Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Bu verileri yakiyorsa motosiklette problem var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani nerede kaldı rodaj köpek gibi basmaya sen devam et yarın öbürgün bu motor çok yakıyo şurasında şöyle oldu dersin sonra satarkende rodajı özenle itina ile yapıldı diyede yazmayıda muhakkak unutma
    tatlı tatlı yedirerek basıyorum....onu kesin yazarız.klasik cümlelerimizden birisi de bu.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Darkmooneyes, Ben uzun yolda 100km hızı geçmeden 6 litre ile 257km gitmişliğim var, devirli kullanmıyorum diyor, genel bir farklılığı var kullanan arkadaşlara göre.

qsaaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Herkese iyi günler arkadaşlar. 2 gün önce aldığım rs200 le aranızdayım :D
    bumble bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    hayırlı uğurlu olsun.kral cihaz...
    qsaaar bunu beğendi.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    15000 deki pulsarımı satıyorum arkadaslar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69469280/detay

Arkadaşlar gösterge 5.000 devirde titriyor. Bir arkadaş burada göstergeyi garantiden değişyirdiğimi söylemiş. Hemen gittiğimizde değişim yapılıyor dimi? Yani motoru bırak 3-5 gün sonra mı gel diyorlar? Stok yoksa problem değil gelene kadar bekleriz, motora binmek istiyorum bu sürede gelince de gidip değiştirmek istiyorum. Başına gelen var mı arkadaşlar? Ayrıca denge sensörü ses çıkarıyordu fakat bu aralar sesini duyamıyorum. Ayrıca balatalar sıkıntılı würth balata temixleme spreyi sıktığım halde arada ötüyor vik vik.. Ebc ile değiştirmeyi deneyebilirim belki bitmeye yakın. Genel anlamda güzel motosiklet Bakalım servis bu tip konularda elinden geleni gerçekten yaparak, işgüzarlığa yatmadan yardımcı olacak mı? Kuralkan ürünün arkasında durursa eğer bu tip sorunlar bence görmezden gelinebilir hemen müdahale edildiği takdirde. İyi sürüşler arkadaşlar.

knnder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 Ns
    havaların güzel olası fırsatını tepmemek lazım

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gösterge 5.000 devirde titriyor. Bir arkadaş burada göstergeyi garantiden değişyirdiğimi söylemiş. Hemen gittiğimizde değişim yapılıyor dimi? Yani motoru bırak 3-5 gün sonra mı gel diyorlar? Stok yoksa problem değil gelene kadar bekleriz, motora binmek istiyorum bu sürede gelince de gidip değiştirmek istiyorum. Başına gelen var mı arkadaşlar? Ayrıca denge sensörü ses çıkarıyordu fakat bu aralar sesini duyamıyorum. Ayrıca balatalar sıkıntılı würth balata temixleme spreyi sıktığım halde arada ötüyor vik vik.. Ebc ile değiştirmeyi deneyebilirim belki bitmeye yakın. Genel anlamda güzel motosiklet Bakalım servis bu tip konularda elinden geleni gerçekten yaparak, işgüzarlığa yatmadan yardımcı olacak mı? Kuralkan ürünün arkasında durursa eğer bu tip sorunlar bence görmezden gelinebilir hemen müdahale edildiği takdirde. İyi sürüşler arkadaşlar.
    benim göstergede titriyodu.hiç kafaya takmadım düzeldi.ama götür servise baksınlar.biraz sert kullan vahşi olun şu pulsarın üstünde.çünkü bu motor sert motor...

Motosikleti
    Bu titreme giderken mi oluyor yoksa rolantide gaz verdiğiniz de mi oluyor, hiç görmediğim için soruyorum hiçte dikkat etmedim hiçte denemedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    5000 devirde kadran titremesini ilk defa duydum.genelde seyir hızım 5000 6000 ama titreme yok bende.dururken gazlada sanırım sabitleyemiyormusunuz acaba??

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Şöyle lastikler gelmediki corsa platinum r93

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

burak burk bunu beğendi.

Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Selamlar arkadaşlar. Fuara kadar bu motosikletten almayı düşünüyorum. İstanbul'dan alacağım. Sizce nakit olarak nasıl bir fiyat almalıyım? Gördüğüm kadarı ile sitesinde 8290 yazıyor. Malum sitede 7.750 ile kampanya yapan anadoluda birkaç bayi de var. Ama İstanbul için böyle bir rakam bulamadım (internette). Açıkçası benim bu motora 8000 üzerinde bir rakam ödemeye hiç niyetim yok. Sizce zorlamam gereken rakam kaç olmalı?

Motosikleti
    Riptalon ikinci el az km de temiz bakabilirsiniz olmadı o 7750 diyen bayi ile görüşüp anlaşırsanız birde ücretsiz getirte bilirseniz hayırlı olsun, belki burdan 8000 e ancak alabilirsiniz ama bayiler ile daha iyi fiyat için görüşün.
    Ayzek istersen f1 de kullanılan lastiklerden getirsinler, o lastikleri nerde kullanmayı düşünüyorsun Türkiye yol şartlarında.

yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Alıntı Riptalon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar. Fuara kadar bu motosikletten almayı düşünüyorum. İstanbul'dan alacağım. Sizce nakit olarak nasıl bir fiyat almalıyım? Gördüğüm kadarı ile sitesinde 8290 yazıyor. Malum sitede 7.750 ile kampanya yapan anadoluda birkaç bayi de var. Ama İstanbul için böyle bir rakam bulamadım (internette). Açıkçası benim bu motora 8000 üzerinde bir rakam ödemeye hiç niyetim yok. Sizce zorlamam gereken rakam kaç olmalı?
    Fuardan sonra zam gelicek diye duydum bilgine sonra bulamayabilirsin, anadolu'da 2.el fiyatları da çok değişken

Motosikleti
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Riptalon ikinci el az km de temiz bakabilirsiniz olmadı o 7750 diyen bayi ile görüşüp anlaşırsanız birde ücretsiz getirte bilirseniz hayırlı olsun, belki burdan 8000 e ancak alabilirsiniz ama bayiler ile daha iyi fiyat için görüşün.
    Ayzek istersen f1 de kullanılan lastiklerden getirsinler, o lastikleri nerde kullanmayı düşünüyorsun Türkiye yol şartlarında.
    ben f1 lastiği istemedimki ona bakarsan pirelli rosso 2 ler pistemi çıkıyo zaten bu lastıkler sokak için tasarlanmış ıslak kuru frenleme çamurlu yollar performansı 5 üzerinden 5 ve 4 almış

[IMG][/IMG]

Riptalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 300
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce motosikletim olmadığından ikinci ele sıcak bakmıyorum. Bakınca motorun durumunu anlayamam kullanamam, test edemem. Aslında şehir dışına gidip almayı da isterdim ama en fazla 5 km. motosiklet kullanmışlığım var. Dolayısı ile o yolu gelecek tecrübem yok. Bu hafta sonu bayileri gezmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.

Motosikleti
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben f1 lastiği istemedimki ona bakarsan pirelli rosso 2 ler pistemi çıkıyo zaten bu lastıkler sokak için tasarlanmış ıslak kuru frenleme çamurlu yollar performansı 5 üzerinden 5 ve 4 almış

https://www.youtube.com/watch?v=I5h56Pmmkh4

http://<a href="http://hizliresim.co...J2.png</a></a>
    f1 lastiği istemedin de, rosso 2 de yeri geldiğinde bir işe yaramıyor kaldı ki bu gelmesini istediğin lastik te aynısı olacak her zaman bir malın eksi yönü vardır ve olacaktır.gelse tabi güzel olur neyin ne olduğunu daha iyi test etmiş oluruz herkez de bundan faydalanır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Alıntı Riptalon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce motosikletim olmadığından ikinci ele sıcak bakmıyorum. Bakınca motorun durumunu anlayamam kullanamam, test edemem. Aslında şehir dışına gidip almayı da isterdim ama en fazla 5 km. motosiklet kullanmışlığım var. Dolayısı ile o yolu gelecek tecrübem yok. Bu hafta sonu bayileri gezmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.
    gidip alın gelin demiyorum, arayın bayiyi istediğiniz seçenek varsa görüşün gerekirse resim isteyin anlaşırsanız kargo yardımı ile size motoru gönderirler, zaten fazla tecrübeniz olmadığını söylüyorsunuz, en iyi ihtimal burda ki servisleri gezmeniz olacaktır, kolay gelsin inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Motosikleti
    bu arada sadece ben lastık markası olarak gelmesini isterdim o pulsar kullanıcısını zaman zaman takip ederim o markayıda o vesile tanımış oldum kendi sitesinde pulsar için farklı model öneriyorlar lastik yere yapışıyor kayma falan yok o yuzden gelmesi iyi olur yoksa virajlara bacak yerde girmiyorum mesela gelse piyasada sava ayarında olsa ucuza çok güzel lastık alsak ama nerde
    pulsar için bu lastıkler var şuan sitelerinde
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    2014 ybr esd
    ybrden inip pulsara bindiğim günü hatırlıyorum da füze gibi gelmişti.ölene kadar bu motor bana yeter diyodum.aradan 1 ay geçti ve yetmemeye başladı,insanoğlu böyle doyumsuz bir varlık.
    şunu belirtiyim.şöyle 1.6 benzinli gazlı arabaları 120 ye kadar geçiyorum.hele lambalarda marka farkı olmaksızın ybrlerle cbf lerle ve diğerleriyle bi göz göze geliyoruz.tabi yamaha-honda olduğu için bi yukardan bakma hareketleri ve bi kaç tahrik edici aragazı çekiyorum ve gaza getirip birazda prim veriyorum.arkasından bi yapıştırıyom abi roket...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)