Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ocak 2016, 14:36
Selcuk89 adlı üyeden alıntı
Makine daha yeni çok takılma ben balata spreyi aldım 6 ayda 2 defa sıktım zamanla km yaptıkça sorunlar da çözülür.
Trafikte dikkatli ol yeter.
Aynaların iyi ayarlandıktan sonra sorun yaratmadığını düşünüyordum fakat olay öyle değil.
Apache RTS aynası aldım 7000km Allah'a emanet sürmüşüm yeni anladım.İmkanı olan ayna alsın.Discovery aynası da uyuyor fakat RTS daha ağır kaliteli geldi bana vibrasyon v.s. etkilenmedi çok memnunum tavsiye ederim.
Gidon yükseltmede konusunda şimdiye kadar kollarda yük hissetmedim hiç fakat bir kere aralıksız 2 saatten sonra kollarım ağrımıştı.
Ben biraz da yatık kullanmayı seviyorum çok dik rahatsız ediyor tercih meselesi herkese hayırlı forumlar..
hocam yeni aynalar ile resim cekip atabilir misin? aynaları bende değiştirmek istiyorum.
Reklamlar
-
11 Ocak 2016, 22:18
pulsar_42 adlı üyeden alıntı
hocam yeni aynalar ile resim cekip atabilir misin? aynaları bende değiştirmek istiyorum.
Resim çok istersen yarına atabilirim fakat öğrenmek istediğin yakışıyor mu ise evet RTS ayna pulsara çok yakışıyor.
Daha önemlisi cayır cayır arkayı gösteriyor. GoPro ile izlerken bile ki kamera bakışın solunda kalıyor aynalar arkayı gösteriyordu fakat orjinalde sadece kollarımı görebiliyordum.
Şekilciğe çok takılmayın aldığım gibi lastik değiştirmiş ve şiddetle öneren biri olarak aynaların değişmesi benim görüşüme göre daha önceliklidir.
Bunu da bir not olarak yeni motor alan ve kullanan arkadaşlara naçizane önerim olarak kabul edin..
-
11 Ocak 2016, 22:50
Makine daha yeni çok takılma ben balata spreyi aldım 6 ayda 2 defa sıktım zamanla km yaptıkça sorunlar da çözülür.
Trafikte dikkatli ol yeter.
Aynaların iyi ayarlandıktan sonra sorun yaratmadığını düşünüyordum fakat olay öyle değil.
Apache RTS aynası aldım 7000km Allah'a emanet sürmüşüm yeni anladım.İmkanı olan ayna alsın.Discovery aynası da uyuyor fakat RTS daha ağır kaliteli geldi bana vibrasyon v.s. etkilenmedi çok memnunum tavsiye ederim.
Gidon yükseltmede konusunda şimdiye kadar kollarda yük hissetmedim hiç fakat bir kere aralıksız 2 saatten sonra kollarım ağrımıştı.
Ben biraz da yatık kullanmayı seviyorum çok dik rahatsız ediyor tercih meselesi herkese hayırlı forumlar..
Evet hocam Allaha şükür ciddi bir sorunum yok 136 km'yi devirdik. Bende iyi ki aynaları Discovery ile ve lastikleri de michlen pilot street ile değiştirmişim diyorum. İstanbul trafiğinde kamera gerekli bence çok pahalı birşey almak istemedim. Sjcam5000+ siparişi verdim. Cumartesi günü de Gispark'ta eğitim alayım diyorum. Motul zincir yağı ve zincir temizleme spreyi siparişi de verdim.
-
11 Ocak 2016, 22:58
Resim çok istersen yarına atabilirim fakat öğrenmek istediğin yakışıyor mu ise evet RTS ayna pulsara çok yakışıyor.
Daha önemlisi cayır cayır arkayı gösteriyor. GoPro ile izlerken bile ki kamera bakışın solunda kalıyor aynalar arkayı gösteriyordu fakat orjinalde sadece kollarımı görebiliyordum.
Şekilciğe çok takılmayın aldığım gibi lastik değiştirmiş ve şiddetle öneren biri olarak aynaların değişmesi benim görüşüme göre daha önceliklidir.
Bunu da bir not olarak yeni motor alan ve kullanan arkadaşlara naçizane önerim olarak kabul edin..
Bahsettiginiz aynaları google arattım ama sonuç çıkmadı tam adı ne
-
11 Ocak 2016, 23:37
ak.emre adlı üyeden alıntı
Bahsettiginiz aynaları google arattım ama sonuç çıkmadı tam adı ne
discovery 150 f dir öyle ara
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
11 Ocak 2016, 23:44
Tvs apachi aynası beyler o şekil arama yapın, tvs yazacağı yerde rts yazmış sanırsam.
-
12 Ocak 2016, 00:46
kdiner adlı üyeden alıntı
Tvs apachi aynası beyler o şekil arama yapın, tvs yazacağı yerde rts yazmış sanırsam.
TVS Apache RTR aynası RTS olarak aklımda kalmış nedense herkesten özür dilerim Kemak kardeşimin dediği gibi aratırsak çıkar discovery aynasından ortalama 1.5-2 kat daha pahalı bu da bilgi olarak kalsın..
-
12 Ocak 2016, 10:39
TVS Apache RTR aynası RTS olarak aklımda kalmış nedense herkesten özür dilerim Kemak kardeşimin dediği gibi aratırsak çıkar discovery aynasından ortalama 1.5-2 kat daha pahalı bu da bilgi olarak kalsın..
apache aynası daha ergonomik gibi duruyor uzunluk olarak bakıldığında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:16 ----------
apache aynası siparişi verdim çifti 45 tl + kargo toplamda 50 tl tuttu. Bu hafta elime ulaşırsa haftasonu bağlarım artık.
-
13 Ocak 2016, 10:58
infazer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar konu güncel, bilgisi olan var ise esirgemesin lütfen. İyi akşamlar.
Kardeş bahsettiğin ön teker hırıltısı benim motorda da var. Ekim ayında almıştım ve alındığı günden beri mevcut, motor şu anda 1400km civarında 500 bakımda servise söyledim balata tozu birikmiştir diye temizlediler ama nafile. Ya kaliper çok sıkıyor ya da göbekte sıkıntı var. Zaten tekeri kaldırıp döndürünce rahat dönmediği görülüyor. Servis bu durum normal diyor ama saçmalıyor, zincir takılı arka teker önden daha rahat dönüyor. Bu benim 20. motorum falan ama hiçbirinin ön tekeri sıkışık değildi. Diğer motorum 1200gs ona bakıyorum ön teker fıldır fıldır dönüyor. Vakit bulup tekrar gidemedim, hafta sonu fırsat bulursam bırakıp ön göbeği sökmelerini isteyeceğim. Bence sen de ön lastiği yerden kaldırıp döndür bakalım rahat dönüyor mu?
-
13 Ocak 2016, 22:14
konig adlı üyeden alıntı
Kardeş bahsettiğin ön teker hırıltısı benim motorda da var. Ekim ayında almıştım ve alındığı günden beri mevcut, motor şu anda 1400km civarında 500 bakımda servise söyledim balata tozu birikmiştir diye temizlediler ama nafile. Ya kaliper çok sıkıyor ya da göbekte sıkıntı var. Zaten tekeri kaldırıp döndürünce rahat dönmediği görülüyor. Servis bu durum normal diyor ama saçmalıyor, zincir takılı arka teker önden daha rahat dönüyor. Bu benim 20. motorum falan ama hiçbirinin ön tekeri sıkışık değildi. Diğer motorum 1200gs ona bakıyorum ön teker fıldır fıldır dönüyor. Vakit bulup tekrar gidemedim, hafta sonu fırsat bulursam bırakıp ön göbeği sökmelerini isteyeceğim. Bence sen de ön lastiği yerden kaldırıp döndür bakalım rahat dönüyor mu?
Teşekkür ederim hocam, ilk fırsatta deneyeceğim. Mutlaka buradan yazarım size sonucunu, bu arada sjcam5000+ kullanan var mı aramızda?
-
14 Ocak 2016, 10:37
infazer adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam, ilk fırsatta deneyeceğim. Mutlaka buradan yazarım size sonucunu, bu arada sjcam5000+ kullanan var mı aramızda?
Bende var 5000+ baya bi çekimim var ama video düzenleyicim yok daha hiç bir videoyu kullanamadım biyerde. Kamera hakkında; arasıra şahane videolar çekmekle beraber genel olarak memnun değilim sadece canı isteyince güzel çalışıyor. Soranlara tavsiye etmiyorum geçende birine yazdım face miydi buramıydı hatırlamıyorum. Almadan önce bende sormuştum vatandaşın biri 4000 serisi daha randımanlı demişti ama dinlemeyip kağıt üstüne kanıp aldım. Her türlü ayarıyla oynadım kurcaladım belki ondandır diye değilmiş. Videoları bazen kafasına göre kesip çekiyo. Görüntü stabilizasyonu sıfır. Ses berbat. uygulamasını telefonda kullanmak yine dert. Ama havası yerinde oldu muyduda mükemmel çekimler yaptığı oluyor. Kader kısmet yani :-)) Akıllanmadım daha doğrusu sefalet buna mecbur bırakıyor Şimdi tekrar bakıyorum 5000 serisinin gyroscoplusu çıkmış resmi sitesinde var ama ihtiyatlıyım bu sefer. millet bi kullansın bakalım bende söz dinlicem
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
14 Ocak 2016, 17:22
Aynalar geldi haftasonu takar denerim artık.
Bu arada merak ettiğim bir konu var. Bajaj firması enjeksiyonlu modelleri sadece bizim uklemizde mi satıyor acaba?
-
14 Ocak 2016, 18:02
http://i67.tinypic.com/2vuewe1.jpg
Bu arada merak ettiğim bir konu var. Bajaj firması enjeksiyonlu modelleri sadece bizim uklemizde mi satıyor acaba?
Ben ayna yükseltme cıvatası aldım yeni ayna almaya gerek kalmadı, ayna görüntüsü baya tatminkar oldu. 30-40 lira verdiğiniz aynalar da çok farklı göstermeyecektir. Ben 10 liraya hallettim o işi.
Enjeksiyonlu Pulsar'ı ilk kullanan ülkeler arasındayız.
-
14 Ocak 2016, 19:28
Arkadaşlar 400 lük lerin 2016 fuarına geleceği hakkında duyum aldım. Var mı bilgisi olan.
-
14 Ocak 2016, 19:44
17 aralık itibari ile ben de aranıza dahil oldum (Eski kötücüllerdenimdir )
Pulsar konusunda daha önce şikayetler olan stop-resetleme sorunu vb nedeni ile uzak duruyordum , hatta bir süre Sym Wolf baktım , Mecidiyeköy Servisi Motoser'deki usta al güzel motor dedi hatta dedim beğenmezsem satar mıyız dediler satarız o zaman getirin bir tane dedim.
Yanda Naked sport yazan modellerden.
Yeni modellerden eski bahsedilen sorunların hiç birini yaşamadım motor gidiyor ve çok keyifli.1250 km sonunda memnunum.
Açıkçası 8000 tl'ye bu motor diğer motorlarla kıyaslanınca çok iyi bir seçenek.
Lastikleri henüz değiştirmedim , kuru zeminde keyifli olsa da ıslak zeminde çok güvenemedim bir kaç sefer arka tekeri kaydırdım bereket arka teker kayması ön teker gibi değil.
Ayrıca Yamaha Ybr125 kullanımım ortada bakalım Pulsar'ın bana dayanımı nasıl olacak , kendisi için iyi bir test olacak.
Bana göre Pulsar'ın şöyle bir şanssızlığı var kullanıcıları motorlarını çok seviyorlar ve çok ilgililer tüm ufak sorunları da görüyorlar.
http://www.motosiklet.net/forum/mark...rileriniz.html
-
14 Ocak 2016, 20:47
Hocam ayna yukseltme aparatını nereden aldınız? Ben aynayı değiştirmiştim. Dışa doğru daha çıkıntılı iyi gösteriyor fakat biraz alçak kaldı. Bir de sağ ayna bağlantı yeri düz paso mumuş neymiş onu tornacıda ters yaptırdık.( ya da tam tersi oldu) sol ve sağ aynı girişe sahip oldu. Ona göre bi aparat bulabilir miyim?
-
14 Ocak 2016, 21:32
Bİ ŞİKAYETİM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BAJAJ PULSAR 200NS KULLANICISIYIM MOTORUM 13 BİNDE ÇOKTA MEMNUNUM AMA EGZOZUNDAN GELEN SES YÜZÜNDEN ÇILDIRICAM MOTORU İLK AÇTIĞIM ZAMAN BİNİP GİDİCEĞİM TAM GAZ VERİYORUM EGZOZ BAŞLIYOR ZIRILTI YAPMAYA AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL MOTORU 10 DK SÜRDÜKTEN SONRA SES KESİLİYOR İÇİNDEN PERÇİNLERİMİ KOPTU DİYORUM KENDİ KENDİME Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
-
14 Ocak 2016, 21:48
ZİYAGEZGİN adlı üyeden alıntı
Bİ ŞİKAYETİM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BAJAJ PULSAR 200NS KULLANICISIYIM MOTORUM 13 BİNDE ÇOKTA MEMNUNUM AMA EGZOZUNDAN GELEN SES YÜZÜNDEN ÇILDIRICAM MOTORU İLK AÇTIĞIM ZAMAN BİNİP GİDİCEĞİM TAM GAZ VERİYORUM EGZOZ BAŞLIYOR ZIRILTI YAPMAYA AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL MOTORU 10 DK SÜRDÜKTEN SONRA SES KESİLİYOR İÇİNDEN PERÇİNLERİMİ KOPTU DİYORUM KENDİ KENDİME Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
İlk önce büyük harflerle yazmayı burakın, internet ortamında bu " bağırmak" anlamına gelir, gözlerimiz normal yazıları da görebiliyor çok şükür.
İkinci olarak egzozdan gelen zırıltı sesi genelde egzoz borusunun(adını tam bilemedim şimdi) susturucuya bağlandığı yerdeki kelepçe(vidası)'nin gevşemesinden kaynaklı oluyor. Bir kontrol edin, gevşemişse sıkın..
-
14 Ocak 2016, 23:17
http://i67.tinypic.com/2vuewe1.jpg
hayırlı olsun. Nerden ne kadar aldınız? ben geçen baktım ama bulamadım çokda detaylı aramadım açıkçası
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
14 Ocak 2016, 23:40
Egzoz bağlantı kelepcesini kontrol edin sıkıntı onda değilse egzoz bağlantı vidalarını kontrol edin, tvs aynası veya Discovery aynası gayet iyi işinizi görür, dişlerle oynama yapmanıza gerek yok bire bir uyuyor tabi eğer farklı bir ayna kullanmadı iseniz. Sj4000 Wifi olanı kullanıyorum gayet memnunum, format faktory ve Windows medya maker ı düzenlemek için kullanabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)