Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ekim 2015, 13:28
10.98 lt benzin koyduğumun ispatı olan fotoğrafı burada paylaşmıştım. ayrıca otoyolda 100-105 hızlarıyla 50 tl ile 362 km gittiğimin ispatı olan fotoğrafı da paylaşmıştım. istanbul içinde bile bir depo ile 270-300 km yol yapıyorum. 5 6 bin devirle de değil. 7 8 9 sürekli. sakin kullanmıyorum pek. söylediğim rakamları yakalamak için 5bin devirde kullanmak gerek diyorsunuz ama 6bin devirle uzun yol yapan arkadaş benzin 4,7 tl civarındayken 10 kuruş ortalamayla seyahat etti. bu sadece birkaç kişiye mahsus da değil. şehirdışı gezmelere gidiyoruz gayet seri kullanarak bir depo ile çanakkaleye(320km) rahatlıkla gidebiliyoruz 2 3 pulsarla. demem o ki hakkıyla kullanan kişi gayet rahat bir şekilde uzun yola çıkar bu motorla. hem redline sönmesin hem de bir depoyla 350 km gitsin diyen adamı memnun etmek zaten mümkün değil. illaki bir kulp takacaktır. amacım birine cevap vermek ya da bu motoru sürekli eleştirmek isteyenlere cevap değil, motor hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yakıt hakkında bilgi vermektir
Reklamlar
-
06 Ekim 2015, 13:37
Bugün pulsar kullanan bir abi geldi yanıma, motorla ilgili forumda bahsedilen sorunları söyledim, motorunda böyle arızalar varmı diye ,yok dedi hiçbir sıkıntıyı yaşamadığını söyledi,, motorundan memnunmuş bende denge sensörü zırıltısı varmı diye aragaz yaparmısın dedim yaptı zırıltı falan duymadım çin malı motor gibi titremiyor,bu arada pulsar, yani öyle sıkıntı falan yok bende almaya niyetliyim o yüzden onada bir sordum şimdi alırım artık.
-
06 Ekim 2015, 15:00
arka fren ayaklığının ayarlanmadığı söyleniyor acaba doğrumdudur ? çok saçma bi durum olur yoksa
-
06 Ekim 2015, 15:13
TR_96 adlı üyeden alıntı
Bugün pulsar kullanan bir abi geldi yanıma, motorla ilgili forumda bahsedilen sorunları söyledim, motorunda böyle arızalar varmı diye ,yok dedi hiçbir sıkıntıyı yaşamadığını söyledi,, motorundan memnunmuş bende denge sensörü zırıltısı varmı diye aragaz yaparmısın dedim yaptı zırıltı falan duymadım çin malı motor gibi titremiyor,bu arada pulsar, yani öyle sıkıntı falan yok bende almaya niyetliyim o yüzden onada bir sordum şimdi alırım artık.
birkaç hafta önce ktm duke390 test sürüşü yaptım. yarım saat kadar kullandım ve ellerim ayaklarımda uyuşma oldu. sonra kendi motoruma bindim cidden titreşim konusunda duke390dan çok çok daha iyi pulsar. acaba benim kullandığım duke de mi bir sıkıntı var diye düşünürken rc390 dan inen bir arkadaş iner inmez ne lan bu böyle titreyen motor mu olur dedi cbr250sine binip gitti
-
06 Ekim 2015, 15:44
burak burk adlı üyeden alıntı
arka fren ayaklığının ayarlanmadığı söyleniyor acaba doğrumdudur ? çok saçma bi durum olur yoksa
ayarlanabiliyor fakat bir türü istediğin seviyede olmuyor gibi bir durum söz konusu, ben denedim ama istediğim şekilde olmayınca eski halinde kullanmaya devam ediyorum.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
06 Ekim 2015, 16:10
Arka fren ayaklığının ayarı yok, pedal üzerindeyken bileğiniz bükülü duruyo. Sadece frenin tutma noktasını ayarlayabilirsiniz, biraz boşluk bırakabilirsiniz ama çok fazla değil. Fren pistonuna basan kol egzozunun ucuna sürtüyo fazla gevşetirsen çünkü. Bu arada fren pedalını ayarlarken egzozun ucunu çizmemek imkansız gibi bişey daha önceden denemediysen. Ben buraya yazayım da boşuna çizmeyin arka freni ayarlarken egzozu.
-
06 Ekim 2015, 19:13
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni kaltıldım. Dün Siyah 200 NS sahibi oldum. Bir kaç sorum olacak;
1-Biraz iri yarı olduğumdan aynalardan birşey göremeiyorum, rizoma aynalar 200 ns e uyuyormu, alırken dikkat etmek gereken kalınlık uzunluk vs bilgiler nelerdir ?
2-Aliexpress, ebay gibi sitelerden edinebileceğimiz, iş kolaylaştıran 200 ns ile uyumlu aksesuarlar varmıdır ?
-
06 Ekim 2015, 19:43
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Depoyu fullediğimde ankara çevresinde gezerken bir gün götürmüyo beni. Rastgele bir benzinciden de benzin alamıyorum, büyük ilçe düzgün marka olması lazım. Tapagaz 350km götürmeli bence bir depo benzin motoru. Benzini dert etmeden sürünce 180-200km'de deponun dibini buluyo motor ama. 125'lik motora çinliler 14 litre tamamı kullanılabilir benzin deposu koyarlarken, 200'lük Pulsar'a 9.5 litreden sonrası şüpheli 12 litre benzin deposu koymaları olmamış bence.
Nasıl yani? Benim CRF'de 7.5 litre depo var, depo ışığı 6-7 litrelerde yanıyor. O zamana kadar rahat 200 km üzeri götürüyor. En son depo boşalt-doldur ölçtüğümde full şehiriçi 3.15 lt / 100 km civarındaydı.Keza bir de seninki 200 cc makina. Sorun olmasın?
-
06 Ekim 2015, 22:29
mozgur adlı üyeden alıntı
Nasıl yani? Benim CRF'de 7.5 litre depo var, depo ışığı 6-7 litrelerde yanıyor. O zamana kadar rahat 200 km üzeri götürüyor. En son depo boşalt-doldur ölçtüğümde full şehiriçi 3.15 lt / 100 km civarındaydı.Keza bir de seninki 200 cc makina. Sorun olmasın?
Ekonomik kullanım demiyorum, yüzde 80-90 gaz sürekli kullanınca 200km'de dibini buluyo depo. 110km hızı geçmezsem 100km'de 3.5 litre yakıyo o zaman da 260-270km falan yapar. Ama kesinlikle şu yol çok güzelmiş bi gazlayım, şu yokuşta tam gaz çıkayım 120 yapsın demeyeceksin yoksa menzil yine 200km'ye düşer.
-
06 Ekim 2015, 23:23
Arkadaşlar herkese selamlar pek adetim değil ama trafikten bunaldım tam iş çıkışına geldi kafam biraz attı ve gazladım.
Birkaç kere de kaza atlatmadım değil.
Buyurun video linki...
-
07 Ekim 2015, 09:33
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ekonomik kullanım demiyorum, yüzde 80-90 gaz sürekli kullanınca 200km'de dibini buluyo depo. 110km hızı geçmezsem 100km'de 3.5 litre yakıyo o zaman da 260-270km falan yapar. Ama kesinlikle şu yol çok güzelmiş bi gazlayım, şu yokuşta tam gaz çıkayım 120 yapsın demeyeceksin yoksa menzil yine 200km'ye düşer.
ara ara gazlamalı sürersen biraz fazla gidiyor ama yalova dönüşü 6 vites gaz sonda geldik full depo 230 km de bitti tapa gazda yakıyor yakmayan diyen adam ya tapa gaz gitmiyor yada normal seyir yapıyordur
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
07 Ekim 2015, 16:29
Selamunaleykum arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Motorum daha 530 kmde. Bir sorum olacaktı mesela 40 la giderken birden gaz verince ibre bir anda 120 gösteriyor sonra hemen normal seviyesine iniyor. Arızalımıdır sizce? Şimdiden teşekkürler.
-
07 Ekim 2015, 19:00
burdurlu1988 adlı üyeden alıntı
Aranıza yeni katıldım. Motorum daha 530 kmde. Bir sorum olacaktı mesela 40 la giderken birden gaz verince ibre bir anda 120 gösteriyor sonra hemen normal seviyesine iniyor. Arızalımıdır sizce? Şimdiden teşekkürler.
Var bi sorun ama basit biseye benziyor
-
07 Ekim 2015, 19:27
burdurlu1988 adlı üyeden alıntı
Motor hızlanmadan ibre sapıtıyosa arızalıdır heralde
-
07 Ekim 2015, 20:06
Selcuk89 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamlar pek adetim değil ama trafikten bunaldım tam iş çıkışına geldi kafam biraz attı ve gazladım.
Birkaç kere de kaza atlatmadım değil.
Buyurun video linki...
https://www.youtube.com/watch?v=AqPSnawzH1I
Videonun yedinci dakikasının 24 saniyesinde (7:24' te) Beni solladın (Hyundai Getz) Arkandan yaptığın gereksiz kontralar ile yolda adeta dans ediyordun. Dansına imrenmek yerine kaygı ile baktım. Videonu da baştan sona seyredince de sana haddim olmayarak tavsiyem. Bu son dansın olmasın.
Lütfen aşağıdaki başlıkları oku, göz gezdir.
http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/
http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/
-
07 Ekim 2015, 22:46
MİYAGİ adlı üyeden alıntı
Boy kilo kaç ?
1.86 boy, 125 kg agırlık :D :D
-
07 Ekim 2015, 23:06
ayzek adlı üyeden alıntı
ara ara gazlamalı sürersen biraz fazla gidiyor ama yalova dönüşü 6 vites gaz sonda geldik full depo 230 km de bitti tapa gazda yakıyor yakmayan diyen adam ya tapa gaz gitmiyor yada normal seyir yapıyordur
hocam siz ne yaptınız ya, o nasıl bir yakıt tüketimidir araba gibi yakmış resmen.
-
08 Ekim 2015, 00:42
netwera adlı üyeden alıntı
Videonun yedinci dakikasının 24 saniyesinde (7:24' te) Beni solladın (Hyundai Getz) Arkandan yaptığın gereksiz kontralar ile yolda adeta dans ediyordun. Dansına imrenmek yerine kaygı ile baktım. Videonu da baştan sona seyredince de sana haddim olmayarak tavsiyem. Bu son dansın olmasın.
Lütfen aşağıdaki başlıkları oku, göz gezdir.
http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/
http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/
Kinaye de olsa doğruluk payı var zaten en az 3 kazalık durum oluştu iyi dilekleriniz ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Umarım o listelerde benim de adımı görmezsiniz...
Videodan sonra saçma olacak farkındayım ama benim sürüş tarzım aslında bu değil biraz adrenalin biraz ikarus durumlarıyla beraber böyle bir sonuç ortaya çıktı yoksa durumun baştan sona hata affeden bir tarafı yok ben de farkındayım.
Hadi selametle...
-
08 Ekim 2015, 01:04
Kinaye de olsa doğruluk payı var zaten en az 3 kazalık durum oluştu iyi dilekleriniz ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Videodan sonra saçma olacak farkındayım ama benim sürüş tarzım aslında bu değil biraz adrenalin biraz ikarus durumlarıyla beraber böyle bir sonuç ortaya çıktı yoksa durumun baştan sona hata affeden bir tarafı yok ben de farkındayım.
Hadi selametle...
Dostum gereksiz hızlı ve gereksiz dikkatsiz sürmüşsün. Anlıyorum işin yoğunluğu trafik vs. ve sürekli sürüşün bu değil ama 1 kere hata yaptığında. Sadece 1 kere. Ne yazıkki sonrası pamuk...
-
08 Ekim 2015, 01:10
Hadi selametle...
Hızlı sürmeyi aralardan geçmeyi anlarım da, yolda sürekli zigzag çizerek gitmek ne yolda ne de videoyu izlerken keyifli değil. Seni daha usta biri gibi göstermediğine emin olabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)