Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS

Herkeze Merhaba e uzun zamandır yazamıyordum okul iş güç derken anca bir göz atıp çıkıyordum artık buradayım ve 2 ay önce bir pulsar200ns aldım suan 4bin civarı bir sorunla karsılasmadım henüz herkeze iyi sürüsler görüsmek üzere bu arada söylemeden geçemeyecegim şu ön jant olayı mide bulandırıcı
    AttilaXtreme bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    Bu da benim canavar.Ne zamandır binmiyodum özlemişim keratayıKazasız belasız sürüşler herkese

burak burk, mgora ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    ön jant davasını okumadım merakta etmiyorum.1.rs200 ön jantı için geçerli bir olaymış.2.olarak kazadan sonra kırılması veya kırılmaması pekte umrumda değil kafam kırılmasın jant kırılsın.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen başka Pulsar denedin mi hiç ? Bence senin motorun bir veya iki bujisi sağlıklı çalışmıyor. Benzin tüketimin fazla ve motor gitmiyor diyorsun, benzini yakmadan atıyor olabilirsin.
    Motorun bujilerinde sorun yok, tork eğrisi böyle. 5000 devire kadar çok hantal. Benzin tüketimim abartılı düşük yazan kişiler hariç diğer Pulsar'lar ile aynı. 2.5 litre de yaktırabiliyorum, 4.5 litre de. Kullanıma bağlı tamamen.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bugün bende akşam geldim kaç gündür kar altında olan motorun üstünde biriken karları temizledim , çalıştırdım , özlemişim bu gece tekrar kar yağmazsa yarın yollardayız.(Toplu taşıma ile biraz daha yolculuk yaparsam cinnet geçirme ihtimali var)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun bujilerinde sorun yok, tork eğrisi böyle. 5000 devire kadar çok hantal. Benzin tüketimim abartılı düşük yazan kişiler hariç diğer Pulsar'lar ile aynı. 2.5 litre de yaktırabiliyorum, 4.5 litre de. Kullanıma bağlı tamamen.
    hocam sen full depoyla kaç km gidebiliyorsun ? birde kaç km de motor

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    Arkadaşlar bugün de gezelim dedik... Karlı dağa çıktık (ÇİNE MADRAN DAĞI) yüksek yerlerde karlanma ve buzlanma yoğundu... Foto çekildiğimiz yere kadar gidebildik. Makine oraya kadar işliyor...pulsarın üzerinde asfaltta yüksek performans gösteren pirelli rosso ıı malesef dişsiz olduğundan dolayı buzlu yolda tam bir fiyasko...

Motosikleti
    2014 ybr esd
    ön camım bariz faydası varmı üstadım?

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön camım bariz faydası varmı üstadım?
    Walla taktıralı baya olduda sağlıklı yorum yapamam. Ben 82 boyundayım ekstra bide gidon yükseltmeyle kullanıyorum sanırım bana biraz kısa kalıyor ama haliyle faydası var tabi.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Arkadaşlar pulsarıma gidon yükseltme taktım.Çok rahat ettim.Aynalar bile göstermeye başladı.tavsiye ederim.

22somer22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200NS
    Arkadaşlar pulsar 200 ns için 428 arka dişli lazım 36 veya 37 dişli. Bulabileceğim bi yer, bi adres bilen varmı acaba. Yurt dışından 428 ön dişli getirdim mecbur arka dişliyi de değiştirmem lazım.

denizhan_d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    motora sis farı taktıran arkadaşlar motorunuz garantiden çıktımı ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sen full depoyla kaç km gidebiliyorsun ? birde kaç km de motor
    1 litre ile 35 km yapıyorum. Benzin deposu 9.6 litre 336km yol yapar. 4860km'de motor.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Bende Pulsarıma binip fotograflar atmak isterim.Ama yook. Aramızda km'ler var.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    22somer22 kayalarda var irtibat kurarsanız yardımcı olur.
    Denizhan bu servise göre değişiyor, Bazı servis biz takarsak sıkıntı olmaz diyor, Bazı servis bunları sıkıntı yapmıyor, benim motoru görsen sis farı muhabbeti bile yapmazsın, Çin den birkaç malzemem geldi şu an trabzondayım istanbula gidince onların kafamda düşündüklerimi yapacağım, İki hafta oldu motorumu özledim beya.

denizhan_d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    22somer22 kayalarda var irtibat kurarsanız yardımcı olur.
    Denizhan bu servise göre değişiyor, Bazı servis biz takarsak sıkıntı olmaz diyor, Bazı servis bunları sıkıntı yapmıyor, benim motoru görsen sis farı muhabbeti bile yapmazsın, Çin den birkaç malzemem geldi şu an trabzondayım istanbula gidince onların kafamda düşündüklerimi yapacağım, İki hafta oldu motorumu özledim beya.
    sisleri aldım kesin takıcamda aldığımdan beri motordaki terleme ve ön fren merkezinin tekeri kasmasını çözemediler. zaten 8. ayda garantisi bitiyor motorun, bari garanti dışı kalmadan şu 2 sorunu çözdürsem diyorum

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla taktıralı baya olduda sağlıklı yorum yapamam. Ben 82 boyundayım ekstra bide gidon yükseltmeyle kullanıyorum sanırım bana biraz kısa kalıyor ama haliyle faydası var tabi.
    sagol üstad

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bakım zamanı yaklaşırken söyleyin lazım olan contasını tedarik etsinler her serviste olmayabilir. Terleme kablo çıkış yerinden ise, motor kısmına siyah sıvı conta ve kablo etrafına da sıvı conta sürsünler ve orjinal contasını taksınlar kapağı takıp işlemi bitirsinler, sisleri de söyleyin taksınlar hepsi yarım saat bile tutmaz bana göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 litre ile 35 km yapıyorum. Benzin deposu 9.6 litre 336km yol yapar. 4860km'de motor.
    eyvallah çok fazla benzine takıldığını gördümde bir sıkıntı var sandım.benim motor 1400 de full depoyla 280 km yi daha geçmedi.çok deli sürmüyorum ama km farkı oldukça etkiliyor benzin harcamayı.arkadaşta aynı km lerde ondada durum aynı.5000km bakımından sonra çok daha rahatlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

birde kendi ustam bir şey söyledi bende size iletiyim.deponun sonunu görmeye çalışma benzin pompasını yakarsın dedi.böyle bir durumu olabiliyormuş.gerçi garantiden zaten değiştirirz ama aklında bulunsun dedi.önceki sayfalarda varmıydı hatırlamıyorum aklınızda bulusun 'pulsar kullancıları'arkadaşlar.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah çok fazla benzine takıldığını gördümde bir sıkıntı var sandım.benim motor 1400 de full depoyla 280 km yi daha geçmedi.çok deli sürmüyorum ama km farkı oldukça etkiliyor benzin harcamayı.arkadaşta aynı km lerde ondada durum aynı.5000km bakımından sonra çok daha rahatlar.
    Tapa gazda gırtlağa kadar doluyken 230 km yaptık hiç cizgi kalmamıştı gene fulledik net hatırlamasamda 10.6 lt gibi yakıt aldıydı basınca yakıyor kereta
    burak burk bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (2 üye ve 24 misafir)