6. vites 28km hızda 1950 devirde yokuş yukarı tam gaz verirken arka teker kilitledi. Bunu ben aşırı bir durum olarak denedim 2. veya 3. viteste yavaşlayıp tekrar gaz verdiğinizde de yapabilir yokuş aşağı veya kasisli yolda.
6. vites 28km hızda 1950 devirde yokuş yukarı tam gaz verirken arka teker kilitledi. Bunu ben aşırı bir durum olarak denedim 2. veya 3. viteste yavaşlayıp tekrar gaz verdiğinizde de yapabilir yokuş aşağı veya kasisli yolda.
mengu hocam yazdiklarimi sakin yanlis anlama yemin ediyorum dalga falan amacli yazmiyorum.abicim sat kurtul su motordan.100 km 4-5 litre yakit yakan,denge sensorumudur nedir ondan acayip acayip kulak sevici ses cikaran,olduk olmadik yerlerde stop edip sonu agir yaralanmalara dahada kotusu allah korusun olumune sebep olabilecek,devir dalgalanmasindan dolayi rolantideki sesinden nefret ettigin,sayesinde motosikket tamirinde uzmanlastigin su motoru sat kurtul.simdiden hayirli olsun.
İkiside degisik tarzda evet farkindayim ama ikiside hosuma gidiyor yani pulsarin kullanimi hosuma gidiyor cbr inda dis gorunusu daha cok hosuma gidiyor kullanisida guzel tabi ama 20.000 de cbr mi almaliyim yoksa pulsarmi ve neden bunu secmeliyim iki motoruda 1 kullandim test ettim hangisni onerirsiniz
ben olsam cbr250 alirdim.ben tipe daha cok onem veriyorum.pulsari begendigim icin almistim.
Niye satip kurtulsunki sorununu cozsunler adamin gidiyo geliyor degisen birsey yok adam hakli olarakta yaziyor bu durum kimsenin zoruna gitmesin ne zaman surasi boyle bi sorun var yazilsa ya sat kurtul yada bende yok gibi yorumlar yagiyor sende olmayabilir bu sorunun olmadigi anlamina gelmez ki sende olsa zaten o sorun misilleme yaptigin adamdan once yazardin bunu sende biliyorsun hakan abi sadece sat kurtul kismina seni dahil ediyorum gerisi genel
Abi o isler oyle kolay degil ugrasmak istemiyor belliki kaldiki garantisi hala devam etmekte ilk yag degisiminden sonra hafif yag kacagi oldu 2500 degisimde o ring gitmis dediler ellerinde yoktu yogunda kacak yok cok hafif 5000 bakimda hallederiz dedik simdi contalarin ordanda kacak var 2900 km de daha ne diyeyim hadi garantiden conta degissin falan fistik yag degisimi icin hem yag parasi hemde iscilik vericen servis isteyecek mahkemeye gidelim bunun icin
arizalarini belirtir bi ihtarnameyi noterden cekmek bir insani nekadar ugrastirir sence.ben enfazla 1 saat diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
ayipli mal aldigini dusunuyorsan avukat ni tanidigina anlattiklarimi sor.benim soyledikkerimin aynisini soyleyecektir.yok bu kullanici hatasi olabilir diye dusunuyorsan asla girme o islere.gelecek olan bilir kisiler asla bos insanlar olmuyor.motor muhendisi gelip inceler sanirim.
Abicim noter ihtiharinin hic bir esbirisi yok hakem heyetine yada nahkemeye gitsen bilirkisi atayacakkar o bilir kisi ne kadar bilgili acaba bu motorun servis saglayicilari bile sorunu gideremiyor bazi sorunlardan bi haber ilk defa duyduk diyebiyorlarken kaldiki bilir kiside bunlara soracak burasi turkiye
bilirkisi olarak motor muhendisi gelir ve inanki gercektende isi bilen insanlardan seciliyor ve gene inanki tuketiciden yana oluyorlar.(sonucta onlarda kullanici)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
inan ben sadece arkadasima uzuldugum icin yaziyorum.mutlaka bi avukat tanidigi vardir.yoksada ucreti mukabilinde danissin.avukat beni dogrulayacaktir.arkadasin motorunda ciddi sorunlar var.vakit kaybetmeden mahkemeye basvurmali.garanti bitince is isten gececektir.karsi taraf suan bile savunnasinda once kullanici hatasi sonrada zaman asimi diyecektir.
Servisler fıssss kardeşim
Hiçbirşeyden anladıkları yok
Abi simdi sana soyle bir ornek vereyim bizim patronun arabasina kamyon yandan takti sag taraf komple gitti kapi ayna vs sag taraf komple boyandi karsi taraf hatali oldugu icin sigorta experi butun parcalari yansanayi olarak karsiladi mahkemeye gittik kanun cikartilmis orjinal koymak zorunda degillermis aynasi zatrn 2000 euro onu en az zararimiz 20 bin lira gel gelelim giden parcalar hep orjinal ne yapalim orjinal istersen farki odemek zorundaymissin benim sucum ne adam gekiyo vuruyo ben magdur hani kanun
ayzek kardesim oncelikle cok gecmis olsun.verdigin ornegin bizim konumuzla alakasi yok.simdi yaptirdigin sigorta yada kaskoda nelere imza attildi bilmiyorum.arkadasin olayinda googleden ictihatlarda incelenebilir.ben baskada bu konuyla ilgili yazmak istemiyorum.kendimi o arkadasin yerine koydugumda cildirmamak elde degil.mal onun mali.umarim motorsikleti duzelir diyeyim.herkese iyi forumlar.
Olayin benim sigortamla alakasi yok karsi taraf hatali ve onun trafik sigortasi karsiliyor konuyla alakasi su kanun varsa o kanunda aciklarda vardir ve bu isle ugrasanlar o aciklari cok iyi biliyorlar bu durumda biz kurtlar sofrasinda sadece cakal olabiliyoruz kurdun onunden alip yiyemiyoruz ancak arta kalanlarla yetinebiliyoruz
Bunu sadece enjeksiyonun düşük devirlerdeki gaz tepkisini ölçmek için yaptım. Motorun düşük devirde ölmesinin sebebi de bence gaz kolunu ne kadar çevirdiğinin enjeksiyonun pek umrunda olmaması. 200cc enjeksiyonlu bir motorun bu kadar ataletsiz olmasına başka anlam veremiyorum. Bende 210cc bir motor daha var çinli, rölantide bile traktör gibi çekiyo motor ve 1. vites dişli oranı Pulsar ile aynı.
hocam zaten makina 7000 devire kadar gerçekten gitmiyor.7000 11000 arası gayet canlı.düşük devirler sadece ve sadece motor gitsin az yaksın mantığıyla yapılmış.bence güzel 2 karakterli bir motor olmuş.dediğim gibi daha 800 deyim arkadaşım 1300 de 2mizdende şikayet yok.tabi bizim ustada çok iyi birol köksal antalya
Cevabınız için teşekkür ederim. İşte bu tip şeyleri ana sayfada toplasak çok iyi olur diye düşünüyorum
Lastik soran varsa Metzeler Lasertec bu motor için en iyisi. Akşam işten dönerken yerler ıslaktı, bisiklet gibi oynadım motorla yine. Kuru ıslak hiç fark etmiyo mükemmel yol tutuyo her zaman.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)