Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hocam zaten rodaj motoru zorlamadan hızlanma durma viteslerle oynama vs gibi zorlamadan kurcalicaksın.rodaja bakımına götürdüğünde bir sıkıntısı varsa ortaya çıkıcak.tutup 130 140 yap demiyorum zatende 3 4 saniye tam gaz vites atabilirsin 90ı uzun süreli geçme
    motodrift bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Hafta sonu yaptığımız kahvaltı etkinliğinden kısa video ve bir kaç resim.

AttilaXtreme, maktama ve Karıncaezmez bunu beğendiler.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Arkadaşlar benim pulsarın tekerleri yolda giderken dönüyor. Ne yapsak servise göstercem yarın. Bide gidonu sağa çevirince sağa sola çevirince sola gidiyor.
    Çıldırceğim =)
    sheriff87 bunu beğendi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim pulsarın tekerleri yolda giderken dönüyor. Ne yapsak servise göstercem yarın. Bide gidonu sağa çevirince sağa sola çevirince sola gidiyor.
    Çıldırceğim =)
    Gun gelir sorunlar baş gösterirse gelipte burda ağlama ne demişler gülme komşuna gelir başına başına gelince anca ozaman anlarsın
    bektanist, fatih. ve Karıncaezmez bunu beğendiler.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunlar yapılan değişiklikler ve en son gelen partide sağ ve sol kısmında naked sport yazıyor. Nerde ikamet ediyorsunuz onu da belirtseydiniz daha fazla yardımcı olabilirdik.
    1. Orta sehba standart hale geldi.
    2. Selede konfora yönelik malzemesinde ve kalınlığında düzeltme yapıldı. Daha rahat bir sürüş konforu elde edeceksiniz,
    3. Lastik kalitesinde iyileşme sağlandı.
    4. Yakıt pompası contası o-ring conta olarak geliştirilmiş, yüksek sızdırmazlık özelliği kazandırılmıştır.
    5. Açısı artırılıp, uzatılan debriyaj ve fren kolu ile kolay tutuş ve daha iyi kavrama özelliği kazandırılmıştır.
    6. Hava filtre elemanı yüzey alanı büyütülerek daha fazla toz tutma özelliği kazandırılmıştır.
    7. Dikey akü pozisyonu ile kolay montaj, kontrol ve bakım yapılması sağlanmıştır.
    8. Denge sensörü bağlantı yeri değiştirilmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

irfun arkadaşın sonradan yazdığı kelime bu ( yanıp sönmeden sadece benzin pompası işareti var.) bunu gözden kaçırdın galiba.
    maşallah satıcı gibi bilgilisiniz tebrik ederim sizi
    dikkatimi çeken ikinci konu ise
    ne zaman şikayetler artsa bir sayfa dolusu "şaçmasapan" fotoğraf dolduruyorsunuz
    tebrikler böyle devam edin
    ayzek bunu beğendi.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Çıldırceğim =)
    Merhaba, benim motordada geçen attığım resim dışında bi şu cızırtı ve ses sorunları var. Stop etme filan yok Ama olanı anlıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

Yok mu şu garibana "uzun zamandır motor hasreti çkiyorsun gel bir tur vereyim gez" diyecek istanbullu bir abi

Motosikleti
    Fatih bey gözün görmüyorsa burun deliklerin de mi görmüyor, arkadaş üç çizgi olduğu halde benzin depo işareti sabit kalıyor diyor, Bende de benzin depo işareti sabit, şimdi bu bir sorun mu, mengü16 arkadaş nasıl bir pulsar kullanıyor ise ve kendisi arkadaşın lafını etiketleme yapıyorsa ve hala yazılanı anlamıyor, kaldı ki arkadaş yardımcı olduğumuzu da görmüşsündür, Ama siz anlamamakta ısrarcı iseniz benim de bu duruma yapacak bir şeyim kalmıyor, yazdığını ve verilen cevabı tekrar gözden geçirmenizde fayda var ama bunu tahta gözlükle yapın lütfen belki bir faydası dokunur.
    Şunu da ekleyeyim tşk ederim, insanlara hem yardımcı olmaya çalışıyorum hemde resim paylaşıyorum hoşuna gitmedi ise bakmadan devam edersin, Benim bilgim yok siz bana cevap vereceğinize arkadaşa yardımcı olmanız daha makbule geçer.

Arkadaşlar her 2.000 km'de bakıma gitmelidir diyor! 5 bin değil mi bu aracın bakımları? 2 bin'de yağ kontrolü için gitmelidir, gerekli görülürse değiştirilmelidir diyor. Garantiden çıkar vs yazıyor kitapçıkta bu kadar kısa olamaz! Servis sizi 2 bin mi yoksa 5 binde mi çağırıyor?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar her 2.000 km'de bakıma gitmelidir diyor! 5 bin değil mi bu aracın bakımları? 2 bin'de yağ kontrolü için gitmelidir, gerekli görülürse değiştirilmelidir diyor. Garantiden çıkar vs yazıyor kitapçıkta bu kadar kısa olamaz! Servis sizi 2 bin mi yoksa 5 binde mi çağırıyor?
    Öyle bişey yok bakım aralıkları 450-500km 4950-5000km 9950-10000km diye gidiyor.
    kdiner bunu beğendi.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bişey yok bakım aralıkları 450-500km 4950-5000km 9950-10000km diye gidiyor.
    Teşekkür ederim hocam. Konuyu okuyorum da, sürekli sorunlar sizi bulmuş gibi görünüyor. Umarım çözülür sorunlarınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hocam bahsettikleri ara yağ değişimidir.eğer çok devirli kullanıyorsanız 2500 3000 arası yağ değiştirmeniz sağlıklı olur.gerçekten tapa gaz gidiyorsanız gereklidir.

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bahsettikleri ara yağ değişimidir.eğer çok devirli kullanıyorsanız 2500 3000 arası yağ değiştirmeniz sağlıklı olur.gerçekten tapa gaz gidiyorsanız gereklidir.

Hocam çok sakin kullanırım. Peki ara yağ değişimini kendimiz yapsak garantisi bozulur mu? Sırf gönlüm rahat etsin diye 3 binde falan değiştiririm diyorum.

Motosikleti
    125MG - 200NS - 400UG
    Çıldırceğim =)
    Yanlışın var sola çevirince sağa gider. Kontra da mı olmuyor, kesin servise göster :D
    sheriff87 bunu beğendi.

Bu arada yazmayı unuttum; Acaba almasam mı? Diye tereddüt etmiştim fakat Ekrem Ata forumda izliyor, yorum yapıyor. Geçmiş sayfaları da inceledim gerçekten ilgileniyorlar. Motosiklet sorun çıkarabilir önemli değil, asıl önemli olan satış sonrası. Yani garanti devam ederken servise gittiğimizde stok parçadan yardımcı olmalı. Çok nadir arıza yapan ve stokta olmayan bir parça varsa da çok kısa sürede temin edilmeli. Yorumlar da genelde hep bu yönde. İnşallah bozmazlar kendilerini.
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok sakin kullanırım. Peki ara yağ değişimini kendimiz yapsak garantisi bozulur mu? Sırf gönlüm rahat etsin diye 3 binde falan değiştiririm diyorum.
    ara yağ değişimini kendiniz yapabilirsiniz o konuda bir sıkıntı yok, yağ filtresini de değiştirmeyi unutmayın.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Bunlar yapılan değişiklikler ve en son gelen partide sağ ve sol kısmında naked sport yazıyor. Nerde ikamet ediyorsunuz onu da belirtseydiniz daha fazla yardımcı olabilirdik.
    1. Orta sehba standart hale geldi.
    2. Selede konfora yönelik malzemesinde ve kalınlığında düzeltme yapıldı. Daha rahat bir sürüş konforu elde edeceksiniz,
    3. Lastik kalitesinde iyileşme sağlandı.
    4. Yakıt pompası contası o-ring conta olarak geliştirilmiş, yüksek sızdırmazlık özelliği kazandırılmıştır.
    5. Açısı artırılıp, uzatılan debriyaj ve fren kolu ile kolay tutuş ve daha iyi kavrama özelliği kazandırılmıştır.
    6. Hava filtre elemanı yüzey alanı büyütülerek daha fazla toz tutma özelliği kazandırılmıştır.
    7. Dikey akü pozisyonu ile kolay montaj, kontrol ve bakım yapılması sağlanmıştır.
    8. Denge sensörü bağlantı yeri değiştirilmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

irfun arkadaşın sonradan yazdığı kelime bu ( yanıp sönmeden sadece benzin pompası işareti var.) bunu gözden kaçırdın galiba.
    Kdiner üstad teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Kağıthane Kayalar Motora uğramayı düşünüyorum aranızda bu bayiiden alışveriş yapmış olanınız var mı?

Bu arada size bir şey demek istiyorum, sizin hakkınızı yiyorlar kafanıza takmayın. "Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline." La Edri

Allaha emanet olun.
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı infazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kdiner üstad teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Kağıthane Kayalar Motora uğramayı düşünüyorum aranızda bu bayiiden alışveriş yapmış olanınız var mı?

Bu arada size bir şey demek istiyorum, sizin hakkınızı yiyorlar kafanıza takmayın. "Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline." La Edri

Allaha emanet olun.
    sıkıntı yok, hani verilen cevabı da arkadaş okusa sıkıntı çıkmayacak ama hep sorunlara odaklanmışız kafamızı kaldırıp bakmak zorumuza gidiyor.
    kayalara giderseniz pişman olmazsınız, tüm yedek parça olsun, aksesuar olsun her şeyi bulabilirsiniz.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    sıkıntı yok, hani verilen cevabı da arkadaş okusa sıkıntı çıkmayacak ama hep sorunlara odaklanmışız kafamızı kaldırıp bakmak zorumuza gidiyor.
    kayalara giderseniz pişman olmazsınız, tüm yedek parça olsun, aksesuar olsun her şeyi bulabilirsiniz.
    facebooktan da seni sık sık görüyorum paylaşımlarını motora yaptığın şeyleri hem burdan hem facebooktan kendince insalara yardımcı oluyorsun etkinlikler düzenliyorsun kahvaltı,çay,gezi gibi ya izin günüm denk gelmiyor yada hafta sonu sınavlarımız oluyor bir şekilde katılamıyoruz buraya kadar herşey güzel fatih arkadaşımızın söylemiş olduğu kısıma katılmıyor değilim neden dersen sorunlar olduğunda sürekli 17.000 deyim birşey yok tamam abicim senin motor sağlam iyi güzel ama 1 sayfa dolusu resim paylaşıyor olman benide bu konuda düşündürmüyor değil bende oluşan algı geçiştirme çabası şimdi dersen etkinlik yaptık paylaşmayalımmı tabiki paylaş bunlar güzel şeyler ama dikkat edersen ne zaman biri bir sorun yazsa hep böyle oluyor 1 sayfa dolusu resim denk mi geliyor kasıtlımı oluyor bilinmez ama formu okuduğunda aşikar ben şahsen denk gelir isek seninle tanışıp bu konuda öyle karar vermekten yanayım iyi niyetli olduğun aşikar hepimiz burda aynı konu başlığı altında paylaşımlar yazıyoruz sorunu olanlar sorunlarını sorunu olmayanda yaptıgı gezileri etkinlikleri paylaşıyor hepimiz aynı motoru beğenmiş gönül vermiş almışız keşke hiç sorun çıkmasada kimsenin motorunda herkes mutlu mesut paylaşımlarda bulunsa ama malesefki sorunlarımız var
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Cok uzun araştırmalar sonucu pulsar 200ns mavi sahibi oldum dün itibari ile aranıza katıldım. ilk olarak fatura kesildikten sonra kaç ay içinde ruhsat çıkmalıdır. alanyadan motoru alıp konyaya geldim hava alanyada günlük güneşlik olmasına rağmen konya ve çevresi gayet kapalı idi. daha önce kullandığım motorlar. 1)kanuni hussar 125 5bin km 2)keeway 150speed 14.000km 3)keeway 150superlight 3.000km 4)honda cbf150 8binkm 5)yamaha dragstar650 3bin km 6)fazer 8 1000km 7) honda cb125e 1500km 8)crf 250L 300km bu kadar yeter. kendime ait arabam var konyada yaşıyorum motoru hava almak için etrafa gezmeye gitmek için aldım. aslında scooter isterdim ancak yaşadığım şehir de mesafeler çok uzak şehir dışı çok kullandığım için biraz güçlü ve büyük tekerlekli motorsikletin daha uygun olacağını düşündüm. alanyadan fulledim eve geldiğimde 2 çizgi yakıt kalmıştı 277km yol yapmıştım yakıt tüketimi hakkında birşey söylemeyeceğim henüz sağlıklı veriler yok. neden pulsar 100-110 km hızla rahat gidebiliyor (cbf150 en fazla 75-80ile rahat gidiyor bu benim bakış açım) motorsikletin tam gücünün %75-80 ı ile gitmesi. yakıt tüketiminin düşük olacağı kanaati bajaj ın kalitesi 90lı yıllarda scooterleri tr de kullanılıyordu gençler bilmez . sürüş ile ilgili lastikler eurogrip adında bir marka sorun yaşamadım motoru zorlamadım dikkatli kullandım. yokuş yukarı çıkarken 6.vites de bayılıyor 4 yada 5 ile çıkabiliyor 1900lu rakımlara çıktık ciddi rakım. frenler çok hoşuma gitti gayet güçlü sele rahat titreşim fark etmedim. yaylar arka ayarlanabilen gayet makul yumuşaklıkta. motorun gücü 117km hız yaptım en fazla iyi gidiyordu. 5500 devire kadar sakin olan motor sonrasında farklı bir karaktere bürünüyo ama henüz ust kısımlarda gezmedim. umarım bi fikir vermiştir arkadaşlara. devir dalgalanması var ilk bakımda yazılım atacaklar sanırsam

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı 7904 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok uzun araştırmalar sonucu pulsar 200ns mavi sahibi oldum dün itibari ile aranıza katıldım. ilk olarak fatura kesildikten sonra kaç ay içinde ruhsat çıkmalıdır. alanyadan motoru alıp konyaya geldim hava alanyada günlük güneşlik olmasına rağmen konya ve çevresi gayet kapalı idi. daha önce kullandığım motorlar. 1)kanuni hussar 125 5bin km 2)keeway 150speed 14.000km 3)keeway 150superlight 3.000km 4)honda cbf150 8binkm 5)yamaha dragstar650 3bin km 6)fazer 8 1000km 7) honda cb125e 1500km 8)crf 250L 300km bu kadar yeter. kendime ait arabam var konyada yaşıyorum motoru hava almak için etrafa gezmeye gitmek için aldım. aslında scooter isterdim ancak yaşadığım şehir de mesafeler çok uzak şehir dışı çok kullandığım için biraz güçlü ve büyük tekerlekli motorsikletin daha uygun olacağını düşündüm. alanyadan fulledim eve geldiğimde 2 çizgi yakıt kalmıştı 277km yol yapmıştım yakıt tüketimi hakkında birşey söylemeyeceğim henüz sağlıklı veriler yok. neden pulsar 100-110 km hızla rahat gidebiliyor (cbf150 en fazla 75-80ile rahat gidiyor bu benim bakış açım) motorsikletin tam gücünün %75-80 ı ile gitmesi. yakıt tüketiminin düşük olacağı kanaati bajaj ın kalitesi 90lı yıllarda scooterleri tr de kullanılıyordu gençler bilmez . sürüş ile ilgili lastikler eurogrip adında bir marka sorun yaşamadım motoru zorlamadım dikkatli kullandım. yokuş yukarı çıkarken 6.vites de bayılıyor 4 yada 5 ile çıkabiliyor 1900lu rakımlara çıktık ciddi rakım. frenler çok hoşuma gitti gayet güçlü sele rahat titreşim fark etmedim. yaylar arka ayarlanabilen gayet makul yumuşaklıkta. motorun gücü 117km hız yaptım en fazla iyi gidiyordu. 5500 devire kadar sakin olan motor sonrasında farklı bir karaktere bürünüyo ama henüz ust kısımlarda gezmedim. umarım bi fikir vermiştir arkadaşlara. devir dalgalanması var ilk bakımda yazılım atacaklar sanırsam
    Sıfır motoru uzun yola çıkarıp 117km hıza kadar zorlamışsınız okuduğum kadarıyla. Yazık olmuş motora. 70-80km hızlarda sürmeniz gerekiyor en az 1000km. Plakasız uzun yol yapabilmeniz de takdire şayan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (1 üye ve 25 misafir)