Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2015, 23:04
bajaj pulsar 200ns almaya cok niyetlenmiştim taki Discovery 150F alıp pişman olana kadar bundan sonra bilindik markalardan şaşmıcam
Reklamlar
-
04 Aralık 2015, 00:47
hakanx1974 adlı üyeden alıntı
gecmis olsun hocam.bana programin bikac gun icerisinde kabul edilecek falan pek inandirici gelmedigi gibi komikde geldi.insallah motorunuz eski haline gelir.
Oktay motor diye bir yer yarın tekrar arayacagım bakalım ne olacak
-
04 Aralık 2015, 12:12
bytuu adlı üyeden alıntı
Oktay motor diye bir yer yarın tekrar arayacagım bakalım ne olacak
"Yazılımı belli bir zaman kabul etmeme olayı"nı bilemiyorum, ama Oktay Motor bulup bulabileceğiniz en iyi Bajaj servislerinden biridir.
Yalnız, güncel yazılımla motorun stop etme sorunu çözülse de yazılım attıranların birkaçından "ilk/tek marşla çalışma durumunda sıkıntı çıktığını ve artık gaz vermek gerektiğini" okumuştum. Sırf hem ilk marşta hem de gaz vermeden çalışmayı kaybetmemek için yeni yazılım attırmıyorum ben. Çünkü motoru genelde uzaktan/evden çalıştırıp motor ısınırken ben ekipmanımı evde giyiniyorum.
Bajaj, Bir yeri yaparken niye diğer yeri bozarsın anlamadım.
-
04 Aralık 2015, 12:17
yazılım atma konusuna her bayii yanaşmıyor bana birraz daha kullan dediler ben hala stop ettiriyorum. ayrıca başka bir pulsar sahibi de serviste bana şunu dedi "yazılım motorun gidişini bozuyor ben attırdım pişman oldum" kararsız kaldım bende. bu arada gidon topuzu nerden alabilirm önerebileceğiniz bir ye varmı ?
maktama adlı üyeden alıntı
"Yazılımı belli bir zaman kabul etmeme olayı"nı bilemiyorum, ama Oktay Motor bulup bulabileceğiniz en iyi Bajaj servislerinden biridir.
Yalnız, güncel yazılımla motorun stop etme sorunu çözülse de yazılım attıranların birkaçından "ilk/tek marşla çalışma durumunda sıkıntı çıktığını ve artık gaz vermek gerektiğini" okumuştum. Sırf hem ilk marşta hem de gaz vermeden çalışmayı kaybetmemek için yeni yazılım attırmıyorum ben. Çünkü motoru genelde uzaktan/evden çalıştırıp motor ısınırken ben ekipmanımı evde giyiniyorum.
-
04 Aralık 2015, 12:25
Ben bu motoru çalıştırırken ne güncelleme öncesinde ne de güncelleme sonrasında çalıştırmak için gaz vermedim. Motor çalışınca 2500 devirlere kadar kendisi çıkıyor sonra 1600 devire kadar düşüyor 5-6 saniye sonra.
-
04 Aralık 2015, 16:16
şöyle birşeye denk geldim;
BAJAJ PULSAR 200 NS PERFORMANS 37 T ARKA DİŞLİ +++HIZ+++
http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-p...&category_id=0
acaba son hızda ne kadar fark ettirir, ön dişliyide değişmek gerekirmi, tork vites geçişleri hızlanma durumları ne olur..
-
04 Aralık 2015, 16:19
okoca adlı üyeden alıntı
ARACIN FABRİKA ÇIKIŞ HIZ : 125 KM.DİR
BU DİŞLİ İLE MAKSİMUM HIZ : 170 KM.DİR
Böyle yazıyor açıklamalarda, bir dişli ile motorun beygiri artıyormuş haberimiz yokmuş.
Yokuş aşağı inerken arkadan da rüzgar alınca 160'ı geçersin ama en ufak yokuşta 5. 4. vitese inmek zorunda kalırsın. 6. vites hiç çekmez yokuş çıkarken.
-
04 Aralık 2015, 17:18
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben bu motoru çalıştırırken ne güncelleme öncesinde ne de güncelleme sonrasında çalıştırmak için gaz vermedim. Motor çalışınca 2500 devirlere kadar kendisi çıkıyor sonra 1600 devire kadar düşüyor 5-6 saniye sonra.
Son güncel yazılımı attırdık sorun yasıyorum muhtemelen yazılım atılıtken bır hatadan kaynaklandı diyorum..... Eski yazılıma geri dönüş yapılabiliyor mu ? Yoksa son güncelleme yeniden ve hatasız tekrar mı yükleniyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Ben servisten asla sikayetçi degilim yanlışlık olmasın
Gercekten cok ilgılendıler yazılım atıldı gıdon yukseltıldı vs lastık degısımı mecıdıye koy tarafında yapıldı zıncır gergınli bır cm dıye usta bunu dahı fark edıp gereklı ayarlamaları yaptı bunu her usta fark etmez allah bın kere razı olsun on fren cok hafıf kasıyordu onları dahı yapıp bılgı verdı ben cok memnun kaldım benım sorunum yazılımla alakalı yanlıs bır ızlenım asla uyandırmak ıstemem
-
04 Aralık 2015, 17:53
Mengu
İlk çalıştırdığında devrin yüksek olması otomatik cikle olabilir mi? Doğan slx ve hyundai accent ls de rastlamıştım aynı olayı. Yani motor ısınana kadar biraz yüksek ısındıktan sonraysa normal devrine inmesi?
-
04 Aralık 2015, 18:09
bummerangg adlı üyeden alıntı
Mengu
İlk çalıştırdığında devrin yüksek olması otomatik cikle olabilir mi? Doğan slx ve hyundai accent ls de rastlamıştım aynı olayı. Yani motor ısınana kadar biraz yüksek ısındıktan sonraysa normal devrine inmesi?
Enjeksiyonlu motorlarda jikle olmaz Soğuk motorda enjeksiyon motora daha fazla benzin vererek jikle gibi işliyormuş, mekanik jikle havayı kısan bir sistem yok. Motorun ilk çalıştırmada yüksek devirde çalışmasının da arıza olduğunu iddia etmedim ayrıca.
-
04 Aralık 2015, 18:20
Herşey tam yerine oturuyor ama bu seferde güncelleme sonrası gaz vermek gerekiyor motor ilk çalıştırmada
-
04 Aralık 2015, 18:27
Debriyajı tam bırakmadan gaz kolunu bırakırsanız motor stop ediyor ilk hareketini aldığı halde. Şuna bi çözüm bulamadılar. Sıkışık trafikte aralardan geçerken gaz kolunu hassas kontrol etmeni istiyo motor yoksa stop Karbüratörlü motorlar stop etmiyor aynı koşullarda.
-
04 Aralık 2015, 18:56
Debriyajı tam bırakmadan gaz kolunu bırakırsanız motor stop ediyor ilk hareketini aldığı halde. Şuna bi çözüm bulamadılar. Sıkışık trafikte aralardan geçerken gaz kolunu hassas kontrol etmeni istiyo motor yoksa stop
Karbüratörlü motorlar stop etmiyor aynı koşullarda.
bu sıkıntı sadece sana özgü anladığım kadarıyla
-
04 Aralık 2015, 19:24
Debriyajı tam bırakmadan gaz kolunu bırakırsanız motor stop ediyor ilk hareketini aldığı halde. Şuna bi çözüm bulamadılar. Sıkışık trafikte aralardan geçerken gaz kolunu hassas kontrol etmeni istiyo motor yoksa stop
Karbüratörlü motorlar stop etmiyor aynı koşullarda.
Kalkış sırasında gazı bırakınca stop etmeyecek bir motor 600 cc ve üzeri veya büyük arka dişliye sahip torklu bir motor olmalı. Enjeksiyonlu olması ani tepkilerde aracın hemen kendini toplayabileceği anlamına gelmez. Böyle bir denemede pekçok otomobil bile devri kurtaramayıp stop eder. Pulsar'ın eti ne budu ne ilk kalkışta gazı bırakınca kendini toparlasın?
-
04 Aralık 2015, 19:45
beyazpapagan adlı üyeden alıntı
Kalkış sırasında gazı bırakınca stop etmeyecek bir motor 600 cc ve üzeri veya büyük arka dişliye sahip torklu bir motor olmalı. Enjeksiyonlu olması ani tepkilerde aracın hemen kendini toplayabileceği anlamına gelmez. Böyle bir denemede pekçok otomobil bile devri kurtaramayıp stop eder. Pulsar'ın eti ne budu ne ilk kalkışta gazı bırakınca kendini toparlasın?
Şimdi tekrar düşündüm de duruma anlam verebiliyorum. 2. 3. viteste hızlanırken gazı biraz azaltınca motor tümden kesiyo hızlanmayı sonra tekrar canlanıyo. Gazı bırakınca stop ettiren şey de bu.
-
04 Aralık 2015, 22:37
Şimdi tekrar düşündüm de duruma anlam verebiliyorum. 2. 3. viteste hızlanırken gazı biraz azaltınca motor tümden kesiyo hızlanmayı sonra tekrar canlanıyo. Gazı bırakınca stop ettiren şey de bu.
hocam senin motor ciddi anlamda sikintili.bence boyle kullanma motoru.sat kurtul bence.allah korusun.
-
04 Aralık 2015, 22:47
Merhabalar,iyi akşamlar.
Pulsarı dizlik takarak kullanamıyorum,deponun çizilmesinden endişe duyuyorum.Deponun çizilmemesi için tek çare deponun yanına silikon mu yapıştırmak ? veya başka bir çözümü var mı ?
-
04 Aralık 2015, 23:19
motodrift adlı üyeden alıntı
Merhabalar,iyi akşamlar.
Pulsarı dizlik takarak kullanamıyorum,deponun çizilmesinden endişe duyuyorum.Deponun çizilmemesi için tek çare deponun yanına silikon mu yapıştırmak ? veya başka bir çözümü var mı ?
dusme aninda dizliklerin siyrildigini duymustum.tavsiyem ya giysi icine takmaniz yada motosiklet pantolonu almaniz daha iyi olacaktir.kevlar korumali kotlarda var 150 tl den baslayan fiyatlarla.
-
05 Aralık 2015, 00:43
hakanx1974 adlı üyeden alıntı
hocam senin motor ciddi anlamda sikintili.bence boyle kullanma motoru.sat kurtul bence.allah korusun.
Benim motorun diğerlerinden farkı yok ben sadece gördüğümü yazıyorum içime atmıyorum.
-
05 Aralık 2015, 01:31
hocam beni yanlis anlamayin ben karsida degil yaninizdayim.sakin icinizede atmayin zaten dogrudanda sakin sasmayin.bendede pulsar var.2014 model iki tane arkadasimin memnuniyeti ve tavsiyesiyle banada aldirdilar.benimki 2015 model.motordanda pek anlamam zaten.ama cok zevklide oldugunu yeni yeni ogreniyorum.motoru aldigimdan beri arabayi koydum kapali garaja oyle duruyor.demek istedigim su motor senin icin ne anlama geliyor bilemem ama benim icin zevkli bi hobi.anlatmak istedigim su bu zevk kabusa donuyorsa burada ciddi ciddi dusunmek lazim.kaldiki sahibi oldugun motor olnadik yerlerde stop ediyormus.allah korusun diyorum.arkafasim sat kurtul bence.bu arada lutfen genelleme yapmayalim.ben izmirdeyim gel motoru inceleyelim.stop etme,dalgalanma,zirilti ne bileyim varsa baska bi kronik sorun yest edelim.bir tane buna benzer bisey ciksin hemen noter satisiyla bedava veririm.ben ucseyinden memnun degilim zaten alirkende bildigim icin sesim cikmiyor.lastik ve ayna.onlarida bilerek aldim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (2 üye ve 11 misafir)