Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2016, 10:13
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Güzel hayal
O kadar mühendis, insan düşünsün taşınsın tasarlasın kullanım kılavuzuna yazsın. Ama kaale almayıp kendi bildiklerinizi doğruymuş gibi gösterin ne güzel. Yetmiyor bir de insanları yanlış yönlendirin. Zaten motorda kendi kendine üredi, mühendisler yatıyordu o sıra.
birader mal benim istersem kaldırır uçurumdan atarım.ben kimseye redline yap demiyorum.ben yaparım,çünkü mal benim,ayrıca kendi düşüncemi belirttim,kesin bişey olur yada olmaz demiyorum,sen skuturunla mühendislerin tavsiyesine uyabilirsin sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
matrix506x adlı üyeden alıntı
Bazı kendini bilmiş kişiler bildiğini okumaya devam ediyor malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim
birader bisikletten yeni indiğin besbelli,onun için konuşmana dikkat et,ayrıca bu motor senin için uygun değil,125likle başlasan iyi olur
Reklamlar
-
07 Şubat 2016, 11:55
actros1 adlı üyeden alıntı
birader mal benim istersem kaldırır uçurumdan atarım.ben kimseye redline yap demiyorum.ben yaparım,çünkü mal benim,ayrıca kendi düşüncemi belirttim,kesin bişey olur yada olmaz demiyorum,sen skuturunla mühendislerin tavsiyesine uyabilirsin sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
birader bisikletten yeni indiğin besbelli,onun için konuşmana dikkat et,ayrıca bu motor senin için uygun değil,125likle başlasan iyi olur
İstediğinizi yapın beni ilgilendirmez. Hatta satarken "hor kullanılmamış, temiz" diye satarsanız o da beni ilgilendirmez. Ama insanları yönlendirirseniz işte o zaman hatalısınız derim. Ayrıca skuter küçümsemenizdende sizle tartışılmayacağını anladım. Kolay gelsin.
-
07 Şubat 2016, 12:13
İstediğinizi yapın beni ilgilendirmez. Hatta satarken "hor kullanılmamış, temiz" diye satarsanız o da beni ilgilendirmez. Ama insanları yönlendirirseniz işte o zaman hatalısınız derim. Ayrıca skuter küçümsemenizdende sizle tartışılmayacağını anladım. Kolay gelsin.
Konuşma uslubuna asıl sen dikkat et serseri tipler gibi birader şeklinde millete hitap ediyorsun
Burada kimse seni niye motoru hor kullandın demiyor
Milleti yanlış yönlendiriyorsun bu yüzden tepki topluyorsun
İki lafı gevelerik durma haksıssın milletin kafasını karıştırma
Adam gibi yukarıda iki kelam etmişsim sen yok bisikletten indiğin besbelli
Şu cc motoru kullan bu nasıl bir tavır
-
07 Şubat 2016, 12:17
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
07 Şubat 2016, 12:21
Kredi kartına taksit yapıyorlar, isterseniz bir kısmını peşin geri kalanını taksitte yapıyorlar, Rolanti dalgalanması normal, yazılım atınca bu dalgalanma stop etme ortadan kalkabiliyor, denge sensörü sesinden bahsediyorsanız ona da işlem yapılarak ses ortadan kalkıyor, test etme imkanınız varsa test edin ona göre karar verirsiniz.
-
07 Şubat 2016, 12:29
actros1 adlı üyeden alıntı
Asıl sen konuşmana dikkat et serseri tipler gibi birader diye millete hitap ediyorsun milleti küsümsüyorsun
Kimse sana motoru niye hor kullandın demiyor
Milleti yanlış yönlendirdiğin için tepki alıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
Kredi kartına taksit yapıyorlar, isterseniz bir kısmını peşin geri kalanını taksitte yapıyorlar, Rolanti dalgalanması normal, yazılım atınca bu dalgalanma stop etme ortadan kalkabiliyor, denge sensörü sesinden bahsediyorsanız ona da işlem yapılarak ses ortadan kalkıyor, test etme imkanınız varsa test edin ona göre karar verirsiniz.
Sağolun çok faydalı oldu yorumunuz size bir kaç sorum daha olacak
Stop etme sorunu 2016 modellerde kesin giderilmiş diyorlar bu bilgi doğru mu
Yokuş aşağı bol yollarda da kullanacağım motor stop ederde uçurumdan parçalarımı toplarlar😞
Bu durum beni tedirgin yapıyor
Fuar indirimi yapıyorlar mı motora
Motor fuarı biletleri fuar girişinde alabilir miyiz
-
07 Şubat 2016, 12:32
Asıl sen konuşmana dikkat et serseri tipler gibi birader diye millete hitap ediyorsun milleti küsümsüyorsun
Kimse sana motoru niye hor kullandın demiyor
Milleti yanlış yönlendirdiğin için tepki alıyorsun
ne diycem senin gibi birine beyefendi mi diycem,hem bana çok bilmiş diyeceksin,hem de zeytinyağı gibi üste çıkacaksın.öyle bi dünya yoK.yanlış yönlendirdiğim mesajımı göster,tamam sen haklısın diycem.ayrıca senin gibi tipler o serseri tip dediğin adamların yanında kuzu oluyor.pc nin başına oturdumu böyle atıp tutuyorsunuz.YANLIŞ
-
07 Şubat 2016, 12:34
Şu video hakkında ne diyeceksiniz iyice kararsız kaldım
https://m.youtube.com/watch?v=uGGD1FXj9SE
-
07 Şubat 2016, 12:39
[QUOTE=AurorAbeam;3828931]İstediğinizi yapın beni ilgilendirmez. Hatta satarken "hor kullanılmamış, temiz" diye satarsanız o da beni ilgilendirmez. Ama insanları yönlendirirseniz işte o zaman hatalısınız derim. Ayrıca skuter küçümsemenizdende sizle tartışılmayacağını anladım. Kolay gelsin.[/QUOTE
çok doğru söylemişsin.kimsenin ne yaptıpı kimseyi ilgilendirmez.3 bir şahsın malına ve canına zarar vermedikten sonra.senin motorun skutır,benim ki de comıtır.sizin gibi biriyle de tartışılmayacağını ben anladım.kolay gelsin
-
07 Şubat 2016, 14:19
[QUOTE=mgokhang;3805746]Ekrem Bey'e mail atmıştım dün. Bugün servisten aradılar. Bir bayan konuştu motorunuzun tüm parçaları sipariş edildi perşembe günü elimizde olur cuma teslim alabilirsiniz dedi. Dün sadece benzin pompası dediler bugün bütün eksikleri saydılar. Stop etme benz,n pompasından dediler yazılım güncellemeyi sordum servise aldığım cevap; riskli iş o sıkıntı olursak eski yazılımı yükleyemeyiz ondan yapmıyoruz dedi
Stop etme sorunu yazılımsal yapılmıyorsa nasıl giderirecek bu sorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
mgokhang adlı üyeden alıntı
Ekrem Bey'e mail atmıştım dün. Bugün servisten aradılar. Bir bayan konuştu motorunuzun tüm parçaları sipariş edildi perşembe günü elimizde olur cuma teslim alabilirsiniz dedi. Dün sadece benzin pompası dediler bugün bütün eksikleri saydılar. Stop etme benz,n pompasından dediler yazılım güncellemeyi sordum servise aldığım cevap; riskli iş o sıkıntı olursak eski yazılımı yükleyemeyiz ondan yapmıyoruz dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Hocam ben arka lastiği Sava MC50 M- Racer almıştım. Ön lastik stokta yoktu onu daha sonra sipariş verdim ön için gelen lastik Mitas MC50 M-Racer idi. Fotoğraflarına baktığım Sava ile aynı desene sahipti. Hatta arka Sava ön Mitas fakat üzerindeki amblemler vs aynı. Dediğiniz gibi ayrı isimlerde aynı lastik.
Stop etme sorunu yazılımsal olmuyorsa nasıl olacak bu iş😠
-
07 Şubat 2016, 14:51
2016 hakkında bilgim yok, 2015 modellerde pek nadir duydum, bende sabah motoru ısıtmadan çalıştırır ve rampa indiğimde debriyaj ve fren yapınca oluyordu yazılımdan sonra bu ortadan kalktı, yolda stop etme yaşamadım ne anı durma be ışıklarda dur kalk yaptığımda böyle bir sorun yaşamadım 2014 kullanıyorum, zaten fiyat şuan uygun indirim olurmu bilmem, biletleri fuar girişinde satın alabilirsiniz veya Servislerde olabilir. Arkadaşlar lütfen kişi belirterek cevap yazmayalım burası forum, seviyemizi düşürmeden de cevap verebiliyorum.
-
07 Şubat 2016, 15:43
kdiner adlı üyeden alıntı
2016 hakkında bilgim yok, 2015 modellerde pek nadir duydum, bende sabah motoru ısıtmadan çalıştırır ve rampa indiğimde debriyaj ve fren yapınca oluyordu yazılımdan sonra bu ortadan kalktı, yolda stop etme yaşamadım ne anı durma be ışıklarda dur kalk yaptığımda böyle bir sorun yaşamadım 2014 kullanıyorum, zaten fiyat şuan uygun indirim olurmu bilmem, biletleri fuar girişinde satın alabilirsiniz veya Servislerde olabilir. Arkadaşlar lütfen kişi belirterek cevap yazmayalım burası forum, seviyemizi düşürmeden de cevap verebiliyorum.
Motor soğukken mi debriyaj fren yapıyorsunuz?
-
07 Şubat 2016, 15:49
Konuşma uslubuna asıl sen dikkat et serseri tipler gibi birader şeklinde millete hitap ediyorsun
Burada kimse seni niye motoru hor kullandın demiyor
Milleti yanlış yönlendiriyorsun bu yüzden tepki topluyorsun
İki lafı gevelerik durma haksıssın milletin kafasını karıştırma
Adam gibi yukarıda iki kelam etmişsim sen yok bisikletten indiğin besbelli
Şu cc motoru kullan bu nasıl bir tavır
Doğru alıntı yapın, forum kullanmayı öğrenin. Yazdıklarınızın benimle bir alakası yok.
-
07 Şubat 2016, 15:56
Doğru alıntı yapın, forum kullanmayı öğrenin. Yazdıklarınızın benimle bir alakası yok.
Yanlış alıntı yaptığımı yukarıdaki arkadaş belirtmiş
Yanlış alıntı yaptığım için kusura bakma
-
07 Şubat 2016, 16:17
Aynen, motor soğuk iken rampa inersem sapacağım yöne gelmeden debriyaj ve fren yapınca stop ediyordu, normal yolda ve ısındığını zaman nasıl rampa olursa olsun bir sıkıntı yaşamadım.
-
07 Şubat 2016, 16:28
Enjeksiyona yazılım attırınca stop etme düzeldi ama yavaşlarken motor 3000 devir altına indiğinde kontrolü zorlaştıracak kadar çok silkeliyor. Debriyajı çekmek durumunda kalıyorum. Servise götürdüm bişey yapamadılar. Denge sensörüne bakmadılar 10000 km bakımında bakacaklarmış. Tek düzelen vites geçişleri oldu onun da sebebi motor yağının değişmesi.
-
07 Şubat 2016, 16:35
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Enjeksiyona yazılım attırınca stop etme düzeldi ama yavaşlarken motor 3000 devir altına indiğinde kontrolü zorlaştıracak kadar çok silkeliyor. Debriyajı çekmek durumunda kalıyorum. Servise götürdüm bişey yapamadılar. Denge sensörüne bakmadılar 10000 km bakımında bakacaklarmış. Tek düzelen vites geçişleri oldu onun da sebebi motor yağının değişmesi.
Bu motoru almak istiyordum çok içimde kalmıştı heves etmiştim bu fiyata bu motor diye fakat motorla ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki resmen motordan soğudum
Şu an feci bir şekilde kararsızım ne yapacam bilmiyorum
Sizin kullandığınız model 2016 mı?
-
07 Şubat 2016, 16:44
Selam arkadaşlar
Ankarada yaşıyorum Üniversite öğrencisiyim.Bende motosiklete merak sardım ve okul ev arası kullanmayı düşünüyorum yılda 8-9 bin km anca kullanırım sanırım.
Sizlere sorum titreşim varmı (var ise cbf150 ile kıyas yaparsanız sevinirim) , stop etme sorunu var diyorlar bu sorun giderildimi yoksa devam ediyormu.
Yakıtı , yedek parça fiyatı , yol tutuşu , frenlemesi uzun ömürlülük ne durumda ve kronik sorunu varmı bu aletin.
Yani bütçemi zorlayarak alabileceğim bi makine f/p olarak iyi bi alete benziyor.Tabikide ekipmanlarımı almadan üstüne binmeyeceğim.
Motoru 0 almayı düşünüyorum sigorta , ruhsat ve plaka masrafları ne tutuyor?
Arkadaşlar kısacası motorun artı ve eksilerini kısaca yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
-
07 Şubat 2016, 16:46
Bu motoru almak istiyordum çok içimde kalmıştı heves etmiştim bu fiyata bu motor diye fakat motorla ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki resmen motordan soğudum
Şu an feci bir şekilde kararsızım ne yapacam bilmiyorum
Sizin kullandığınız model 2016 mı?
2015 model. Bu fiyata bu motor aynen. Honda Cbr125'ten 2300 lira ucuz bir motor. Aldığına pişman ettirecek bir motor kesinlikle değil ama kusursuz diyemem. Bizim kusur olarak gördüklerimizi hintliler hiç umursamadığından böyle bi motor çıkmış ortaya.
-
07 Şubat 2016, 17:37
j0hnwick adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar
Ankarada yaşıyorum Üniversite öğrencisiyim.Bende motosiklete merak sardım ve okul ev arası kullanmayı düşünüyorum yılda 8-9 bin km anca kullanırım sanırım.
Sizlere sorum titreşim varmı (var ise cbf150 ile kıyas yaparsanız sevinirim) , stop etme sorunu var diyorlar bu sorun giderildimi yoksa devam ediyormu.
Yakıtı , yedek parça fiyatı , yol tutuşu , frenlemesi uzun ömürlülük ne durumda ve kronik sorunu varmı bu aletin.
Yani bütçemi zorlayarak alabileceğim bi makine f/p olarak iyi bi alete benziyor.Tabikide ekipmanlarımı almadan üstüne binmeyeceğim.
Motoru 0 almayı düşünüyorum sigorta , ruhsat ve plaka masrafları ne tutuyor?
Arkadaşlar kısacası motorun artı ve eksilerini kısaca yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
İkisinide önce bi kullan daha sonra kararını ver pulsarın artısı gidişi 6 vites olması şekli kalın lastikleri dijital göstergesi enjeksiyonu düşük cclere göre her türlü artısı var eksisi devir dalgalanması stop etme sorunu yaşayanlar oluyo ben yaşamadım seleside biraz rahatsız edebilir döşeme yaptırırsan daha rahat edersin titreşim yok artçı hisseder cbf daha konforludur ama işte güçsüz 150 cc
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)