Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    avarekasnak pulsar sayfasında bir çok Yan çanta takan var ordan bilgi alabilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Sepet diyor adam

Motosikleti
    150mr --> ns200
    eyvallah, maksat son hızı artırmak değil şehirlerarası örnek 120 sabit giderken devirin biraz daha düşük olması

arkadaşlar 3litre ort yakıt pulsar için. az önce mt 25 formunda 4litre ort dan bahsediyorlardı. bende 2015 b8 passat 1.4 125ps manuel passat var 4,5lt benzin yakıyo. motoru alalı 2 ay oldu daha plaka takmadım 430km de sigorta ile ilgili gelişmeleri takip ediyorum. 15 mart gibi plaka takcam. yeni yazılım atan arkadaşlar yakıt tüketiminde bir farklılık oldumu birde rolanti kaçta sabitleniyor. bi arkadaş son hızı sormuş 9bin devirde 135 yapıyor fazlası zarar. bu arada mt 25 videolarında 12bin devire çıkıyo makine birde çift silindir 4lt yakması onun için normal görülebilir. benim için motorun araba kadar yakması iyi değil .
    son olarak almayı düşünen arkadaşlara bajaj pulsarı kesinlikle tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

dişli ile oynama ile ilgili tavsiye etmiyorum. cbf de arka dişlimi küçültmüştüm 5 vitesde giderken karşıdan rüzgar esse 4 e düşmek zorunda kalıyordum. 5.vites fonksiyonsuz kaldı. pulsarda da 6 vitesin fonksiyon dışı kalmasını istemiyorsanız dişli ile oynamayın yada sadece bir basamak düşürün. ben kesinlikle önermiyorum. dişli ile oynayan varsa yazsın yorumlarını

Motosikleti
    2006 ybr 2008 cbf150 2006 cbf 250 2015 cbf150
    S.a pulsar kullanan arkadaslar araniza sabirsizca katilmak istiyorum benim honda cbf 150 var 2015 model benimle takas etmeyi dusunen varsa edebilirim tabiki ust farkini vercegim haydi hayirlisi umarim pulsar almaya karar verdigim icin pisman olmam tekeriniz duz bassin iyi geceler

Arkadaşlar motosikletimde mıchelin p.s. lastık var ama arka lastikten ıslak zeminde hiç memnun değilim lastiğim 10 000 kmlik ama aşırı bir aşınma yok hatta güzelce temizleyince yeni bile sanılabilinir , ama dediğim gibi performansı çok kötü, arkayı sva ile değiştirmek istiyorum sava mc 32 kullananlar ıslak ve kuru zemin için bi yorum yapabilirler mi ? Sizce değiştirsem pişman olurmuyum çünkü fiyat olarak aralarında epey bı fark var ama performansından aldığımdan beri hiç memnun olmadım , yorumunuz nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Servise gitme zorunluğu kaç ayda yada kaç km de bir?
    Yağ değişimleri kaç kmde bir yapılıyor?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 3litre ort yakıt pulsar için. az önce mt 25 formunda 4litre ort dan bahsediyorlardı. bende 2015 b8 passat 1.4 125ps manuel passat var 4,5lt benzin yakıyo. motoru alalı 2 ay oldu daha plaka takmadım 430km de sigorta ile ilgili gelişmeleri takip ediyorum. 15 mart gibi plaka takcam. yeni yazılım atan arkadaşlar yakıt tüketiminde bir farklılık oldumu birde rolanti kaçta sabitleniyor. bi arkadaş son hızı sormuş 9bin devirde 135 yapıyor fazlası zarar. bu arada mt 25 videolarında 12bin devire çıkıyo makine birde çift silindir 4lt yakması onun için normal görülebilir. benim için motorun araba kadar yakması iyi değil .
    son olarak almayı düşünen arkadaşlara bajaj pulsarı kesinlikle tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

dişli ile oynama ile ilgili tavsiye etmiyorum. cbf de arka dişlimi küçültmüştüm 5 vitesde giderken karşıdan rüzgar esse 4 e düşmek zorunda kalıyordum. 5.vites fonksiyonsuz kaldı. pulsarda da 6 vitesin fonksiyon dışı kalmasını istemiyorsanız dişli ile oynamayın yada sadece bir basamak düşürün. ben kesinlikle önermiyorum. dişli ile oynayan varsa yazsın yorumlarını
    Yani şimdi sen benzinli Passat ile bütün gün şehirde 100 km dolaştığında 4.5 litre yakacaksın öyle mi ? Araç dizelse zaten konuşmaya gerek yok, karşılaştırması olmaz.
    actros1 bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    slm.şimdi bi yerden geldim.direksiyon kitlenmiyor.anahtarı kilit pozisyonuna getirmeye çalışıyorum ama kilit pimi çok az bir farkla yuvasına girmiyor?ne olabilir ve nasıl düzelir?saygılar

fthaltan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws 100, cb125e, pulsar 200ns, daelim S3
    Gidon tam olarak sola yatik mi kontrol et.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı fthaltan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon tam olarak sola yatik mi kontrol et.
    tam sol amapim yuvaya milim farkıyla girmiyor

tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    arkadaşlar selamınaleyküm pulsar 200 ns 2014 motorumu satmayı düşünüyorum ve bi dükkanımız var oradaki pos cihazını kullanarak kredi kartı ile satışını yapmayı düşünüyorum alacak kişi kredi kartı ile alabilir finansbank kartlarına taksitte yapılabilir sanırım (taksit işini bankayı arayıp soracağım) ikinci el bi motosikleti bu şekilde kredi kartı ile satabilir miyim acaba? sıfır motoru bayiler kredi kartı ile satıyormuş diye duymuştum sizden görüşlerinizi almak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olan yada daha önce bu şekilde satmış olan var mıdır acaba ?

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı tazy21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selamınaleyküm pulsar 200 ns 2014 motorumu satmayı düşünüyorum ve bi dükkanımız var oradaki pos cihazını kullanarak kredi kartı ile satışını yapmayı düşünüyorum alacak kişi kredi kartı ile alabilir finansbank kartlarına taksitte yapılabilir sanırım (taksit işini bankayı arayıp soracağım) ikinci el bi motosikleti bu şekilde kredi kartı ile satabilir miyim acaba? sıfır motoru bayiler kredi kartı ile satıyormuş diye duymuştum sizden görüşlerinizi almak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olan yada daha önce bu şekilde satmış olan var mıdır acaba ?
    Satmasına satarsında fiş kesmen gerekicek 6000 tl ye fiş kestiğinde 1080 tl kdv ödersin %18 ise
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satmasına satarsında fiş kesmen gerekicek 6000 tl ye fiş kestiğinde 1080 tl kdv ödersin %18 ise
    fiş değilde fatura keserim diyordum resmi fatura kesiyorum ama bunu satığım kişiye keseceğim demi ona vereceğim
    şirkette devamlı fatura kesiyorum ben iş yaptığımız kişilere o faturalarla birlikte keserim bi fatura da olmaz mı öyle

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Motor şirketin üstüne ise satarsin.. çektiğini POS bedeline kasa fişi kesemezsin yüksek bir miktar maliyeden sorun çıkar.. Zaten kasalar o miktari kesemiyor bildigim kadar.. bu sebeple fatura kesmen gerekir faturaya da mutlaka aracin motor şasi numarası yazman gerekiyor.

Yok şirket ustune değilse girme o işlere çünkü motosiklet olarak kesemeyecegin için başka birşey kesmen gerekir mal girişi olmadığı için hizmet faturası kesersin %18 KDV +%20 gelirler vergisi veya kurumlar vergisi odersin astarı bezini geçer.

Bu arada! Taksitli satışı bankanla bir görüş bildiğim kadar taksitli satışlarda 50+ gün bekleyip ciddi bir komisyon odetiyorlar (bizim yaklasik %12 idi) veya her ay taksit tutarı kadar hesabına geçiyor yine bu tabi ki banka ile olan anlaşmaya bağlı.

Ayrıca finanscarda puan da vereceksin .. En az %2 de onu koy

Puan +komisyon +gelir vergisi + KDV ye ragmen kurtariyirsa (hiç sanmam) yapabilirsin tabi ki...

Motosikleti
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor şirketin üstüne ise satarsin.. çektiğini POS bedeline kasa fişi kesemezsin yüksek bir miktar maliyeden sorun çıkar.. Zaten kasalar o miktari kesemiyor bildigim kadar.. bu sebeple fatura kesmen gerekir faturaya da mutlaka aracin motor şasi numarası yazman gerekiyor.

Yok şirket ustune değilse girme o işlere çünkü motosiklet olarak kesemeyecegin için başka birşey kesmen gerekir mal girişi olmadığı için hizmet faturası kesersin %18 KDV +%20 gelirler vergisi veya kurumlar vergisi odersin astarı bezini geçer.

Bu arada! Taksitli satışı bankanla bir görüş bildiğim kadar taksitli satışlarda 50+ gün bekleyip ciddi bir komisyon odetiyorlar (bizim yaklasik %12 idi) veya her ay taksit tutarı kadar hesabına geçiyor yine bu tabi ki banka ile olan anlaşmaya bağlı.

Ayrıca finanscarda puan da vereceksin .. En az %2 de onu koy

Puan +komisyon +gelir vergisi + KDV ye ragmen kurtariyirsa (hiç sanmam) yapabilirsin tabi ki...
    fatura meselesinin tam detayını bilmiyorum acıkcası bnm üzerime motor şikrette değil mali müşavirimize arayıp üstünkörü sordum sabah motoru sattıgımda parasını pos cihazından cekebilir miyiz dedim yapabilirsin dedi ama fatura kısmını filan hiç ssormadım acıkcası onu tekrar arayıp sormam lazım ozaman

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    fatura meselesinin tam detayını bilmiyorum acıkcası bnm üzerime motor şikrette değil mali müşavirimize arayıp üstünkörü sordum sabah motoru sattıgımda parasını pos cihazından cekebilir miyiz dedim yapabilirsin dedi ama fatura kısmını filan hiç ssormadım acıkcası onu tekrar arayıp sormam lazım ozaman
    Mali musavirine detayları sor muhtemelen daha once tahsil edilmis açıktaki bir faturaya tahsilat makbuzu kestirecek o faturayi kapatacak mantikli olabilir..

Yalnız yine gelir veya kurumlar vergisi çıkabilir bunu da bir sor istersen..

Ayrica yine de bankayla bir gorus para hesabına nasıl geçecek tam olarak öğren sonra bloke bozduracagim derken ömründen omur kopartirlar..

Bir de kesintiyi tam olarak sor %12 leri buluyor ise şöyle düşün 10.000 TL ye motor sattin bankaya 1.200 TL komisyon oduyorsun dikkat etmezsen banka kucaklaşır..

Motosikleti
    pulsar 200ns
    herkese selamlar dün yasasdıgım bir olayı anlatmak istedim ankarada yasıyorum beynam ormanlarını bilen bilir bizim motorcu tayfayla mangala geldik neyse dedik cross yapalım cok güzel camurlu yollar bulduk camurlu alandan cıkıp asfalt yola cıkarken ön teker kitledi düştüm nedeni ise ön camurluga camur birikmiş o da ön lastigi kitlemiş burdan muhendislere selam olsun camura girerken dikkat edin :D motor sola yattı koruma demiri yamuldu vidası cıkmıs yalama olmus düşünce gidonda da yamukluk var gelelim asıl konuya viteste yamuldu haliyle neyse düzelttik onu motor durdugu yerde bosa geçmiyor hareket halinde bosa geçiyor boyle bir problem yasayan arkadas varmıdır aramızda merak ediyorum

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ulasgncrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar dün yasasdıgım bir olayı anlatmak istedim ankarada yasıyorum beynam ormanlarını bilen bilir bizim motorcu tayfayla mangala geldik neyse dedik cross yapalım cok güzel camurlu yollar bulduk camurlu alandan cıkıp asfalt yola cıkarken ön teker kitledi düştüm nedeni ise ön camurluga camur birikmiş o da ön lastigi kitlemiş burdan muhendislere selam olsun camura girerken dikkat edin :D motor sola yattı koruma demiri yamuldu vidası cıkmıs yalama olmus düşünce gidonda da yamukluk var gelelim asıl konuya viteste yamuldu haliyle neyse düzelttik onu motor durdugu yerde bosa geçmiyor hareket halinde bosa geçiyor boyle bir problem yasayan arkadas varmıdır aramızda merak ediyorum
    Çamurda süreceksen ön tekeri arada bir suya sokman lazım. Yoksa teker kilitler kalırsın öyle. Suya soksan bile çamurluğun içinde kalan çamurlar kuruduğunda lastiği yakabilirsin. Çamurdan çıktığın gibi motoru yıkaman lazım.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çamurda süreceksen ön tekeri arada bir suya sokman lazım. Yoksa teker kilitler kalırsın öyle. Suya soksan bile çamurluğun içinde kalan çamurlar kuruduğunda lastiği yakabilirsin. Çamurdan çıktığın gibi motoru yıkaman lazım.
    yıkadık yıkadık :D ama hiç aklıma gelmedi ön lastik kitliyecegi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)