Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Şubat 2016, 14:22
bi arkadaş küçük cc li motorların sert ruzgarda vites düşürmek zorunda kaldığını yazmıştı. kesinlikle katilıyorum pulsarın sınıfında en önemli artısı tasarım ve güç cbf150,yamaha dragstar650,fazer8,keeway150,kanuni125scooter ve 70bin km motorsiklet tecrubemle pulsar 200cc olmasına rağman 23,5beygir güc üretiyor. 150cclik cbf 11,5beygir üretiyor. büyük hacimli motorcular bile uzun yolda 100-120 ile gidiyorlar pulsarın zorlanmadan yapabileceği hız ancak küçük ccli motorlar 75km ort hızla uzun yolda gidebiliyorlar. ve pulsar bunu aynı yakıtla yapıyor.
Reklamlar
-
09 Şubat 2016, 15:24
Arkadaslar stop etme sorunu eski yazılım beyinlerde var eger servislere giderseniz garantiden ücretsiz olarak güncel surum yüklenir ve cok kolay işlem arka koruk altından sökme yapılmadan yükleniyor ve büyük oranda sorun çözüldü ben kis aylarında ilk çalıştırmada nadir stop la karşılaştım oda normal denilebilir seviye su an sadece kronik sorun sensör de titreme olması oda genel bır sorun değildir.
-
09 Şubat 2016, 23:01
Arkadaşlar herkese iyi forumlar kazasiz suruşler 4500 km 2014 model siyah renk hic bir sorun ve kusuru olmayan pulsar 200 ns imi ev yapacagim icin satiyorum ilgilenen olursa iletisim no 0507 940 7937 yer izmir. Kemelpasa
-
10 Şubat 2016, 12:05
Benim 2014 model aletle yaklaşık 1 sene 15.000km yi devirdim. İlk başta güzel ama sonra sonra hafif titremeler çıkmaya başlayabiliyor, yaklaşık 5000km den sonra göstergedeki titreme bende de çıktı. Bunların dışında lastikleri pek iyi değil, artçı konforuda iyi sayılmaz, stop etme güncellemeden sonra çözüldü ve arka amortisor ile sele sert. (bu segmentte amortisor ile selenin sert olması normal çünkü sokak motoru olarak geçiyor ve hareket yapmak isteyenler için yumuşak arka amortisor we sele sorun olur)
Yukarıdaki söylediklerim kesinlikle diğer markalarda olabilen sıkıntıların yanında göze çarpmayacak derecede, türkiyede diğer markalara oranla daha çok servis ve bayiye sahip olması parçaların çabuk tedarik edilebilir ve ucuz olmasıda artı. Dediğim gibi Ybr de orda burda paslanmalar, titremeler, servisin ilgisizliği, 125 lik bu motor için bile markanın pahalı we yavaş gelen parçaları benim daha fazla canımı sıkmıştı.
Edit: Bazı önyargılı kesim bu markayı bu motoru karalarmışcasına saydırıp orda burda atıp tutuyor, sakın onlara aldanmayın. Ben markadan ve özellikle servisinden çok memnunum, kesinlikle devamını getirmeli... Şöle 400 lük modelleri geldimi hemen alırım 600 e falan gerek yok.
-
10 Şubat 2016, 15:19
Sevgili motorcu kardeşlerim , motosikletimin kontağı çevirip elektiriği açıyorum ve motosikletın tüm ışıkları yanıyor , tır tır tır diye elektiriksel kökenli devamlı bır ses gelıyor marşa basılmıyor devamlı bir tir tir sesi var , servis cok uzakta oldugu için götüremiyorum, çok acil yardım bekliyorum.
-
10 Şubat 2016, 15:27
omromr adlı üyeden alıntı
Sevgili motorcu kardeşlerim , motosikletimin kontağı çevirip elektiriği açıyorum ve motosikletın tüm ışıkları yanıyor , tır tır tır diye elektiriksel kökenli devamlı bır ses gelıyor marşa basılmıyor devamlı bir tir tir sesi var , servis cok uzakta oldugu için götüremiyorum, çok acil yardım bekliyorum.
servisi telefonla arayıp sorunu dile getirmen daha iyi olur senin için yapman yada yapmaman gerekeni onlar sana söylerler
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
10 Şubat 2016, 15:37
akü değeri düşük olabilir veya marş otomatiği bozukta olabilir, ayzek arkadaşın dediği gibi servisle irtibata geçin yardımcı olurlar.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
10 Şubat 2016, 16:51
telefonla arayarak servise ulaştım,servis sorunun beyinden kaynaklı olabileceğini söylüyor. Sizce beyin yanmış olsa gösterge ve farlar çalışırmı ? Birde bağzı yerlerde marş rolesininde böyle arzalar çıkarabildiğini okudum, problem bu olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Ankarada motoru ççektirip servise götürecek bir araç nasıl bulabilirim ankaralı arkadaşlar yardımcı olabilirler mi 10 km kadar bi mesafe var servisle aramda.
-
10 Şubat 2016, 17:24
Pulsar 200ns bursa da test sürüşü yapan bayi var mı varsa adres telefon?
Bugün gitmeye niyetliyim acil cevap bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Hangi kredi kartlarına taksit yapıyorlar
-
10 Şubat 2016, 19:40
telefonla arayarak servise ulaştım,servis sorunun beyinden kaynaklı olabileceğini söylüyor. Sizce beyin yanmış olsa gösterge ve farlar çalışırmı ? Birde bağzı yerlerde marş rolesininde böyle arzalar çıkarabildiğini okudum, problem bu olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Ankarada motoru ççektirip servise götürecek bir araç nasıl bulabilirim ankaralı arkadaşlar yardımcı olabilirler mi 10 km kadar bi mesafe var servisle aramda.
aslında servisler araçla gelip alıyorlar enazından benim servisin burda öyle bir hizmeti var yani yolda bi yerde kaldın yada kaza yaptın gelip alıyorlar extra para alırlarmı bilemem
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
10 Şubat 2016, 20:08
Arkadaşlar Nasıl bir mont almam gerekiyor sizce naked motor için?
-
11 Şubat 2016, 11:01
Seni en iyi şekilde koruyacak olan montu alman gerekiyor.Montta önemli olan motorun türü değil senin canın.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
11 Şubat 2016, 11:22
tolgaafsar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Nasıl bir mont almam gerekiyor sizce naked motor için?
Bütçene göre bir bilindik markalardan tercih etmende fayda var... Model olarak kullanım tarzına göre deri,tekstil, uzun kısa tipler mevcuttur.
-
11 Şubat 2016, 12:19
hani kontağı açtığında bi ses geliyor 2 saniye kadar benzin pompası-enjektör sesi,o ses geliyomu?gelmiyosayan ayaklığın oralara bi bakarmısın ?kabloda temazsızlık olabilir.ybr de olmuştu bi kere.adres neresi?bana yakınsan bağlar çekerim seni.yolda kalmanın ne demek olduğunu bilirim ben.bu gün yağışlı.yarın olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
bu arada pulsarın aküsü nerede ve modeli nedir?kaliteli bir akü sipariş vereceğim.saygılar
-
11 Şubat 2016, 12:44
Motor viteste ve yan ayaklık açık ise çalışmaz, elektrik geliyor ama tır tır diye ses geliyorsa marş motoru bozuk olabilir,
Actros1 akünün ismi exside sanırsam tam hatırlamıyorum, oturduğun koltuğun altında akü, artçı seleyi çıkar kendi oturduğun seleyi çıkar beyin ve akü yan yana göreceksin, 2014 modellerde akü altta beyin üstünde bulunur, 2015 lerde akü ve beyin yan yana duruyor, Bir kıyı da akü onun bitişiğinde beyin var.
-
11 Şubat 2016, 13:10
kdiner adlı üyeden alıntı
Motor viteste ve yan ayaklık açık ise çalışmaz, elektrik geliyor ama tır tır diye ses geliyorsa marş motoru bozuk olabilir,
Actros1 akünün ismi exside sanırsam tam hatırlamıyorum, oturduğun koltuğun altında akü, artçı seleyi çıkar kendi oturduğun seleyi çıkar beyin ve akü yan yana göreceksin, 2014 modellerde akü altta beyin üstünde bulunur, 2015 lerde akü ve beyin yan yana duruyor, Bir kıyı da akü onun bitişiğinde beyin var.
eyvallah abi,bi söküp bakayım
-
11 Şubat 2016, 13:40
Fuarda pulsar 200ns fuar indirimi yapıyorlar mı?
-
11 Şubat 2016, 13:52
yeniii adlı üyeden alıntı
Bütçene göre bir bilindik markalardan tercih etmende fayda var... Model olarak kullanım tarzına göre deri,tekstil, uzun kısa tipler mevcuttur.
Zaten dainese g avro c2pelle var ama değişmek istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
beykurt adlı üyeden alıntı
Seni en iyi şekilde koruyacak olan montu alman gerekiyor.Montta önemli olan motorun türü değil senin canın.
Zaten dainese g avro c2pelle var ama değişmek istiyorum
-
11 Şubat 2016, 14:29
Az önce İstinye park önünde bi tane kurye durdu pulsarla. Merhaba dedim çakmak istedim muhabbet için. Abi kaç binde almak istiyorum dedim. "Valla kardeş 79 binde." Dedi.
Yağ yakma gibi bi sorun var mı dedim.
"Yok kardeşim hala canavar gibi" dedi.
Denge sensörü ötüyormuş dedim.
"Bilmiyorum öyle bişey var mıymış" dedi.
Stop ediyor mu dedim giderken
"Benim başıma gelmedi arkadaşın başına geldi" dedi.
Sanırım herkes aynı sorunu yaşamıyor bu motorda. Son olarak İstanbul içinde bu motoru önerdiğini söyledi. Aklım sürekli karışıyor.
Şeytan diyor git ktm rc 250 al ama bu motorla onun arasında o kadar işletme maliyeti farkı olur ki.
-
11 Şubat 2016, 15:18
actros1 adlı üyeden alıntı
hani kontağı açtığında bi ses geliyor 2 saniye kadar benzin pompası-enjektör sesi,o ses geliyomu?gelmiyosayan ayaklığın oralara bi bakarmısın ?kabloda temazsızlık olabilir.ybr de olmuştu bi kere.adres neresi?bana yakınsan bağlar çekerim seni.yolda kalmanın ne demek olduğunu bilirim ben.bu gün yağışlı.yarın olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
bu arada pulsarın aküsü nerede ve modeli nedir?kaliteli bir akü sipariş vereceğim.saygılar
Ses motosikletin sol tarafındaki roleden geliyor, çıkarıldığında düzeliror. Yeni role takıldığında da aynı şekilde devam ediyor. 2014 model akü altta beyin ustte. tesekür ederim. Batıkentte oturuyorum uygun olursa çok makbule geçer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)