Akviran ben tornacı vb işi yapmıyorum, ben güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum vakit buldukça yapabileceğim işi yapıyorum, sırada alt sakal çalışması var ama baya bir uğraştıracak ve biraz uzun zaman alacak gibi bir durum söz konusu. İnşallah en kısa zamanda halletmeye çalışacağız.
Arkadaşlar merhaba Allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin,
Biz Nc formunda sizin motorlardaki arka çamurluğu bizim motora uydurmak için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz,geçen gün kalyoncu motordan 35₺ ye kargo dahil çamurluğun plastik aksamı ve 45₺ ye de iç aksamını sipariş ettim ürünler geldi,
Sizden ricam bu çamurluk sizin motora nasıl bağlanmış,o bölgenin fotoğrafları var ise buradan paylaşırsanız çok seviniriz,ilk denemeyi ben yapacam inşallah başarılı olursam diğer arkadaşlarda kendi motorlarına uygulayacaklar.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
449-457. sayfaya bakarsanız azda olsa size yardımı dokunur mehmetenis belki daha geri sayfalarda da ayrıntılı resim olabilir.
E-Tekin Merhaba. crf 250 L aslında çok amaçlı kullanıma uygun üretilmiş bir motosiklet. Ben motoru aldıktan hemen sonra yol kullanıma daha uygun olan Michelin Sırac lastiklerle değiştirdim. Asvaltta gidiş ve virajlama daha güven verici oldu fakat 2-3 saatlik yolculuklarda bile motor karakteri gereği bazı zorluklar çıkarabiliyor. Crf ile Avrupa turu yapanlar bile varmış fakat ben kullandığım 3 uzun yol tecrübesini aktarayım. Öncelikle motorun yüksek olması sebebiyle 80km ve sonrası hızlarda güven vermiyor. Sürekli 120km hızlarda gitmek yorucu oluyor ve oturuş konumu itibariyle de sürücü fazla rüzgar alıyor. Sele diğer kroslara göre rahat fakat yine de uzun yola çok uygun değil. 7,5 litrelik deposu 150-170 kmde bir benzin almayı gerektiriyor. Şehir içinde çok sık vites değişimi istemesi sevmediğim diğer bir tarafı ve şehir içinde yazın sürekli fan açması, motor sıcaklığının yöneldiği yerde ayaklarımın haşlanması da hoşuma gitmeyen diğer tarafları.
Bunların yanında parçası bol ve ucuz olan kendini kanıtlamış bir motor. Stabilize yollar ve köy yolları dahil iyi bir çift lastikle hiç gaz kesmeden güvenle yol alıyordum. Frenleri çok etkili, motor hafif ve dengeli, ayrıca şehirler arası yollarda rampalarda bile 80-100 km hız ile şişmeden çıkabiliyordu.
Bugün Pulsar ile stabilize ve çakıllı yolarda sürüş yaparken crf yi arasam da asvalta çıktıktan sonra Pulsarın daha keyifli olduğunu birkez daha anladım.
Crf 250 depo 7.5 litre hiç olmadı şimdi
Beyazpapagan çok cok tesekkur ederim. Tam da merak ettiğim ve cevabını pek bulamadığım konulara değindiniz. Anlaşılan crf250l de bana göre değil. Duke200 zaten 7 aylık motor 2700 km de. Kullanmaya devam edeyim en iyisi.. geçen inazuma250 kullandım tamam çok rahat ama aşırı ağır,yakıt fazla ve duke200 gibi hizlanamiyor.. Ultra pahali parçaları. Ya para koyup üzerine üst sınıfa gecicem yada devam duke200 e. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla 😊
http://www.fireparts.com.co/pulsar/pulsar-200-ns.html bunlarda fiki verebilir size . gerçi buraya bakmışsınız sanırım zincir koruma neredeyse aynı :D ama güzel olmuş devamını bekliyoruz
selamlar arkadaslar hava sogukken gösterge acılmıyor hiç calısmıyor devir göstergeside calısmıyor bu sorunu yasayan varmı :D
evet verdiğiniz linkten çalışma yapıyoruz, şu an alt sakal çalışması üzerinde çalışıyorum, 3/1 lik bölümü bitti gibi bir şey, en kısa zamanda bitirip normal saç üzerinde kesim yaparak son şeklini vereceğim ve çizim ve lazer kesim için arkadaşın ellerinden öpecek artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
akünüzü kontrol ettirin, servise gidemiyor iseniz telefonla irtibat kurarsanız yardımcı olacaklardır.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Geçen hafta, eşimin arkada rahatsız olmasından dolayı artçı selesinin iç kısmına bir kat daha sünger koydurduk. Geçen haftadan bu zamana kadar çok rahat olduğunu söylüyor. Maliyet 10 TL.
Arka çanta demirini aldığımız yer, ona uyumlu yan çanta demiri de üretmiş. Geçen gün onları da ekledik motorumuza. Çanta demiri aynı zamanda koruma demiri oldu.
Bugün eşimle birlikte pikniğe çıktık. Bir kaç foto da piknik ten;
Merhaba arkadaslar,
Sifir pulsar almaya gittigimizde urunun revize edilmis (sele revizesi gibi) son gali oldugunu nerden anlayabiliriz? Ilk parti degilde son partiden almak istiyorum ancak eski partiyi vermesinler .
Tesekkurler.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)