Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı msthack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte bu araç veya motor farketmiyo karbüratörlü bi kerede kesmez stop etmez yani ama enjeksiyon bi kerede kesip yığar yerine aracı,motoru.

Mator viteste yürür halde hiç stop etmediki bugüne kadar sadece yokuş aşşağı inerken debriyaj çekilirse stop ediyor.

Daha stop ettiremedim ben ama

Hadi gel beraber beyin fırtınası yapalım😆😆😆😆

Motor soğukken 6 bin sevir sabit 1dk yapsak motor stop etnez diye düşünüyorum hemen ısınır
    Bir zamanlar mazdam varken soğuk kış havalarında 0 derecenin altında özellikle 3500-4000 devir 1dk motoru ısırıyordum motor stop etmiyordu

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------

Bu arada motor soğukken yokuş aşağıya debriyaj yaparken stop ediyor muydu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bursa Uludağ Milli Parka ramak kala ellerim üşüdüğü için geri dönmek zorunda kaldım.

ayzek, AttilaXtreme, bumble ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    bol bol C vitaminine yüklen çoğu ekipmanlar bile yetersiz kalıyor bellirli bir süreden sonra dün aklım sende kaldı valla naptı ne etti diye neyseki kazasız belasız gidip geldin
    kdiner bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Suzuki Burgman 200 ABS
    Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında motorumu satmıştım. Şimdilerde havaların iyiden iyiye toparlaması ile birlikte, benim içimdeki motor sürme duygusu da ateşlendi bayağı.

Kendimi sezonluk sürücü olarak nitelendiriyorum. Bu neden ile uygun fiyatlı, 200-300 CC arası motorlar bana cazip gelmekte. Bajaj Pulsar'ın da bu konuda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

Pulsar 200 NS ile uzun yol yapan arkadaşlara sormak istiyorum ;

Motor stabil bir şekilde 100-110 KM hız ile gidebiliyor mu? Bu belirttiğim hızlarda, uzun yol yakıt verileriniz ortalama nedir?

Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.

Motosikleti
    Alıntı Deltaeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında motorumu satmıştım. Şimdilerde havaların iyiden iyiye toparlaması ile birlikte, benim içimdeki motor sürme duygusu da ateşlendi bayağı.

Kendimi sezonluk sürücü olarak nitelendiriyorum. Bu neden ile uygun fiyatlı, 200-300 CC arası motorlar bana cazip gelmekte. Bajaj Pulsar'ın da bu konuda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

Pulsar 200 NS ile uzun yol yapan arkadaşlara sormak istiyorum ;

Motor stabil bir şekilde 100-110 KM hız ile gidebiliyor mu? Bu belirttiğim hızlarda, uzun yol yakıt verileriniz ortalama nedir?

Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.
    uzun yolda genelde 100 - 110 km hızla gitmiyorum şehir içi çoğu yolda o hız aralığında sürüyorum zaten uzun yolda tapa gaz vur kırbacı vur kırbacı tapa gazda biraz içiyor
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bol bol C vitaminine yüklen çoğu ekipmanlar bile yetersiz kalıyor bellirli bir süreden sonra dün aklım sende kaldı valla naptı ne etti diye neyseki kazasız belasız gidip geldin
    3-4 km kala döndüm, yolda sıkıntı yok kayma falan bile olmadı ama parmak uçlarım hala iğne batar gibi durumu var, sıcak soğuk olur da parmak uçları tuhaf olur ya hala öyle, uludağdan indim istanbul yoluna girdim pat çevirme ehliyet ruhsat kafada kask var polis amca kaskı çıkar yüzünü bir göreyim diyor tamam kaskı çıkardık kafada komple bone var onuda çıkarayım mı yok kalsın, kask kamerası var kayıt yapıyomu yapıyo amirim 7/24 yayındasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

çevirme anı.
    ayzek, beykurt, matrix506xx ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

bugun 200ns pulsarın ilk 500km bakımını yaptık. konya bajaj servisi mustafa hocam a teşekür ederim. çok ilgilendi. tüm vidaları kontrol edildi. yağı yağ filtresi değişti. zincir bakımı yapıldı yazılım gözden geçirildi. 90tl standart ucreti ödedik. arka dişli nin 2 diş buyuğu ve küçüğünün yapılabileceği bilgisi alındı 60tl.
    dikkatimi çeken bizim benzin deposu sandığımız şey tamamen kaplama asıl depo metal ve içerde kutu gibi birşey. sezona hazır hale geldik

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

son olarak hafif yokuş aşağı 148 yaptı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun 200ns pulsarın ilk 500km bakımını yaptık. konya bajaj servisi mustafa hocam a teşekür ederim. çok ilgilendi. tüm vidaları kontrol edildi. yağı yağ filtresi değişti. zincir bakımı yapıldı yazılım gözden geçirildi. 90tl standart ucreti ödedik. arka dişli nin 2 diş buyuğu ve küçüğünün yapılabileceği bilgisi alındı 60tl.
    dikkatimi çeken bizim benzin deposu sandığımız şey tamamen kaplama asıl depo metal ve içerde kutu gibi birşey. sezona hazır hale geldik

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Yeni motorun hayırlı olsun

O kadar hız yapmaya gerek yok
    Zaten yokuş aşağı 3 kmh fark ettirmişsin düz yolda rüzgara bağlı en fazla 145 yapar

Biraz tecrübe edin zamanla hızlanırsın

Motosikleti

depo dışı plastik abs zaten, ana depo o plastiğin içinde kalıyor.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3-4 km kala döndüm, yolda sıkıntı yok kayma falan bile olmadı ama parmak uçlarım hala iğne batar gibi durumu var, sıcak soğuk olur da parmak uçları tuhaf olur ya hala öyle, ...
    kdiner, sende elcikısıtma yok muydu? Şu orjinal elciğin üstüne sarılandan, ne oldu ona? Senin gibi herbiryerleri gezen adam için elcik ısıtma olmazsa olmazdır yahu.
    Benim çok kez ellerimi donmaktan kurtarmıştır, bir taraf bozulduğunda düzeltene kadar daha iyi anladım ne kadar iyi iş yaptığını, çok gerekli olduğunu.
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kdiner, sende elcikısıtma yok muydu? Şu orjinal elciğin üstüne sarılandan, ne oldu ona? Senin gibi herbiryerleri gezen adam için elcik ısıtma olmazsa olmazdır yahu.
    Benim çok kez ellerimi donmaktan kurtarmıştır, bir taraf bozulduğunda düzeltene kadar daha iyi anladım ne kadar iyi iş yaptığını, çok gerekli olduğunu.
    elçik ısıtma vardı ama söktüm, normal şehir içinde işe yaramıyor devamlı debriyaj fren yapınca parmaklar kolda oluyor ama şehir dışına çıkınca sabit gideceğin için o zaman fazla parmakları kullanmadığın için işe yarıyor. sonuçta uludağ a çıkıyorsun yollar virajlı nerdeyse parmaklarımı kullanamıyorum soğuktan, elçik ısıtma tek bir faydası vardı oda eldivenle birlikte avuç içim ateş oluyordu o derece güzeldi. parmaklar devre dışı kalıyor birde rüzgar koruyucu tarzı elçik koruma olsa bir nebzede olsa ısıtmayla iş görürdü. halledeceğim sıkıntı yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

45 dişli yapabiliyormuymuş bir öğrenmeniz mümkünmü, tşk ederim.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    AYDIN'DAN ÇIKIŞ...ÇİNE'DE KAHVALTI VE KAVAKLIDERE'DE PİKNİK ORGANİZASYONU...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

P U L S A R.............K A R D E Ş L İ Ğ İ....Renk renk MAŞŞŞALLAH........

AttilaXtreme, ayzek, kdiner ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS // Street Triple S
    Herkese merhaba,
    2 senedir takip ettiğim keşke benimde olsa dediğim bajaj pulsarı bu gün almış bulunuyorum. Aranıza katılmak mutluluk verici İlk motosikletim bu arada. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    (2 senedir bu yazıyı yazmanın hayalini kuruyordum :D )
    Karıncaezmez, maktama, mgora ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı xenoege adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba,
    2 senedir takip ettiğim keşke benimde olsa dediğim bajaj pulsarı bu gün almış bulunuyorum. Aranıza katılmak mutluluk verici İlk motosikletim bu arada. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    (2 senedir bu yazıyı yazmanın hayalini kuruyordum :D )
    hayırlı olsun üstad.0km mi?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS // Street Triple S
    Evet 0 km. Antalya'da Doğaner Motordan aldım.

hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız sorunsuz ekonomik kullanmayı nasip etsin antalyada gezecek çok yer var. bende alanya mega motordan alıp konyaya gelmiştim. dişli meselesi ile ilgili bi arkadaş sormuştu ustanın söylediği arkayı 2 diş büyültüp 2 diş küçültebiliriz. şuan ihtiyac duymadım 5bin bakımda tekrar gündeme alırız değerlendiririz. bu arada motorsiklet fuarına gidiyorum altın elbiseli adam hangi gün gelecek. hızlı tren biletini de aldım fuar biletini de

Motosikleti
    PULSAR
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. Si dalga geçtim ne gderken nede dururken STOP ETME OLAYI YOK.
    2.fark etmişsinizdir pulsara biniyorum.
    3. Bdaha espiri yapmicam
    Esprinin konusunu hayat olduğu sürece bencede yapma.

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38

Gidon yükselticiyi de taktık rahat ettik... Şimdi aynaların bile görüş açısı genişledi...
    kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Motosikleti
    PULSAR
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi gel beraber beyin fırtınası yapalım😆😆😆😆

Motor soğukken 6 bin sevir sabit 1dk yapsak motor stop etnez diye düşünüyorum hemen ısınır
    Bir zamanlar mazdam varken soğuk kış havalarında 0 derecenin altında özellikle 3500-4000 devir 1dk motoru ısırıyordum motor stop etmiyordu

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------

Bu arada motor soğukken yokuş aşağıya debriyaj yaparken stop ediyor muydu?
    Bak o daha kötü işte stop etmesin diye ilk çalıştırıldığında o devirlere çıkmak motorun ciğerlerini sökmektir net.

Yokuş aşşağı olmasına gerek yok motor tam ısınmadan ki rölantide en az 3 dakikadır bu,yola çıkılıp 100 metre ilerlemeden debriyaj çekilip fren yapılırsa stop ediyor, hafif bi aragaz vererekte bunu önüne geçilebiliyo. Ben daha stop ettiremedim doğru söylüyorum marşa basıp sigaramı yakıyorum bitene kadar ısınmış oluyo motor,öneririm bu tekniği

Motosikleti
    Derya kuzusu bunlar
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    kdiner ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)