.
Kendimi sezonluk sürücü olarak nitelendiriyorum. Bu neden ile uygun fiyatlı, 200-300 CC arası motorlar bana cazip gelmekte. Bajaj Pulsar'ın da bu konuda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.
Pulsar 200 NS ile uzun yol yapan arkadaşlara sormak istiyorum ;
Motor stabil bir şekilde 100-110 KM hız ile gidebiliyor mu? Bu belirttiğim hızlarda, uzun yol yakıt verileriniz ortalama nedir?
Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.
-
22 Şubat 2016, 10:40
Deltaeagle adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar,
Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında motorumu satmıştım. Şimdilerde havaların iyiden iyiye toparlaması ile birlikte, benim içimdeki motor sürme duygusu da ateşlendi bayağı.
Kendimi sezonluk sürücü olarak nitelendiriyorum. Bu neden ile uygun fiyatlı, 200-300 CC arası motorlar bana cazip gelmekte. Bajaj Pulsar'ın da bu konuda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.
Pulsar 200 NS ile uzun yol yapan arkadaşlara sormak istiyorum ;
Motor stabil bir şekilde 100-110 KM hız ile gidebiliyor mu? Bu belirttiğim hızlarda, uzun yol yakıt verileriniz ortalama nedir?
Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.
uzun yolda genelde 100 - 110 km hızla gitmiyorum şehir içi çoğu yolda o hız aralığında sürüyorum zaten uzun yolda tapa gaz vur kırbacı vur kırbacı tapa gazda biraz içiyor
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
22 Şubat 2016, 12:32
ayzek adlı üyeden alıntı
bol bol C vitaminine yüklen çoğu ekipmanlar bile yetersiz kalıyor bellirli bir süreden sonra dün aklım sende kaldı valla naptı ne etti diye neyseki kazasız belasız gidip geldin
3-4 km kala döndüm, yolda sıkıntı yok kayma falan bile olmadı ama parmak uçlarım hala iğne batar gibi durumu var, sıcak soğuk olur da parmak uçları tuhaf olur ya hala öyle, uludağdan indim istanbul yoluna girdim pat çevirme ehliyet ruhsat kafada kask var polis amca kaskı çıkar yüzünü bir göreyim diyor tamam kaskı çıkardık kafada komple bone var onuda çıkarayım mı yok kalsın, kask kamerası var kayıt yapıyomu yapıyo amirim 7/24 yayındasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
çevirme anı.
-
22 Şubat 2016, 16:38
bugun 200ns pulsarın ilk 500km bakımını yaptık. konya bajaj servisi mustafa hocam a teşekür ederim. çok ilgilendi. tüm vidaları kontrol edildi. yağı yağ filtresi değişti. zincir bakımı yapıldı yazılım gözden geçirildi. 90tl standart ucreti ödedik. arka dişli nin 2 diş buyuğu ve küçüğünün yapılabileceği bilgisi alındı 60tl.
dikkatimi çeken bizim benzin deposu sandığımız şey tamamen kaplama asıl depo metal ve içerde kutu gibi birşey. sezona hazır hale geldik
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
son olarak hafif yokuş aşağı 148 yaptı
-
22 Şubat 2016, 17:48
7904 adlı üyeden alıntı
bugun 200ns pulsarın ilk 500km bakımını yaptık. konya bajaj servisi mustafa hocam a teşekür ederim. çok ilgilendi. tüm vidaları kontrol edildi. yağı yağ filtresi değişti. zincir bakımı yapıldı yazılım gözden geçirildi. 90tl standart ucreti ödedik. arka dişli nin 2 diş buyuğu ve küçüğünün yapılabileceği bilgisi alındı 60tl.
dikkatimi çeken bizim benzin deposu sandığımız şey tamamen kaplama asıl depo metal ve içerde kutu gibi birşey. sezona hazır hale geldik
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Yeni motorun hayırlı olsun
O kadar hız yapmaya gerek yok
Zaten yokuş aşağı 3 kmh fark ettirmişsin düz yolda rüzgara bağlı en fazla 145 yapar
Biraz tecrübe edin zamanla hızlanırsın
-
22 Şubat 2016, 17:57
7904 adlı üyeden alıntı
depo dışı plastik abs zaten, ana depo o plastiğin içinde kalıyor.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
22 Şubat 2016, 18:42
kdiner adlı üyeden alıntı
3-4 km kala döndüm, yolda sıkıntı yok kayma falan bile olmadı ama parmak uçlarım hala iğne batar gibi durumu var, sıcak soğuk olur da parmak uçları tuhaf olur ya hala öyle, ...
kdiner, sende elcikısıtma yok muydu? Şu orjinal elciğin üstüne sarılandan, ne oldu ona? Senin gibi herbiryerleri gezen adam için elcik ısıtma olmazsa olmazdır yahu.
Benim çok kez ellerimi donmaktan kurtarmıştır, bir taraf bozulduğunda düzeltene kadar daha iyi anladım ne kadar iyi iş yaptığını, çok gerekli olduğunu.
-
22 Şubat 2016, 19:01
maktama adlı üyeden alıntı
kdiner, sende elcikısıtma yok muydu? Şu orjinal elciğin üstüne sarılandan, ne oldu ona? Senin gibi herbiryerleri gezen adam için elcik ısıtma olmazsa olmazdır yahu.
Benim çok kez ellerimi donmaktan kurtarmıştır, bir taraf bozulduğunda düzeltene kadar daha iyi anladım ne kadar iyi iş yaptığını, çok gerekli olduğunu.
elçik ısıtma vardı ama söktüm, normal şehir içinde işe yaramıyor devamlı debriyaj fren yapınca parmaklar kolda oluyor ama şehir dışına çıkınca sabit gideceğin için o zaman fazla parmakları kullanmadığın için işe yarıyor. sonuçta uludağ a çıkıyorsun yollar virajlı nerdeyse parmaklarımı kullanamıyorum soğuktan, elçik ısıtma tek bir faydası vardı oda eldivenle birlikte avuç içim ateş oluyordu o derece güzeldi. parmaklar devre dışı kalıyor birde rüzgar koruyucu tarzı elçik koruma olsa bir nebzede olsa ısıtmayla iş görürdü. halledeceğim sıkıntı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
7904 adlı üyeden alıntı
45 dişli yapabiliyormuymuş bir öğrenmeniz mümkünmü, tşk ederim.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
22 Şubat 2016, 19:48
-
22 Şubat 2016, 21:12
Herkese merhaba,
2 senedir takip ettiğim keşke benimde olsa dediğim bajaj pulsarı bu gün almış bulunuyorum. Aranıza katılmak mutluluk verici İlk motosikletim bu arada. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
(2 senedir bu yazıyı yazmanın hayalini kuruyordum :D )
-
22 Şubat 2016, 21:22
xenoege adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
2 senedir takip ettiğim keşke benimde olsa dediğim bajaj pulsarı bu gün almış bulunuyorum. Aranıza katılmak mutluluk verici
İlk motosikletim bu arada. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
(2 senedir bu yazıyı yazmanın hayalini kuruyordum :D )
hayırlı olsun üstad.0km mi?
-
22 Şubat 2016, 21:25
Evet 0 km. Antalya'da Doğaner Motordan aldım.
-
22 Şubat 2016, 23:04
hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız sorunsuz ekonomik kullanmayı nasip etsin antalyada gezecek çok yer var. bende alanya mega motordan alıp konyaya gelmiştim. dişli meselesi ile ilgili bi arkadaş sormuştu ustanın söylediği arkayı 2 diş büyültüp 2 diş küçültebiliriz. şuan ihtiyac duymadım 5bin bakımda tekrar gündeme alırız değerlendiririz. bu arada motorsiklet fuarına gidiyorum altın elbiseli adam hangi gün gelecek. hızlı tren biletini de aldım fuar biletini de
-
23 Şubat 2016, 20:06
burak burk adlı üyeden alıntı
1. Si dalga geçtim ne gderken nede dururken STOP ETME OLAYI YOK.
2.fark etmişsinizdir pulsara biniyorum.
3. Bdaha espiri yapmicam
Esprinin konusunu hayat olduğu sürece bencede yapma.
-
23 Şubat 2016, 20:09
Gidon yükselticiyi de taktık rahat ettik... Şimdi aynaların bile görüş açısı genişledi...
-
23 Şubat 2016, 20:19
-
23 Şubat 2016, 21:51
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)