Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Aralık 2015, 01:32
Agv adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bajaj garanti konusunda yardım olmuyor mu? Denge sensörü konusunda merak ettim.
denge sensörüne işlem yapılıyor fakat bazı arkadaşlar buna işlem yapılmasını istemiyor.garanti kapsamında değiştiriyorlar, garanti konusunda veya parça değişimi konusunda sıkıntı çıkarmıyor.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
27 Aralık 2015, 01:37
Beyler pulsara performans egzoz takan varmi ?
-
27 Aralık 2015, 13:07
ak.emre adlı üyeden alıntı
O 7790 a satanlar bayiligi iptal olup elinde patlayan makinaları elden çıkartmak için o fiyattan veriyorlar
ANLIYORUM AMA BAYILIGINI DEVAM ETTIGINI BILDIGIM FIRMANIN HALEN ILANI DURUYOR
-
27 Aralık 2015, 19:56
Agv adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bajaj garanti konusunda yardım olmuyor mu? Denge sensörü konusunda merak ettim.
her konuda yardımcı oluyorlar.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
27 Aralık 2015, 21:39
Agv adlı üyeden alıntı
Hocam bana servisin söylediği aynen şu: Denge sensörünü bazen kabul etmiyorlar, detaylı açıklama istiyorlar. Benim anlamadığım şeyde bu denge sensörü problemi herkesin dilinde bunu servisler de biliyor. Neden detaylı açıklama istiyorlar onu anlamıyorum. Daha önce rolanti sensörü, debriyaj tası, debriyaj dişlisi garantiden değişmişti hiç bir sorun çıkarmamışlardı. Bir de servis denge sensörü değişse bile bi süre sonra yeni takılan da zırıltı yapacak dedi. Denge sensörünü iptal etme ihtimaliniz var mı dedim yok dedi. Çok sinir bozucu bir ses, çekilmez bence.
-
27 Aralık 2015, 21:47
Bugün 100km kadar gezdim sürekli bu ses vardı. Hani harddiski bozuk bilgisayarlar sürekli takır tukur bi ses çıkarır ya aynı öyle. 3000 devirden 11000 devirde devir kesicinin çalıştığı ana kadar her durumda denge sensörü zırıltısı var. Video çekiyorum videolarda bile çıkıyo. Bu konu sürekli gündeme gelsin belki bir çözüm çıkarırlar.
-
27 Aralık 2015, 22:13
Arkadaşlar Merhaba,
Bende aranıza cuma günü katıldım. Motoru almadan önce Kdiner ve burada soru sorduğum arkadaşlara teşekkür ederim ilgileri ve alakaları için. Güvenlik önlemi olarak Urban 10 K zincir kilit ve Urban 982k10 alarmlı disk kilidi aldım. Zincir kilidi şasi içinde dolaştırarak arka tekere bağlıyorum. İnş beton bir yere yakın zamanda bağlayabilirim. Uzun tur camı ve çanta için demirde takdırdım. LAstikleri ise Michelin pilot street ile değiştirttim. Üstünden çıkan lastikleri yedek olarak kilere kaldırdım.
Ekipmanlarım ise:
Shark Skwal kask
Bering termal içliği ve yağmurluğu çıkartılabilen fileli mont
Keçi derisi eldiven
Ufo dizlik
Berıng marka bot
İnşallah ekipmanlarım yeterlidir. En kısa zamanda Shade marka 39 lt'lik bir çanta ve Pantalonda almak istiyorum. Pulsar'ların çalınma oranı nedir? Kasko ve alarm taktırmam sizce gerekli mi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
27 Aralık 2015, 22:26
infazer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Bende aranıza cuma günü katıldım. Motoru almadan önce Kdiner ve burada soru sorduğum arkadaşlara teşekkür ederim ilgileri ve alakaları için. Güvenlik önlemi olarak Urban 10 K zincir kilit ve Urban 982k10 alarmlı disk kilidi aldım. Zincir kilidi şasi içinde dolaştırarak arka tekere bağlıyorum. İnş beton bir yere yakın zamanda bağlayabilirim. Uzun tur camı ve çanta için demirde takdırdım. LAstikleri ise Michelin pilot street ile değiştirttim. Üstünden çıkan lastikleri yedek olarak kilere kaldırdım.
Ekipmanlarım ise:
Shark Skwal kask
Keçi derisi eldiven
Ufo dizlik
Berıng marka bot
İnşallah ekipmanlarım yeterlidir. En kısa zamanda Shade marka 39 lt'lik bir çanta ve Pantalonda almak istiyorum. Pulsar'ların çalınma oranı nedir? Kasko ve alarm taktırmam sizce gerekli mi? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
http://<a href="http://i66.tinypic.c...17ecyr.jpg</a>
http://<a href="http://i66.tinypic.c...63u1za.jpg</a>
Aramıza hoş geldin :-) maşallah sağlam bi giriş yapmışın. Bide lastikle girmişin olaya tadından yinmez. Biz hala sefillikten orjinal lastiklerle 10 000 kmleri devirelim. Güzelde ekipman dizmişsin. Hayırlı uğurlu olsun geriye yolları ağlatmak kalıyor.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
27 Aralık 2015, 22:40
sheriff87 adlı üyeden alıntı
Aramıza hoş geldin :-) maşallah sağlam bi giriş yapmışın. Bide lastikle girmişin olaya tadından yinmez. Biz hala sefillikten orjinal lastiklerle 10 000 kmleri devirelim. Güzelde ekipman dizmişsin. Hayırlı uğurlu olsun geriye yolları ağlatmak kalıyor.
Lastiklere pek güvenmedim hocam maalesef ilk motorum olduğu için. İnşallah en kısa zamanda eliniz açılır ve sağlam bir lastikle değiştirme imkanınız olur. Sizce kasko ve alarm gerekli mi? Bu gün biraz turladım mahalle içinde yoldan geçenlerin siyah inciyi beğenmesi ve iyi niyet dilekleri hoşuma gitti açıkçası. Motoru stop ettirdim zaman zaman biraz moralim bozuldu açıkçası Allah'a şükür devirmedim aleti. Rodajını titizlikle yapıcam. Yokuşları ile meşhur bir yerde oturduğum için sanırım güvenli sürüş eğitimi almam iyi olacak. Aranıza hoş buldum.
-
27 Aralık 2015, 22:55
Lastiklere pek güvenmedim hocam maalesef ilk motorum olduğu için. İnşallah en kısa zamanda eliniz açılır ve sağlam bir lastikle değiştirme imkanınız olur. Sizce kasko ve alarm gerekli mi? Bu gün biraz turladım mahalle içinde yoldan geçenlerin siyah inciyi beğenmesi ve iyi niyet dilekleri hoşuma gitti açıkçası. Motoru stop ettirdim zaman zaman biraz moralim bozuldu açıkçası Allah'a şükür devirmedim aleti. Rodajını titizlikle yapıcam. Yokuşları ile meşhur bir yerde oturduğum için sanırım güvenli sürüş eğitimi almam iyi olacak. Aranıza hoş buldum.
İnşallah yeni sezona yeni lastikle girebilirim, bakalım artık. Benimde ilk sayılır öncesinde 1500 km kadar mondialin otomatik cup kullandım o kadar. Gözler üstünde olacaktır o konuda büyük abilerle kapışabiliyoruz. Boru değil Pulsarın tasarımcısı BMWnin 20 küsur yıllık tasarımcısı Edgar Heinrich yani o kadarıda olsun. Motorla Tanışma faslından sonra alışırsın doğaldır o ufak tefek sıkıntılar. Rodajı güzel yaparsan motorun ömrünü uzatırsın. Güvenlik meselesine gelince, üst sınır yok. Ben alarm artı branda kamuflajıyla direğe bağlıyom ve Allaha emanet ediyorum. Küçük ve güvenli bir şehir benimki o büyük avantaj benim için. Büyük şehirlerde ne kadar önlem o kadar artı puan. Tabi yinede kapalı alan varsa en temizi.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
28 Aralık 2015, 09:55
Arkadaşlar Merhaba,
Ekipmanlarım ise:
Shark Skwal kask
Keçi derisi eldiven
Ufo dizlik
Berıng marka bot
http://<a href="http://i66.tinypic.c...17ecyr.jpg</a>
http://<a href="http://i66.tinypic.c...63u1za.jpg</a>
hayırlı olsun, allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, yaşadığınız mekana göre güvenlik önlemini artırabilirsiniz veya bu kadar güvenlik önlemide yeterli olabilir.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
28 Aralık 2015, 20:54
iyi akşamlar acaba as 150 modelinin ön siperliğini pulsara uydurma şansı varmıdır fikirlerinizi merak ettim hoş bir siperliği var.
-
28 Aralık 2015, 22:13
Siyah incinin aynaları bana çok yetersiz geldi onları discovery'nin aynaları ile değiştirdim. Shad marka çantada şık durdu. 60 km yol yaptım oldukça zevkli geçti İstanbul trafiğine rağmen
-
28 Aralık 2015, 22:54
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
her konuda yardımcı oluyorlar.
Oluyorlar olmasınada benim için sonuç çok önemlidir
Bisiklet tamircisinden bozma servisten ne beklenir orasıda ayrı
stop etme sorunu yüzünde kuralkanı batırcaktı servisler
her stop eden motora komple enjeksiyon değişimi (yazılımdan önce)
-
28 Aralık 2015, 22:57
[QUOTE=infazer;3800571]Siyah incinin aynaları bana çok yetersiz geldi onları discovery'nin aynaları ile değiştirdim. Shad marka çantada şık durdu. 60 km yol yaptım oldukça zevkli geçti İstanbul trafiğine rağmen
hocam yan aynalardan bende çok şikayetçiyim.baya bi artış varmı acaba görünüşte.yan aynaları acil değiştirmem diyeli 1200 km geçti.çaprazlar iyi güzelde arka 0 yani elimi kolumu indiriyorum arkayı görmek için.ayrıca kaç liraya aldın teşekkürler
-
28 Aralık 2015, 23:07
Discovery ve tvs Apachi aynası işinizi haylisiyle görür.
-
28 Aralık 2015, 23:09
[QUOTE=burak burk;3800602]
Siyah incinin aynaları bana çok yetersiz geldi onları discovery'nin aynaları ile değiştirdim. Shad marka çantada şık durdu. 60 km yol yaptım oldukça zevkli geçti İstanbul trafiğine rağmen
hocam yan aynalardan bende çok şikayetçiyim.baya bi artış varmı acaba görünüşte.yan aynaları acil değiştirmem diyeli 1200 km geçti.çaprazlar iyi güzelde arka 0 yani elimi kolumu indiriyorum arkayı görmek için.ayrıca kaç liraya aldın teşekkürler
Hocam valla ben çok zorlandım aynaların görüş açısı çok kötü, yeni aynalar ile ben daha rahat ettim. 40 tl verdim aynalara...
-
28 Aralık 2015, 23:24
Stop etmeden dolayı rolanti sensörü değişmişti ama sonuç değişmedi yine stop ediyordu. Şimdi yazılım değişir mi bilmem motoru servise bıraktım iş yerinden zar zor izin alabiliyorum, arızaları yazdırdım olunca arayın dedim. En büyük sıkıntı o denge sensörü sesi bence sürekli kulak tırmalıyor 6900 km de ortaya çıktı lanet ses.
-
29 Aralık 2015, 00:10
Arkadaşlar hayırlı günler. Rodaj konusunda kafama takılanlar var.
Mesela 1. viteste 10 km derken? Yani en fazla 10 km hız yapıpta, vites mi atın diyor? Mesela ilk 1000 km'ye kadar 6. viteste 48 km hız diyor. Fakat bu hızda motor vuruntu yapıyor. Ya da ben yazıyı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Siz nasıl yapıyorsunuz rodajı? Kitapçıktan ben bunu anladım fakat yanlış şeyler var gibi
-
29 Aralık 2015, 00:17
Agv adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hayırlı günler. Rodaj konusunda kafama takılanlar var.
Mesela 1. viteste 10 km derken? Yani en fazla 10 km hız yapıpta, vites mi atın diyor? Mesela ilk 1000 km'ye kadar 6. viteste 48 km hız diyor. Fakat bu hızda motor vuruntu yapıyor. Ya da ben yazıyı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Siz nasıl yapıyorsunuz rodajı? Kitapçıktan ben bunu anladım fakat yanlış şeyler var gibi
6. viteste 48 mil yani 77km yapın demek istiyor aslında ama ısrarla kullanma kılavuzunu düzeltmiyorlar. 200NS'den 1.5 sene sonra çıkan 200RS'nin kullanma kılavuzunda da 6. vites 48 yazıyor birim yok. 6. vites 48km hızda motor açarsan öldürürsün motoru. Yokuş aşağı iniş hariç motor rahat gitmiyo 6. viteste o hızda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)