Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ocak 2016, 23:18
tabi tabi basınca yakmamasını bekleyen arkadaş varsa almasın hayal kırıklığı yaşar.hem tapa gaz gidicen hem yakmıcak.öle motor yok diye biliyorum varsa gösterin ondan alalım.kağna gibi gidersen bizim serviste var 380 km gören arkadaşlarda varmış.sabır ön planda tabi.
Reklamlar
-
22 Ocak 2016, 04:20
Ön camın faydası tabiki var. Rüzgar direk sana gelmiyor artık. Rüzgarda soğukta yağmurda camın arkasına girebilirsin. Tabiki biraz motorun üzerine yatman gerek bu durumlarda.
-
22 Ocak 2016, 17:40
Öncelikle Pulsar için geliştirdiğim motorcycle deacceleration brake light(motor freni stop lambası) ilk prototipini tamamladım. Bu haftasonu motosiklet üzerinde ilk denemesini yapıcam.
İlkbaharda da Wifi'li ve ethernet bağlantılı uzaktan Android veya iPhone cihazlarından kumandalı motosiklet alarmı yapmayı düşünüyorum. Fiyatlar mantıklı seviyede olacak. Stop lambasından 10 tane yapıcam ilk parti olarak.
Stop lambası bu şekilde çalışıyor.
Videoda ledler biraz hızlı çakıyor sonradan fark ettim yavaşlattım onu.
-
22 Ocak 2016, 21:24
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Öncelikle Pulsar için geliştirdiğim motorcycle deacceleration brake light(motor freni stop lambası) ilk prototipini tamamladım. Bu haftasonu motosiklet üzerinde ilk denemesini yapıcam.
İlkbaharda da Wifi'li ve ethernet bağlantılı uzaktan Android veya iPhone cihazlarından kumandalı motosiklet alarmı yapmayı düşünüyorum. Fiyatlar mantıklı seviyede olacak. Stop lambasından 10 tane yapıcam ilk parti olarak.
Stop lambası bu şekilde çalışıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=Yy7xGxA3QsQ
Videoda ledler biraz hızlı çakıyor sonradan fark ettim yavaşlattım onu.
Guzel olmus bendede f1 stop vardi bi yagmur yedi yanip sonmesi bozuldu normal direk yaniyo yagmurlu havalarda pek su almamasi lazim
-
22 Ocak 2016, 21:25
sonunda ayna taktırdım resimleri paylaşırım yakın zamanda.magazi karbon marka ayna.aslında pahalı aldım 80 tl ama internette görünce yurt dışı fiyatlarını 3te1 fiyatına almış olduğumu fark ettim.ebay vs yurt dışı sitelerinde 60 avro 50 pound fiyatı var.artık aralardan geçerken bayaa bi dikkat etmem gerekicek
-
22 Ocak 2016, 22:48
Arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var tecrübelerinize dayanarak pazartesi günü 2014 model 1600 kmde mislen lastikli bi motor buldum gidip görüşecem pazartesi motoru görücem 7.500 yazmıstı 7000 tl anlaştık bizim memleketli cıktı adam mühendismiş fazla vakit bulamadım dio ben gidince motorun nelerine dikkat edim bu motorun şimdiden tşr ederim
-
22 Ocak 2016, 23:00
truck123 adlı üyeden alıntı
Guzel olmus bendede f1 stop vardi bi yagmur yedi yanip sonmesi bozuldu normal direk yaniyo yagmurlu havalarda pek su almamasi lazim
Hatırlatman iyi oldu stop lambasının içini açıp nereden su alabileceğini inceleyim o zaman. Muhtemelen F1 stop olmadan satarım ve ürünü cazip hâle getirecek birkaç ek özellik daha düşünüyorum. İsteyen LED spotlar bağlayıp yeni arabalardaki sis farları gibi viraj farı olarak kullanabilir mesela. Çok maliyet oluşturmuyosa alarm özelliği de ekleyeceğim. Mart nisan ayları gelmeden hazırda ürünler olacak mutlaka.
-
22 Ocak 2016, 23:16
eviLdead adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var tecrübelerinize dayanarak pazartesi günü 2014 model 1600 kmde mislen lastikli bi motor buldum gidip görüşecem pazartesi motoru görücem 7.500 yazmıstı 7000 tl anlaştık bizim memleketli cıktı adam mühendismiş fazla vakit bulamadım dio ben gidince motorun nelerine dikkat edim bu motorun şimdiden tşr ederim
2014 lerde çok sıkıntı var.tabiki hatasızı vardır ama bulmanız çok zor.yetkili servise kesinlikle götürüp gösterin.2014 lerle 2015 in tesisatı kablosu bile farklıdır.bana göre uygun fiyata veriyor km az lastikler michelin.vitesli motordan anlayan birinide yanınızda götürün.
-
23 Ocak 2016, 00:57
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hatırlatman iyi oldu stop lambasının içini açıp nereden su alabileceğini inceleyim o zaman. Muhtemelen F1 stop olmadan satarım ve ürünü cazip hâle getirecek birkaç ek özellik daha düşünüyorum. İsteyen LED spotlar bağlayıp yeni arabalardaki sis farları gibi viraj farı olarak kullanabilir mesela. Çok maliyet oluşturmuyosa alarm özelliği de ekleyeceğim. Mart nisan ayları gelmeden hazırda ürünler olacak mutlaka.
Bencede icini ac bi bantla falan korumaya al yoksa yagmurda su giriyo ama dikkat et bende actim icini ledin biri yanmadi acarken ince biraz icindeki kablolar
-
23 Ocak 2016, 11:16
Bu arkadaşın kanalını severim, Pulsar almış ve neden aldığını anlatmış. Kendim henüz izlemedim :
-
23 Ocak 2016, 12:32
22somer22 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar pulsar 200 ns için 428 arka dişli lazım 36 veya 37 dişli. Bulabileceğim bi yer, bi adres bilen varmı acaba. Yurt dışından 428 ön dişli getirdim mecbur arka dişliyi de değiştirmem lazım.
16t dişli biraz büyük değilmi?
14 dişli bile tam oturuyor.sanırım plastik parçaları kesmeyi düşünüyorsun
-
23 Ocak 2016, 12:39
Arkadaşlar düşük devir ve hızlarda 1. - 2. viteste mesela çok düşük hızlarda bir ses geliyor motordan hırrrjjjj şeklinde. Nasıl desem, akülü arabayı itersiniz de ses çıkar ya hani (hiç akülü arabam olmadı bu kadar tarif edebildim) onun gibi ses çıkıyor gırşşşşş şeklinde. Ne olabilir sizce? 800 km'de motosiklet.
-
24 Ocak 2016, 00:47
burak burk adlı üyeden alıntı
2014 lerde çok sıkıntı var.tabiki hatasızı vardır ama bulmanız çok zor.yetkili servise kesinlikle götürüp gösterin.2014 lerle 2015 in tesisatı kablosu bile farklıdır.bana göre uygun fiyata veriyor km az lastikler michelin.vitesli motordan anlayan birinide yanınızda götürün.
Benim motorum 2014 19.000 km de, 7.000 de aldım. İkinci el, çok sıkıntı var demişsiniz müdahale etmek istedim. Malum buradaki arkadaş sizin yorumunuzu ciddiye alıp hareket edecek. 2015 Model 4.000 km de pulsarı olan biriyle görüştüm 7 bine veriyordu. Debriyaj balatası değişmiş iki kere stop etme sorunu, kaçırma sorunu vs. var. Benim motorum 19.000 km'de tekrar ediyorum. Bugüne kadar elektrik tesisatı ile ilgili problem yaşamadım, ufak bir kazam oldu sadece koruma demirleri eğildi ve çizildi. Sonrasında ayağa kalktığımda devam ettim motorla. Tek problem yokuş aşağı stop etme problemidir. Güncel yazılımla devir daha geç düşüyor, fakat onunla alakalı stop etmeyi giderici bi konu değil. Stop etmemesini istiyorsanız motorunuzu 10-12 saat kullanmadınız diyelim. Olduğu yerde 3-5 dk. çalıştırın, bütün gün stop etmeyecektir. Denenmiş kanıtlanmıştır. 2014 ler öğğkkk, kaka demek doğru değildir. At sahibine göre kişner.
Herkese saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
denizhan_d adlı üyeden alıntı
motora sis farı taktıran arkadaşlar motorunuz garantiden çıktımı ?
Merhaba bende sis farı var, 4.44 motora gittim sis farını 100 tl ye almıştım. Arkadaşımdan... 75 TL takma ücreti istediler, konya sokaktan 1.25 den 2 tane 2.5 tl ye düğme 50 kr da kablo aldım, tesisatını kendim çektim. Garanti dışı kalmadı. Yanlız servise gittiğimde 10 bin bakımında bu grenajlar her defasında sökülecekmiş efendim, oradan düğme bantla bağlanmazmış, jack yaptı uçlarına, 15.00 tl de para aldılar. Sanki ben istemişim gibi. Tabi mesele para meselesi değil, okuyan herkes anlamıştır sanırım. Her neyse, taktığı jacklardan dolayı bi sis düzgün yanmamaya başladı bir süre sonra soğuttu. Kullanmamaya başladım sisi, tavsiye ederim. Akropovic egzoz, sis farı, ön tur camı, gidon yükseltme, arka çanta, orta sehpa, kışlık lastik, ben tam takımım, hepsinin faydasını görüyorum. Sis farını araba kullanıcılarının, sizi araba sanmaları ve ya büyük bir motor geliyor gibi düşünmeleri açısından çok faydalı buluyorum. Yakıt ile ilgili yorumlar yapılmış. 12.000 km'dir kullandığım 2014 pulsarım 2.5 litre ile 4 litre arasında yakıyor. Kullanıma bağlı tamamen, 4 litre üzerinde yaktıran kesinlikle motor kullanmayı hiç bilmiyordur bence.Çok saçma çünkü tapa gaz gidiyorum 4 litre yakıyor.
-
24 Ocak 2016, 13:34
Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır takipçisiyim bu konunun gerçekten sayenizde kullanmış kadar oldum Dünde gittim ankarada bajaj bayinde motoru inceledim. Ama şu konuda kararsız kaldım 2015 mi alıyım yoksa 2016 yı bekleyim mi. 2015 yılında 2014 olan bir çok sorun giderilmiş okuduğum kadarıyla acaba 2016 da ufak tefek farklar ya da modifikasyonlar bekleniyor mu fiyat çok artar mı? sizce hangisi mantıklı 2015 almak mı yoksa martı bekleyip 2016 almak mı?
-
24 Ocak 2016, 20:22
Ben 2015 aldım tam sene sonunda gayet memnunum , 2016 için artık zam yapacaklarını düşünüyorum kur nereden nereye geldi bu süreçte.
Banruly adlı üyeden alıntı
Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır takipçisiyim bu konunun gerçekten sayenizde kullanmış kadar oldum
Dünde gittim ankarada bajaj bayinde motoru inceledim. Ama şu konuda kararsız kaldım 2015 mi alıyım yoksa 2016 yı bekleyim mi. 2015 yılında 2014 olan bir çok sorun giderilmiş okuduğum kadarıyla acaba 2016 da ufak tefek farklar ya da modifikasyonlar bekleniyor mu fiyat çok artar mı? sizce hangisi mantıklı 2015 almak mı yoksa martı bekleyip 2016 almak mı?
-
25 Ocak 2016, 00:49
Agv adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar düşük devir ve hızlarda 1. - 2. viteste mesela çok düşük hızlarda bir ses geliyor motordan hırrrjjjj şeklinde. Nasıl desem, akülü arabayı itersiniz de ses çıkar ya hani (hiç akülü arabam olmadı bu kadar tarif edebildim) onun gibi ses çıkıyor gırşşşşş şeklinde. Ne olabilir sizce? 800 km'de motosiklet.
Benimki de 800 KM de ve bendende geliyor o ses.Denge sensörü sesi diye biliyorum.
Benim devir saati 5.500 devirde titreme yapıyor,sadece bende olan bir sorun mu yoksa herkes de var mı bu titreme ? Bazı servisler garantiden titreşim yüzünden km saatini değiştiriyor diye duymuştum.
-
25 Ocak 2016, 01:52
-
25 Ocak 2016, 04:19
-
25 Ocak 2016, 05:26
bende yaklaşık 1 ay hiç dokunmadım, vitesde iken denetim hep kapattı açtı kendini gösterge,
akabinde boşa aldım, 1 2 marşda çalıştı.. boşa almak önemli.
zannediyorum beyin belli bir voltaj altına indiğinde kendisini kapatıyor, bu yüzdende marş motoru komuta edilebilme ihtimalini bile test edemiyoruz, oysa aküda azıcık enerji bile olsa marş motoru döner, ama beyin voltajı kesip kapattığı için deneme şansımız olmuyor,
üstelik kendisinide kapatıyor, esasında mikro işlemciler çok düşük voltajlarda çalışabilir, neden böyle yapmışlar açıp bi incelemek lazım elektronik aksamı.. aynı şekilde beynin bu voltaj korumasından ötürü vurdurmak bile zor..
oysa eski moda beyinsiz motorlarda, motorun kendi dönüşünden elde edilen enerji ile ateşleme yapabiliyor aküsüz, takviyesiz.
-
25 Ocak 2016, 15:39
Agv adlı üyeden alıntı
zinciriniz gergin olabilir mi bir kontrol edin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)