Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ekim 2015, 21:06
herkese merhabalar pulsarımla ilgili problem yasıyorum vites 2 de iken 4 8 devirleri araında herhangibir devirde tekleme oluyor devir düşüp yükseliyor bu problemi yasayan oldumu daha servise götüremedim 3400 km motorun
Reklamlar
-
26 Ekim 2015, 21:44
-
27 Ekim 2015, 00:35
İSTANBUL BAĞCILAR MOTOREF UZAK DURUN !!!
Merhaba 26.10.2015 günü 2015 model pulsar 200ns motorumu 500 km bakımı için ilk bakımına götürdüm, İSTANBUL BAĞCILAR daki MOTOREF servisinize ilk bakım fiyatın 90 tl olduğunu içerisinde yağ filtresi+ yağ değiştirileceğini öğrendim. Servise gittim bakımı yapıldı ufak tefek far ayarı, fren ayarlarını yaptırdım sonrasında bana;
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
15 TL DEBRİYAJ KOLU ÜCRETİ
TOPLAM 177 TL İSTENDİ. Fazla para talep ettiğini belirttim, işine geliyorsa şeklinde bir tavır ile öde git diye konuştu. Eve geldiğimde far vidaları gevşekti ve ses geliyodu kendim sıktım...
SAKIN GİTMEYİN BU SERVİSTEN İSTANBUL BAĞCILAR MOTOREF
Bilen kişilere danışıyorum ilk bakım ücreti neyi kapsıyor ?
-
27 Ekim 2015, 00:55
yeniii adlı üyeden alıntı
Merhaba 26.10.2015 günü 2015 model pulsar 200ns motorumu 500 km bakımı için ilk bakımına götürdüm, İSTANBUL BAĞCILAR daki MOTOREF servisinize ilk bakım fiyatın 90 tl olduğunu içerisinde yağ filtresi+ yağ değiştirileceğini öğrendim. Servise gittim bakımı yapıldı ufak tefek far ayarı, fren ayarlarını yaptırdım sonrasında bana;
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
TOPLAM 177 TL İSTENDİ. Fazla para talep ettiğini belirttim, işine geliyorsa şeklinde bir tavır ile öde git diye konuştu. Eve geldiğimde far vidaları gevşekti ve ses geliyodu kendim sıktım...
Hacı neyi kapsadığını bilemem ama azıcık daha kassa benim SEAT ile aynı servis parasını ödeyecekmişsin ki benim makina dizel, köklüyorlar servis bakım ücretini ona rağmen şu fiyata bakınca ucuzmuş diyorum benim arabanın servisi. Ama en azından senede 1 veriyorum ben. (((:
Tavsiyem ya servisi değiştir sanayiye git, ya da motoru.
Ucuzmuş la Bajaj (:
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
27 Ekim 2015, 01:14
mozgur adlı üyeden alıntı
Hacı neyi kapsadığını bilemem ama azıcık daha kassa benim SEAT ile aynı servis parasını ödeyecekmişsin ki benim makina dizel, köklüyorlar servis bakım ücretini ona rağmen şu fiyata bakınca ucuzmuş diyorum benim arabanın servisi. Ama en azından senede 1 veriyorum ben. (((:
Tavsiyem ya servisi değiştir sanayiye git, ya da motoru.
Ucuzmuş la Bajaj (:
Ben arabaya bu kadar para vermiyorum bu tiplerin esnaf diye bajaj servisi güya bilmeyen insanları parasını almaya çalışıyorlar, PEKER MOTOR aslında ustam bi daha şaşmıcam...
-
27 Ekim 2015, 02:09
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
İlk bakımda yağ filtresini kendim götürmüştüm. Yağ değişimi dahil 60 TL aldılar.
-
27 Ekim 2015, 02:43
ulasgncrock adlı üyeden alıntı
herkese merhabalar pulsarımla ilgili problem yasıyorum vites 2 de iken 4 8 devirleri araında herhangibir devirde tekleme oluyor devir düşüp yükseliyor bu problemi yasayan oldumu daha servise götüremedim 3400 km motorun
Bende bi iki kere yasadim ama bidaha yapmadi havanin yagisli oldugu gunlerde yapti acaba su mu kaciyo bi yerine sende yagis sonrasi mi oldu
-
27 Ekim 2015, 09:16
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
debriyaj kolu ücreti hariç oringleri bilmiyorum düşükde olsa belki bir ihtimal oda eklenir bunun dışındaki işlemler için 90 tl işcilik vs hepsi içinde servis kağıdın varmı elinde servisi şikayet et
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
27 Ekim 2015, 11:07
mcsultan adlı üyeden alıntı
Hein-Gericke Streetline Panniers tekstil yan çantalarım var, eğer yan çanta demiriniz yoksa motorun arka-yan taraflarının çıkıntılı olması nedeniyle çantaları düzgün yerleştirmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çantalar her zaman motorun üztünde duracaksa yan çanta demiri ile kullanın, ancak benim gibi sadece arada bir uzun yolda kullanacaksanız tekstil çantaları yan demirsiz kullanabilrsiniz. Çanta demiri aldığınızda/olduğunda benim seçimim plastik olurdu, ama ben taktırmayı düşünmüyorum, şehir içi araç aralarına girmelerde motor genişlediği için sıkıntı yaratabiliyor
-
27 Ekim 2015, 11:31
Devir dalgalanması diyolar ona bacaccılar, kabullendi insanlar o olur der geçerler yani, yaşayanlara allah sabır versin, zırıltı ve stop etmenin alameti farikası, powered by bacac, hayırlı olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
27 Ekim 2015, 11:51
maktama adlı üyeden alıntı
Hein-Gericke Streetline Panniers tekstil yan çantalarım var, eğer yan çanta demiriniz yoksa motorun arka-yan taraflarının çıkıntılı olması nedeniyle çantaları düzgün yerleştirmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çantalar her zaman motorun üztünde duracaksa yan çanta demiri ile kullanın, ancak benim gibi sadece arada bir uzun yolda kullanacaksanız tekstil çantaları yan demirsiz kullanabilrsiniz. Çanta demiri aldığınızda/olduğunda benim seçimim plastik olurdu, ama ben taktırmayı düşünmüyorum, şehir içi araç aralarına girmelerde motor genişlediği için sıkıntı yaratabiliyor
Plastik çantalar geçici olarak demirsiz takılabilir mi acaba?
-
27 Ekim 2015, 12:01
*can* adlı üyeden alıntı
Plastik çantalar geçici olarak demirsiz takılabilir mi acaba?
takılır ama bir şekilde cırt yardımı ile sabitlemeniz gerek, hareket halinde sorun yaratabilir.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
27 Ekim 2015, 12:35
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Devir dalgalanması diyolar ona bacaccılar, kabullendi insanlar o olur der geçerler yani, yaşayanlara allah sabır versin, zırıltı ve stop etmenin alameti farikası, powered by bacac, hayırlı olsun.
Sen ilgili bir abiye benziyorsun
Bende de sürekli dalgalanıyor rolanti 4000 e çıktı düşmüyor ne yapabilirim?
-
27 Ekim 2015, 12:44
Enjeksiyonlu bir motorda böyle dalgalanmalar falan olmamalı. Ben bunları motorun 3 bujili olmasına bağlıyorum, umarım sonraki modellerde bu üç buji sevdasından vazgeçerler. Tamam güzel bir şey denemişler ama bana göre istenen performansı vermemiş. Üç bujinin ateşleme performansındaki değişikliklerin yanma verimini etkilediğini düşünüyorum.
-
27 Ekim 2015, 12:54
sorun normal değil servise götürmelisin
-
27 Ekim 2015, 14:39
Beyaz Pulsar resmi isteyen vardi.
-
27 Ekim 2015, 15:22
maktama adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim cevabınız için. Yan çanta için demir siparişi verdim bekliyorum. Üretici soft için olduğunu, plastik için bağlantı noktalarının eklenmesi gerektiğini yazmış. Benim kullanım amacım sürekli olmayacak. Arada sırada uzun yola çıktığımda kullanmak istiyorum. (Bir yerde, demirsiz kullanıldığında soft çantaların kaydığını ve sıkıntı yarattığını okumuştum)
-
27 Ekim 2015, 15:23
en kısa zamanda götürecegim
-
27 Ekim 2015, 15:24
90 TL BAKIM+İŞÇİLİK,
45 TL YAĞ,
18 TL YAĞ FİLTRESİ,
9 TL 3 ADET ORİNG,
Bağcılar diyince aklıma bu günlerde meşhur olan "50 kuruş ver lan tırrek" lafı geliyor. Oralara fazla uğramamak lazım demekki, servis faturası onu gösteriyor.
-
27 Ekim 2015, 16:14
Arkadaşlar ön dişliden gelen ses icin bir video cektım sorun ne olabılır fıkılerınızı beklıyorum.
https://youtu.be/8pQ9TAMkq6Y
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)