Devir ile hızı bir tutan motorcuları severim onları üzmeyin
Devir ile hızı bir tutan motorcuları severim onları üzmeyin
Arkadaşlar bu motoru düşünüyorum ama bu stop etme sorununu daha çözemediler mi? Başka ne kronik sorunları var?
Birde hala alınır mı bu motor fiyatına göre.
Bajaj bayisindeki eleman abi alma bekle martta al yeni modeller gelecek fiyalar ucuzluycak falan dediydi.
maranki yeni yazılımla sorun çözüldü ama arkadaşın dediği gibi bir kaç arkadaş hala aynı diyor, fuardan sonra zam gelebilir ama herhangi bir değişiklik yapılarak mı gelir orasını bilemem. Bir test edin ona göre karar verirsiniz, kullanacak veya alacak olan sizsiniz. Yeni model olarak Cooper modeli gelecek 150cc, başka modellerde gelirmi bilemem.
arkadaşlar bir sorum olacak geçen gün motor kullanırken köpeğin biri havlayarak üzerime geldi. korktum az kaldı motoru devirecektim. neyse bastım gaza köpek yetişemedi. ben yeni kullanıcı olarak siz deneyimli sürücülere soruyorum böyle anlarda nasıl davranmak daha doğru olur.
pulsarın kafa farı üzerine takılan plastik cam, sadece görüntümüdür yoksa bir işlevide varmıdır, fiiliyette nasıl bir etkisi oluyor? göhüse gelen rüzgarı kesebiliyormu vs kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Herkese iyi aksamlar.
Yeni Rs 200 aldim. Motordan cok memnunjm tek sikintim su an daha 100 bile olmadi ama calistirinca digital hiz gostergesi ve devir saati hemen calismiyor. Saati ayarlamama ragmen oda bozuluyor her seferinde. Servis yeni gosterge talebinde bulundu ve parca gelince degisecek. Yani motor parca degisecegi icin biraz canin sikildi. Onun disinda motor keyif veriyor.
Evet hiz gostergesinde isik gelmeden once sag alt kosede bazi harf ve sayilar cikiyor ardindan isik ve ekran geliyor
sorun büyük olasılıkla aküden kaynaklı göstergeden önce akü değiştirip deneyin derim
göstergenizde sorun olduğunu düşünmüyorum.yüksek ihtimal akü problemi kod hatası veriyor söylediğize göre.akünün normalde 1 dinlendilirmesi falan lazım akünüzü bağlayan servisinde hatası olabilir akü hatalıda olabilir.canını sıkıcak bir durum yok motorla ilgili değik çok yüksek olasılıkla.akünü garantiden değiştirirler.
Arkadaşlar merhaba pulsar ım için sava mc 25 düşünüyorum kullanan var mı yorumlarını alabilir miyim
birde savayla mitasın farkı ne ?
Kaçma abicim dur hemen 100/90 köpek kaçacaktır durduğunda.... özel durumlar hariç.... Yani pitbul olabilir yada bir koyun sürüsü içindeki çoban köpeği gibi mesela... bu durumda kaçabiliyorsan kaç. olmadı kaçamadın motordan in ayaklığına koy ve motorun diğer tarafına geç. sen ile köpek arasında motorun olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Arkadaşlar bu lastik nasıl sizce. Kullanan arkadaş varmı....
pulsarın kafa farı üzerine takılan plastik cam, sadece görüntümüdür yoksa bir işlevide varmıdır, fiiliyette nasıl bir etkisi oluyor? göhüse gelen rüzgarı kesebiliyormu vs kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
okoca göğse gelen rüzgarı engelliyor ama fazla ses yapıyor, ls2 kask kullanıyorum ses olayı fazla.
Motoru 10 gün önce servise bırakmıştım. Göstergenin nemlenmesi, bazen marş basmaması, marş bastıktan sonra göstergenin sanki kontağı ilk açtığımda ki gibi kendini kontrol etmesi, denge sensörü, ön tekerden gelen gıcırdama gibi sürtme gibi bir ses, stop etme ve bazen kontağı ilk açtığımda benzin pompası sesinin gelmemesi problemlerini yazdırmıştım. Bugün aradım sadece benzin pompası siparişi vermişler. Dedim ee gösterge, ön tekerden gelen ses vs unutmuşuz, bakamadık daha dediler. Ekrem Beye mail attım umarım ilgilenir
Beyler daha oncede yazdim fakat yorrum yapan olmadi .
1..
Pulsara performans egzoz takan varmi ? Varsa nasil degisimler oldu
2..
Pulsarin fari h7 mi oluyor led far alacagim ona gore
Cevap veren olursa sevinirim
Facebook grubunda egzoz taktıran var ama performanslı mı değilmi onu bilemem, orijinal far h4 55/60 watt üzerinde ampül var, h4 olanlardan alman lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
marş basmaması sorunu aküden kaynaklı olabilir, akü değeri kontrol edilir olmadı yeniden işlem yapılarak şarz işlemi uygulanabilir, denge sensörüne işlem yapılıyor ama devre dışı kalıyor, devre dışı kalmasın derseniz yeni takılan da ses yapma ihtimali var, diskte yamukluk balatada tozlanma olabilir veya km okuyucuyu da kontrol ettirin, stop etme için yeni yazılım yüklettiniz mi bilmiyorum yükletirseniz iyi olur, benzin pompası zaten değişecek tekrar gerekli kontrolleri yapsın duruma göre işlem yapar servis.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)