Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ekim 2015, 18:32
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Reklamlar
-
30 Ekim 2015, 21:41
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
Murat abiii selamlar sendemı pulsara geçtin
Ulaş nerelerdesin? Beni ara. Sana kızılırmak kıyısına balık sözü vermiştim.
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
TR_96 adlı üyeden alıntı
Hitit63 Ekrem ATA kesinlikle bu konu hakkında ilgilenecektir ona fazla yüklenmeyin bu fazla parayı servis aldı sonuçta Ekrem Bey ne yapsın heryere nasıl yetişsin bu konuyu servis sorumlusuna iletmek lazım Ekrem Beyi üzmeyin.
Ekrem Bey konuyla ilgilenmiş. Kendisine tüm pulsar kullanıcıları adına teşekkür ediyorum.
-
30 Ekim 2015, 22:13
Daha önce yazılıp yazılmadığını bilmiyorum o yüzden affınıza sığınıyorum
bu gün Antalya bajaj yetkili satıcısın da idim 8290 tl olan sürpriz fiyatlar var bilginiz olsun ama sınırlı sayıda 200 ns için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38818251/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
-bunlarda ikinci el fiyatları
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38618849/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34129485/detay
-
30 Ekim 2015, 22:56
abiler 5 bin km de 2015 motorum. lastikleri korkutuyo beni derken bugun kaydım düştüm . sürekli arka kayıyor yavas gittiğim halde. lastik önerisi olan değiştiren memnun kalan tavsiye edecek olan ?
-
30 Ekim 2015, 23:05
Decamen adlı üyeden alıntı
abiler 5 bin km de 2015 motorum. lastikleri korkutuyo beni derken bugun kaydım düştüm . sürekli arka kayıyor yavas gittiğim halde. lastik önerisi olan değiştiren memnun kalan tavsiye edecek olan ?
Ben Metzeler Lasertec ön-arka takım olarak taktırdım çok memnun kaldım. Eskiden kuru asfaltta kaydığı yerde şimdi yerler ıslak olsa bile kaymıyor. Virajı da çok iyi, her türlü hatayı telafi ediyor abartmamak kaydıyla. Ani frende de ön amortisörleri sıkıştırdıktan sonra fren koluna iyice abanabilirsin kayma olmuyo. Arka lastik eskisinden daha iyi olur ama bu motorda ağırlık dengesinde bi gariplik var arka teker yerle teması çok kolay kesiyor. O yüzden dengeli frenleme önemli.
-
31 Ekim 2015, 00:17
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben Metzeler Lasertec ön-arka takım olarak taktırdım çok memnun kaldım. Eskiden kuru asfaltta kaydığı yerde şimdi yerler ıslak olsa bile kaymıyor. Virajı da çok iyi, her türlü hatayı telafi ediyor abartmamak kaydıyla. Ani frende de ön amortisörleri sıkıştırdıktan sonra fren koluna iyice abanabilirsin kayma olmuyo. Arka lastik eskisinden daha iyi olur ama bu motorda ağırlık dengesinde bi gariplik var arka teker yerle teması çok kolay kesiyor. O yüzden dengeli frenleme önemli.
Ne kadara taktırdınız fiyat ve nerden aldınız bilgisi verebilir misiniz? Kış geldi lastikler iyi değil tehlike michelin 700 tl gibi fiyat çıkıyor.
-
31 Ekim 2015, 00:33
yeniii adlı üyeden alıntı
Ne kadara taktırdınız fiyat ve nerden aldınız bilgisi verebilir misiniz? Kış geldi lastikler iyi değil tehlike michelin 700 tl gibi fiyat çıkıyor.
Çiftini 517 liraya almıştım, aşağıdaki mesajın olduğu sayfaya giderseniz alıntıya tıklayarak. Daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz. Yazmıştım herşeyi.
-
31 Ekim 2015, 03:58
Merhabalar 14 bin km de olan motorumda ufak bir sorun var kontağı çevirdiğim Zaman yanan ışık ve devir saatinin çıkıp inmesi marşa bastığım Zamanda tekrarlıyor ve ara sıra kendini resetliyor saat sıfırlanıyor, aynı sorunu yaşayan varmı aranızda ? Bakıma götürdüğüm Zaman kutup başlarını sıktım falan daha yapmaz dedi ama tekrarlıyor, servis pek ilgili değildi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
-
31 Ekim 2015, 08:12
KoLesT adlı üyeden alıntı
Merhabalar 14 bin km de olan motorumda ufak bir sorun var kontağı çevirdiğim Zaman yanan ışık ve devir saatinin çıkıp inmesi marşa bastığım Zamanda tekrarlıyor ve ara sıra kendini resetliyor saat sıfırlanıyor, aynı sorunu yaşayan varmı aranızda ? Bakıma götürdüğüm Zaman kutup başlarını sıktım falan daha yapmaz dedi ama tekrarlıyor, servis pek ilgili değildi. Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Bende cbr250 vardi 1ay yatti motor sonrasinda ayni senin dedigini yapti bende kontagi acip virdurdum 200 m gitti stop etti fln 3 kere fln vurdurdum sonunda stop etmedi bi sure sonra akusu dolunca bidaha yapmadi acaba siz motoru kisa sureli calistirim az mi biniyosunuz
-
31 Ekim 2015, 08:26
Decamen adlı üyeden alıntı
Sava lastiği odukça iyi. Ben aldım. Fakat yeni isimle üretiliyormuş. Yeni ismi mitas olarak geçiyor. MC 50 modeli ön ve arka toplam 355 tl. Bir ay önce lastikdeposu.com dan aldım. Çok yumuşak bir lastik. Çok memnun kalacacsınız.
-
31 Ekim 2015, 09:36
yeniii adlı üyeden alıntı
ben bridgestone batlax bt45 kullanıyorum memnunum fiyat olarakta 414 tl ye taktırmıştım 500-550 aralığına halledersin yada sava MC 50 M-Racer ön arka takımı montaj+balans ayarı dahil 400 tl mecidiyeköyde tramptowers ın yanında bayi var daha dün konuştuk uygun fiyata kaliteli lastik almış olursun mc 50 nin dışında baska modelleride var fiyatı mc50 ye göre konuştuk
-
31 Ekim 2015, 09:39
Badem yağlı silikon geçti elime arabalarda kullanılan torpido tampon kokpit parlatıcılarından bizim motora kullansam zararı olmaz deyilmi ?:
-
31 Ekim 2015, 09:42
ben brodway arabama kar lastiği alıcam 400 Tl tutuyo petlas. biaz daha kaliteli alırsam 500 e çıkıyo. oto lastigi ile kıyaslayınca ne kadar pahalı motor lastikleri. motor işi hakaten zevk işi
-
31 Ekim 2015, 09:55
KoLesT adlı üyeden alıntı
garantin bitmediyse garantiden akü değiştirecekler akün bozulmuş servisin bunu biliyor olması lazım H:05 dt8 25 diye kod gelir uzun uzun konuşmak istemiyorum hafife alınacak bir arıza değildir kaza yapmışlığım vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
ayzek adlı üyeden alıntı
ben bridgestone batlax bt45 kullanıyorum memnunum fiyat olarakta 414 tl ye taktırmıştım 500-550 aralığına halledersin yada sava MC 50 M-Racer ön arka takımı montaj+balans ayarı dahil 400 tl mecidiyeköyde tramptowers ın yanında bayi var daha dün konuştuk uygun fiyata kaliteli lastik almış olursun mc 50 nin dışında baska modelleride var fiyatı mc50 ye göre konuştuk
az önce mc25 bogart modeli ön arka takım 350 tl montaj balans dahil ve adam bunu tavsiye etti su kanalları daha iyi mc 50 racer yazlık lastık bu dört mevsimede gider dedi aklında bulunsun
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
31 Ekim 2015, 10:01
Merhaba bajaj pulsar almayı dusunuyorum kullanıcısı olarak sorularımı cevaplarsanız sevınırım
Motorun kronık bı sorunu varmı?(ıstop etme vb.)
Son hızı nedir ?
Servis sorunu varmı?(yedek parça...)
2.el 2015 düsürüyorum şunlara şunlara dikkat edin dediğiniz konu varmı?
Kmde en fazla ne kadar yakıyo?
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
31 Ekim 2015, 12:04
Lastik bilgileri için teşekkürler faydalı oldu istanbul'da yer bakıyorum karar verirsem sizden tam yerini öğrenebilirim ;) sawa olabilir
-
31 Ekim 2015, 12:59
KmlTkn adlı üyeden alıntı
Merhaba bajaj pulsar almayı dusunuyorum kullanıcısı olarak sorularımı cevaplarsanız sevınırım
Motorun kronık bı sorunu varmı?(ıstop etme vb.)
Son hızı nedir ?
Servis sorunu varmı?(yedek parça...)
2.el 2015 düsürüyorum şunlara şunlara dikkat edin dediğiniz konu varmı?
Kmde en fazla ne kadar yakıyo?
Kronik olarak motor bastan sona sorundan ibaret son hiz 135 yer yer egomlerde 150 gorursun 14 kurus yakar dengesi guzeldir hojdir bu paraya bu olur
-
31 Ekim 2015, 14:59
Dengesi güzel virajı iyi ama sele biraz alçak olsa iyiymiş. Motor yüksek olunca virajda fazla yatmak korkutuyo insanı. Ben motora binerken belden denge sağlamayı severim, yüksek oturunca kafam karışıyor. Yükseklikten dolayilı bide rüzgara karşı olan alanın fazla olduğundan kışın üşüyosun biraz.
-
31 Ekim 2015, 16:25
Ben bugün motor soğukken ve dik konumdayken yağ seviyesine bakmaya çalıştım yağ göstergesinde yağ göremedim. Motor 3500km'de ne yapmalıyım ?
Bir de şu basit işlemler için kullanma klavuzunu okusak mesela, ne güzel olur.
Sayfa 13
-----------
MOTOR YAĞI SEVİYESİ KONTROLÜ
Motor yağ seviyesini kontrol etmek için aşağıdaki işlemleri takip
edin.
1. Motoru çalıştırıp birkaç dakika rölantide çalıştırın.
2. Motoru durdurun ve 2-3 dakika bekleyin.
3. Motosikleti düz bir zeminde dik tutun ve seviye camından yağ
seviyesine bakınız.
-------------------
Motor soğukken yağ göstergesinde yağ görememeniz normal .
-
31 Ekim 2015, 16:51
maktama adlı üyeden alıntı
Bir de şu basit işlemler için kullanma klavuzunu okusak mesela, ne güzel olur.
Sayfa 13
-----------
MOTOR YAĞI SEVİYESİ KONTROLÜ
Motor yağ seviyesini kontrol etmek için aşağıdaki işlemleri takip
edin.
1. Motoru çalıştırıp birkaç dakika rölantide çalıştırın.
2. Motoru durdurun ve 2-3 dakika bekleyin.
3. Motosikleti düz bir zeminde dik tutun ve seviye camından yağ
seviyesine bakınız.
-------------------
Motor soğukken yağ göstergesinde yağ görememeniz normal .
Karterin dibinde en çok yağ motor soğukken olmuyor mu ? Motoru orta sehpada bırakıyorum park halinde zaten, sehpadan indirip motoru dik tutunca yağ görmem lazım orda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)