Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    stop etme problemi hava soğukluyla ilgili gözlemlediğim kadarıyla. antalyadayım 2 motor var benim ve arkadaşımın 2mizdede stop etme olayı daha gerçekleşmedi.yazılım vs atıldı.kış bitiyor yazın neler olucak görücez.malum antalyada kış iç anadoludaki kadar sert değil.ben buna bağladım bu olayı.1 kere stop etti ondada benzin çok azdı ve yokuştaydım yan durup öyle çalıştırdım ancak.hindistanda sıcak memleket pek test etme imkanlarının olduğunu yada çokda tınladıklarını zannetmiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 ybr 2008 cbf150 2006 cbf 250 2015 cbf150
    Slm pulsar kullanan arkadaslar pulsar almayi dusunuyorum ama bu stop etme olayi nasil oluyor yani motor seyir halindeyken uzerinde sererkenmi stop ediyor berde ben gaziantepden pulsar satan olursa ben almayi dusunuyorum cevap verirseniz tesekkurler antepden selamlar

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Benim motor 2015 model , ben motoru çalıştırdıktan sonra 1 dk en az bekliyorum bu şekilde stop etme sorunu gözlemedim fakat çok soğuk havalarda motor çalıştığında bir kaç kere hafif gaz verdiğimde stop etti ama yolda giderken hiç bir şekilde stop etmedi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    [IMG][/IMG]
    Bugun epey yorulduk 385 km yol kat ettik rüzgara karşı direndik kirlendik birazda üstüne bide diğer motorla 125 km yol daha yaptım çok yoruldum valla titreşim büğün beni çok rahatsız etti rüzgara karşı olsun devri tok tutmam gerekti 6-7 bin devirde baya rahatsız oldum 10-40 yag var kakın ysgda azalırmı titreşim öbür motorda bu kadar yoktu ve o hiç rahatsız etmemişti

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="http://hizliresim.co...g9.jpg</a></a>
    Bugun epey yorulduk 385 km yol kat ettik rüzgara karşı direndik kirlendik birazda üstüne bide diğer motorla 125 km yol daha yaptım çok yoruldum valla titreşim büğün beni çok rahatsız etti rüzgara karşı olsun devri tok tutmam gerekti 6-7 bin devirde baya rahatsız oldum 10-40 yag var kakın ysgda azalırmı titreşim öbür motorda bu kadar yoktu ve o hiç rahatsız etmemişti
    Motorun kilometresi ilerledikçe titreşim artıyo sanki. 5000 km bakımından sonra titreşimin arttığını gözlemledim. Kullandığın yağın titreşime etkisi yoktur. Titreşimi azaltacak kadar kalın yağı bu motora koyamazsın, yüksek devirli motor olduğu için kalın yağ zarar verir.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun kilometresi ilerledikçe titreşim artıyo sanki. 5000 km bakımından sonra titreşimin arttığını gözlemledim. Kullandığın yağın titreşime etkisi yoktur. Titreşimi azaltacak kadar kalın yağı bu motora koyamazsın, yüksek devirli motor olduğu için kalın yağ zarar verir.
    Bunun bi yolu yordamı birşeyi olmalı bir öncekinde yoktu bukadar 385 km de eller ayaklar toto özellıkle genital bölgedeki uyuşma biraz yıprattı belki balansörde vardır birşey gevseme falan bilemedim yazın epey planlarımız var bol bol gezmeyi planlıyoruz şehir dışı yolculuklar bakalım 4500 bakımı gelıyor conta falsn degişicek balansörede bi baktırırım uzun yolda tapa gaz geldık böyle olmamıstı belkide 6-7 bın devirde kullandıgım için böyle oldu
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Bunun bi yolu yordamı birşeyi olmalı bir öncekinde yoktu bukadar 385 km de eller ayaklar toto özellıkle genital bölgedeki uyuşma biraz yıprattı belki balansörde vardır birşey gevseme falan bilemedim yazın epey planlarımız var bol bol gezmeyi planlıyoruz şehir dışı yolculuklar bakalım 4500 bakımı gelıyor conta falsn degişicek balansörede bi baktırırım uzun yolda tapa gaz geldık böyle olmamıstı belkide 6-7 bın devirde kullandıgım için böyle oldu
    Seleyi biraz kalınlaştırsan iş görür bence. Bende bir de modifiyeli Mondial var 210cc. Bugün biraz gezdim. 110km hızda giderken baya baya titriyo ama Pulsar'dan az hissediyorum. Sanırım motor bağlantıları Pulsar'a göre çok daha gevşek. Titreşim seleye ve gidona fazla vurmuyo, sadece ayaklıklarda var. Motorun bağlantı şekli çok etkiliyo titreşimin hissedilmesi durumunu.

Motosikleti
    150mr --> ns200
    7.750 tl kredi kartı 9 taksitli hangi bayi veriyor arkadaşlar ?

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı u2rylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7.750 tl kredi kartı 9 taksitli hangi bayi veriyor arkadaşlar ?
    Arkadaş görüştü o bayi ile ,Sahibindende ilanı var MEGA motor. 7750 nakit peşin fiyatı. Kredi kartı ile taksit olunca 8290 normal fiyattan veriyor.

Bu arada Lastik arayışındayız. Arkadaş alıcak önce duruma göre bende alabilirim. Arka 150 olmadı 140 olacak. Orjinal takın , şöyle olur böyle olur gibi yorum yapmazsanız sevinirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Mesela Arka 150 oldu diyelim 150/60 takabiliyomuyuz ? Yanak genişliği 70 olmak zorundamı. Veya 70 yerine 80 takabiliyomuyuz ne gibi sıkıntıları olur.
    Arkadaş diablo rosso istiyor , benim için marka önemli değil bütçeme göre mitas da olabilir , metzelerde michelinde

CEL1KYELEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer Z 800a CBR 650 F 1000 RR
    Mhb arkadaşlar pulsar ns 200 ün örjinal on çamı lazım, uzun cam takıpta elinde olan orjinl çamı satmak isteyen varsa uygun fiyata almayı düşünüyorum Bursa Yalova cıvarında olupta satmayı düşunen varsa elden alabilirim

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acil direksiyon yükseltme aparatına ihtiyacım var. 30dk motor kullanınca kollarım yoruluyor stop etme sorunu bendede var arada stop ediyor. herşeye rağmen pulsar tvs ve cbf den iyi yalnız şu yeni gelen yamaha mt 25 14.750tl lik fiyatı ile yine hayallerimizden uzakta göz kırpıyo ne yapalım bu paraya bu . birde az yakması gayet güzel 3 litre ile bu kadar güç performans başka biyerde yok herkese güzel bir sezon diliyorum.
    MT-25 'in yakıtı mı 3 litre ustam... bilmediğim için soruyorum...

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acil direksiyon yükseltme aparatına ihtiyacım var. 30dk motor kullanınca kollarım yoruluyor stop etme sorunu bendede var arada stop ediyor. herşeye rağmen pulsar tvs ve cbf den iyi yalnız şu yeni gelen yamaha mt 25 14.750tl lik fiyatı ile yine hayallerimizden uzakta göz kırpıyo ne yapalım bu paraya bu . birde az yakması gayet güzel 3 litre ile bu kadar güç performans başka biyerde yok herkese güzel bir sezon diliyorum.
    10.000-11.000 devir gidelim bakalım kaç kuruş yakacak :D

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı quattromeb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT-25 'in yakıtı mı 3 litre ustam... bilmediğim için soruyorum...
    mt'den değil 200ns'ten bahsetmiş orda sanırım.
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10.000-11.000 devir gidelim bakalım kaç kuruş yakacak :D
    10-11bin devir yapmasına gerek yok, 7-9bin devirde kullanınca zaten direkt 3.6lt'ye yükseliyor 100km'de, 10-11bin devir yapınca(600+600km şehirdışı tapagaz gidip dönmüşlüğüm var) 100km'de 4.5lt ve hatta biraz daha fazlasını yaktırabiliyorsunuz.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Arkadaşlar telefon tutucu için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? IPhone5 var bende.Kullandığınız ürünleri linki yada ismi varsa yazar mısınız? aliexpressden sipariş vericem

Motosikleti
    150mr --> ns200
    hangi vites hangi devirde kaç km hız yapıyor ? dişli değiştirip son hızı artıran oldu mu ? sonuçlar nasıl ?

Motosikleti
    Alıntı u2rylmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi vites hangi devirde kaç km hız yapıyor ? dişli değiştirip son hızı artıran oldu mu ? sonuçlar nasıl ?
    1. vites 40 civarı, diğerleri de 65, 80, 100, 120 diye gidiyor sanırım. Orjinal dişlilerle 157-158km gibi bir hızda 6. viteste kesiciye girer. Dişli değişip 170km hıza kadar zorlayanlar var ama türkiyede 160'ı geçiren hiç duymadım. Arka dişliyi büyütüp son hızı artırabilirsin ama 6. vites en ufak yokuşta bile çekmez. Zaten motor orjinal haliyle yokuşlarda 6. viteste çok zorlanıyor.
    u2rylmz ve hitit63 bunu beğendiler.

benim motorda 15-50 castrol yağ var sıkıntı olur mu arkadaşlar?

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    pulsar üzerinde stiker çalışmam.

AttilaXtreme bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor 2015 model , ben motoru çalıştırdıktan sonra 1 dk en az bekliyorum bu şekilde stop etme sorunu gözlemedim fakat çok soğuk havalarda motor çalıştığında bir kaç kere hafif gaz verdiğimde stop etti ama yolda giderken hiç bir şekilde stop etmedi.

1 dk rölantide mi beklediniz yoksa gaz vererek mi?
    rölanti devrine düştüğünde mi stop etti?
    yokuş aşağı debriyaj yaparken-yokuş aşağı giderken (dik yokuş) stop ediyor mu?
    Motorunuz kaç binde? Titreşim çoğaldı mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

arkadaşlar matrix506x ile aynı üyeyim matrix506x profilim silinebilir matrix506x kullanmayacağım matrix506xx kullanacağım
    çünkü matrix506x de ki şifremi ve e-posta adresimi unuttum...
    yöneticilere duyurulur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

http://<a href="http://hizliresim.co...g9.jpg</a></a>
    acaba titreşim motordan mı? yoksa başka bir şey den mi?

Arkadaşlar merhaba;pulsara yan sepet takılabilir mi?İnternette böyle bir uygulamaya denk geldiniz mi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (2 üye ve 40 misafir)