Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ekim 2015, 20:32
Abeci motoru ve mz hastası bedava yere kendinizi yormayın, insanlar ne alacağını ne kullanacağını sizden öğrenmeyecek, amacınız insanları bilgilendirmek değil, markayı kötülemek neymiş sym çok iyimiş çok az yakıyormuş, ya 250cc motor nasıl tapa gazda 4 litreyi görmez hayalmi görüyon sen, evet pulsar sınıfında rakipsiz hemde symden üstün vede çok sattı saatcakda ,sizde kendinizi yormayın sen git sym sayfasında dil dök benim motor çok iyi diye, sym disk yamultsun debriyaj tası ötsün sen ilk baş kendi kullandığın motorun sorunlarını çöz sonra gel anlat ben seni dinlerim.
Reklamlar
-
22 Ekim 2015, 20:37
mcsultan adlı üyeden alıntı
Merhaba, Linkteki siperliği almayı düşünüyorum, nasıldır? kullanan var mı? Memnun mudur?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-bajaj-pulsar-200ns-on-siperlik-cami-237149658/detay[COLOR="Silver"]
Yorum gelmeyince, daha önceki sayfalarda gördüğüm aklıma geldi (261. sayfa)ve bu ürünü aldım. 1 saat içinde takmayı başardım. Daha önce siperlik kullanmamış bir olarak faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Siperlik öncesinde tüm vücudum rüzgar alıyordu, şimdi omuzlarım ve kaskımın üst kısmında rüzgar.
-
22 Ekim 2015, 20:38
Mz hastası sen ne dediğini bilmiyorsun galiba varsa 600lük sıfır 8,10 bin tlye gidip biz onu alalım eski döküntü motora o kadar para verilmez burdan belli oluyor senin bu işlerden ne kadar anladığın.
-
22 Ekim 2015, 20:47
TR_96 adlı üyeden alıntı
Evet pulsar sınıfında rakipsiz hemde symden üstün vede çok sattı saatcakda
Dostum hakikatten satış rakamları ne SYM'nin ve Pulsar'ın? Bir bilgin var mı? Devlet sırrı mübarek kimse açıklamıyor. Hadi SYM'ninkini biliyoruz da Bajaj kadar çok satan(!) bir markanın rakamlarını açıklamaması garip değil mi? Senin bilgin var sanırım satış adetleri ne kadar?
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
22 Ekim 2015, 21:05
Buraya bir sürü insan gelip "Japon motorlar şöle şaane bööle şaane bık bık bık" derken onlar Japon firmalarının yanında durmuş olmuyor ama biz "Pulsar ekonomi ve fiyat performansı ile Japonları silker" dediğimizde firmanın yanında durmuş oluyoruz!
İyiymiş!
Ayrıca ben Pulsar motorun ve getiren firmanın NET yanındayım. Geçmişte bazı Çinli motorların yanında olduğum gibi. Bak bu bloğun fikir babası benim. Kurucuları ve yazarları arasındayım. Şu ana kadar 22.799 kişi tarafından ziyaret edilmiş;
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com.tr/
Alt/orta gelir guruplarına kimin faydası olacaksa yaptığı iyi şeyi hararetle destekleriz. Biz bu bloğu kurana kadar Mondial X-Treme Max doğru dürüst tanınmıyordu bile. Sayemizde dünyanın motorunu sattılar ama kazandıkları her kuruş para benden yana helal olsun. Tıpkı Pulsarı getirenlere helal ettiğim gibi. Sayelerinde ucuz paraya iyi motorlara bindik. Evimize iki dilim fazla ekmek götürdük.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
22 Ekim 2015, 21:14
mozgur adlı üyeden alıntı
Dostum hakikatten satış rakamları ne SYM'nin ve Pulsar'ın? Bir bilgin var mı? Devlet sırrı mübarek kimse açıklamıyor. Hadi SYM'ninkini biliyoruz da Bajaj kadar çok satan(!) bir markanın rakamlarını açıklamaması garip değil mi? Senin bilgin var sanırım satış adetleri ne kadar?
mozgür hangi marka niye satış rakamlarını açıklasın, sen söyle bakalım senin crf 250 ne kadar satmış ki bu gözle görülecek kadar basittir ,bajaj açık ara farkla öndedir sende biliyorsun birde soruyorsun.
-
22 Ekim 2015, 21:24
Şu anda Sanliurfada bir otel odasindayim. Akıllı telefonla abeci motor rumuzlu arkadaşıma uzun bir cevap yazdim. Ama nereye bastimsa mesajim gitti, kayboldu. Kader izin vermedi dedim. Yok koy bakkalı, yok firmanın tek mümessili, alayci tavırlar . Yeniden yazacak zamanim da yok. Ama ben buralarda niçin varim, cok cevap yazdim. eger zahmet buyurursa facebook sayfamin son iki paylaşımına bakarsa memnun olurum.
Kendisine tek tavsiyem saygılı olmak insana hayatta hep kazandırır, ama hic kaybettirmez.
Pulsar kac adet satti?
Sadece 1 eylul tarihinden bugüne kadar aramiza katilan arkadaşımızların sayisi 300 adedi gecti.
Iki yilin toplami ise zannedersem 2500 sınırında.
Bu kadar yeterlidir tahmin ediyorum.
Hayırlı geceler, hayirli cumalar diliyorum.
-
22 Ekim 2015, 21:28
mzhastası adlı üyeden alıntı
pulsar 200 kullanan-satın alan arkadaşlara söylüyorum , araştırdğım kadarıyla;
- son sürati 140-150 arasında
- konforu olmayan
- şehir içinde kullanımı pek rahat olmayan
- ve 200 lük motora göre çok çok pahalı olan
- üzerine biraz daha koyulsa daha güçlü bi motor alınabilen
- türkiye de pek duyulmamış veya yeni bir marka oluşundan
- ikinci el piyasasının henüz tam olarak oluşmadğından
- satmyaya kalktığınızda size zarar ettirecek bir motoru
sadece şeklim veya tarzım olsun diye 10 bin lira verip , 200 lük makinaya binip 600 lük gibi göstermeye çalışmak hangi kafanın ürünü acaba ??
türkiyede 8-10 bin liraya aldğınız motor (ki 8-10 da etmez benim gözümde) hindistanda ne kadara satılıyor bileniniz var mı ?
kusura bakmayında ya sizin paranız bol yada kazık yemeyi seviyorsunuz.
Hersey pulsar sahibi olmayan su degerli kardesimizin makine konusunda akil sahibi olmadan fikir sahibi olmasiyla basladi.
Ve istisnasiz herkes mzhastasi, mozgur ve bunun kafasindaki arkadaslara nedenini anlamadigim bir sekilde cevap vermeye calisti.
Sonuc olarak 2 koca sayfa bosa yazilip cizildi.
Farkindayim vatandasin biri boyle bir seyle karsiniza cikinca sinirleniyor cevap vermeye calisiyoruz ama bosa kurek cekildigini de hatirlatmak isterim.
Benim onerim bundan sonra boyle zarf atan degerli kardeslerimizin yazilarini istisnasiz begenelim altina harika yazmissin eline saglik, bir konu ancak ve ancak bu kadar guzel anlatilabilirdi, modlarla irtibatlasalim mevzu anasayfada yayinlansin gibi sekilde trolleyelim.
Ters kose yapalim yani benim dusuncem bu arkadaslar sirf can sikintilari oldugu icin bu ve bu gibi paylasimlarda bulunuyor ve bizlerde malesef tongaya dusuyoruz..
Baska fikri olan varsa buyursun soylesin adam uslubuna herzaman saygi duydugumuz Atilla Abi'ye bile nerede yazacagima sen mi karar vereceksin site tapulu malin mi?gibisine atar yapiyor.
Forumda cok enteresan seyler donuyor.Benim temennim en kisa surede bunun farkina varalim...
Hadi selametle..
-
22 Ekim 2015, 22:03
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Kendisine tek tavsiyem saygılı olmak insana hayatta hep kazandırır, ama hic kaybettirmez.
Bu dahil, bütün genellemeler yanlıştır. - Friedrich Nietzsche
-
22 Ekim 2015, 22:19
Ekrem bey iyi akşamlar dilerim.Hazır burda iken size yağ konusunu sormak isterim.Pulsar için kitapçığımızda 20-50 yağ bulunamazsa diğerleri konulmalıdır denilmiş.Fakat servisler castrol 10-40 yağ kullanıyorlar.Hindaistan'daki sitelerden edindiğim bilgilere göre bajajın kendi 10000 km kullanılan 20-50 yağı var.Sanırım türkiye'ye gelmiyor sizin bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir.Motorun standardında 20-50 tavsiye ediliyorsa.Neden 10-40 kulanılıyor.Şimdiden teşekkür ederim.
-
22 Ekim 2015, 22:30
asuvara adlı üyeden alıntı
Ekrem bey iyi akşamlar dilerim.Hazır burda iken size yağ konusunu sormak isterim.Pulsar için kitapçığımızda 20-50 yağ bulunamazsa diğerleri konulmalıdır denilmiş.Fakat servisler castrol 10-40 yağ kullanıyorlar.Hindaistan'daki sitelerden edindiğim bilgilere göre bajajın kendi 10000 km kullanılan 20-50 yağı var.Sanırım türkiye'ye gelmiyor sizin bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir.Motorun standardında 20-50 tavsiye ediliyorsa.Neden 10-40 kulanılıyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Sabahları işe giderken bir Pulsarcı görüyorum o sen misin ?
-
22 Ekim 2015, 22:34
evet, ilginçdir bende hiç pulsar görmüyorum, bir kaç tane satıcı firmanın önünde gördüm okadar,
etrafda pulsar sürene denk gelmedim, okadarda km yapıyorum şehir içi..
-
22 Ekim 2015, 22:36
Mavi üçlü çantalı.Acaba benmiyim.
-
22 Ekim 2015, 22:42
mzhastası adlı üyeden alıntı
siz beni anlamakta zorluk çekiyorsunuz benim dedğim olay
- CBR125 ve YZF-R125 ile kıyaslama olayı değil bikere
- ayrıca marsda da yaşamıyorum vergiden tabiki haberim var ,yılda 10 bin tl vergi ödüyorum ben.
- 200 lük motora göre pahalı dedim çnkü aynı paraya 500 lük 600 lük motor satanlar var.
- bakın tekrar söylüyorum siz bu motora sadece şeklinden ötürü biniyorsunuz ve ben sizin sadece bu şekilden ötürü o kadar para vermenizi ve karşılığında çok büyük bir güç bulamamanıza acıyorum.
- madem bu kadar şekilcisiniz hadi 200ns yi satıp rs 200 alın ne değişecek arkadaşlar?? rs 200 , 200 ns nin giydirilmiş hali bu forumda bunlarda tartışılıyor ve kimse sadece şekli daha iyi diye rs 200 alma taraftarı değil çnkü sadece şekil için fazladan 2 bin tl fiyat koymuş adam.
bu akıl mantık işimi ? sizin düştüğünüz durumda bunun aynısı bunu anlamak bu kadar zor mu?
8 liraya 600 cc varsa getir hemen ben alacam cc yükseltme vaktim geldi sahibindeni hatim ediyorum 8 liraya 600 cc varsa almak isterim ,
-
23 Ekim 2015, 05:23
RS 200'ün egsozu NS 200 e takabilirmiyiz? görüntüsü değişse gidişi sesi etkilenir mi ki sizce?
-
23 Ekim 2015, 07:09
asuvara adlı üyeden alıntı
Mavi üçlü çantalı.Acaba benmiyim.
Yok benim gördüğüm çantasız bende kırmızı discover var
-
23 Ekim 2015, 14:06
merhabalar 200 ns lastiklerinin ıslak performansı nasıl. motoru iş yerinin bahçesinden eve götürmek zorundayım. hava malum bide dik bir yokuş ineceğim eve gitmek için kayarmı.
-
23 Ekim 2015, 15:02
irfun adlı üyeden alıntı
merhabalar 200 ns lastiklerinin ıslak performansı nasıl. motoru iş yerinin bahçesinden eve götürmek zorundayım. hava malum bide dik bir yokuş ineceğim eve gitmek için kayarmı.
Orjinal lastikleri ıslak yolda berbat, kayabilirsin de düşebilirsin de. Metzeler lastik taktırdım ıslak yolda her türlü cambazlığı yapıyorum sorun yok. Eskiden arka lastik kuru yolda bile az bişey fazla frene basınca kayardı, yeni taktırdığım lastikle ıslakta bile arka lastik kaymıyor.
-
23 Ekim 2015, 15:36
teşekkürler. haftasonu alıcam ozman bu havalarda düşmeyelim bide.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Orjinal lastikleri ıslak yolda berbat, kayabilirsin de düşebilirsin de. Metzeler lastik taktırdım ıslak yolda her türlü cambazlığı yapıyorum sorun yok. Eskiden arka lastik kuru yolda bile az bişey fazla frene basınca kayardı, yeni taktırdığım lastikle ıslakta bile arka lastik kaymıyor.
-
23 Ekim 2015, 16:46
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hocam Metzeler lastiklerin ön/arka tam ebatlarını, birde aldığınız fiyatı yazabilirmisiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)