Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2016, 15:12
matrix506x adlı üyeden alıntı
2016 modeller ne zaman gelecekmiş öğrenebildiniz mi?
şubat son haftası elinde olacagını soyldeı ve stop etme sorunun yazılımın fabrika da yuklemesınden dolayı cozulmus olacagını soyledı.hatta 2015 lerın son gelenlerınde de fabrıkada yuklenmıs olark gelenler oldugunu soyledı.
ben stop etme sorununu cok fazla sorun etmıyorum acıkcası.
Reklamlar
-
12 Şubat 2016, 15:31
-
12 Şubat 2016, 15:44
mo180402 adlı üyeden alıntı
şubat son haftası elinde olacagını soyldeı ve stop etme sorunun yazılımın fabrika da yuklemesınden dolayı cozulmus olacagını soyledı.hatta 2015 lerın son gelenlerınde de fabrıkada yuklenmıs olark gelenler oldugunu soyledı.
ben stop etme sorununu cok fazla sorun etmıyorum acıkcası.
2016 model fiyat olarak bilginiz var mıdır?
Bu arada 2015 model son gelenlerin stop etmesi çözülmüş demesi bayinin elinde kalan ürünleri bitirmek için söylenmiş söz olabilir
-
12 Şubat 2016, 15:55
Bu arada 2015 model son gelenlerin stop etmesi çözülmüş demesi bayinin elinde kalan ürünleri bitirmek için söylenmiş söz olabilir
8300 tl dıyorlar fakat pazarlıkla ozellıkle kucuk yerlesım merkezlerı..
-
12 Şubat 2016, 16:01
8300 tl dıyorlar fakat pazarlıkla ozellıkle kucuk yerlesım merkezlerı..
Motoru x servisinden alsam y servisinde bakımını yaptırabilir miyim?
Garantide sorun çıkar mı?
-
12 Şubat 2016, 16:03
Motoru x servisinden alsam y servisinde bakımını yaptırabilir miyim?
Garantide sorun çıkar mı?
garantıyı servıs saglamıyor fırma saglıyor.hıc bır sorun cıkmaz.ben 7700 tlye 2015 bırakan bayıye 600km uzaktayım ve oraya gıtmeyı goze aldım.
-
12 Şubat 2016, 16:04
garantıyı servıs saglamıyor fırma saglıyor.hıc bır sorun cıkmaz.ben 7700 tlye 2015 bırakan bayıye 600km uzaktayım ve oraya gıtmeyı goze aldım.
Bende 7700'e bırakan bayiden gidip alırım İstanbuldan kalkıp.Fiyatı biraz daha aşağı çeker mi acaba :p
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
12 Şubat 2016, 21:28
[IMG]file:///C:/Users/HPP/Desktop/pulsar%20baraj.jpg[/IMG]
-
13 Şubat 2016, 01:39
Kazasız, belasız
-
13 Şubat 2016, 13:43
Ben 2015 model aldım. Kayalar Motor'un söylediğine göre 2015'in sonunda gelenmiş. Yalnız bir kere birden stop etti yokuş aşağı "noluyor lan" diye tepki verdim. Ayrıca ön depo grenajı çizikti pek önemsemedim fakat dikkat edilmesi gereken şeyler. Servisteki görevli arkadaş ilgiliydi. Fakat yağ konulurken ölçümde sıkıntı çıktığını düşünüyordum emin oldum. Filtre dahil 1.4 litre yağ konuluyor evet ama görevli arkadaşın dalgınlığına geldi diye düşünüyorum. 4 litrelik 10/50 Castrol koyarken yağı gereğinden fazla koymuş. İki çizgi olması gerekirken full görünüyordu yağ camı. Sonrasında kendim değişim yapıp filtre dahil 1.4 koyduğumda iki çizgi arası oldu.
-
13 Şubat 2016, 14:30
Agv adlı üyeden alıntı
Ben 2015 model aldım. Kayalar Motor'un söylediğine göre 2015'in sonunda gelenmiş. Yalnız bir kere birden stop etti yokuş aşağı "noluyor lan" diye tepki verdim. Ayrıca ön depo grenajı çizikti pek önemsemedim fakat dikkat edilmesi gereken şeyler. Servisteki görevli arkadaş ilgiliydi. Fakat yağ konulurken ölçümde sıkıntı çıktığını düşünüyordum emin oldum. Filtre dahil 1.4 litre yağ konuluyor evet ama görevli arkadaşın dalgınlığına geldi diye düşünüyorum. 4 litrelik 10/50 Castrol koyarken yağı gereğinden fazla koymuş. İki çizgi olması gerekirken full görünüyordu yağ camı. Sonrasında kendim değişim yapıp filtre dahil 1.4 koyduğumda iki çizgi arası oldu.
hayırlı olsun ustam da stop etme olayını herkes unuttu gitti... Allah muhafaza bi pulsar kullanıcısının başına birşey gelirse de herkes klavye başından üfürmeye başlar... bu motosikletin bu sorunu çözülmeden satılmaması lazım... insan hayatı bu... herkes sorunu görmezden gelmeyi seçmiş çok üzücü... umarım hiçkimseye birşey olmaz...
-
13 Şubat 2016, 16:24
herkese güvenli sürüşler arkadaşlar. 2500 km yağ değişimini yaptırdım. yalnız değişim yaptırırken değişimi yapan arkadaş bajaj a 10-50 yağ konulduğunu söylemişti. bende serviste 15-50 koymuşlardı 450km bakımında dedim ve yine 15-50 yağ koydurdum. yanlış mı yaptırdım acaba?
-
13 Şubat 2016, 17:27
yarın izinliyim ve biraz km yapıcam kısmetse git gel işlerim var hanıma motor alıcam bakmaya gidicem gidip gelme 100 km kafadan birazda hasret gidereyim inşallah yağmur falan yağmazsa bi 200 km falan yol kat ederim özledim keratayı bu arada elf in yağları nasıldır 10w60 sentetik nasıl olur koyan oldumu hiç pulsara ?
-
13 Şubat 2016, 17:35
Merhaba arkadaşlar,
Para biriktirip motor almaya karar verdim. Gönül isterdi ki R25 alıp gezeyim ama öğrenciyim kendim biriktirip alacağım için biraz daha uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum. Bundan önce 100cc ve 150cc kullandım, artık cc büyütüp kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce başlangıç için uygun bir motor mu?
-
13 Şubat 2016, 20:46
Selamın Aleyküm arkadaşlar.Pulsar 200ns bakıyorum.İzmirde 2015 model pulsar satan var mı, servis bakımlı 6.800 civarı bütçe var.
Satan yok ise İzmirde bu modeli kullanan arkadaş var mı? Araç bakarken yardımcı olmak için benimle gelebilir mi? Gelirse kendi motosikletim ile alırım ve geri evine kadar bırakırım
-
14 Şubat 2016, 01:22
quattromeb adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ustam da stop etme olayını herkes unuttu gitti... Allah muhafaza bi pulsar kullanıcısının başına birşey gelirse de herkes klavye başından üfürmeye başlar... bu motosikletin bu sorunu çözülmeden satılmaması lazım... insan hayatı bu... herkes sorunu görmezden gelmeyi seçmiş çok üzücü... umarım hiçkimseye birşey olmaz...
Haklısınız hocam. Kesinlikle satılmamalı. Ya da büyük firmaların yaptığı gibi. Yani aslında yapılması gerektiği gibi kullanıcılara ulaşılıp, servise geri dönmeleri sağlanmalı. Çok zor bir şey değil. Kullanıcıların iletişim bilgileri ellerinde sonuçta. Bozulan parçayı gelin değiştirelim demekle olmuyor. Kaldı ki zaten her firmanın sattığı ürünün arkasında durması, 2 yıl boyunca garanti süresince mecburi. Hatta o model için 10 yıl yedek parça sağlamakta zorunda. Garantiden sonra değişen parçaların da garanti süresi oluyor mesela. Örneğin 3 yıl sonra göstergeniz arızalandı. Serviste değiştirdikten sonra garanti hakkı doğuyor yeni alınan gösterge için. Tıpkı satın alınan herhangi bir üründe olduğu gibi. Bilinçlenmemiz lazım arkadaşlar.
-
14 Şubat 2016, 03:15
Agv adlı üyeden alıntı
Haklısınız hocam. Kesinlikle satılmamalı. Ya da büyük firmaların yaptığı gibi. Yani aslında yapılması gerektiği gibi kullanıcılara ulaşılıp, servise geri dönmeleri sağlanmalı. Çok zor bir şey değil. Kullanıcıların iletişim bilgileri ellerinde sonuçta. Bozulan parçayı gelin değiştirelim demekle olmuyor. Kaldı ki zaten her firmanın sattığı ürünün arkasında durması, 2 yıl boyunca garanti süresince mecburi. Hatta o model için 10 yıl yedek parça sağlamakta zorunda. Garantiden sonra değişen parçaların da garanti süresi oluyor mesela. Örneğin 3 yıl sonra göstergeniz arızalandı. Serviste değiştirdikten sonra garanti hakkı doğuyor yeni alınan gösterge için. Tıpkı satın alınan herhangi bir üründe olduğu gibi. Bilinçlenmemiz lazım arkadaşlar.
Sırf stop etme sorunu için 2016 modelini bekleyeceğim umarım çözerler
Stop etme çok tehlikeli yokuş aşağı yollarda stop etmesi beni tedirgin yapıyor süreceğim yokuşlu yollarda hep uçurum
Allah korusun bi uçsak parçalarımızı toplarlar...
2016 modellerde stop etme sorunu umarım çözmüşlerdir tvs apache pulsar 200ns arasında sürekli gidip geliyorum
Hala kararsızım...
-
14 Şubat 2016, 13:06
Sırf stop etme sorunu için 2016 modelini bekleyeceğim umarım çözerler
Stop etme çok tehlikeli yokuş aşağı yollarda stop etmesi beni tedirgin yapıyor süreceğim yokuşlu yollarda hep uçurum
Allah korusun bi uçsak parçalarımızı toplarlar...
2016 modellerde stop etme sorunu umarım çözmüşlerdir tvs apache pulsar 200ns arasında sürekli gidip geliyorum
Hala kararsızım...
13 küsür bin km apache kullandım canavar gibi sıkıntısız motosiklet ancak uzun yolculuklarda 15 - 20 km daha sürat lazım... 110 km/saat hıza ulaşmak ve bu hızlarda sabit sürüş yapmak basit ancak sollamalarda hızlanmak biraz sıkıntı verebiliyor... tek eksisi bu...
pulsardaki stop etme sorunu ise çok çok önemli bir problem ama kimsenin umurunda değil... aylar önce bir arkadaşımız kaza yaptığında akıl veren onlarca adam vardı ama şimdi hepsi pulsar sahibi... param hazır ama hala motosiklet alamadım ve ben de senin gibi sorunun tespit edildiğini ve kesin olarak çözüldüğünü görmek için can atıyorum çünkü gerçekten çok güzel bir motosiklet... daha fazla beklemeyeceğim artık pulsar defterini kapatıyorum... son çare tekrar apache alır yavaş giderim ne yapalım.. 2016 modellerde de bu sorunun olmadığını anlamak için alınan motosikletlerin yaygınlaşması lazım... yani anca 2017 ye doğru belli olur problemin devam edip etmediği... eğer gelişmiş bir ülkenin vatandaşları olsaydık çok açık ve net olarak söylüyorum bu motosikleti sattırmazlardı... satılanları da toplatırlardı... tamamen denge kurallarına bağlı olarak, azami dikkatle sürüş yaparken tüm dengenizi alt üst edecek bir etkiye sebep olan bir sorun var ortada ama insan hayatı bizim memleketimizde ucuz olduğundan kimsenin dikkat etmesine gerek yok... umarım kullanan arkadaşlarımın başına birşey gelmez...
-
14 Şubat 2016, 15:31
Pulsar'ınız bence stop eder vaziyette olsun daha iyi. Enjeksiyona yazılım attırınca motor 3500 devirden aşağı doğru motor freni ile yavaşlarken sıklığı devir düştükçe artan şekilde aragaz atıyor. Stop etmeye hintli mühendisler anca böyle bi çözüm bulabilmişler. Motor sanki arka teker bir armuta dönüşmüş gibi zıplayarak hareket ediyor bu durumda.
-
14 Şubat 2016, 16:44
acil direksiyon yükseltme aparatına ihtiyacım var. 30dk motor kullanınca kollarım yoruluyor stop etme sorunu bendede var arada stop ediyor. herşeye rağmen pulsar tvs ve cbf den iyi yalnız şu yeni gelen yamaha mt 25 14.750tl lik fiyatı ile yine hayallerimizden uzakta göz kırpıyo ne yapalım bu paraya bu . birde az yakması gayet güzel 3 litre ile bu kadar güç performans başka biyerde yok herkese güzel bir sezon diliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (2 üye ve 39 misafir)