@mcsultan kardeşin fotoları dostum.
@mcsultan kardeşin fotoları dostum.
geçen kuralkana, totom çok ağırıyor bu pulsarın koltuğunda diye sordum, onlarda normaldir olur öyle şeyler, motorun standartları içinde o durum dediler yarıldım ))
Sonuç ; Sayın Müşterimiz, Öncelikle Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili, PULSAR NS 200 modelimizin üretim dizaynı mevcut olduğu gibidir.Ayrıca konu ilgili birimlere iletilmiştir.
Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
Bajaj Müşteri Hizmetleri
Motor soğukken eskisinden de berbat şekilde stop ediyor, hatta akü falan gitti saat sıfırlandı bu akşam. Bu şekilde stop ettiğinde kolay kolay kendine de gelmiyo motor 10 saniye falan marş basıyorum anca çalışıyor. Soğuk motorla trafiğe çıkmayacağız demekki, bu durum facia çünkü. Isınana kadar ilk 10 dakika bunu yapabiliyor motor. Bu enjeksiyon yazılımı 11000 liralık RS200'ün ise yazık gerçekten
arkadaslar merhaba herkeze bende bajaj pulsarcı olarak aranıza yeni katıldım 13 yıllık motorcuyum motordan anlarım ama bu bajaj da anlamadıgım bır konu var umarım yardım edersınız e-5 karayolunda malum en sol serit var motorcuların en sevdiği yol o sol duvara veya bariyere yaklasınca motorun altından zırıl zırıl ses geliyor ama normal yola cıkınca ses gidiyor sizinde basınıza geldimi boyle bır olay benı aydınlatırsanız cok sevınırım .
20 yıldan fazladır motora binerim (Goldwing ve BMW LT veya GTL kullanmadım onlar için birşey diyemeyeceğim) ama daha selesi çok rahat bir motor kullanmadım diyebilirim. Şöyle bir ürün var özellikle büyük motorla yaptığım uzun gezilerde kullanıyorum, tavsiye ederim.
https://www.louis.eu/artikel/moto112-gel-seatpad-different-sizes/10008405?list=127035702
Gençler kolay gelsin herkese bu foruma foto ekleme olayının pratik bir yolu yok mu? toplu fotoğraf yükleme filan tinypic denedim bitanede pek kullanışlı gelmedi yok mu kolay yolu? bu haftasonuda coştuk ve geç kaldığıma üzüldüm bütün yaz mevsimini heba ettik. Kuzenle (ninja 300 special edition) toplam 1000 km yaptım bu haftasonu. Adıyaman nemrut, ş.urfa halfeti filan civarlarını komple salladık. Uzun ve güzel havalı ünleri heyecanla bekliyorum.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
aea geçen bu koltuk mevzusu ile ilgili istanbulda bir yerin video sunu çektiydi, alinin koltuklarını değiştirmişlerdi, jel felanda kapliyorlar imiş, bakalım çok canıma tak ederse, göndereceğim koltukları..
Merhaba, motorun kaporasını verdim, birkaç güne teslim alacağım. Aranıza katılmak güzel olacak, daha önce 4-5 sene scooter motosiklet kullanmıştım ama vitesli olarak ilk motorum Pulsar. Hayırlısı bakalım. Sizlere sorum motosikleti teslim alırken nelere dikkat etmem gerekir? Kontrol etmem gereken bir noktası var mıdır? Herkese iyi forumlar..
motosay da koltuk işlemi yapmıştı, internette aratırsan bulabilrsiniz,veya bu linkten irtibat kurabilirsiniz.
http://www.motosay.com/iletisim.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
şimdiden hayırlı olsun, ilk defa vitesli kullanacağınız için agresif hareketlerden kaçının, ve hız yapmayın, motoru tanımaya çalışın alışana kadar yoğun trafiğe çıkmayın.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Çok sağolun @kdiner tavsiyelerinize mutlaka uyacağım. şu an ekipmanları alıyorum yavaş yavaş. motoru teslim aldıktan sonra ilk iş güvenli sürüş eiğitimi almak olacak. herkesin tekeri düz bazsın, kazasız belasız inşallah
Üzüldüm açıkçası sorunların için
Takip ediyorsan sayfayı benim kadar eleştiri yapan olmamıştır
yazılım sonrası devir dalgalanma ve (ara sıra yaşanan)stop olayı bende kalmamıştır
ama motor güncelleme öncesi gaz vermeden tek marş ile çalışırken artık gaz vermem gerekiyor
tek sorun bu...aslında sorunda değil ama neyse tek sorunum bu olur umarım.geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar.. Lastikleri değiştircem ama Ankara'da motosiklet lastiği alabileceğim bir yer varmıdır ? 4.44ten alırsam pek pazarlık yapamicam gibime geliyor. Michelin düşünüyorum ama başka tavsiyeleriniz olursada sevinirim. Teşekkür ediyorum.
Ben de Ankara'dayım, motoru yaz kış kullandığım için geçen sene Aralık ayında 500tl'ye daha oluklu yapısı olan METZELER Lasertec takımını izmir firması motolastik. com'un sitesinden sipariş vermiştim , 20 tl kargo parası olmuştu normal lastik ücreti üstüne. Ocak 2015'de kampanya yapmışlardı, 460tl civarına düşürmüşlerdi takımını. Arayın, görüşün,lastiğin üretim tarihi hakkında vs bilgi alın, çok ilgili ve bilgililerdir. Uğraşmayın onla bunla. Zira Ankarada motosiklet lastiği alınacak elletutulur doğrudürüst bir yer yok benim bildiğim.
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Anladığım kadarı ile devir dalgalanması ve stop etme problemi yeni gelen yazılım güncellemesi hallolmuş.
Benim sizlere sorum acaba 2016 modellerinde bu sorunlar fabrika çıkışlı olarak halledilmiş olur mu? 2014 model pulsar'ların bazı özellikleri 2015'te olumlu yönde rötuşlanmıştı. Sizce 2016 modellerde herhangi bir yenilik veya farklılık olur mu?
İyi akşamlar.
Merhaba, motorun gösterge saatini nasıl kış saatine ayarlayacağız ?
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
Tubejh, trip 1 yapın, iki tuşa birden basın ve saati ayarlayın, ayarladıktan sonra iki tuşa tekrar basın, işlem tamamdır.
Merhaba,
Biz arkadaşımla beraber bu motoru almayı düşünüyoruz. Birimizin ilk vitesli diğerimizin direkt ilk motoru olacak.
Fiyat,yedek parça fiyatı,parça kalitesi(japon kadar olmasa da) açısından içimize sinen bir motor.
Ancak şu sık duyduğumuz stop etme ve kötü lastikle gelme konusunda endişelerimiz mevcut.
Yazılıma gelen güncelleme ile stop etme mevzusunun çözüldüğünü ve 2015 modelin daha iyi lastiklerle geldiğini okudum.
Özellikle stop etme konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Bu sorun gerçekten çözüldü mü? Eğer güncelleme ile çözüldüyse aldığım motorun güncel versiyon olup olmadığını nasıl anlarım?(sıfır tecrübe olduğumuzdan kazıklanma ihtimalimiz yüksek)
Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)